annesine ailesine karsı hiç bi hatam yoktur korkumdan mümknmü surat asayım sadece doum olmadan bi iki hafta önce kaynanalarda bi gece kaldık ertesi gece ben eve gitmek istedim tartıstı benle onu kavga anında söleyp duruyordu ben o zaaman bana niye bi gece daha kalmıyosun dedi bende kaynım var evde rahat etmiyorum dedim oda benim annem varmıs evde diye rahat etmiyormus
çok üzüzcü bir durum Allah çocuğuna ve sana yardımcı olsun.. hakkında hayırlısı için dua et daima.anladığım kadarıyla dediğin kadar çirkef bir aile, böylleleriyle uğraşmak zordur. eşinin yanında olması gerekiyor bence sonuçta yeni doğum yaptın. sen kaynından rahatsız oldun diye onnda anneni bahane etmesi de hoş değil. ( çokk yazık bence daha çok gençsin. inşallah düzelir.
insan eşini özlemez mi çocuğunu merak etmez mi hiç mi aramadı yaabelkide o istiyodur ama ailesi engelliyodur çünkü bana karşı çok iyi demişsin..böyle insanları anlamıyorum ya sen de bi insan evladısın böyle eziyete ne gerek var üç günlük dünyada...inşallah her şey gönlünce olur Allah yardımcın olsun canım...
allah yardımcın olsun küçücük bebekle sana bu yaptıkları şeyler çok zor.insanlarda merhamet kalmamış artık burda okuduğumuz şeylerden sonra onu anladım.daha yeni doğum yapmış lohusa kadınlara yapmadıklarını bırakmıyorlar allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
benzer duırumlar bende yaşamıştım kızımın doğumundan sonra ki dikişliydim normal doğum yapmıştım eşim anneme sen git demişti ve annem itiraz etmeden gitmişti , ben ama annem kalacağım diye diretmedi diye ona küsmüştüm , bu bilinir kız annesi evde fazla kalması istenmez , ve ben hep annemin başına kalkmışımdır sen beni yalnız bıraktın diye , o ise hep eşime suçu attı , sence doğru olan ne? nedir ısrarla kalması doğru olan oydu bence , annemin zaafı ise acaip gururlu , ya kızın doğum yapmış lafı yapıştır ve kızının yanında kal ,bence yapması gereken oydu !!!!eşim de anakuzusudur
bnm annem kavgadan sonra gitti dayanamadı yine geldi ama kalmamak sartıyla sabah geliyordu aksam gidiyordu ben aklımı oynatacaktım ne yiyodum ne içiodum telefonda o 2 gün boyunca aglayınca annemde gurur dinlemedi cıktı geldi dogru olanda buydu
aynı ilde olmadığımızdan annem yanımda kalmadı , gerçekten onun bu hareketini asla afetmedim! ve yüzünede söyledim zaten gençken çalıştığından dolayı yine ilgisizdi
ergenken hiç ilgilenmedi ,varsa yoksa işi ve babam bunları o ölmeden hepsini söyledim oda zaten kabul etti
Kıyamam ya, ne biçim koca ne biçim babaymış bu. Yazıklar olsun!
Böyle karısına sahip çıkamayan adamlar yemek, ev işi filan öğrensinler. Kocaya gidince lazım olur!
Allah yardımcın olsun canım.Böyle erkekleri duyunca gidip dövesim geliyor.Kundakdaki bebeğinedemi acımamış tabiki annen yanında kalacak ne biçim iş bu anlamadım gitti..İnsanı evlilikten soğutuyorlar.
aynen öyle annenden çekinme gibi durummun yok her işini halleder hemde severek.amin canım sağol Allah raazı olsuun benimde anlamadıgım oydu işte bi insan dogu m yapacak annesi yanında kalmayacakta kimi yanında kalacak hala anlamıs degilim
aynen öyle annenden çekinme gibi durummun yok her işini halleder hemde severek.tabiki annen kalacak
afedersiniz ama altımdaki pedimee kadar ilk günler annem değiştiriyordu gelip kaynanam ya da görümcem mi yapacakdı :S üstüne hastaneye göya bana yardıma gelen görümcem ben ameliyattan cıktıktan sonra uyudu taa ertesi güne kadar :S bana bi faydası bile olmadı
Bende bundan bahsediyodum zaten.ne deyim kardeşim Allah sabır versin .Allah yardımcın olsun.
konuyu baya okudum ve hayretler içindeyim bu kadarına pes diyorum.allah yardımcın olsun zor bir durum çok zaman geçmiş bu günler bir daha geri gelmeyecek ve sen bunları hayatın boyunca unutmayacaksın. ailende dolmuştur şimdi ona karşı çok zor gerçekrten. birşey sormak istiyorum bunca zamandan ve yaşanılandan sonra gelse özür dilese affedebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?