eşim ve ailesi

Önce esinizle aile olmaya calisin herkesin icinde bu sebeplerden kavga edilmez.
Siz aranizda halletmeye calisin.
Hadi oldu böyle bir tatsizlik yine beraber cözün dünyanin sonu degil.
Esinizden eminseniz özür dilemeyi de bilin, grur yapmayin. Kendinize göre ayarlayin iste birseyler.
baskalarinin burnunu sokmasi bence en kötüsü olmus.
O da cocuk sen de cocuk, ama halledebilirsiniz. Olur böyle seyler, ders olmus oldu.
Sadece konunuzu okuyarak yorum yapiyorum. Diger yorumlardan haberim yok.

DÜN KONUŞMAK İSTEDİM AMA BNA AGRASİF DAVRANDI ;?

EŞİMLE KONUŞMAK İSTEDİM AMA SİNİRLİ DAVRANIYOR

boşanıcam dediysen lafının arkasında dur da boşan çocuk musun milleti boğuyorsun.

eşim bana çok kötü davranıyor . akşam konuşmak istedim hemen sınırlenıyor. çok çaresiz kaldım. yıprandım.çok üzüldüm.bi özür bile dilemedi benden.

öncelikle keşke yazı yazma kurallarına uysaydınız neden sesli harfleri kullanmıyorsunuz

eşinizle anladığım kadarı ile problemleri çözmüşsünüz yüz göz olmakla hata etmişsiniz ama bu saatten sonra yapabileceğiniz çok bir şey yok zamana bırakın unutulsun, ama her zaman karşınıza çıkacağına şüpheniz olmasın.

umarım akıllanmışsınızdır bir daha büyüklerin yanında kavga etmezsiniz ve bu şekilde kelimeler kullanmazsınız. Adamı da rahat bırakın kırk yılda bir gittiği yerde arkadaşları ile görüşsün aleme gitmiyor ya bu adam en fazla bir yere gidip kahve çay içiyorlardır

PEKİ EŞİMİN YAPTIGI DOGRU MU?TAMAM BEN SUÇUMUN FARKINDAYIM AMA O HAKLI MI

Yazdığın olayda gereksiz artistlik yapmışsın,olayın aile içinde büyümesine sebep olmuşsun.
Adam senin için memleketini,ailesini,arkadaşlarını bırakmış.Orayı ziyaret ettiğinde arkadaşlarıyla görüşmek hakkı.
Sen olsan basit bir ziyarette olay çıkaran eşinle,memleketinde düğüne gitmek ister misin ? İstemezsin.

Eşinin şimdilik üzerine gitme,bir süre sessiz kalmaya çalış.Bırak düğüne gitsin.
Hata yaparsa demişsin, ne hatası yapacak ki ?
Eşin yokken onu arayıp hesap sorma,telefon açarsa sadece selam söyleyip tebrik göndermek gibi pozitif konuşmalar yap.

Bir de yazmadan geçemedim,baba kelimesi altı üstü 4 harf... 4 harflik kelimeyi 2 harfle kısaltmak nedir ?

eşim bana çok kötü davranıyor . akşam konuşmak istedim hemen sınırlenıyor. çok çaresiz kaldım. yıprandım.çok üzüldüm.bi özür bile dilemedi benden.
Hala özür bekliyorsan, anlamamışsın. Özür dilemesi gereken taraf sensin.

Siz de haksız olduğunuzun farkındasınız zaten o yüzden haksızsınız demeyeceğim faydası olmaz.Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle aramam eşimin ailesini bir müddet araya zaman girmesini beklerim.olaylar sıcak zaten üzerine gitmeyin.eşinizi eleştirmeyin, arası ne kadar bozuk olursa olsun babasıyla zaten haklı olduğu bir konuda babasına kızmasınıda beklemeyin.zaman bence sizin ilacınız.fevri olmayı bırakın size ders olmalı bu olay.

ben suan napıcam arkadaslar.az önce eşimin halası aradı.naptınız kavga etmıosunuz dımı falan dedı.bende yok hayır bız kavga etmıyoruz.sadece oraya gıdınce arkdslarıyla dısarda durmak ısteyınce kavga yapıyoruz.bizim bi sorunumuz yok aslında dedım. ve kv ve kp aradım ama telefonlarımı açmadılar,ben insan gibi arayıp konuşmak için aradım ama açmadılar hala dedım.o da dedı kı kızım dur ben bı sorayım bakayım agzını arıyım cocuklar arıyor mu dıyım dedı. sizce nasıl konuşmuşum?

Keşke sinirlerinize hakim olsaydınız
Sabır burda çok önemli bir etken
Daha yeni evlisiniz, kendinizi frenleyeceğiniz konulara dikkat edin , eşiniz üzerinde bu kadar baskı uygulamayın

Hatalısınız çok. Eşiniz zaten normalde çıkan biri değilmiş memleketine gidince orada arkadaşları vardır görüşmek iki çift laf etmek istiyordur neden göndermiyorsunuz ki yani sebeb ne. Siz sevmiyor olabilirsiniz ama eşinin arkadaşlar ayrıca sadece oraya gittiğinizde görüşüyor ailesinin yanında kavga etmeler hakaretler boşanıcam demeler çok saçma ben eşinizin yerinde olsam sahiden arkanızdan gitmezdim çok çocukça ya tamam boşanalım deseydi. Pisi pisine bir evlilik bitecekti blöf yapmışsınız.

Esinize karismaniz, esinizin ofke aninda el kaldirmasi.. bunlar apayrı hatalar..
Su an ki durumunuzun asil hatasi ne biliyor musunuz?
Herkesin olduğu bir ortamda kavga etmeniz..
Velev ki araniz bozuk olsun kavga edin.. yanlarinda iken hic bir sey caktirmadan evinize dönmeli evinizde çözmelisiniz.
Boşanmak kelimesi bu kadar basit mevzularda ağzınıza alırsanız evliliginizin devaminda cok cok daha büyük sorunlarla karsilasirsiniz.

öfff bbm bbn bbsı bblar... bu ne ya.. Düzgün yazın şu konularınızı diyince de insanların derdi var buna mı takıldın diyorlar da okuyanlara saygı biraz arkadaşlar..

bu nasıl saygısız bi evlilik. kocayı boğmak başarıymış gibi anlatıyorsun bir de. kocanı sıkıyorsun, herkesin içinde çocuk gibi kocana çıkamazsın bıdıbıdısı yüzünden kavga ediyorsunuz. aileler karışıyor işin içine. siz doğru düzgün karı koca olamamışsınız ki ne yapayım diye boşuna soruyorsun..

Sen Konu sahibi arkadaşım seninle ailelerin müdahil olmaları konusunda benzer şeyleri yaşamışız. Açtığım iki konuyu da okursan anlarsın.
Yazıklar olsun böyle erkek ailelerine. Oğluna sırt verip boşa oğlum diyenlere yazıklar olsun. Hemen Oğlunun eşine, cephe alıp onu yoka sayanlara yazıklar olsun. ne isterler anlamam ben koskoca insanlar ! Sizin hiçmi kız evladınız yok bacınız yok arkadaş. Sizin gücünüz niye bu gelin diye size gelenlere yetiyor?
Oğlunun yuvasını yıkmak isteyen hemen kızın anasını babasını arayıp şikayet eden kv ve kp bozuntuları sizi Allah ıslah etsin! !!!! Dilerim kendi kızlarıda aynısını yaşarlar. Bakalım hemen elin kızını boşatmak neymiş anlarsınız.

(Bu konuda çok doluyum patladım kusura bakma. Benim eşimde ailesini arıyor boşancam diyor onlarda annemi arıyor bu iş bitti haberin olsun boşansınlar diyor ve Babamı 25 gün oluyor kaybedeli) Ahlak vicdan yoksunu yuva yıkıcılar.

Ama ben senin konunda senide haksız buldum üzgünüm. Boştan yere olay çıkarmışsın gibime geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…