Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

özür dilerim hemen düzeltiyorum evet bende biraz fevri davrandım esimin beni gelip alacagını sanmıyorum cünkü ailesini atmayan bi insan bugün annesi halaama telefon acmıs avukata verceklerini söylmişler

inanamıyorum yaaa..nefret ediyorum böyle insanlardan..
eşin senden ayrılmış olsa çok mu mesut olacak..
annen yaa annen var mı ötesi..tabiki gelecek sen lohusayken kendi annenin yanında olması senin için ne kadar rahatlatıcı bir durum..
bunu nasıl düşünemez..
o kadıncağız zaten aylarca kalacak değil eminim..

bişey soracağım..daha önceleri eşinin annesine karşı tavırların oldu mu?
ona nazaran patlamış ve böyle bir tepki vermiş olablir mi?

ama genede ben annesinin doldurduğunu düşündüm..sen k.v nin kalmasından yana olmadıysan, kinlenip oğlunu doldurmuş olablir..

Allah yardımcın olsun arkadaşım..tek yapman gerekn ne biliyor musun..
dua etmek..hep dua et hayırlısını iste..
ama bence sen geri adım atma..yani ilerde daha çok tepene çıkablirler..
tabi etkilemek istemem ama geri adım atman durmun düzelmesine yardımcı olmayacaktır..çirkefler diyorsun..

özür dilerim hemen düzeltiyorum evet bende biraz fevri davrandım esimin beni gelip alacagını sanmıyorum cünkü ailesini atmayan bi insan bugün annesi halaama telefon acmıs avukata verceklerini söylmişler

inanamıyorum yaaa..nefret ediyorum böyle insanlardan..
eşin senden ayrılmış olsa çok mu mesut olacak..
annen yaa annen var mı ötesi..tabiki gelecek sen lohusayken kendi annenin yanında olması senin için ne kadar rahatlatıcı bir durum..
bunu nasıl düşünemez..
o kadıncağız zaten aylarca kalacak değil eminim..

bişey soracağım..daha önceleri eşinin annesine karşı tavırların oldu mu?
ona nazaran patlamış ve böyle bir tepki vermiş olablir mi?

ama genede ben annesinin doldurduğunu düşündüm..sen k.v nin kalmasından yana olmadıysan, kinlenip oğlunu doldurmuş olablir..

Allah yardımcın olsun arkadaşım..tek yapman gerekn ne biliyor musun..
dua etmek..hep dua et hayırlısını iste..
ama bence sen geri adım atma..yani ilerde daha çok tepene çıkablirler..
tabi etkilemek istemem ama geri adım atman durmun düzelmesine yardımcı olmayacaktır..çirkefler diyorsun..

deil tabikide ben biraz fevri davrandım sinrlenip o an dayımı aradım gitmek için oda geldi o gelince bunun ailesid geldi ne bilim ya olacgı warmıs

evet sonra da halan katılmış
belki de ortada çok büyütülecek bişey yoktu
neyse artık olan olmuş
eğer ki barışmak istiyorsan kimseyi karıştırmadan eşinle konuş
başkalarının değil kendi düşüncelerini aktarın birbirinize
daha yeni doğum yapmışsın bebeğiniz var
bu kadar basit olmamalı bence

evet böle nankör insanlar işte ortada böle kanlı bıcaklı olunacak biişide yok cok cahil insanlar görümcem öle hakaretler ettiki bana kendiside bosanmıs bi kadın oda cocuguyla baba evinde kalmıs bi kadın bunlar bide üstüne üstlük beni suclu cıkardılar

deil tabikide ben biraz fevri davrandım sinrlenip o an dayımı aradım gitmek için oda geldi o gelince bunun ailesid geldi ne bilim ya olacgı warmıs

bazı şeyler biraz bizim elimizde ama olacakla öleceğe de çare yok..
dua etmek hayırlısını istemek en güzeli

annesine ailesine karsı hiç bi hatam yoktur korkumdan mümknmü surat asayım sadece doum olmadan bi iki hafta önce kaynanalarda bi gece kaldık ertesi gece ben eve gitmek istedim tartıstı benle onu kavga anında söleyp duruyordu ben o zaaman bana niye bi gece daha kalmıyosun dedi bende kaynım var evde rahat etmiyorum dedim oda benim annem varmıs evde diye rahat etmiyormus

aman gözünüzü seviyim,eşini ara ve konuş.bu kadar basit bişiyden evlilik mi biter???hele o minicik hanfendi doğmuşken.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...EŞİNLE OTUR KONUŞ,KİMSEYİ KARIŞTIRMA AMA BAŞBAŞA OLUN.

seni en iyi anlaması ve yardımcı olması gereken kişi sana hakaretler etti demek,allah,akıl fikir ama öncelikle vicdan versin o zaman görümcene
işin zor canım,eşinle tek konuşabilme imkanın varsa konuş,ama anlattığın kadarıyla düzeleceğini düşünmüyorum eşinin,belliki ailesinin ağzına bakan bi erkek,
insan hiç mi bebeğine üzülmez,onu düşünmez,aklım almıyo!
en çok ta meleğine üzüldüm,sen kuvvetli ol,dik dur,kendini ve meleğini ezdirme
allah,kocana ve ailesine akıl fikir ama dediğim gibi öncelikle vicdan versin...

barısmak isterim tabikide cünkü bizim bi bebegimiz var ve ben esimi seviyorum ama ailesi rahat bırakmıyorki arkadan fitleyip duruyolar ben esimi arayıp gitsem ooooo görümcele kaynanamın elinden kurtulamam daha

evlilik bitmemeli bencede o güzel bebiş varken hemde..ama neden adım atan taraf hep kadınlar oluyor..buna katlanamıyorum ben yaa..
neden erkelern çoğu "evliliğimiz bitmesin bebeğimz var "demiyor..
neden hep kadınlar fedakarlık yapsın..sinir oluyorum bu durumlara

esim benle basbasa konusmaz oda yangına körükle gitmeyi cok sever evet arkadaslar benimde gülmem geliyo böyle seyler yüzünden evlilik biter mi içim prcalanıyor cocuguma baktıkca ilk dogum yaptıgım günler esim öyle mutluyduki işten eve nasıl sabırsızlıkla geldigini anlatıyordu cok kötüyüm ya

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla sıhatle büyütün..

Ancak eşinizin size karşı iyi hali buysa kötü halini düşünemiyorum.. Hamile ve yeni doğum yapmış bir kadını üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktur... Affedilir gibi değil.... çok sinirleniyorum böyle olaylar görünce

Doğum sonrası depresyonu artık eşler ve aileleri de yaşıyor galiba. Gerçi onlarınki depresyondan çok manik sınıfına giriyor gibi

tühh öyleyse bir an önce arayı düzeltmeye çalışın

benimde aklım almıyor zaten o olmasa ayakta duramam amin canım amin oturup bi düşünse bizi inssanda biraz merhamet olsa gelir alır ailesinede rest ceker ama hiç zanetmiyorum

evet işte sorun bu zaten..kaynından rahatsız olamn..ve en önemlisi "hiç bir hatanın olmaması"
kimse kusursuz olmakla en iyi olmuyor..insanlara yaranmaya çalışmamak gerek
canım yaa "korkumdan surat asamam" dedin ya..keşke en baştan onlardan korktuğunu,çekindiğini belli etmemeye çalışsaydın..
hatan bu aslında
cidden üzüldüm şimdi..olan olmuş ama Allah hakkında en hayırlısını versin arkadaşım..senin kabahatli olduğunu düşünmüyorum..
bebişine de güzel günler göstersin rabbim..

aslında içimden gelen açıkça bas tekmeyi gitsin demek ne yalan söyleyeyim fakat o kadar kolay değil mutlaka. eşinizle barışmak istiyorsanız bile bence siz aramayın başkalarıyla da konuşmayın sessiz ve sabırla bekleyin bebeğinizle ilgilenin sizinle konuşmak isteyen olursa da ben kocamla konuşacağım ona göre hareket edeceğim deyin ve bekleyin siz adım atarsanız o aileyle işiniz daha zor olur biraz ağırlığınızı koymanız lazım, hakkınızda hayırlısı olsun kızınıza sağlıklı mutlu bir ömür dilerim

sagolun tesekkür ederim.aklım almıyor niye böyle seler yasıyorum hayatımın en güzel günlerini yasamam gereken yerde cok zor seler yasıyorum

eşinizin annenize karşı kin nfret beslemesinin bir sebebi olmalı,

dayılar anneler ev halkının hepsi sizde toplanıp kavga edildiğine göre olay ciddi kanımca..

muakkak bu kavgaların bir başlangıcı olmuş önceden,,lohusalıkta patlaık vermiş bence olaylar,

ama en kötüsü size üzüldüm o bebeğe üzüldüm ne olursa olsun eşiniz size kal demeliydi..

üzülmeyin ve zamana bırakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…