Esin ablasi konusunda hak verip mesafe koyduysa neden tatmin olmuyorsun hala? Esinin gozunde surekli soylenen, dirdirci durumuna dusersen bidaha zor toparlanirsiniz..sorunum eşim ablası ve annesi biz eşimle nişanlandıgımız günden beri ablası benimle ugrası laf sokuyo küçümsüyo falan en son lafıda benim kardeşim çalışıyo sende parasınımı yiyon demişti ve eşim en sonunda ablasıyla konustu ama ablası degişmedi suanda pek aynı ortama girmiyoz aslında girmiyoduk ama kaynanam beni savunurkene bi anda kızını savunmaya banla laf sölemeye basladı en son gittiğimde kaynanama ben burdanda kız almasını bilirdim ama neyse benim kızımla sorunun ne benim kızım sana ne yaptı gibi çekmek zorundasın kızımı onlar ıkı kardeş sadece gibi gibi işte ben eşime anlatmamıştım taki düne kadar ama eşim bana ablam bitti annemimi kötü etmeye calısıyon demi diye laf soledı bende annesinin dediklerini sölemek zorunda kaldım ve bana hak verdi aslında kaynanam cok iyidir ama kızı her gün gidip aglayınca oda dayanamadı sanırım suanda butun suçlu ben görünüyorum sanki ben yapmışım herşeyi gibi eşimle ablasının konuşmasını bile istemiyorum artık ve bunu dile getirdim çünkü eşimi kıskanmamı saglıycak seyler yaptı eşime sarılıp göz atmalar gülümsemeler içine südyen takmamalar mini sort giymesi falan filan sunada esimle sürekli tartışıyoz ablası yüzünden bi türlü tatmin olamıyorum annesiyle benim hakkımda konussalar bile konusmadık diyo bana yalan sölemeye basladı napcagımı bilmiyorum eşim cok bunaldı bu konudan bende !!!
yanlış anlayacak bisey yok. Herkesin yetistirilme tarzı farklı. Gorumcesinin yetisme tarziyla kendisininki farki oldugu icin bu tarz hareketler ona ters geliyor. Sahsen bana da ters geliyor. Ic camasiri giymemis ve göğüsleri belli oluyormuş. Ben sahsen rahatsiz olurum. Kardeş olabilirler. Ama usturuplu giyinmeli bana göre.. Iyi yani, kardesler diye oldu olacak ciplak gezsin nasilsa kiskanacak bisey yokBen yanlis mi anladim, yoksa siz esinizi ablasindan, ustelik kisa sort giyip, icine camasir giymedigi icin mi kiskandiginizi yazdiniz. Yok yok kesinlikle ben yanlis anlamis olmaliyim. Aksi halde acilen bir psikiyatri klinigine yatirilmaniz gerekli.
yanlış anlayacak bisey yok. Herkesin yetistirilme tarzı farklı. Gorumcesinin yetisme tarziyla kendisininki farki oldugu icin bu tarz hareketler ona ters geliyor. Sahsen bana da ters geliyor. Ic camasiri giymemis ve göğüsleri belli oluyormuş. Ben sahsen rahatsiz olurum. Kardeş olabilirler. Ama usturuplu giyinmeli bana göre.. Iyi yani, kardesler diye oldu olacak ciplak gezsin nasilsa kiskanacak bisey yok
yanlış anlayacak bisey yok. Herkesin yetistirilme tarzı farklı. Gorumcesinin yetisme tarziyla kendisininki farki oldugu icin bu tarz hareketler ona ters geliyor. Sahsen bana da ters geliyor. Ic camasiri giymemis ve göğüsleri belli oluyormuş. Ben sahsen rahatsiz olurum. Kardeş olabilirler. Ama usturuplu giyinmeli bana göre.. Iyi yani, kardesler diye oldu olacak ciplak gezsin nasilsa kiskanacak bisey yok
Herseyi sehvete cekmenin manasi yok. Sadece rahatsiz eder beni karsimdakinin usturupsuz giymesi.. Iyi o zaman. Ben de babamdan sehvet duyacak degilim ama babam oyleyse yanimda baksirla gezsin..O zaman maalesef ayni tavsiyeyi size de vermek zorundayim.
Kardese karsi sehvet duygusundan bahsediyorsunuz hanimefendi !!!!!
Yazilacak cok sey var da, ya sabir diyorum.
Anlayan anlamistir herhalde.
Akşam üstü iftarada daha cok var. Çift falan görüyorum yada gözlerim bulanıklaştı sanırım.
Konu sahibi ablasındanmı? kıskanıyomuş
Herseyi sehvete cekmenin manasi yok. Sadece rahatsiz eder beni karsimdakinin usturupsuz giymesi.. Iyi o zaman. Ben de babamdan sehvet duyacak degilim ama babam oyleyse yanimda baksirla gezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?