Ev meselesi olmadan once yani biz ilk evlendgmiz zamanlar ben calisiyordum esimden dha fazla maasim vardi haliyle abisinden iyiydi durumuz. Bu seferde benim esim neymis abiside bizle ayni durumda olckmis abisine yardim etcekmisiz cocugunun bezini mamasini karsilicakmisiz benim dha cocuhum yok calisp brikim yapmak istedim ama be care benin adam abisinin cocugununnmasraflarini ustlendi bize dha cok para griyor dye bende cok yogun calsiiyordum zaten hep mesai yapoyodum sikayetciydim bide birikim falan yapmayinca cktim isten smdi ise grcem ama korkuyorum kizlar yne aynisi olck bi adam bukadar iyi nyetli olmaz yaaEsin goruyordur, ama genc oldugu icin nasil tepki verecegini bilemiyordur.
Bir de sen ustune gitme.
Ama tabi eyer butun bu ev meselesi bittikten sonra abi gene para yemeye calisirsa kiyameti kopar.
Konut kredimi çekildi eğer yoksa ihtiyac mı konut kredisinde krediyi kim çekerse evin tapusu onun üzerine oluyor.[/QUOTE]Tapuda abisinin ustune kizlar adamin ustune ev.. ne guzel dmi kardesin ev yaptrisin herseyin sorumlulugu skintisi kosusturmayi ustlensin sen git taşin ooooohhhh... ben bnu kabul edemiyorum iste
Konut cnm abisinin ustune kredi ama babaisnin parasiyle odeniyor[/QUOTE]Konut kredimi çekildi eğer yoksa ihtiyac mı konut kredisinde krediyi kim çekerse evin tapusu onun üzerine oluyor.
Eşinizin üzerine evet çok fazla yük binmiş ama şu kıyas çok yersiz söylemeden edemeyeceğim;23 yaşında olanlar henüz anne babasının yanında gezip tozuyor demeniz.Bir de sürekli vah 23 yaşında şunu bunu yapıyor.Madem evlenmeseydiniz 23 yaşında bu kadar yüke girmeseydi.Ayrıca 23 yaşında bir insan bu kadar çekingen lafını sözünü söylemekten yoksun biri keşke biraz daha kendini ifade edebilseydi yoksa hep siz ezileceksiniz mecbursunuz azıcık açın ağzınızı ev abisinin üzerine borçlar sizin eşin bir şey diyemiyor ne ala memleket.Kırıcı olduysam kusura bakmayın.Saolun kizlar 3 gun once ogrendim bu konuyu yani paramizi alamicagimizi 3 gundur kendimi yedim ne para ne emek hic bsey yok hep esim inanin abisinin borc kalacagindan dahil haberi yok bukadar ilgisiz eve karsi biz ev btti gelin tasinun dcez gelip tasincaklar( ama esim cok yipratti heran uzen bagiran kizan binbabasi var onami uzulsun isinlemi ilgilensin insaatimi dusunsun krediyimi kalan borcumu hangisini dusunsun dha 23 yasinda onun yasinda olanlar henuz anbe babasinin yaninda gezipntozuyor.. kadersiz kocam benim bna sorunlarini hic bahsetmedi bende artk bni sevmiyo dye gunahini aldim hep kizlar ama smdi destek olucam ama abisinin bunyaptigini gormwzden gelwmiyorum esim hala abisinin dogalgaz parasinin son gunu bgun dye abisini ariyor dusunun abisinin faturalarina kadar esim ilgileniyorr
Yok cnm dogru dyosun ama ortada bi babasi var yemekti isti nekdar dayanablicek sorumluluk aldi evet bunlara kendini acti o sikayet etmiyor olcak bunlar dyor ama moreli bozuk dusunmek zorunda cnku ve benim kizdgimda abisine karsi nden agzni acmiyor tas olsa catlar nden konusmayiyor kimseye kendni ezdirmez inattir dedigim dediktir bna ble taviz vermez lafini gecirir ama boyle bi insan abisine nden konusamiyor susuyorEşinizin üzerine evet çok fazla yük binmiş ama şu kıyas çok yersiz söylemeden edemeyeceğim;23 yaşında olanlar henüz anne babasının yanında gezip tozuyor demeniz.Bir de sürekli vah 23 yaşında şunu bunu yapıyor.Madem evlenmeseydiniz 23 yaşında bu kadar yüke girmeseydi.Ayrıca 23 yaşında bir insan bu kadar çekingen lafını sözünü söylemekten yoksun biri keşke biraz daha kendini ifade edebilseydi yoksa hep siz ezileceksiniz mecbursunuz azıcık açın ağzınızı ev abisinin üzerine borçlar sizin eşin bir şey diyemiyor ne ala memleket.Kırıcı olduysam kusura bakmayın.
Biliyorum babasının durumu zor evlat olarak tabi ki yardımcı olacak ama keşke şartları daha iyi yapıpta olsaydı her şey neyse o geçmiş.Allah mutlu etsin yuvanızı.Bende gerektiğinde konuşamayan karşısında ki vay efendim üzülür kırılır eder diye sürekli kendini üzen kendi değerini düşüren insanlara çok üzülüyorum kızıyorum.Eşinde bunlardan biri.Çok mu yaş farkı var aralarında ? Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ama acil bulunması lazım bu eşinin her şeyi içine atması konusunda.Allah yardımcın olsun.Yok cnm dogru dyosun ama ortada bi babasi var yemekti isti nekdar dayanablicek sorumluluk aldi evet bunlara kendini acti o sikayet etmiyor olcak bunlar dyor ama moreli bozuk dusunmek zorunda cnku ve benim kizdgimda abisine karsi nden agzni acmiyor tas olsa catlar nden konusmayiyor kimseye kendni ezdirmez inattir dedigim dediktir bna ble taviz vermez lafini gecirir ama boyle bi insan abisine nden konusamiyor susuyor
Kizlar baslik nekdar dogru oldu bilmiyorum.. sorunum soyle esimin annesi vefat etmis babasi sagir dilsiz ve gormuyor birde abisi var evli.. biz 8 aylikevliyiz babasi bir gun abisinde yenek yiyor bir gun bizde ama ototurduğu ev farkli. Biz hem babasi gozumuzun onunde olsun dye abisi ve biz ortak apartman yapmaya karar verdik vir evleri vardi satildi arsa alindi evin bizz eltimle bilezillerimizi verdik... ama evin % 70 i bitince ev kredisi ceklicek tabi bu surecte biz dugun takilarimizi ustumuze takilan 7000 tl yide koyduk abisi koymadi oda dha 1.5 yillik evli o dgun borcunu odedi takilariyla.. neyse esim dediki hiz takilarimizida koyalim kredi cekilince paramizi geri aliriz dedi fakat smdi ev btmek uzere ve cekilen kredi eve yetmediki biz 7000 tl paramizi nasil alicaz esim almicaz dedi.. abisi insaatta esime yardima gelmekte ble cekiniyor sanki evi sadece biz yaptiriyoruz btun sorumlulul bizde ben tamam dedim ama icimi yiyen bseyler var ben o parayla ustune ekleyip araba alicaktik kizlar ama simdi o para yok sadece bizim evimiz olsa alyansima kadar veririm ama ortak ve cekilen kredi babasinin maasiyla odenicek.. ve abisi cekilen krediden 1000 lira istyor evinin eksigi varmis ama biz alamiyoruz 7000 tl paramizi kizlar bunda haksizlik yokmu esim abisinin by hatalarini gormuyor hic bir laf ettirmiyor kizlar..
Canim dogustan sagir dilsiz gozleride yasi ilerledikce kapaniyor suan 50 yasinda ve gozununsadece biri % 20 goruyor yani coo az kendi elleriyle anlatiyoruz canim cok zor aslinda saglikli oldgjmuz icin binkerw sukretmemiz gerwkiyor ama insanogluyuz aklimiz dunya islerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?