esim benle basbasa konusmaz oda yangına körükle gitmeyi cok sever evet arkadaslar benimde gülmem geliyo böyle seyler yüzünden evlilik biter mi içim prcalanıyor cocuguma baktıkca ilk dogum yaptıgım günler esim öyle mutluyduki işten eve nasıl sabırsızlıkla geldigini anlatıyordu cok kötüyüm ya
evet işte sorun bu zaten..kaynından rahatsız olamn..ve en önemlisi "hiç bir hatanın olmaması"
kimse kusursuz olmakla en iyi olmuyor..insanlara yaranmaya çalışmamak gerek
canım yaa "korkumdan surat asamam" dedin ya..keşke en baştan onlardan korktuğunu,çekindiğini belli etmemeye çalışsaydın..
hatan bu aslında
cidden üzüldüm şimdi..olan olmuş ama Allah hakkında en hayırlısını versin arkadaşım..senin kabahatli olduğunu düşünmüyorum..
bebişine de güzel günler göstersin rabbim..
aslında içimden gelen açıkça bas tekmeyi gitsin demek ne yalan söyleyeyim fakat o kadar kolay değil mutlaka. eşinizle barışmak istiyorsanız bile bence siz aramayın başkalarıyla da konuşmayın sessiz ve sabırla bekleyin bebeğinizle ilgilenin sizinle konuşmak isteyen olursa da ben kocamla konuşacağım ona göre hareket edeceğim deyin ve bekleyin siz adım atarsanız o aileyle işiniz daha zor olur biraz ağırlığınızı koymanız lazım, hakkınızda hayırlısı olsun kızınıza sağlıklı mutlu bir ömür dilerim
seninde Allah yardımcın olsun arkadasım sansızmıyız desem ne desem bilmiyorum bu yasadıklarıma hhala inanamıyorumAllah yardımcınız olsun.
ben de doğum yaptığımda-çok zor bir hamilelik ve doğum olduğu için çok yardıma ihtiyacım vardı, annemi yanımda istedim.
Ancak eşim o 40 gün boyunca sudan sebeplerle (yok bardak neden 1.rafa değil de 2.rafa konmuş) gibibir sürü kavga çıkardı. Üzüntüdem sütüm çok azaldı. Bebeğimin sarılığı azdı, ayrıca uykusuzluk ve üzüntüden perişan oldum.
Ayrılmadık, çünkü o an hazır değildim, ama o anda içimde çoğu şey öldü.
Hala da yanlış birşey yapmadığını idda ediyor. Çocuğumu yanlız büyütebilecek olanaklarım yok, annemlere de gidemem. O nedenle gittiği yere kadar çekiyorum.
Bu erkekler çok anlaşılmaz.
öncelikle kızınızı Allah bağışlasın, Allah ömrünü güzel eylesin, bahtı açık olsun.
ne tür tartışmalar oldu diye soruyorum bile. çnk ne olursa olsun, nasıl bir tartışma yaşanırsa yaşansın, yeni doğum yapmış eşini ve bebeğini baba evine yollayan erkek kelimenin tam anlamıyla hayvandır. bu arada hayvanlara da hakaret oluyor ama..
eşinizin annenize karşı kin nfret beslemesinin bir sebebi olmalı,
dayılar anneler ev halkının hepsi sizde toplanıp kavga edildiğine göre olay ciddi kanımca..
muakkak bu kavgaların bir başlangıcı olmuş önceden,,lohusalıkta patlaık vermiş bence olaylar,
ama en kötüsü size üzüldüm o bebeğe üzüldüm ne olursa olsun eşiniz size kal demeliydi..
üzülmeyin ve zamana bırakın..
Mrh canım durumuna çok üzüldüm kolay değil tabi bende senin benzer bi durumunu yaşadım ama benim Allah tan çocuğum yoktu benimde eşim ailesine çok düşkündü benide seviyordu ama o kaynanatör ne yaptı etti ayırdı bizi en son kavgamızda ben eş çok bulurum ama anne bulamam dedi bende tekmeyi bastım kusura bakmasın bitek anne baba onlarda yok ohhh ne güzel siz doğurunca evlat bizim annelerimiz doğurunca afedersiniz piç sanki bizimkilerde aynı evde oturmak istiyorlardı geldiler yerleştiler yanımıza sonrada gitmek bilmediler her kavgada annemin evine geliyordum o cadı karıda bırak kalsın getirme diyormuş karı kılıklı herif bide annesiyle aramda laf taşıyordu neyse bende senin ananın kahrını çekeceğime kendi anamın kahrını çekerim dedim tek celsede boşadım yapamam zannetti ama yaptım sonrada köpek oldu ve aylar sonra aradı karı çok buldum ama senin gibisini bulamadım dedi... şuan boşanalı nerdeyse 4 yıl oldu ailemin yanında çok daha mutluyum çalışıyorum da ama kimsenin kahrını çekmiyorum ezdirmiyorum insan dünyaya bir kere geliyor düzeltilebilecekse durumlarını düzelt ama olmuyorsa kafa değişmiyorsa hiç uğraşma üzme kendini sonuçta bebek sadece senin değil merhameti varsa ikinizede sahip çıkar ama yoksa bu adamın arkasından sadece hataymış diceksin .... Allah yardımcın olsun rabbim bebeğinize acısın inş yola gelir ve evliliğiniz kurtulur
amin canım sagolasın sen burdaki bana yazan bütün arkadaslar hatgalı olmadıgımı düşünüyor bende öyle ama görseydin nasıl beni haksız cıkardılar gülmem geliyor vede üstüne üstlük kaynanam avukata vercez diye telefon acıyor
amin canım Allah razı olsun bnde sana cok üzüldüm aglayarak okuyorum yazıklarınızı canım benim ben bosanmayı simdilik düşünmüyorum ama kendisi acarsada davayı arkasından kosacak değilim beni cocugumu düşünmeyen insanı bende napar ne ederim bi şekilde unutmaya calısırım rahat bırakmıyolar biizi bırakmadılar yuvamda cocgumla kocamla mutlu olayım e kocamda essek zaten gaza gelmeye meyilli
canım benim biz seni tanımıyoruz elbette..anlattılarına göre sen sonuna kadar haklısın neden mi..
lohusasın..yeri geldiğinde hayır diyip itiraz edebilme gücüne sahipsin,onlarda senin fikirlerine saygı duymak zorunda..çünkü sen hep hatasız davranmaya çalışsmışssın..
ama sen fikirlerini ön planda tutmadığın için, onlarda önemsemiyor..
sen ne cevap veriyorsun avukat işine?
korkutma da olablir..senin tutuşacağını falan da düşünüyor olablirler
amin canım Allah razı olsun bnde sana cok üzüldüm aglayarak okuyorum yazıklarınızı canım benim ben bosanmayı simdilik düşünmüyorum ama kendisi acarsada davayı arkasından kosacak değilim beni cocugumu düşünmeyen insanı bende napar ne ederim bi şekilde unutmaya calısırım rahat bırakmıyolar biizi bırakmadılar yuvamda cocgumla kocamla mutlu olayım e kocamda essek zaten gaza gelmeye meyilli
Kız ağlama sütün kesilir en iyi kaynana ölü kaynana diye boşa dememişler kötü kaynanaların yatacak yeri yok valla sen sıkma canını hayatını adayacağın bi varlık var artık şuan evliliğinden önce onu düşün o yanınızda olmak isterse zaten olur .... kimse boşanmak için evlenmiyor ama eğer yaşanıcaksa yaşanıyor
inanın bu olanların dısında hiç bi sorunumuz yoktu daha önceden ben ailesine bilmiyordum napayım.avukata verirse bende itiraz edip yok verme dicek halim yok hiçbi sucum yokken ben niye kendimi suclu duruma düşüreyim bilmiyorum korkutmada olabilir diyorum ama esimdede biraz deli damarı var verebilirde
inanın bu olanların dısında hiç bi sorunumuz yoktu daha önceden ben ailesine bilmiyordum napayım.avukata verirse bende itiraz edip yok verme dicek halim yok hiçbi sucum yokken ben niye kendimi suclu duruma düşüreyim bilmiyorum korkutmada olabilir diyorum ama esimdede biraz deli damarı var verebilirde
aslında ağlama diyeceğim ama burda kalsın ağlaman..şuan çok dolusun seni çok iyi anlıyorum çaresizsin..
içini dök iyice rahatla ve buradan çıktıktan sonra güçlü olmalısın..kendini şartla hemen şimdi..olur mu..
aslında ağlama diyeceğim ama burda kalsın ağlaman..şuan çok dolusun seni çok iyi anlıyorum çaresizsin..
içini dök iyice rahatla ve buradan çıktıktan sonra güçlü olmalısın..kendini şartla hemen şimdi..olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?