- 8 Ağustos 2011
- 12.735
- 15.262
- 498
Valla kardesim anlattıklarını o kadar çok kişi yaşıyor ki, istenmeyen gelin olmak, yok tatilde geldin kaç gün kaldın, çocuğun adı kp in adı olsun.. bunda major bi dert görmedim ben..
Ama bildiğim bi şey var ki, arda kalmak nefret edilesice bi his.
Evliliği, ogullarinin artık bağımsız bi hayat kurdugunu idrak edememisse ailesi ve hanimiyla aradaki krizi yonetememisse adam, onun cehennemi dünyada. Ben de benzer şeyler yaşadım. Bi şeylerden şikayet eden taraf oluyorum genelde ama eşimin de durumunu anlayabiliyorum.. haline uzuldugum için.. o zaman sakinlesiyorum. Ki esim sınırlarını çizen, kendi kararlarını alan bi insandır. Ailesinde ve çevresinde bu bilinir ve saygı duyulur. Ailesiyle daha doğrusu kv ile arama her zaman katalizör olmuştur, durumları iyi yönetmiştir. Canım burnuma bile gelse kv ile karşı karşıya hiç gelmedim simdiye kadar. Neyse diyecegim o ki, esin tum iyi niyetine rağmen aranızda dengeyi saglayamiyorsa ve sizin ev içindeki huzurunuza bu derece etki ediyorsa burda sen de biraz fedakarlık yapacaksın.. elbette yapıyorsundur, fedakarlık da yaparsın yeri gelir baska şeyler için ufak tavizler de verirsin. Ama işte demek mutmain olamadın ve bu sorun buyudu ki, adam da evinde duramıyor. Onun gücünün yetmediği yerde eşinle ilişkin icin, kendi evinizde ki huzur icin dengeyi sen sağlamalısin.
Anne babasını evlerine giderse telefonda konuşursa goruyor adam, ama hanımı hep onunla. Esin tepkisi huzursuzlugu daha fazla etkiliyor insanı.
Ama bildiğim bi şey var ki, arda kalmak nefret edilesice bi his.

Anne babasını evlerine giderse telefonda konuşursa goruyor adam, ama hanımı hep onunla. Esin tepkisi huzursuzlugu daha fazla etkiliyor insanı.