Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

inan çok üzüldüm allah evladını san bagışlasın canım;

ama seni ve minicik bebegini hiç düşünmeden yok sayan bi adama döneceksinde ne olacak önce anneni kovmuş sonra 3 gün eve gelmemiş sen ortada bir bebekle kalmışsın şimdide seni avukata verecekmiş vermese aklım kalırdı zaten kusura bakma ama kocan kişiliksizin tekiymiş böyle bir adamla bebek büyütsen ne olur büyütmesen ne olur çok iyi düşünmen llazım sen annesin süt veriyosun evladının sütünü rızkını düşünmeyen bir adamdan ne baba ne de koca olur canım allah yar ve yardımcın olsun sakın geri adım atma o pişman olsun o dönsün yalvarsın üzülme sen allah korusun sütün kesilirde allah seni evladına bagışlasın kocan olack o ş....side akıl fikir versin babalık sadece yatakta olmuyoo erkekler neden bu kadar acımasız yaaa

inşaallah canım dediğin gibi olur ya cocugum niye böyle sacma sapan bi sebep yüzünden babasız büyüsün ona kahroluyorum ben bu yüzden cocgum niye eksik büyüsün yaa

dediklerinde haklısn canım asla geri adım atmam atamam suclu duruma düşürdüler zaten bide ben kendim ararsam daha suclu duruma düşerim ve tepeme binmeye devam ederler

cok sagolun derdimi dinliıyosunuz yazdıklarıma cevap veriyosunuz Allah razı olsun hepnzden iyi geldi kızım için güclü olamaya calısıcam

buna gerçekten sevindim canım..
son durumları iletirsin..
iyi bak bebişe ve kendine de

amin canım sagol.vicdan olsa kaynanam telefon acıp avukata vercez demez

Hayatının en güzel günlerini yaşaman gerekirken çok acı olaylar yaşıyorsun.Bu ana kuzusu, koca bebek beyinsiz adamlara eş nedir anne nedir eğitim alıp öyle evlendirmek lazım.Çok dolduruşa gelmiş o kadar belliki.Bu olayları yaşayan sadece sen değilsin o kadar çok gördüm duydum ailemdeki kişilerde yaşadım ki anlatsam sayfa yetmez.Herkesin kültür durumuna, gelir seviyesine ve yaşadığı çevreye göre olaylar değişiyor.Sonuç aynı üzüntü gözyaşı ayrılıklar.Eşin değişirmi gözü açılırmı size karşı bebeğinize karşı merhamete gelirmi bilemem.Ama sakın altdan alıp üstüne düşüp gururunu kırmalarına müsade etme.Zamana bırak sakin olmaya çalış ayrımak dünyanın sonu değil.Demekki seni haketmemiş.

evet hayatımın en güzel günlerini yasayacagım yerde cocugumla beraber cok sıkınıtılı günler geciriyoruz alttan almayı düşünmüyorum kendimi haklıyken haksız duruma düşürmekde istemiyorum bekliyelim napacak gercekten vercek mi avukata annesi söyledi avukata vercez diye kendinden bişi duymadım gerci .Allah cocgumun yüzüne baksın hiç yoktan babasız büyümesin evladım

Şu an dünyanın en güzel şeyi kollarında....
Sadece bunu düşün.....Kocan da elbet arayacaktır...Heralde 10 günlük bebeğini ve eşini bir anda silecek değildir sanırım..:44:

Yeni doğum yapmış olan eşini çocuğuyla baba evine postalayan kesinlikle "erkek" değildir kesinlikle !!!

içime birazda olsa su serptin inşaallah dediğin gibi olurrr inşaallah

İnşallah canım...Bilmiyorum eşinle genel olarak aranız nasıl ama
Ben eşimle çoook çook iyiyken doğumdan sonra bizde de olmuştu buna benzer bir durum..
Bir de avukat mı tutacaklarmış yanii pes..?

hayat kimseyi başkalarının merhametine muhtaç etmesin, siz hiç üzmeyin kendinizi neden böyle oldu diye de düşünmeyin şu anda zayıfsınız bir bebeğiniz var ve yuvanızı kurtarmak isteyen bir annesiniz o yüzden nasılsa gelecek dönecek diye bekliyor olabilirler bırakın ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri gibi düşünsünler hayat elbet onların da eline ayağına dolaşırda hesaplarını karıştırır sizin içiniz rahat olsun. tek yapacağınız kızınızla ilgilenmek, içinizi ferah tutup üzülmeden bu günleri geçirmek olsun inanın hepsi geçer eşiniz de mutlaka döner gelir size siz ses çıkarmadıkça bir söz söylemedikçe kayınvalideniz görümceniz de sizi suçlayacak bir şey bulamaz eşiniz de bir yerden sonra anlar durumu öyle yavrusundan uzak annesiyle kardeşiyle başbaşa kalınca hiç merak etmeyin. Siz sadece bebeğinizi büyütün ve sessizce olacakları izleyin günler size hep mutluluk getirecektir inanın

canım pardon da bısey sorucam 10 gundur esınle hıc konusmadınız mı senı bebegını hıc aramadı mı annen baban ne dıyorlar bu duruma:
esın normalde senı sever mı yanı ne bıleyım sanki bunlarin olmasi planlanmis gibi geliyorr....

bosanmis gorumce ancak iyi niyetliyse sana destek olurdu kostek olmazdi boyle olduguna gore onlar yani kaynanan ve gorumcen kendilerine yediremiyorlar senin saadetini bu hep boyle olur zaten...

canim lohusaliktan olsa gerek biraz kontrol disi davranmissin...

ayyy bunlardan hep dersler cikariyorum...

canm eger esin ararsa iyi konus guzel konus sen ne dusunuyorsun falan de...

ama eger anasinin ablasinin sozune giden seni arayip sormayan bosanmayi dusunen bir hali varsa sen de otur biraz daha dusun....sevgisini sana karsi nasil bu duruma geldigini sor kendine yani ne bilim cok kotu oldum okurken ben de...

ne insanlar var yaa lohusa anneler el ustunde tutulacana bir de kendi aptalliklarini ortaya koyuyorlar!

tobe yarabbim....amaclari ne bunlarin yaa!

elimde olsa dalarim valla!

Öncelikle Rabbim bebeğine sağlık versin sana bağışlasın.Sorununa gelince daha şimdiden 20 günlük bebeğini ve eşini atan adam daha büyük sorunlarda hiç yanında olmazdı.söylemek kolay belki ama bence herşeyde bir hayır var deyip yoluna devam etmelisin.sonuçta daha doğmamış bebeğiyle kalıp onu büyütüp adam etmeyi başaran büsürü kadın var.zaten o adamdan ne sana ne çocuğuna hayır gelir bence.Allah yardımcın olsun.

İnşallah canım...Bilmiyorum eşinle genel olarak aranız nasıl ama
Ben eşimle çoook çook iyiyken doğumdan sonra bizde de olmuştu buna benzer bir durum..
Bir de avukat mı tutacaklarmış yanii pes..?

genel olarak iyiyiz cokda seviyoruz birbirimizi ama arkada fitliyolar aradada:S

amin canım inşaallah dedigin gibi olur bklicem Allah cocugumun yüzüne baksıın bos seler yüzüden evliligim bitmesin

bu olaylar canım gecen hafta c.tesi gecesi oldu biz c.tesiden beri konsmuorz esimle zaten görmcem ben esimle cok iyiyken suratını asar otururdu kendi mutsuz olms diye benimde mutsuzlugumju istedi hep ne bileyim ya nasıl bu noktaya geldik anlamadım

bu olaylar canım gecen hafta c.tesi gecesi oldu biz c.tesiden beri konsmuorz esimle zaten görmcem ben esimle cok iyiyken suratını asar otururdu kendi mutsuz olms diye benimde mutsuzlugumju istedi hep ne bileyim ya nasıl bu noktaya *geldik anlamadım

amin canım sagol.belki dediginde haklıusın ama bilmiyorum ortada büyük bi sorun yokken niye evladım babasız büyüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…