Esim ve ailesi

cadi1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
207
91
98
30
Biz 3 senedir eviliğiz ve bir kizimiz var. Yurtdisinda yasiyoruz ve maalesef esimin ailesiyle birlikte oturuyoruz cunku burada ev bulmak cok zor :/
Ve aile icinde ben cok sıkıliyorum istedigimi giyememek,istedigim hic biseyi yapamiyorum. Esimle bile vakit geciremiyorum hemen kv bana sesleniyor gel sunu yap bunu yap diye. Kizim1 yasinda ve onu nasil giydirecegime bile karisiyorlar cok yoruldum. Ev isi yaptigim zaman kv geliyor herseye karisiyor "sunu niye böyle yaptin bunu niye böyle yaptin" diye söyleniyor. Ben de yaptigim isten soguyorum esime de söyledigimde hep kv hakli! ne yapacagimi bilemiyorum . Derdimi anlatacak birisi olmadigindan buraya yazdim :/

işte ya eşin anlayışlı olacak ya baştan hata yapmayacaksın ya da herşeyi bırakıp gideceksin. başka çare görünmüyor.
ha akıllı insan kurulu ev üstüne gitmez. zira o ev senin olmuyor.yani onların planlarının bir parçası gibi düşün kendini.

ev bulmak kolay olsa bu sefer de maddiyat yüzünden çıkamıyoruz dersiniz. bunun sonu yok. ev ayrılmadıkça sorunlar bitmez..

Allah kolaylık versin.
Çıkamayacaksanız ağırlığınızı koyacaksınız.
Gelinlerisiniz köleleri değil...

Bence eşin evi bulmak istemiyor olduğunu gösteriyor yana yakara hergün ev arıyormu ? Ben inanmıyorum adamın böyle işine geliyor hepsi bu gerisi hikaye çünkü ailenin türlü türlü eziyeti çekmek zorunda kalan sen o değil demekki onu keyfi beyde yok yoksa saniye durmaz bulmuştu evi...

Ayrilmis bir anne babanin cocugu olarak; annemde zamaninda babanemle ayni evde yasadigi ve babanemin herseye bidi bidi karistigi, babaminda hep annesini hakli gordugu icin biten bir evlilikten ogrendigim hayat dersi : BİR EVLİLİĞE AİLE GİRERSE O EVLİLİK YÜRÜMEZ.

Ben hep boyle konularda nedense erkekte suc buluyorum. Bir erkek esiyle annesi arasindaki dengeyi saglarsa, esini ezdirmezse, annesine tepkisini bastan koyarsa kv ne diyebilir ki?

Esinle konusmalisin canim. Basbasa bir ozelinizi bile paylasamadiginizi, ayrica cocugun buyudugu zaman hem anne, hem kayinvalide karisacagi icin ilerde kendi kararlarini verirken yasayacagi zorlugu anlat.

En kötüsüde bu yaparsn ama beğenmez ıyyyyyy:kusmuk: kendi yapsında bide siz bakın :) bilmiyorum ayagına yatın :halay:

İki lafının biri canım öyle istiyor olsun. Bunu niye böyle yaptın canım öyle istedi deyin nasılsa kv hep haklı hiç değilse siz içinizi dökün

Biz 3 senedir eviliğiz ve bir kizimiz var. Yurtdisinda yasiyoruz ve maalesef esimin ailesiyle birlikte oturuyoruz cunku burada ev bulmak cok zor :/
Ve aile icinde ben cok sıkıliyorum istedigimi giyememek,istedigim hic biseyi yapamiyorum. Esimle bile vakit geciremiyorum hemen kv bana sesleniyor gel sunu yap bunu yap diye. Kizim1 yasinda ve onu nasil giydirecegime bile karisiyorlar cok yoruldum. Ev isi yaptigim zaman kv geliyor herseye karisiyor "sunu niye böyle yaptin bunu niye böyle yaptin" diye söyleniyor. Ben de yaptigim isten soguyorum esime de söyledigimde hep kv hakli! ne yapacagimi bilemiyorum . Derdimi anlatacak birisi olmadigindan buraya yazdim :/
Canim ya allah kolaylık versin iki seçeneğin var bence ya rest çek yada susup sabret esine birsey deme sen dedikçe o inatlasir bırak annesini kendi görsün sen dir dir eden tarafı değil suan oldugun ezildigin tarafı göstermeye çalış ama sözle değil eşinin gormesini sağlayarak teyzemde senin yaşadıklarını yaşadı en sonunda rest çekti eniştem başta umursamadi gitti annesi gile bir ay kaldı kocası ev tutmak zorunda kaldı tabi kaynana savaş açtı o ayrı. Ama şimdi eşiyle çok mutlu esi de gördü herşeyi. Tabi teyzem enisteme hiç şikayet etmedi çok sabretti

Ayrilmis bir anne babanin cocugu olarak; annemde zamaninda babanemle ayni evde yasadigi ve babanemin herseye bidi bidi karistigi, babaminda hep annesini hakli gordugu icin biten bir evlilikten ogrendigim hayat dersi : BİR EVLİLİĞE AİLE GİRERSE O EVLİLİK YÜRÜMEZ.

Ben hep boyle konularda nedense erkekte suc buluyorum. Bir erkek esiyle annesi arasindaki dengeyi saglarsa, esini ezdirmezse, annesine tepkisini bastan koyarsa kv ne diyebilir ki?

Esinle konusmalisin canim. Basbasa bir ozelinizi bile paylasamadiginizi, ayrica cocugun buyudugu zaman hem anne, hem kayinvalide karisacagi icin ilerde kendi kararlarini verirken yasayacagi zorlugu anlat.
Aynen bizde bir laf koca tutarsa herkes tutar koca atarsa herkes atar diye es çok önemli katılıyorum

Back
X