- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
DÜN KONUŞMAK İSTEDİM AMA BNA AGRASİF DAVRANDI ;?Eğer gerçekten düzeltmek istiyorsanız; güzel bi kahve yapın ya da sevdiğiniz herhangi bir şey ,amacınızın kesinlikle tartışmak,kavga etmek,haklı çıkmak olmadığını belirterek, eşinize konuşmak istediğinizi söyleyin,öncelikle eğer eşinizi seviyorsanız bunu söyleyerek başlayın,karşılıklı bu konuyu ve daha önce sizi kıran olayları,ondan,evlilikten beklentilerinizi,neyi,nasıl yapsanız daha iyi olacağını,onun sizden beklentilerini,nasıl daha mutlu olacağını sorun,öğrenin,anlatın birbirinize saldırmadan herşeyi konuşun,sonra bakın bakalım çabalamaya değer mi, ikinizde bunu istiyormusunuz?Cevabınız evet ise ikinizde elinizi taşın altına koyun.Kavgalar ilişkileri yıpratır,en sevdiğimiz insan bile bir sözü ile bizi kendisinden soğutabilir o yüzden kelimelerinizi dikkatli seçin,hakaret etmeyin,suçlayıcı dil kullanmayın,rahatsız olduğunuz şeyleri kavga etmeden söyleyin,örneğin "sen arkadaşlarınla dışarıda çok uzun vakit geçirdiğinde kendimi yalnız hissediyorum,sıkılıyorum,seni özlüyorum "diyebilirsiniz kavga etmek yerine,bu olay için de içten bir şekilde özür dileyin eşinizden ve ailesinden,ne kadar üzgün olduğunuzu anlatın eğer birbirinizi suçlamadan karşılıklı konuşmak mümkün olmuyorsa duygularınızı bir kağıda yazın,yazarak anlatın ve eşinizle bir daha başka insanların yanında kavga etmeyin,birbirinizi küçük düşürmeyin ve kendi alanlarınızı yaratın bir hobi edinin,arkadaşlarınız olsun eşinizin kendine ayırdığı vakitlerde ona sinirlenmek,kendinizi üzmek yerine siz de sıkılmadan vakit geçirin,kendimce bunları söyleyebiliyorum umarım işinize yarar.
EŞİMLE KONUŞMAK İSTEDİM AMA SİNİRLİ DAVRANIYORÖnce esinizle aile olmaya calisin herkesin icinde bu sebeplerden kavga edilmez.
Siz aranizda halletmeye calisin.
Hadi oldu böyle bir tatsizlik yine beraber cözün dünyanin sonu degil.
Esinizden eminseniz özür dilemeyi de bilin, grur yapmayin. Kendinize göre ayarlayin iste birseyler.
baskalarinin burnunu sokmasi bence en kötüsü olmus.
O da cocuk sen de cocuk, ama halledebilirsiniz. Olur böyle seyler, ders olmus oldu.
Sadece konunuzu okuyarak yorum yapiyorum. Diger yorumlardan haberim yok.
Bak bacim böyle yapma evliliginin bitmesine sebep olursun.Esine güveniyorsan birak ciksin disari nolcak.Aldatan adam evdede aldatir..EVET HEP BOŞANALIM DİYORUMsıkışınca oyle dıyorum
OFBak bacim böyle yapma evliliginin bitmesine sebep olursun.Esine güveniyorsan birak ciksin disari nolcak.Aldatan adam evdede aldatir..
boşanıcam dediysen lafının arkasında dur da boşan çocuk musun milleti boğuyorsun.merhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.
ARTIK KENDIMDEN BUNALDIM SIKILDIMboşanıcam dediysen lafının arkasında dur da boşan çocuk musun milleti boğuyorsun.
PEKİ EŞİMİN YAPTIGI DOGRU MU?TAMAM BEN SUÇUMUN FARKINDAYIM AMA O HAKLI MI
Hala özür bekliyorsan, anlamamışsın. Özür dilemesi gereken taraf sensin.eşim bana çok kötü davranıyor . akşam konuşmak istedim hemen sınırlenıyor. çok çaresiz kaldım. yıprandım.çok üzüldüm.bi özür bile dilemedi benden.
Neden özür dileyecekki? Sen diledinmi?eşim bana çok kötü davranıyor . akşam konuşmak istedim hemen sınırlenıyor. çok çaresiz kaldım. yıprandım.çok üzüldüm.bi özür bile dilemedi benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?