Amin dilerim hayırlı gelişmeler olmuştur.Minicik yavrusuna karşı bile o kadar duyarsız olan bir adamın islah olması zor ama Allah minik meleğe acısın yuvalarına huzur ve mutluluk versin inşaallah.Yinede anlamadığım hem didem hanımın uzun süredir foruma girmemesi hemde konunun adının değişmesi.neyse inşaalah hayırlı olur herşey haklarında...Didem ne zamandır gelmediğine göre bi gelişmeler oldu.
Evine yuvasına döndü sanırım.
Her ne olduysa hayırlısı olsun canım inş.
Bir ara bizede yaz canım merak ediyoruz.
Didem ne zamandır gelmediğine göre bi gelişmeler oldu.
Evine yuvasına döndü sanırım.
Her ne olduysa hayırlısı olsun canım inş.
Bir ara bizede yaz canım merak ediyoruz.
Amin dilerim hayırlı gelişmeler olmuştur.Minicik yavrusuna karşı bile o kadar duyarsız olan bir adamın islah olması zor ama Allah minik meleğe acısın yuvalarına huzur ve mutluluk versin inşaallah.Yinede anlamadığım hem didem hanımın uzun süredir foruma girmemesi hemde konunun adının değişmesi.neyse inşaalah hayırlı olur herşey haklarında...
Takip ediyorum da gelişme var mı diye , kaç günden beri yoksun arkadaşım..İnşllh mutlu bir şekilde yuvana dönmüşsündür..
canım ya hergün yokluyorum güzel bi haber yazmışmı diye galiba evine döndün hadi gelde duyalım inşallah çok mutlusundur
tatlım umarım kızınla evinde huzurlusundur annemle bende aynı kaderi paylaşmıştık ama babam anneme karşı bir kuzu artık umarım eşinde aynı olur :)
şuan bence herkez çok gergin ayrıca kolay değil o işler hemen avukat felan duymamaya çalış kimseye bişey olmaz hatta sana bile olan o yavrucağa olur umarım herşey düzelir tatlım
nerelerdesin yaaaaaaaa hiç sesin yok barıştınmı eşinle evine mi döndün inş dönmüşsündürrrr
bi haber verde bilelim merak ediyoruz seniiiiiiiii
mutlu ol canım benim bebişinizde mutlu bir yuvada büyüsün
Bir haftadır aktif değil.
Evinde bence Didem .
Eşi inşaAllah yanlışların farkına varıp gönlünü almış olsun.
Dideme ve yavrusuna sıkı sıkı sarılıp onları bir daha bırakmasın.
valla bilmiyorum öyle biride yokki gidip konussun herkes kendinin derdinde kimseye kimseden hayır yok onu anladım bende nolacak hiç bilmiyorum bu böyle dayısı ölmüş onun haberi geldi baskada bi haber yok :)Ewt ne zamandır girmeyince ümitlenmiştik canım yaa.
Ne inatmış şu eşin yaa...
Öyle bir pişman olsun kapına gelsinlerki inş...
Sen ondan o senden bu nereye kadar gidecek böyle anlamıyorum.
Birileri araya girmeli kesinlikle.
Senin yakının senin haberin yokmuş gibi gidip konuşsa adam akıllı olmaz mı?
Allah rahmet etsin canım.
Hastamıydı acaba!
Şimdi senden ailenden başsağlığı beklerler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?