Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

bu ilk oluo bırbırımız ısevıyoruz sanıodum ama sımdı benı sevdıgıne ınanmıyorum.dun pişman oldu buz falan koydu zorla butun gece uyumadı ama ne fayda tabı

Demekki aklı sizde ama gurur yaptığı için arayıp sormuyor...Off gurur gurur nereye kadar ya..

seninkiler insanmış canım benmkiler insanlıktan nasibini almamıs yaratıklar.büyük küüçüğünü böyle şeylerde yönetecekki ara bulunsun bişiler yapılsın bizimkiler yangına körükle gidiyolar galiba ne diyim eden bulur bunlarda bulsunlar inşaallah dün benim için öyle kötü bigündü ki kızıma geçti sütümden huzurlugum cocugum bütün gece ağladı durdu hiç uyumadı onun sucu ne onun ????

didemcim bu polis işi çok saçma olmuş ama adamda bir çaba var dur bakalım bu sinir ne zaman inecek

saçmaki nasıl saçma güzellikle herşeyi haletmek yerine gözümü korkutarak beni eve getirtmeyi deniyor akıllı.rezil etti kendini ben ne diyimki bu adama anlamadım annem kapıda polis var seni cağırıyor diyince dizleriim kırıldı bosanma davası acmıs diye düşündüm adam bana soru soruyor düşünsenize cevaplayamıyorum bile dondum kaldım sonra şikayet etmiş dedi şaşırdım :S

canım benim yaa yok öyle olsa herkesten saklamazlardı boşanmaz ama kendi aklınca sana ders verecek göz korkutacak korkma arkadaşım tıpış tıpış gelecek sonunda

ailen kim bilir ne çok üzülüyordur.. Onlar aklı sıraq san ders verme peşindeler..Burnu sürtsün de bir daha aynı şeyi yapmasın diyorlar bence...Ama yanlış düşünüyorlar...Of ya senin en mutlu olacağına anlardı bunlar..Ya ne olur üzülme bak kızın da huzursuz olmasın..Takma kafana..

canım benim yaa yok öyle olsa herkesten saklamazlardı boşanmaz ama kendi aklınca sana ders verecek göz korkutacak korkma arkadaşım tıpış tıpış gelecek sonunda

ya zaten bosanmayı düşünen bi insan sikayetten önce gider bosanma davasını acar ben böle sessiz kaldıkca cıldırdı işte iyice kudursun

ailem tabiki cok üzülüyor artık babam bana ondan sana koca olmaz diyor :S ne diim canım en güzel anlarım bana haram oldu Rabbim kim yapmıssa hiç birinin yanına bırakmasın elde değil işte hiç karsılasmadıgımz seler insan ortada helede bişi yokken bu hale gelmesine kahroluyor

Çok haklısın canım Ama boşver sen beddua sakın etme...Bunları zaten ALLaH görüyor...
Her şeyde vardır bir hayır...Evlilik çok zor bir şey... :18: Ben de çok çok sıkıntılar yaşadım ama şimdi mutluyum çok şükür...
Sabret bakalım sende nereye kadar gidecek bu durum...Hayırlısı ile sonlanır inşallah..

beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum canım Allah ım bidaa kötü gün göstermesinn sana canım sabrediyorum inşaallah dedigin gibi sonu hayr olur

çok şaşırdım canım amacı ne bu adamın,sonucta o arayıp görmek ıstemedı kı bebegı, nasıl sen göstermemıs
olabılırsın kı ..bunu da söyledın mı polislere ..Yuh yaa..

senin adına çok üzüldüm bende 22 kasımda doğum yaptım duygularını şuanki ruh halini anlayabiliyorum en güzel günlerini ne halde geçiriyorsun ama kusura bakma sadece eşinin ailesi değil eşinde çirkefmiş insan kayınvalidesi kalıyor diye bunları yapar mı!!! pesss doğrusu annendir kalacak tabi kızına torununa bakıyor yardımcı olmaya çalışıyor bunun için çıkan tatsızlığa bak benimde annem 1 ay kaldı bizde eşim özellikle kalmasını beni yalnız bırakmamasını istedi hatta eşim kırkımız çıkana kadar beklemedi evine gitti diye sitem etti annem'e halbuki annem iki sokak ileride otoruyor iki günde bir geliyor ama biz yinede göndermek istemedik eşimle... eşiminde annesi var kalabilirdi ama benim kendi annemle daha rahat edeceğini bildiği için kendi annesine kal bizde demedi eşim... annelerimizin hakkı ödenmez koca her zaman bulunur ama anne aslaaa

bune ya Allah bu kv bildiği gibi etsin bu kadının yatacak yeri varmı acaba canım oku oku sinir krizi geçirdim o kocan olacak adamında yazık ya yazık çokk sinirlendim bırak ne hali varsa görsün biz sadece senin anlatıklarınla seni haklı bularak konuşuyoruz canım illaki sende bazı konularda aşırıya kaçmışsındır ama ne olursa olsun kocanın seni araması gerekiyordu ama odunun tekiymiş o nasıl kahroluyodur varya sen içini rahat tut canım madem oakdar büyük hevesle çocugu bekliyordu şimdi nasıl ciğeri parçalanıyodur ama gururundan gelemiyor işte beter olsun anasının yanında kurtlansın anneside bi zamanlar bekardı evlendi demi şimdi annesinin anası babası yanındamı acaba hayat anneyle babaylamı devam ediyormuş gerikafalı adam sen bir aile kurmuşsun artık ana babamı kalır ya senin ailen herşeyden önce gelir hele çocuğun olmuş bi esip gürlese anasına doldurup duruyor adamı adamda bi türlü yumuşayamıyorki anasından uzaklaşıp uzaklarda kalıp onunlada görüşmeseydi şimdiye gelmişti sakınnnnnnnn üzülmeeeeeeeee bırak boşarsada boşansın için yanıcak biliyorum ama canım çok pis bi aileymiş ya Allah yardımcın olsun ve sakın sen adım atma seni ezerler otur dua et umarım aklı başına gelir umarım kapına gelirde alır seni

ve şunu unutma eğer seni arar yada gelirse ilk karşılaşmanızda sakın fevri davranma okadar durgun olki böyle dolmuş taşmış ama artık kızmaya bile değersiz odluklarını hissettir bağırıp çağırıp söylenme durgun ol herzaman zekice davran durgun durgun böyle gözlerin dolu dolu hatasını anlamasını sağla emin ol eşin utanıcak öyle eve geri dönsen bile çocuğunu sev gül sevimli sevimli hareketler yap kocanında görevlerini yerine getir eksik bırakma ama kısa bi süre durgun olarak geçir patlama yaşama içini hep rahat tut Allah yardımcın olsun...

Canım senin ne zamandır foruma giremiyordum girer girmez konunu açtım güzel haberlerini görmek için ama okuduklarımla daha da üzüldüm. Eşinin sana olan sevgisine inanmıyorum artık hele de yeni bebeği olan bir adam nasıl olurda karısını bu kadar süre aramadıktan sonra üstüne üstlük polise şikayet eder. O da belli ki annesinin peşinden gidiyor. Eşin bence kayınvalidenden daha da suçlu yani asıl onun ailesini koruması gerek. Bakalım nereye kadar devam edecek bu durum:44:

Canım neler yapıyorsun...? Var mı bir gelişme..:26:
Bu arada konunun başlığı mı değişti....:44: Konuşmaya ihtiyacım var diye hatırlıyorum ben başlığı...

aynen bende izliyenlerdenim ama haber yok ne oldu acaba :26: Allah yardımcısı olsun...

Didem bir süredir foruma giremiyordum,neler olmuş inanamıyorum.
Umarım iyisindir.
Dualarımızdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…