özür dilerim hemen düzeltiyorum evet bende biraz fevri davrandım esimin beni gelip alacagını sanmıyorum cünkü ailesini atmayan bi insan bugün annesi halaama telefon acmıs avukata verceklerini söylmişler
özür dilerim hemen düzeltiyorum evet bende biraz fevri davrandım esimin beni gelip alacagını sanmıyorum cünkü ailesini atmayan bi insan bugün annesi halaama telefon acmıs avukata verceklerini söylmişler
deil tabikide ben biraz fevri davrandım sinrlenip o an dayımı aradım gitmek için oda geldi o gelince bunun ailesid geldi ne bilim ya olacgı warmıs
nasııl yani yaa,annen doğumdan sonra gelip yanınızda kaldı,sana destek oldu,yardımcı oldu diye eşin boşanacakmı senden,nasıl insanlar bunlar daha 10 günlük bebekle birlikte senden vazgeçebiliyolar,eğer eşin bu kadar basit bir sebebten senden ve çocuğundan vazgeçebiliyosa,hiç durma sen ondan önce davran ve boşan,belliki eşinin kişiliği gelişmemiş,sorumsuz bi insan,yada altında başka sebebler var,
Allah yardımcın olsun,umarım bebeğin ve senin için herşeyin hayırlısı olur...
deil tabikide ben biraz fevri davrandım sinrlenip o an dayımı aradım gitmek için oda geldi o gelince bunun ailesid geldi ne bilim ya olacgı warmıs
annesine ailesine karsı hiç bi hatam yoktur korkumdan mümknmü surat asayım sadece doum olmadan bi iki hafta önce kaynanalarda bi gece kaldık ertesi gece ben eve gitmek istedim tartıstı benle onu kavga anında söleyp duruyordu ben o zaaman bana niye bi gece daha kalmıyosun dedi bende kaynım var evde rahat etmiyorum dedim oda benim annem varmıs evde diye rahat etmiyormusinanamıyorum yaaa..nefret ediyorum böyle insanlardan..
eşin senden ayrılmış olsa çok mu mesut olacak..
annen yaa annen var mı ötesi..tabiki gelecek sen lohusayken kendi annenin yanında olması senin için ne kadar rahatlatıcı bir durum..
bunu nasıl düşünemez..
o kadıncağız zaten aylarca kalacak değil eminim..
bişey soracağım..daha önceleri eşinin annesine karşı tavırların oldu mu?
ona nazaran patlamış ve böyle bir tepki vermiş olablir mi?
ama genede ben annesinin doldurduğunu düşündüm..sen k.v nin kalmasından yana olmadıysan, kinlenip oğlunu doldurmuş olablir..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..tek yapman gerekn ne biliyor musun..
dua etmek..hep dua et hayırlısını iste..
ama bence sen geri adım atma..yani ilerde daha çok tepene çıkablirler..
tabi etkilemek istemem ama geri adım atman durmun düzelmesine yardımcı olmayacaktır..çirkefler diyorsun..
evet böle nankör insanlar işte ortada böle kanlı bıcaklı olunacak biişide yok cok cahil insanlar görümcem öle hakaretler ettiki bana kendiside bosanmıs bi kadın oda cocuguyla baba evinde kalmıs bi kadın bunlar bide üstüne üstlük beni suclu cıkardılar
evet sonra da halan katılmış
belki de ortada çok büyütülecek bişey yoktu
neyse artık olan olmuş
eğer ki barışmak istiyorsan kimseyi karıştırmadan eşinle konuş
başkalarının değil kendi düşüncelerini aktarın birbirinize
daha yeni doğum yapmışsın bebeğiniz var
bu kadar basit olmamalı bence
aman gözünüzü seviyim,eşini ara ve konuş.bu kadar basit bişiyden evlilik mi biter???hele o minicik hanfendi doğmuşken.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...EŞİNLE OTUR KONUŞ,KİMSEYİ KARIŞTIRMA AMA BAŞBAŞA OLUN.
aman gözünüzü seviyim,eşini ara ve konuş.bu kadar basit bişiyden evlilik mi biter???hele o minicik hanfendi doğmuşken.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...EŞİNLE OTUR KONUŞ,KİMSEYİ KARIŞTIRMA AMA BAŞBAŞA OLUN.
esim ve ailesi beni suclu cıkardı öyle bi üste cıktılarki neye ugradıgımı sasırdım annemi kovan kendisi suclu cıkan ben ortalıgı velveleye vermişim rezillik cıkarmısım cok tuhaf insanlar bunlar eşim bana karsı cok iyi ama ailesi arkadan gaz verip doldurusa getiriyolar bizimkide hemen geliyo ailesini tutup beni atar o
esim benle basbasa konusmaz oda yangına körükle gitmeyi cok sever evet arkadaslar benimde gülmem geliyo böyle seyler yüzünden evlilik biter mi içim prcalanıyor cocuguma baktıkca ilk dogum yaptıgım günler esim öyle mutluyduki işten eve nasıl sabırsızlıkla geldigini anlatıyordu cok kötüyüm ya
seni en iyi anlaması ve yardımcı olması gereken kişi sana hakaretler etti demek,allah,akıl fikir ama öncelikle vicdan versin o zaman görümcene
işin zor canım,eşinle tek konuşabilme imkanın varsa konuş,ama anlattığın kadarıyla düzeleceğini düşünmüyorum eşinin,belliki ailesinin ağzına bakan bi erkek,
insan hiç mi bebeğine üzülmez,onu düşünmez,aklım almıyo!
en çok ta meleğine üzüldüm,sen kuvvetli ol,dik dur,kendini ve meleğini ezdirme
allah,kocana ve ailesine akıl fikir ama dediğim gibi öncelikle vicdan versin...
annesine ailesine karsı hiç bi hatam yoktur korkumdan mümknmü surat asayım sadece doum olmadan bi iki hafta önce kaynanalarda bi gece kaldık ertesi gece ben eve gitmek istedim tartıstı benle onu kavga anında söleyp duruyordu ben o zaaman bana niye bi gece daha kalmıyosun dedi bende kaynım var evde rahat etmiyorum dedim oda benim annem varmıs evde diye rahat etmiyormus
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla sıhatle büyütün..
Ancak eşinizin size karşı iyi hali buysa kötü halini düşünemiyorum.. Hamile ve yeni doğum yapmış bir kadını üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktur... Affedilir gibi değil....çok sinirleniyorum böyle olaylar görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?