Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

aslında en büyük acıyı eşin çekecek kafasını vuracak zamanı geldiğinde..
çocuğuyla mutluluk hayallerini kendi bitirdiği için o üzülecek..

biraz ortalığın yatışmasını beklesen..Allah büyük belki eşin pişman olur..yarına garanti yok hiç belli olmaz

amin canım sagolasın sen burdaki bana yazan bütün arkadaslar hatgalı olmadıgımı düşünüyor bende öyle ama görseydin nasıl beni haksız cıkardılar gülmem geliyor vede üstüne üstlük kaynanam avukata vercez diye telefon acıyor

tesekkür ederim canım senin dediiklerine kesinlikle katılıyorum sessizce beklicem asla adımı ben atmam atarsam işim gercekten cok zor olacak

seninde Allah yardımcın olsun arkadasım sansızmıyız desem ne desem bilmiyorum bu yasadıklarıma hhala inanamıyorum

dişisine kötü davranan tek hayvan insandır
Jack London

ya zaten esim oldum olası ailemi sevmiyordu bunda esinin ailesine yüz verikmez zihniyeti var

Mrh canım durumuna çok üzüldüm kolay değil tabi bende senin benzer bi durumunu yaşadım ama benim Allah tan çocuğum yoktu benimde eşim ailesine çok düşkündü benide seviyordu ama o kaynanatör ne yaptı etti ayırdı bizi en son kavgamızda ben eş çok bulurum ama anne bulamam dedi bende tekmeyi bastım kusura bakmasın bitek anne baba onlarda yok ohhh ne güzel siz doğurunca evlat bizim annelerimiz doğurunca afedersiniz piç sanki bizimkilerde aynı evde oturmak istiyorlardı geldiler yerleştiler yanımıza sonrada gitmek bilmediler her kavgada annemin evine geliyordum o cadı karıda bırak kalsın getirme diyormuş karı kılıklı herif bide annesiyle aramda laf taşıyordu neyse bende senin ananın kahrını çekeceğime kendi anamın kahrını çekerim dedim tek celsede boşadım yapamam zannetti ama yaptım sonrada köpek oldu ve aylar sonra aradı karı çok buldum ama senin gibisini bulamadım dedi... şuan boşanalı nerdeyse 4 yıl oldu ailemin yanında çok daha mutluyum çalışıyorum da ama kimsenin kahrını çekmiyorum ezdirmiyorum insan dünyaya bir kere geliyor düzeltilebilecekse durumlarını düzelt ama olmuyorsa kafa değişmiyorsa hiç uğraşma üzme kendini sonuçta bebek sadece senin değil merhameti varsa ikinizede sahip çıkar ama yoksa bu adamın arkasından sadece hataymış diceksin .... Allah yardımcın olsun rabbim bebeğinize acısın inş yola gelir ve evliliğiniz kurtulur

amin canım Allah razı olsun bnde sana cok üzüldüm aglayarak okuyorum yazıklarınızı canım benim ben bosanmayı simdilik düşünmüyorum ama kendisi acarsada davayı arkasından kosacak değilim beni cocugumu düşünmeyen insanı bende napar ne ederim bi şekilde unutmaya calısırım rahat bırakmıyolar biizi bırakmadılar yuvamda cocgumla kocamla mutlu olayım e kocamda essek zaten gaza gelmeye meyilli

canım benim biz seni tanımıyoruz elbette..anlattılarına göre sen sonuna kadar haklısın neden mi..
lohusasın..yeri geldiğinde hayır diyip itiraz edebilme gücüne sahipsin,onlarda senin fikirlerine saygı duymak zorunda..çünkü sen hep hatasız davranmaya çalışsmışssın..
ama sen fikirlerini ön planda tutmadığın için, onlarda önemsemiyor..

sen ne cevap veriyorsun avukat işine?
korkutma da olablir..senin tutuşacağını falan da düşünüyor olablirler

Kız ağlama sütün kesilir en iyi kaynana ölü kaynana diye boşa dememişler kötü kaynanaların yatacak yeri yok valla sen sıkma canını hayatını adayacağın bi varlık var artık şuan evliliğinden önce onu düşün o yanınızda olmak isterse zaten olur .... kimse boşanmak için evlenmiyor ama eğer yaşanıcaksa yaşanıyor

inanın bu olanların dısında hiç bi sorunumuz yoktu daha önceden ben ailesine bilmiyordum napayım.avukata verirse bende itiraz edip yok verme dicek halim yok hiçbi sucum yokken ben niye kendimi suclu duruma düşüreyim bilmiyorum korkutmada olabilir diyorum ama esimdede biraz deli damarı var verebilirde

aslında ağlama diyeceğim ama burda kalsın ağlaman..şuan çok dolusun seni çok iyi anlıyorum çaresizsin..
içini dök iyice rahatla ve buradan çıktıktan sonra güçlü olmalısın..kendini şartla hemen şimdi..olur mu..

evet cok haklısın nabim elimde değil soktayım hala yapılanlara söylenenlere görümcemle kaynanamın hakaretlerine inanamıyorum hiçbişi yokken :S ayıp ya ayıp biraz merhametli olaydılar yeni dogum yapmıstım ben ya

ne kadar mutlu olacak kayınvaliden sizi mutsuz ederek..kendi evladı yaa..
kim ne ederse Allahından bulsun

Didem bence şuan olaylar taze ondan bu kadar karamsarsın zaten hakim sizi hemen boşamaz yeni bebeğiniz var bi süre zaman tanır inş o noktaya gelmeden barışırsınız bebek olmasa hiç çekme dersinde bebek olunca konu hassas kalıyor (

Didem bence şuan olaylar taze ondan bu kadar karamsarsın zaten hakim sizi hemen boşamaz yeni bebeğiniz var bi süre zaman tanır inş o noktaya gelmeden barışırsınız bebek olmasa hiç çekme dersinde bebek olunca konu hassas kalıyor (

cok sagolun derdimi dinliıyosunuz yazdıklarıma cevap veriyosunuz Allah razı olsun hepnzden iyi geldi kızım için güclü olamaya calısıcam

ne kadar mutlu olacak kayınvaliden sizi mutsuz ederek..kendi evladı yaa..
kim ne ederse Allahından bulsun

cok sagolun derdimi dinliıyosunuz yazdıklarıma cevap veriyosunuz Allah razı olsun hepnzden iyi geldi kızım için güclü olamaya calısıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…