Esim ve ailesi

Derinarya

Benimle güzelsin bensiz tırıvırı
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
38
26
3
31
Merhaba arkadaşlar ben eşimle lise döneminde tanıştım 7 yıl flört sonunda evlendik fakat evlenene kadar sürekli kavga tartışma ile gecti bu dönem eşim sürekli kıskanırdı beni ama bir taraftanda deli gibi seviyordu bende tabii ama annesi ile birbirimizden nefret ettik yani bir kaşık suda boğucaz deyim yerindeyse .birbirimize hep bi surat tavır böyle gecti yıllarca . Esimi cok kıskandı benden ve hep karışmaya calıştı kendi istedikleri olmayıncada hep bi surat ben cok huzursuzdum ve esime dedim evlenemeyiz ben istenmedigim biryere gelin olamam ben hep huzursuz olurum hayatım zehir gibi gecer ayrılalım dedim ama esim hicbir sekilde bırakmadı agladı yalvardı bırakma diye ve her seferinde barıştık . Nişanlandık ama karışmalar tavırlar telefonla esimi hergün aramalar bitmedi bir yıl gecti aradan Evlendik daha evliligimiz 1 ay olmus iki üc gunde bir kahve icmeye gelmeler cok düsüncesizler ya daha balayındayız yeni evliyiz bırakında biz size gelelim yani degilmi.bunun gibi sorunlar hic bitmedi ve evliligin ilk senesi esimin ailesini savunması yüzünden hergün kavga ile bosanmaya kadar gitti . Ben evimi terk edip annemlere gittim depresyona girmistim artık 1 ay kafa dinlemek icin bana iyi geleceğini düsundüm 2 gün sonra esim geliyorum seni almaya dedi ve evimize geldik kayınvlde ise birdaha gidersen gelip alamaz seni dedi yaa düsünebiliyomusunuz yuvanız dagılmasın diyecegine böyle bir tepki veriyor.
Bende esime dedim ki anneni bu evlilige karıstırmıcaksın seni hergün aramayacak surat yapmicak oyle cat kapı gelmicek istemiyorum tamam dedi ve anlastık ama simdi esim annesini hergün arıyor ve ben buna sinir oluyorum arkadaslar bunca yasadıgım seyden sonra haksızmıyım sizce .?

Haklisin. Peki hala cat kapi geliyormu kv yoksa azaldimi biraz bi?

Kimseyi annesinden koparamazsiniz. Konu ne olursa olsun. Sizce gercekten annesini siz dediniz diye bir kalemde siler mi? Ben olsam silmem. Siz de biliyorsunuz yapmayacagini. O yuzden yaptiramayacaginiz seylerin pesine dusmeyin.

Sorunlari sorun yaratarak cozmeye calisiyorsunuz.

Iki tarafinda sifir yanlisli oldugunu dusunmuyorum, iki tarafta zitlasiyor birbiriyle.

Ayrica soylemeden de edemicem 1 ay balayi mi olur ya insaf? Siz evlendiniz diye 1 sene insanlarla muhabbeti mi keseceksiniz?Tabii misafir de gelir ana baba da gelir. Siz sevmediginiz icin size batmis. Yoksa gayet normal. Siz davet etmeyince e gidelim demislerdir. Kusura bakmayon iki tarafli dusuncesizlik, agresiflik var.

Hepimizi bir ana doğurdu nihayetinde..
Ne kadar kötü niyetli olursa olsun o eşinizin annesi..
Siz görüşmeyebilirsiniz ama görüşmesine karışamazsınız..

Sen annenden nasil kopamazsan esin de kopamaz canim benim biraz daha sabir ve anlayis goster emin ol sabrinin karsiligini goreceksin sevgi emek ister

Bu silmek degil sadece evlilikte huzur olabilmesi için biraz mesafe benim demek istediğim evet haklısnız iki taraftada hata var.bir ay balayı olmaz tabiki ama ilk ay en azından habersiz gelinmez sabah erkenden

Simdilerde arayı düzelltik biraz ama hergun catkapı gelmeler devam ediyor benim açımdan cok rahatsız edici
Peki esinu devreye sokmadan sen kv nin agzinin payini vermeye calissan? Hic denedinmi? Esin yine annesinimi korudu?

Peki esinu devreye sokmadan sen kv nin agzinin payini vermeye calissan? Hic denedinmi? Esin yine annesinimi korudu?
Esimde annesinin düsüncesiz olduğunun farkında canım cok defa yaptım kırıldı alındı ama yine devam karışmaya yani cocuk gibi öyle yap böyle yap diyo sürekli ve bu beni delirtiyo artık. Evime geldiginde her defasında uyuyodum diyorum ama hic aldırmıyo gelmeye devam

Acaba esin anasini bildigi icinmi boyle umursamaz davraniyor?. " ben daha ne yapabilirim kadin anlamiyor iste hayirdan"mi diyor?

Acaba esin anasini bildigi icinmi boyle umursamaz davraniyor?. " ben daha ne yapabilirim kadin anlamiyor iste hayirdan"mi diyor?
Aynen öyle ben söyledim ama psikolojisi kötü iste ondan yapıyo diyo sen geldiginde umursama diyo ama calan kapıyı nasil acmam her seferinde aynı apartmandayız maalesef evde oldugumu görüyor

Tlf ile konuşmalarından size ne. Ben de her gün ararım annemi eşime ne bundan.
Herseyimize karısan burnunu sokan evliligim kötüye gittikce dahada körükleyen bir anne benim kv .esim aradıkca dahada karışmaya calısıyor benim evliligim bitiyor neredeyse ve siz size ne diyorsunuz

Aynen öyle ben söyledim ama psikolojisi kötü iste ondan yapıyo diyo sen geldiginde umursama diyo ama calan kapıyı nasil acmam her seferinde aynı apartmandayız maalesef evde oldugumu görüyor

Bak o zmn isler degisir. Eger esinin elinde olan biseyse canina oku esinin. Ama esin diyormuski ben cabaliyorum ama anlamiyor sende sallama artik annemi. E sende oyle yap? Ne olur sanki kapiyi acmasan? Senden nefretmi eder kv? E zaten nefret ediyor canina okuyor bi guzel? Adin cikmis 9a inmez artik 8 e.

Bi arkdasim vardi yine kkdan konstugum sevdigim. Bana tipki senin dedigin gibi " annesi gorgusuz, kocam bisey yapmiyor biktim". Bazi seyleri kabul etmeli kadinlar. Elimizde olmayan seyleri diretmeye ne gerek var? Misal tamda bunu diyen arkadasimin kendi anneside arizali ve inatci. Kocasi ona diretse" annen degissin", bu kizcagiz nasil degistirsin annesinin karakterini?

Aynende oyle. Kocan annesini biliyor ve degistiremiyor. Napsin adam bundn snra? Bileklerinimi kessin?

Aramasına da karışmayın ama artık..
Bir de unutmayın ki, siz bu taraftan adamı dolduruyorsunuz annesi de öbür taraftan
Anne bu yani mutlaka ondan da etkileniyordur
Keşke farklı bir strateji uygulayasaydınız

Sen annenden nasil kopamazsan esin de kopamaz canim benim biraz daha sabir ve anlayis goster emin ol sabrinin karsiligini goreceksin sevgi emek ister
Canım ben zaten esimi sevdigim icin sabır gosterdim yıllarca ama yıllarım hep sinir olmakla gecti .iyi davranmaya calıştım hep bi laf sokmalar aileme hakaret düsündükce cıldirıyorum. Esim tabiki kopamaz annesinden kopmasın zaten ama hergün aramakta cok sacma cünkü aradıkca karısma hakkı görüyor kendinde

Tabiiki canım zaten esime kızmıyorum annesi ne hali varsa görsün ama cok agladım yıllarca ve esim benim elimden geleni yaptıgimı biliyor annesi bir kez güler yüz göstermedi bir kez kızım demedi bana hep nefret edercesne baktı yüzüme halbuki biraz sıcak davransa öz kızı gibi davranırdım esim bana hak verdi zaten her konuda annem cok soguktur karışirda ama takma dedi ama dilekolay 7 sene doldum artık psikolojim berbat durumda 3 yıldırda evliyiz. Ben sadece hergün aramasın istiyorum bu beni rahatsız ediyor beni bile hergün aramıyorr yani

Aramasına da karışmayın ama artık..
Bir de unutmayın ki, siz bu taraftan adamı dolduruyorsunuz annesi de öbür taraftan
Anne bu yani mutlaka ondan da etkileniyordur
Keşke farklı bir strateji uygulayasaydınız
Aynı apt da oturuyoruz eve girip cıkarken hal hatır soruluyor günde en az 2 3 kez görüyor daha aramak nedirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…