Ara beni ölürüm biterim falan demişse ne yapsın adamcağız?Aynı apt da oturuyoruz eve girip cıkarken hal hatır soruluyor günde en az 2 3 kez görüyor daha aramak nedirr
Maalesef tasinamiyorum canım kendi evimiz ne yazıkki .herseyi yaptim ama cok cahil asırı derecede anlamadı ben bu kadar esimin aramasindan sıkıntıliyım ya 2 gunde bi ara 3 günde bi ara hergün aramak niye hergün görüyo sonuctaTaşınma imkanınız yok mu ordan cnm ? Madem o kadar sıkıntılı bi süreçti keşke baştan aynı apartmanı tercih etmeseydiniz. Siz anne oğul arasındaki ilişkide sessiz kalın araşsınlar belki duygu sömürüsüflb yapıyosa ondan arıyodur hergün. Kv de hergün gelmesin ne gerek var ki yani koca kadın senin yanına gelip napıcak kendi arkdşlaryla gün fln yapsın müsait olduğunda sen gidersin. Bence eşinde bi skntı yok kv çok anlayışsız ne gerek var ilk1 ay boyunca 2 günde bir geliyosun o zmnlar tepkini koysaydın keşke bi özelimiz var gibisinden gecelikle fln açsaydın kapıyı o an anlardı belki özel işlerinizin olabilceğini
Aynı apt oturmak hic istemedim ama iste mecburiyettenTaşınma imkanınız yok mu ordan cnm ? Madem o kadar sıkıntılı bi süreçti keşke baştan aynı apartmanı tercih etmeseydiniz. Siz anne oğul arasındaki ilişkide sessiz kalın araşsınlar belki duygu sömürüsüflb yapıyosa ondan arıyodur hergün. Kv de hergün gelmesin ne gerek var ki yani koca kadın senin yanına gelip napıcak kendi arkdşlaryla gün fln yapsın müsait olduğunda sen gidersin. Bence eşinde bi skntı yok kv çok anlayışsız ne gerek var ilk1 ay boyunca 2 günde bir geliyosun o zmnlar tepkini koysaydın keşke bi özelimiz var gibisinden gecelikle fln açsaydın kapıyı o an anlardı belki özel işlerinizin olabilceğini
Amaan arasın cnm sen nden kendine sıkıntı yapıyosun onlar ana oğul takılsınlar tabi seni kötülüyosa fln eşin ztn aramaz hergün o konudan endişeleniyosanMaalesef tasınamiyorum canm kendi evimz cünkü
Maalesef tasinamiyorum canım kendi evimiz ne yazıkki .herseyi yaptim ama cok cahil asırı derecede anlamadı ben bu kadar esimin aramasindan sıkıntıliyım ya 2 gunde bi ara 3 günde bi ara hergün aramak niye hergün görüyo sonucta
Ah tatlım ah. çook haklısın. eşinin şunu anlaması lazım veya senin anlatman lazım. evlilikte 3.kişiler karışmayacak. ama şurada haksızsın annesi onu arar o da annesini buna sen karışamazsın. et tırnaktan ayrılmaz. o senin anneni babanı aramana karışsa hoş karşılarmıydın? yarın senin de çocuğun olacak. aranıza birisi girse ne yapardın? annesi ile dialoğu olmalı. amaaa bunu sana yansıtmamalı. anasını dinleyip sizin evliliğinizle ilgili şeylerde seni saymıyorsa yine sıkıntı vardır. bunu düzeltmeli. erkek olmak zor valla dengeyi kurmak zor. dengeyi erkek kuracak.Merhaba arkadaşlar ben eşimle lise döneminde tanıştım 7 yıl flört sonunda evlendik fakat evlenene kadar sürekli kavga tartışma ile gecti bu dönem eşim sürekli kıskanırdı beni ama bir taraftanda deli gibi seviyordu bende tabii ama annesi ile birbirimizden nefret ettik yani bir kaşık suda boğucaz deyim yerindeyse .birbirimize hep bi surat tavır böyle gecti yıllarca . Esimi cok kıskandı benden ve hep karışmaya calıştı kendi istedikleri olmayıncada hep bi surat ben cok huzursuzdum ve esime dedim evlenemeyiz ben istenmedigim biryere gelin olamam ben hep huzursuz olurum hayatım zehir gibi gecer ayrılalım dedim ama esim hicbir sekilde bırakmadı agladı yalvardı bırakma diye ve her seferinde barıştık . Nişanlandık ama karışmalar tavırlar telefonla esimi hergün aramalar bitmedi bir yıl gecti aradan Evlendik daha evliligimiz 1 ay olmus iki üc gunde bir kahve icmeye gelmeler cok düsüncesizler ya daha balayındayız yeni evliyiz bırakında biz size gelelim yani degilmi.bunun gibi sorunlar hic bitmedi ve evliligin ilk senesi esimin ailesini savunması yüzünden hergün kavga ile bosanmaya kadar gitti . Ben evimi terk edip annemlere gittim depresyona girmistim artık 1 ay kafa dinlemek icin bana iyi geleceğini düsundüm 2 gün sonra esim geliyorum seni almaya dedi ve evimize geldik kayınvlde ise birdaha gidersen gelip alamaz seni dedi yaa düsünebiliyomusunuz yuvanız dagılmasın diyecegine böyle bir tepki veriyor.
Bende esime dedim ki anneni bu evlilige karıstırmıcaksın seni hergün aramayacak surat yapmicak oyle cat kapı gelmicek istemiyorum tamam dedi ve anlastık ama simdi esim annesini hergün arıyor ve ben buna sinir oluyorum arkadaslar bunca yasadıgım seyden sonra haksızmıyım sizce .?
annesının sizin evliliğinize güvenı yokMerhaba arkadaşlar ben eşimle lise döneminde tanıştım 7 yıl flört sonunda evlendik fakat evlenene kadar sürekli kavga tartışma ile gecti bu dönem eşim sürekli kıskanırdı beni ama bir taraftanda deli gibi seviyordu bende tabii ama annesi ile birbirimizden nefret ettik yani bir kaşık suda boğucaz deyim yerindeyse .birbirimize hep bi surat tavır böyle gecti yıllarca . Esimi cok kıskandı benden ve hep karışmaya calıştı kendi istedikleri olmayıncada hep bi surat ben cok huzursuzdum ve esime dedim evlenemeyiz ben istenmedigim biryere gelin olamam ben hep huzursuz olurum hayatım zehir gibi gecer ayrılalım dedim ama esim hicbir sekilde bırakmadı agladı yalvardı bırakma diye ve her seferinde barıştık . Nişanlandık ama karışmalar tavırlar telefonla esimi hergün aramalar bitmedi bir yıl gecti aradan Evlendik daha evliligimiz 1 ay olmus iki üc gunde bir kahve icmeye gelmeler cok düsüncesizler ya daha balayındayız yeni evliyiz bırakında biz size gelelim yani degilmi.bunun gibi sorunlar hic bitmedi ve evliligin ilk senesi esimin ailesini savunması yüzünden hergün kavga ile bosanmaya kadar gitti . Ben evimi terk edip annemlere gittim depresyona girmistim artık 1 ay kafa dinlemek icin bana iyi geleceğini düsundüm 2 gün sonra esim geliyorum seni almaya dedi ve evimize geldik kayınvlde ise birdaha gidersen gelip alamaz seni dedi yaa düsünebiliyomusunuz yuvanız dagılmasın diyecegine böyle bir tepki veriyor.
Bende esime dedim ki anneni bu evlilige karıstırmıcaksın seni hergün aramayacak surat yapmicak oyle cat kapı gelmicek istemiyorum tamam dedi ve anlastık ama simdi esim annesini hergün arıyor ve ben buna sinir oluyorum arkadaslar bunca yasadıgım seyden sonra haksızmıyım sizce .?
Aynı apt da oturuyoruz eve girip cıkarken hal hatır soruluyor günde en az 2 3 kez görüyor daha aramak nedirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?