Canım, eşinin bu durumda pek yapabileceği bişey yok gibi, bir de sen sürekli bizim paralar, altınlar n'olacak, Abin hakkımızı yedi diye konuşup adamı ikinci bir strese sokma. Anneni tebrik ettim bu arada.Kizlar esimin de yapabilecigi bsey yok kredi yetmedi dha borc kalicak onlari nasıl odeyecegiz dye dusunmekten cok yoruluyor dha 23 yasinda kendisi herseyi tek basina ugrasiyor Allaha skur suan borcumuz yok esim hep para britirmis dgunumu esyalarimi dort dortluk pesin aldi ama abisi kendi dgun borcunu takilariyla odedi... bizim takilarimiz da borcumuz kalamdgi icin araba alicaktik benim aileminde hakki emegi var ortak ustumuze takilanlar sonucta ben geri alicaz dedigi icin verdim ama evdeki hesap carsiya uymadi kredi eve yetmedi dairelerin ikiside ayni esime destek olmak istyorum ama abisiinin bu sorumsuzlugu yuzunden icimi kemiriyor. Annem kizim parayi herzman bulursunuz Allah kimseninhakkini kmsede brakmaz sen hzuurunu kalbni bozma dedi siz olsaniz ne yapardiniz kizlar yaa bu konuyu kafamdan atmaknistyorum
Kizlar esimin de yapabilecigi bsey yok kredi yetmedi dha borc kalicak onlari nasıl odeyecegiz dye dusunmekten cok yoruluyor dha 23 yasinda kendisi herseyi tek basina ugrasiyor Allaha skur suan borcumuz yok esim hep para britirmis dgunumu esyalarimi dort dortluk pesin aldi ama abisi kendi dgun borcunu takilariyla odedi... bizim takilarimiz da borcumuz kalamdgi icin araba alicaktik benim aileminde hakki emegi var ortak ustumuze takilanlar sonucta ben geri alicaz dedigi icin verdim ama evdeki hesap carsiya uymadi kredi eve yetmedi dairelerin ikiside ayni esime destek olmak istyorum ama abisiinin bu sorumsuzlugu yuzunden icimi kemiriyor. Annem kizim parayi herzman bulursunuz Allah kimseninhakkini kmsede brakmaz sen hzuurunu kalbni bozma dedi siz olsaniz ne yapardiniz kizlar yaa bu konuyu kafamdan atmaknistyorum
Ben parada deilim inanki babasinin evi satildi zaten bu arada kizlar... ben abisinin sorumsuzlugundayim evinin esyalarini degistircekmis bunun icin para istyor benim esim pazar gunleri ble insaaata gdip ustalara cuvalla cimento v.s. tasiriken abisi balil tutmya gdyor esim tek basina ölup btiyor derdni kimseye anlatmyorda ben bu haksizliga tahammul edemiyorum iste esim bu haksizligi nasil gormuyor kizlar anlamiyorum
Çekilen krediyi kim ödüyor peki abimi ödüyor yoksa siz mi ödüyorsunuz evlerin tapuları kimin olacak.Eğer çekilen krediyi abi ödüyorsa yardım yapabilirsiniz sonuçta siz de oda altın vermiş eğer dediğim gibiyse fazla bir sorun yok.Kizlar esimin de yapabilecigi bsey yok kredi yetmedi dha borc kalicak onlari nasıl odeyecegiz dye dusunmekten cok yoruluyor dha 23 yasinda kendisi herseyi tek basina ugrasiyor Allaha skur suan borcumuz yok esim hep para britirmis dgunumu esyalarimi dort dortluk pesin aldi ama abisi kendi dgun borcunu takilariyla odedi... bizim takilarimiz da borcumuz kalamdgi icin araba alicaktik benim aileminde hakki emegi var ortak ustumuze takilanlar sonucta ben geri alicaz dedigi icin verdim ama evdeki hesap carsiya uymadi kredi eve yetmedi dairelerin ikiside ayni esime destek olmak istyorum ama abisiinin bu sorumsuzlugu yuzunden icimi kemiriyor. Annem kizim parayi herzman bulursunuz Allah kimseninhakkini kmsede brakmaz sen hzuurunu kalbni bozma dedi siz olsaniz ne yapardiniz kizlar yaa bu konuyu kafamdan atmaknistyorum
Dogru diyosun kuzum tabiki ama kebdini okdar yipratyorki abisine gdip kizmak istyorum brazda siz ilgilenin evle kardesin hic mutlu deil gulemiyo konusmuyo hep içinden dusunuyoEşiniz neden görmesin?
Abisi haksızlık ediyor diye babasını mı ortada bıraksın? İnşaat mı yarım kalsın?
Gözardı etmiş bence bazı durumları o kadar.
Cnm babasinin emekli maasiyla ve ustune abisi ve biz ayni miktarda ekleyip odeniyor. ama kredi borcu disinda borclar kaliyor 20.000 gbi benim saf kalkpli esim ben bnu abime nasil soylucem dye dusunuyor ve bu paranin nasiln odencek dye icini kemiriyor. abisiyle aldgi maas ayni kizlar.. yani durumlarimiz ayniÇekilen krediyi kim ödüyor peki abimi ödüyor yoksa siz mi ödüyorsunuz evlerin tapuları kimin olacak.Eğer çekilen krediyi abi ödüyorsa yardım yapabilirsiniz sonuçta siz de oda altın vermiş eğer dediğim gibiyse fazla bir sorun yok.
Tapuda abisinin ustune kizlar adamin ustune ev.. ne guzel dmi kardesin ev yaptrisin herseyin sorumlulugu skintisi kosusturmayi ustlensin sen git taşin ooooohhhh... ben bnu kabul edemiyorum iste[/QUOTE][QUOTE="pitircik22, post: 38350620, member: 640olnm babasinin emekli maasiyla ve ustune abisi ve biz ayni miktarda ekleyip odeniyor. ama kredi borcu disinda borclar kaliyor 20.000 gbi benim saf kalkpli esim ben bnu abime nasil soylucem dye dusunuyor ve bu paranin nasiln odencek dye icini kemiriyor. abisiyle aldgi maas ayni kizlar.. yani durumlarimiz ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?