esim ve ailesine duskunlugu

Esin goruyordur, ama genc oldugu icin nasil tepki verecegini bilemiyordur.
Bir de sen ustune gitme.
Ama tabi eyer butun bu ev meselesi bittikten sonra abi gene para yemeye calisirsa kiyameti kopar.
Ev meselesi olmadan once yani biz ilk evlendgmiz zamanlar ben calisiyordum esimden dha fazla maasim vardi haliyle abisinden iyiydi durumuz. Bu seferde benim esim neymis abiside bizle ayni durumda olckmis abisine yardim etcekmisiz cocugunun bezini mamasini karsilicakmisiz benim dha cocuhum yok calisp brikim yapmak istedim ama be care benin adam abisinin cocugununnmasraflarini ustlendi bize dha cok para griyor dye bende cok yogun calsiiyordum zaten hep mesai yapoyodum sikayetciydim bide birikim falan yapmayinca cktim isten smdi ise grcem ama korkuyorum kizlar yne aynisi olck bi adam bukadar iyi nyetli olmaz yaa

Tapuda abisinin ustune kizlar adamin ustune ev.. ne guzel dmi kardesin ev yaptrisin herseyin sorumlulugu skintisi kosusturmayi ustlensin sen git taşin ooooohhhh... ben bnu kabul edemiyorum iste
Konut kredimi çekildi eğer yoksa ihtiyac mı konut kredisinde krediyi kim çekerse evin tapusu onun üzerine oluyor.[/QUOTE]
Konut cnm abisinin ustune kredi ama babaisnin parasiyle odeniyor

Konut kredimi çekildi eğer yoksa ihtiyac mı konut kredisinde krediyi kim çekerse evin tapusu onun üzerine oluyor.
Konut cnm abisinin ustune kredi ama babaisnin parasiyle odeniyor[/QUOTE]
Konut kredisi ise abinin yapacağı birşey yok canım banka otamatikmen onun üzerine yapar.

Eşinizin üzerine evet çok fazla yük binmiş ama şu kıyas çok yersiz söylemeden edemeyeceğim;23 yaşında olanlar henüz anne babasının yanında gezip tozuyor demeniz.Bir de sürekli vah 23 yaşında şunu bunu yapıyor.Madem evlenmeseydiniz 23 yaşında bu kadar yüke girmeseydi.Ayrıca 23 yaşında bir insan bu kadar çekingen lafını sözünü söylemekten yoksun biri keşke biraz daha kendini ifade edebilseydi yoksa hep siz ezileceksiniz mecbursunuz azıcık açın ağzınızı ev abisinin üzerine borçlar sizin eşin bir şey diyemiyor ne ala memleket.Kırıcı olduysam kusura bakmayın.

Yok cnm dogru dyosun ama ortada bi babasi var yemekti isti nekdar dayanablicek sorumluluk aldi evet bunlara kendini acti o sikayet etmiyor olcak bunlar dyor ama moreli bozuk dusunmek zorunda cnku ve benim kizdgimda abisine karsi nden agzni acmiyor tas olsa catlar nden konusmayiyor kimseye kendni ezdirmez inattir dedigim dediktir bna ble taviz vermez lafini gecirir ama boyle bi insan abisine nden konusamiyor susuyor

Biliyorum babasının durumu zor evlat olarak tabi ki yardımcı olacak ama keşke şartları daha iyi yapıpta olsaydı her şey neyse o geçmiş.Allah mutlu etsin yuvanızı.Bende gerektiğinde konuşamayan karşısında ki vay efendim üzülür kırılır eder diye sürekli kendini üzen kendi değerini düşüren insanlara çok üzülüyorum kızıyorum.Eşinde bunlardan biri.Çok mu yaş farkı var aralarında ? Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ama acil bulunması lazım bu eşinin her şeyi içine atması konusunda.Allah yardımcın olsun.

Aralarinda 2 yas var cnm esimle konustuk smdi halinden memnun ama laf basi geldmi ustume geliyosun kafamda bir suur sey var demwsini bliyor ben karismiyorum artk el kiziyim ya bsey desen fesat olurum

O degil de kor ve sagir bir insan nasil yasar? Hayatini nasil idame ettirir? Allah yardimcisi olsun

8000tl kredıyı fazla çekip paralarınızı alın arkadaslar en ıyısı

ıcım gıttı kayınbabanıza...oof nasıl ıletısım kuruluyor.ayrıca kaç yıldır boyle..

Canim dogustan sagir dilsiz gozleride yasi ilerledikce kapaniyor suan 50 yasinda ve gozununsadece biri % 20 goruyor yani coo az kendi elleriyle anlatiyoruz canim cok zor aslinda saglikli oldgjmuz icin binkerw sukretmemiz gerwkiyor ama insanogluyuz aklimiz dunya islerinde

boşver canım sen elınden gelenı yap eşine anlayıs goster geldımı yuzune gül..allah goruyor o yetmez mı?

elbette kaynından cıkar bişekilde o uyanıklıgı..

kayınpederın huysuzlugu uzuvlarını kullanamayısından..sağır dılsız ve gozlerı gormuyor dusunsene sen ben olsak delırırdık

Evet canim haklisin hic bi zaman onu kınamadim huysuz esime o konuda hep teselli ettim bu aralar onu bi psikologa goturucez hem kendiside rahat eder geceleri uyumuyor apartmandakileri rahatsiz ediyor amcasiin evinde alt katinda otueuyor onlarda surekli esimi arayip sikayet ediyolar esimde su evi btirip babasini gozunun onunde tutmak icin cabaliyor Allah yardimcimizbolsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…