Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

Didem ne zamandır gelmediğine göre bi gelişmeler oldu.
Evine yuvasına döndü sanırım.
Her ne olduysa hayırlısı olsun canım inş.
Bir ara bizede yaz canım merak ediyoruz.

Amin dilerim hayırlı gelişmeler olmuştur.Minicik yavrusuna karşı bile o kadar duyarsız olan bir adamın islah olması zor ama Allah minik meleğe acısın yuvalarına huzur ve mutluluk versin inşaallah.Yinede anlamadığım hem didem hanımın uzun süredir foruma girmemesi hemde konunun adının değişmesi.neyse inşaalah hayırlı olur herşey haklarında...

Son düzenleme:
Takip ediyorum da gelişme var mı diye , kaç günden beri yoksun arkadaşım..İnşllh mutlu bir şekilde yuvana dönmüşsündür..

canım ya hergün yokluyorum güzel bi haber yazmışmı diye galiba evine döndün hadi gelde duyalım inşallah çok mutlusundur

tatlım umarım kızınla evinde huzurlusundur annemle bende aynı kaderi paylaşmıştık ama babam anneme karşı bir kuzu artık umarım eşinde aynı olur :)

şuan bence herkez çok gergin ayrıca kolay değil o işler hemen avukat felan duymamaya çalış kimseye bişey olmaz hatta sana bile olan o yavrucağa olur umarım herşey düzelir tatlım

nerelerdesin yaaaaaaaa hiç sesin yok barıştınmı eşinle evine mi döndün inş dönmüşsündürrrr
bi haber verde bilelim merak ediyoruz seniiiiiiiii
mutlu ol canım benim bebişinizde mutlu bir yuvada büyüsün

Bir haftadır aktif değil.
Evinde bence Didem .
Eşi inşaAllah yanlışların farkına varıp gönlünü almış olsun.
Dideme ve yavrusuna sıkı sıkı sarılıp onları bir daha bırakmasın.

Son düzenleme:
kızlar cok isterdim size güzel haberler vermeyi ama malesef hala babamlardayım bihaftadır giremiyordum internetimiz kesilmişti yorumları okuıdumda giremedigimde tahmin etmiştim öyle düşüneceginizi eve gittim diye düşüneceginiz i ama yok bişii ortada bide konumun adı niye degismişs anlamadım :S

Takip ediyorum da gelişme var mı diye , kaç günden beri yoksun arkadaşım..İnşllh mutlu bir şekilde yuvana dönmüşsündür..

canım ya hergün yokluyorum güzel bi haber yazmışmı diye galiba evine döndün hadi gelde duyalım inşallah çok mutlusundur

tatlım umarım kızınla evinde huzurlusundur annemle bende aynı kaderi paylaşmıştık ama babam anneme karşı bir kuzu artık umarım eşinde aynı olur :)

şuan bence herkez çok gergin ayrıca kolay değil o işler hemen avukat felan duymamaya çalış kimseye bişey olmaz hatta sana bile olan o yavrucağa olur umarım herşey düzelir tatlım

Bir haftadır aktif değil.
Evinde bence Didem .
Eşi inşaAllah yanlışların farkına varıp gönlünü almış olsun.
Dideme ve yavrusuna sıkı sıkı sarılıp onları bir daha bırakmasın.

cıok tesekkür ederim canlarr güzel yorumlar için beni merak etmişiniz ama malesef düşündüğünüz gibi olmadı eşimin dayısının öldügü haberinden baska bi haberim yok kendisinden :) sessizlik sessizlik ...

Ewt ne zamandır girmeyince ümitlenmiştik canım yaa.
Ne inatmış şu eşin yaa...
Öyle bir pişman olsun kapına gelsinlerki inş...
Sen ondan o senden bu nereye kadar gidecek böyle anlamıyorum.
Birileri araya girmeli kesinlikle.
Senin yakının senin haberin yokmuş gibi gidip konuşsa adam akıllı olmaz mı?

Allah rahmet etsin canım.
Hastamıydı acaba!
Şimdi senden ailenden başsağlığı beklerler canım.

valla bilmiyorum öyle biride yokki gidip konussun herkes kendinin derdinde kimseye kimseden hayır yok onu anladım bende nolacak hiç bilmiyorum bu böyle dayısı ölmüş onun haberi geldi baskada bi haber yok :)

Her geçen gün ayrı olmak iyice kopmak demek.
Senin yavru yanında hadi... O hiç merak etmez mi özlemez mi anlamadım gitti..
Arada başka dolaplar dönmesin. Senden olumsuz haberler götüren dolduranlar mı var acaba?

Neyse canım sen bebeğine odaklan kaybedecek kişi varsa oda eşin.
Mail mi atsan şöyle tüm yaşadıklarını ve neler yapmak istediğine dair....

bence başsağlığı dilemelisin canım sadece kısa bir mesaj yazarsın başın sağolsun diye olur biter cevap verirse umut var demktir bence ama evine dönünce onun anasından emdiğini burnundan getir tatlım :)

Ne inat adammış eşin yahu!
O da mı ikizler yoksa:26:
Ya hadi karına inat yapıyorsun küçücük bebeğine
karşı da inadı kırılmaz mı insanın?
Allah akıl fikir versin eşine yaa

bu olayın neticesi ne olacak çok merak ediyorum, yahu insan bebeğini özlemezmi merak etmezmi, ama arkadaşlarında dediği gibi araya bu kadar gün girmesi iyi değil, soğukluk girdi bi kere,aileside enteresan eşinde, tırnağın varsa başını kaşı kimseden kimseye fayda yok

daha önce de yazmıştım senin kocan ve ailesi rahata alıştılar canım, oh ne güzel bebek bakımıyla ilgilenmiyorlar, masrafı da baban yapıyor onların keyfi yerinde bebek biraz büyüyene kadar böyle takılalım hem de geline de gözdağı olur diye düşünüp eşini de bu şekilde dolduruyorlardır. yine söylüyorum gördüğüne söyle görmediğine de ısmarla bunların rezilliklerini konu komşuya rezil olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…