Esim ve ailesi

Taşınma imkanınız yok mu ordan cnm ? Madem o kadar sıkıntılı bi süreçti keşke baştan aynı apartmanı tercih etmeseydiniz. Siz anne oğul arasındaki ilişkide sessiz kalın araşsınlar belki duygu sömürüsüflb yapıyosa ondan arıyodur hergün. Kv de hergün gelmesin ne gerek var ki yani koca kadın senin yanına gelip napıcak kendi arkdşlaryla gün fln yapsın müsait olduğunda sen gidersin. Bence eşinde bi skntı yok kv çok anlayışsız ne gerek var ilk1 ay boyunca 2 günde bir geliyosun o zmnlar tepkini koysaydın keşke bi özelimiz var gibisinden gecelikle fln açsaydın kapıyı o an anlardı belki özel işlerinizin olabilceğini

Maalesef tasınamiyorum canm kendi evimz cünkü
Maalesef tasinamiyorum canım kendi evimiz ne yazıkki .herseyi yaptim ama cok cahil asırı derecede anlamadı ben bu kadar esimin aramasindan sıkıntıliyım ya 2 gunde bi ara 3 günde bi ara hergün aramak niye hergün görüyo sonucta

Aynı apt oturmak hic istemedim ama iste mecburiyetten

Amaan arasın cnm sen nden kendine sıkıntı yapıyosun onlar ana oğul takılsınlar tabi seni kötülüyosa fln eşin ztn aramaz hergün o konudan endişeleniyosan

Ya arasın, gitsin naparlarsa yapsınlar senin çevrende olmadıktan sonra kafanı dinlersin senlik bişey yok, onlar tabi ki görüşürler.
Haklıyken haksız durumuna düşmene ramak kalmış. Dikkatli adımlar at agresif olma, efsane ol

bile bile lades dmeişsin de iş şımarıklığa varmış. çat kapı gelmiyosa her gün aramasına da karışamazsın.

Evinize hala cat kapı gelip ota foka karışmıyorsa istedikleri kadar oğluyla telefonda konuşabilir.
Bu konuşmalarda eşin seni sikayet mi ediyor.
Yada kv esini senden sogutuyor mu? Konusmalar nasil yani oyle havadan sudan mı dertlesiyolar mı?
Ona gore mudahele edebilirsin. Seni ilgilendiren bisey yoksa bırak ana ogul istedikleri kadar konussunlar.

ne demek haklısın ya

adamın annesini aramasına mı kızıyorsunuz
anne, anne!
ben anlamıyorum arkadaş

haklısınız tamamen. evlilğin 1. ayında gelip gitmeler ne ya???
benim ailem çocuğum olana kadar gelmedi resmen, kvlerde öyle. kesinlikle kadın utanmaz birisi. ben de gitmem yeni evli çiftlerin evine. bu adap meselesi.
bırakın arasın annesini. en azından size bulaşmasınlar. ona yapacak bişey yok. çatkapı gelmeler bittiyse, siz yüzyüze gelmiyorsanız çok da moralinizi bozmayın.

Ah tatlım ah. çook haklısın. eşinin şunu anlaması lazım veya senin anlatman lazım. evlilikte 3.kişiler karışmayacak. ama şurada haksızsın annesi onu arar o da annesini buna sen karışamazsın. et tırnaktan ayrılmaz. o senin anneni babanı aramana karışsa hoş karşılarmıydın? yarın senin de çocuğun olacak. aranıza birisi girse ne yapardın? annesi ile dialoğu olmalı. amaaa bunu sana yansıtmamalı. anasını dinleyip sizin evliliğinizle ilgili şeylerde seni saymıyorsa yine sıkıntı vardır. bunu düzeltmeli. erkek olmak zor valla dengeyi kurmak zor. dengeyi erkek kuracak.
eşinle sürekli annesi yüzünden kavga etme. annesini ona kötüleme. bu da son tavsiyem.

Aman sanki ailenle görüş yeter ki beni muhattap etme dese çok farklı olacakmış gibi hepiniz yükleniyosunuz kadına.Ben mesela annenle babanla istediğini yap istediğin kadar görüş yeter ki beni muhatap etme sinirlerim bozuluyor hasta oluyorum diyorum.Ama ne fayda anası babası mutlu olsun diye herşeye benide sürüklüyor.Onun için durumlar değişmiyor arasada aramasada aynı tas aynı hamam Allah hepimize peygamber sabırlığı versin.

annesının sizin evliliğinize güvenı yok

of ya şu evlilikler zaten hep şu kötü gerizekalı kayınvalideler yüzünden yada erkeğin ailesi yüzünden bozuluyor sanki adamla değil anasıyla evleniyorsunuz off düşmediler yakamdan bıktım valla en son öldürcem kendimi kurtulcam tam mutluyuz derken eşim durduk yere tavır alıp evi terketme kalkıyor kaç yaşında adam çocuk gibi davranıyor ne olacak böylemi devam edecek sürekli piskolojimimi bozacam annesine ilgi gösterecem

Aynı apt da oturuyoruz eve girip cıkarken hal hatır soruluyor günde en az 2 3 kez görüyor daha aramak nedirr

ah canım ya kocan yanlış adam beni yanlış anlama ama aynı apartmanda oturmak kötü madem anasından kopamıyor evlenmeseymiş yaptığı çok yanlış

Kocamınkiler de evlendiğimiz gün bizi çağırmışlardı, evlerimiz yakın
Ama genel olarak bizim bi sorunumuz yok ailesiyle ki ben o davete çok gülmüştüm, ertesi gün gitmiştik yanlış hatırlamıyosam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…