polise şikayet et evden uzaklaştırsınlar sen çocuklarınla evini terketme. madem de çalışıyorsun boşan kolay kolay boşan demem kimseye ama sana yaptığı dayak bile değil sistematik işkence. hem psikolojik hem de fiziksel işkence görüyorsun farkında mısın ?
Demekki aklı sizde ama gurur yaptığı için arayıp sormuyor...Off gurur gurur nereye kadar ya..
Canım biz de eşimle tartışmıştık ve ben de evi terketmiştim..Kızım da 3 aylıktı daha...
Ve ben annemlerde sadece 1 gece kaldım...Ertesi gün eşimin ailesi , eşim ve görümcem dahil beni geri almaya geldiler...
Ve o gün ben de eşimin ailesine tartışma sebebimizi anlattım bir bir...Sonra onlar bizi barıştırdılar..Ortada bir bebek var ve siz birbirinizi çok seviyorsunuz bundan sonra böyle şeyler yapmayın diyerek aradaki soğukluğu kaldırdılar...
Yani eşinin ailesi ve eşin biz gelinimizi ve torunumuzu görmeye geldik deseler aradaki gerginlik son bulucak ama nerdeee....
Bu gidişle biraz zor....Hayılısı olsun arkadaşım inşllh...
didemcim bu polis işi çok saçma olmuş ama adamda bir çaba var dur bakalım bu sinir ne zaman inecek
bu ilk oluo bırbırımız ısevıyoruz sanıodum ama sımdı benı sevdıgıne ınanmıyorum.dun pişman oldu buz falan koydu zorla butun gece uyumadı ama ne fayda tabı
saçmaki nasıl saçma güzellikle herşeyi haletmek yerine gözümü korkutarak beni eve getirtmeyi deniyor akıllı.rezil etti kendini ben ne diyimki bu adama anlamadım annem kapıda polis var seni cağırıyor diyince dizleriim kırıldı bosanma davası acmıs diye düşündüm adam bana soru soruyor düşünsenize cevaplayamıyorum bile dondum kaldım sonra şikayet etmiş dedi şaşırdım :S
seninkiler insanmış canım benmkiler insanlıktan nasibini almamıs yaratıklar.büyük küüçüğünü böyle şeylerde yönetecekki ara bulunsun bişiler yapılsın bizimkiler yangına körükle gidiyolar galiba ne diyim eden bulur bunlarda bulsunlar inşaallah dün benim için öyle kötü bigündü ki kızıma geçti sütümden huzurlugum cocugum bütün gece ağladı durdu hiç uyumadı onun sucu ne onun ????
canım benim yaa yok öyle olsa herkesten saklamazlardı boşanmaz ama kendi aklınca sana ders verecek göz korkutacak korkma arkadaşım tıpış tıpış gelecek sonunda
ailen kim bilir ne çok üzülüyordur..Onlar aklı sıraq san ders verme peşindeler..Burnu sürtsün de bir daha aynı şeyi yapmasın diyorlar bence...Ama yanlış düşünüyorlar...Of ya senin en mutlu olacağına anlardı bunlar..Ya ne olur üzülme bak kızın da huzursuz olmasın..Takma kafana..
ailem tabiki cok üzülüyor artık babam bana ondan sana koca olmaz diyor :S ne diim canım en güzel anlarım bana haram oldu Rabbim kim yapmıssa hiç birinin yanına bırakmasın elde değil işte hiç karsılasmadıgımz seler insan ortada helede bişi yokken bu hale gelmesine kahroluyor
Çok haklısın canım Ama boşver sen beddua sakın etme...Bunları zaten ALLaH görüyor...
Her şeyde vardır bir hayır...Evlilik çok zor bir şey...:18: Ben de çok çok sıkıntılar yaşadım ama şimdi mutluyum çok şükür...
Sabret bakalım sende nereye kadar gidecek bu durum...Hayırlısı ile sonlanır inşallah..
bu ilk oluo bırbırımız ısevıyoruz sanıodum ama sımdı benı sevdıgıne ınanmıyorum.dun pişman oldu buz falan koydu zorla butun gece uyumadı ama ne fayda tabı
annem doum yapmstım die bizde kalıodu annemn 1 hafta kalmasından rahatsız oldu beyfendi gitmesini istedi bende o giderse bnde giderim dedim o gece epeyi tartıstık ailesi geldi bnm dayımlar faln neyse o gece düzeltildi gibi bişe oldu ertesi ngünü annem gitti zaten biz knusmamaya dewam ettik bu sonra 3 gün boyunca ewe gelmedi hiç annem buarada gündz geliodu yanıma gece kalmayıp gidiodu dün görümcem annem ben kaynanma epeyi kawga ettik durmadım bnde cıktım geldim.esimin ailesi cok cirkef esimde buarada ailesine cok düskün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?