Konunun başından beri her postu özellikle okudum. Kendi fikrim, siz çok akıllı ve belki biraz dominant bir yapıdasınız. Sizinle baş etmesi mümkün olmamış eşinizin. Mutlaka hır gür çıkmıştır evinizde, evlilik bu.. Belki tartışmalarda çok ağır şeyler dahi söylediniz, bilemiyorum... Benim okuduklarımdan anladığım, savlarınız hep kuvvetliymiş.. Basit bir yolunu hiç bulamamış eşiniz... Ne baskılayabilmiş ve ne de sindirebilmiş.. Çoğunlukla haklıymışsınız da.. Yıldığı arada kalmak değil eşinizin... Siz eşinize göre akıllı ve olgun bir kadınsınız. Ailenin hatalarını görerek kabul ettirmek zor biraz size... Öbür türlüsü de eşinizin işine gelmiyor.. Sanki eşiniz şunu düşünüyor bazen içten içe bu aralar.. "Evet haklısın ama makul ol... Artık bir şey duymak istemiyorum, onlar benim ailem... Ben pasif karakterliyim, bir şey yapamam.. onlar da senin gibi baskın... Üstelik çoğunlukla haksızlar... Elimi sana karşı zora sokuyorlar.. Bu yüzden onlara da kızgınım..."
Buradan döner mi bilemiyorum.. Bana kalsa dönebilir zira siz gerçekten çok akıllı bir kadınsınız.. Ama değer mi... Değmeli mi? Bilemiyorum...
Siz daha iyisini bilirsiniz mutlaka,