eşim ve ailesi

Yasinizin kucuk oldugu belli.

Herseyde bosarim! Bosanirim! Nekadar kolay geliyo size evlilik?
Evlilik degil evcilik pardon.

Adam eski yasadigi yere memlekete gitmis arkadaslarini özlemistir tabiki
Görüsmesinde ne var ki.

valla önce sıçmış sonrada sıvamışsın.

Erkekleri çok sıkmaya gelmiyor ne yazık ki ... zaten sadece erkeklere özgü olmamalı bu kavram yani eşinizde size bu şekilde kısıtlayıcı davransa sizde bunalırsınız ve bir süre sonra aşk sevgi saygı her şey biter.. Eşiniz zannediyorum ailesinin yanında erkeklik yapmak istemiş ki size vurması çok büyük bir hata... Ama sizde biraz yangına körükle gidip boşanırım falan demişsiniz... yahu bu adam ne yaptı?? sizi aldattımı? yalanmı söyledi? neden ağzınıza doladınız bu lafı ? izin vermek ne demek? yani konunuz okadar arap saçı ki nerden tutup da yorum yapsam şaşırdım. hepiniz hatalısınız ama bunlara neden olan sizsiniz. galiba yaşınız küçük ve evliliği kaldıramıyorsunuz...

yaşım 27.şimdi haftaya düğün varmış eşimin memleketinde senı oraya götürmücem diyor.ya bana yanlış bişi yaparsa. mesela akşam dedım kı babanı aradım annenı aradım açmadı dedım. onlar napsın açmazlar tabi dedi.tamam ben bbamı ararım arayı bulurum falan hiç demedi.bana agrasif davranıyor.konuşulmuyor.

Çok sacma olmuş tepkiniz her tarafın kendince hatası var ama olay senden çıkmış kusura bakma

Siz babasının gözü önünde oğlunu ezmeye çalışmışsınız. O da sizin babanızın gözü önünde oğlumu ezdirmem demiş. İyi yapmış. Normalde büyüklerin eşlerin arasına girmesine, olayların ailelere taşınmasına karşıyım ama siz aranmışsınız. Tavırlarınız hiç hoş değil.

pekı napıyım? haftaya düğün varmış eşimin memleketinde senı oraya götürmücem diyor.ya bana yanlış bişi yaparsa. mesela akşam dedım kı babanı aradım annenı aradım açmadı dedım. onlar napsın açmazlar tabi dedi.tamam ben bbamı ararım arayı bulurum falan hiç demedi.bana agrasif davranıyor.konuşulmuyor

Ne yapmanız gerektiğini siz gayet iyi biliyorsunuzdur. Özür dileyeceksiniz eşinizden. O gerekli açıklamayı ailesine yapar. Önce hatalı olduğunuzu anlayın ve eşinize güven verin bence. Şu anda sorun diye yazdığınız her şey sizin tavırlarınızdan kaynaklı.

akşam konustum eşimle ama benı dinlemiyopr eskisi gibi degil bana karsı.pekı bunu ne yapıcam.düğüne senı götürmücem diyor

herkesin içinde bu şekilde bir kavga etmeniz herkesin siz karışması için hak bulmasına sebep olmuş. en hatalı sizsiniz çünkü durumu buraya kadar getirmemeliydiniz. ben eşime milletin içinde boşanıcam diye bağırsam neler neler olur. asla kaldıramaz böyle şeyleri..
kayınpederinize filan suç bulmayın eş anne babaları , onlara izin verdiğimiz kadar bize karışırlar baştan mesafeyi koruyup böyle bir olay patlak vermeyecekti.
bundan sonra yapılması gereken eşinizle bir şekilde arayı düzeltin ve ailesinin yanında asla asla bu tür sorunları yansıtmayın. ayrıca kendi annesine gittiğinde eski arkadaşları ile gezmek istiyor ne var bunda? sorunun özünde de haksız taraf sizsiniz.

Ben bosancam deyip otobüse binmek icin evden ciktin, sonra aradilar geri döndün?! Iyi misin, aklin yerinde mi?
Kendi baban ne dedi sana peki?

eliliğin bitiyor sen halaaa beni düğüne götürmüyor diyorsun , kusura bakma seni oraya götürse sen orayıda batırırsın ,
orda da rezillik çıkarırsın diye korkuyor adam ,

eşinden ve ailesinden özür dileyeceksin , birdahada böyle bir hata yapmıyacaksın ,

eşinin sana bir hatası olsa artık arkanda olması gereken bir eşinin ailesi bile olmaycak , sen kaybettın kızım diyecekler , erkek bu kadar sıkılmaz helede ailesinin gözü önünde ,

şimdide kıskanıyorum diye kendini aklamaya çalışıyorsun , herkes karsını kocasını kıskanır ama BOĞMAZ

eşim kendı ailesinin yanında benı boğdun sıktın dedı ya

Sen adama hiç söylemeden bütün altınları babana vermişsin; onun sadece bunu babasına anlatmasını mı sorun yapıyorsun şimdi?

Unut bu meseleyi, aranızı iyi tut. Gerçekten sıkıntılı bir tipsin. Niye adama tasma takmak istiyorsun ki? Her dediğini yapmış, senin şehrine gelmiş, evinizde iken pek dışarı da çıkmazmış, ee bırak artık kendi memleketine gittiğinde de sana sormadan gezsin, arkadaşları ile vakit geçirsin. Arkadaşlar onun zaten, senin sevmen gerekmiyor ki.

Sakın bi daha boşanıcam diye çekip gitme, bak gerçekten peşinden gelen olmayabilir bu sefer.

Ufak bir tartismada hep bosanicam mi diyorsunuz?Esinizin disari cikmayi hakki var siz arkdslarinizla takilmayi sevmiyorsunuz.Ama esinizin hakki bnce biraz rahat birakin derim..

sıkma arkadaşım eşini o zaman yaptığının farkındasın ama yapmaya devam ediyosun eşinin sabrını zorlamışşın belli ki çok tuhaf millet içinde niye üsteliyosun ki boşanırım filan demeler herkese afişe etmişsiniz kendinizi millet sizin kavganıza şahit olmak zorunda mı çok ama çok ayıp ? kv ve kp de malzeme çıktı
boşancam diyip otobuse binme cesareti gösteriyorsan dönmeyeceksin tükürdüğünü yalamış gibi oldun bu olaydan sonra zaten bazı şeyler kopmuştr eşinin içinde bırak takıntılılığı

Boşanacagim diye resti çekip evden çıkan kadın donmeyecek geri sonra da ay ne yapayım arayı düzeltebilirim demeyecek.
Allah sana akıl versin diyecek şey yok bu tavrınla seni çok yakında boşar o adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…