Eşim ve annem tartıştı .Çok üzülüyorum, çok ağlıyorum dünden beri. Anlatcak kimsem yok ne yapicam arkadaşlar?

hanımefendi bir mağarada yaşamıyorsanız madem
doğurup baksaydınız evinizde çocuğunuza?

evet 1 sene dolmuş gebe kalınmış dedim ben de zaten çok şükür matematik biliyorum.
Hakkari ilçesi mağara evet ben 3 hafta gebelik sekerinden hastane de yattım cocugumda tasikardi vardi ankarada yattim mecbur kaldım , vana gidip geldim 1 sene boyunca artık butcem yetmiyordu her tahlilde para alınıyordu.Devlet hastanesi de iyi değildi

bana biraz şey gibi geldi

anne herhalde biraz dominant (yani anadolu irfanına göre bakarsak) belki aileden zengin? (miras konusu var çünkü)

konu sahibinin eşi ise asker bir kere. yani asker profili %90 standart maalesef, pek yanıltmıyorlar.
hiç o aileden varlıklı dominant kadına göre bir profil de değil.
tam dediğiniz gibi evi errrkeğin varlığı olarak görecek bir kafa.

anne ile damadın hiç anlaşamamasını açıklıyor bu aslında

ha herkes ayrı ayrı sorunlu tabi, uyumsuz olmaları apayrı.

Aynen katiliyorum. Ben kayinvalideye tepkisinin karisini korumak icin oldugunu falan da dusunmuyorum, tamamen kadin oldugu icin verilmis bir tepki, kayinbaba manyak ciksaydi bu tepkileri verebilecegine asla inanmiyorum. Dediginiz gibi profil ortada. Konu sahibi de hemsiredir muhtemelen. Asker + ogretmen, asker + hemsire cift profili asla sasirtmiyor sitede.

Hakkari ilçesi mağara evet ben 3 hafta gebelik sekerinden hastane de yattım cocugumda tasikardi vardi ankarada yattim mecbur kaldım , vana gidip geldim 1 sene boyunca artık butcem yetmiyordu her tahlilde para alınıyordu.Devlet hastanesi de iyi değildi
Şuan bebek kucağınızda değil mi ? Kendinize O.. denmesinden zevk mi alıyorsunuz. Bugün size O.. diyen anneniz yarın çocuğunuza ne diyecek oturun bi düşünün.
Bir insanda biraz gurur olur mantık olur, nasıl yiyip yutabilirsiniz bu lafları. Birde annen babanın tüm rezilliklerine rağmen yanında tutmuş sana kucağında bebekle boşan diyor sende üstüne boşansan mı diyorsun.
Yani madem tek çocuk büyütemeyeceksin, ananın lafıyla koca boşayacaksın neden hamile kalıyosun, yazık değil mi bebeğine.

Esimi geri çağırdım zorla göndermiştim simdi gidiyoruz evimize yol uzun bebek küçük diye gitmek istememiştim ama baktım hala küfür yiyorum yola çıktık
Çok sevindim. Yıllarca manipüle olduktan sonra hayatını düzene koymak kolay değil. Ama kendi çekirdek ailene yönelip kendi yuvana hakim olunca inan kuş gibi rahatlayacaksın.

Ya tamam damat ayı olabilir de konudaki anne denene de feministlerin şahı muamelesi edilmese mi? Belli tek sorun kocasının osbir çekmesi değil. Bu kocayı öyle böyle bu zamana kadar boşamamış bundan sonra da boşamayacak. Aşağı yukarı aynı zihniyet hepsindeki. Üsgünüm.

Bazi erkeklere kök ailesinsen kopamiyor diyoruz ama bazi kadınlarda böyle annesi ve babasının sacmalaiklalrini görmeyip kocayı bosayacam tamam diyor annesine.
Sonuçta adamda eşinden ve doğan çocuğundan ayrı gelmiş saçma sapan bir durumun ortasında kalmış. Anne ittirip pislik demis ama eş icin kocan üstüne yürüdü denilmiş. Ve olay neden damada döndü anlamış değilim.
Ve konu sahibinin eşi gidelim diyor yol gitmem kontrolü var diyor.ne sanıyorsunuz tartıya alıp kilosuna bakacaklar vs yani ordakiler bunu beceremez mi? Kilo almadiysa mama meme git diyecekler yani anlamıyorum. Adam bence çocuğunun hatırına duruyor siz gitmeyi düşünün.

Bazi erkeklere kök ailesinsen kopamiyor diyoruz ama bazi kadınlarda böyle annesi ve babasının sacmalaiklalrini görmeyip kocayı bosayacam tamam diyor annesine.
Sonuçta adamda eşinden ve doğan çocuğundan ayrı gelmiş saçma sapan bir durumun ortasında kalmış. Anne ittirip pislik demis ama eş icin kocan üstüne yürüdü denilmiş. Ve olay neden damada döndü anlamış değilim.
Ve konu sahibinin eşi gidelim diyor yol gitmem kontrolü var diyor.ne sanıyorsunuz tartıya alıp kilosuna bakacaklar vs yani ordakiler bunu beceremez mi? Kilo almadiysa mama meme git diyecekler yani anlamıyorum. Adam bence çocuğunun hatırına duruyor siz gitmeyi düşünün.

önce açılmış bir konusu var az önce baktım da
orada da yazmış annem "o... kaltak demeye başladı" diye

ki o konu nisandan

bu gebelik- bakma-doğum- nerde doğrulacak- kim bakacak konularında en az 4 aydır kavga var ailede ve anne daha önce de o.. demiş, ha buna rağmen kalkmış gitmiş orada doğurmuş.
Onceki konularini bilmiyorum onceden de varsa oraya gitmek bile bile lades olmus ...

Ya tamam damat ayı olabilir de konudaki anne denene de feministlerin şahı muamelesi edilmese mi? Belli tek sorun kocasının osbir çekmesi değil. Bu kocayı öyle böyle bu zamana kadar boşamamış bundan sonra da boşamayacak. Aşağı yukarı aynı zihniyet hepsindeki. Üsgünüm.

Kim kayinvalideye feminist muamelesi yapiyor Katip, mumkun mu bu? Benim kayinvalide ile ilgili olan tek bir olumlu yorumum yok mesela damadi elestirirken. Konudaki herkes birbirinden beter ama damat hakli tepkisinde diyenlere de ben asla katilmiyorum cunku altindaki nedenin karima kotu davraniyor o yuzden yaptim olmadigina eminim. Hatta kendisi de karisina kayinvalideden daha kotu davraniyordur buna da eminim ama ispatlayamam.

Çıkardı olay olmadan önce babamı konuştular disarda annem arayıp durdu eşimi ne konuşuyorsun ondan adam olmaz diye hiçbir şekilde hızını alamadı hiç alttan almadi
Benim size tavsiyem su olur. Annene bu sekilde yapilan saygisizligi kabul edip evine donmek ne yap ne yap esine annenin büyük oldugundan gir kocasina kirginligindan cikarak bir sekilde özür dilettir annene bu şekilde saygisizlikla ayrilan kisi sizin de bunu kabul ettiginizi dusunup sizede ayni devam edebilir. Ve diger yapacağınız seyde uzun bir sure annenize gitmeyin eve donun

Kim kayinvalideye feminist muamelesi yapiyor Katip, mumkun mu bu? Benim kayinvalide ile ilgili olan tek bir olumlu yorumum yok mesela damadi elestirirken. Konudaki herkes birbirinden beter ama damat hakli tepkisinde diyenlere de ben asla katilmiyorum cunku altindaki nedenin karima kotu davraniyor o yuzden yaptim olmadigina eminim. Hatta kendisi de karisina kayinvalideden daha kotu davraniyordur buna da eminim ama ispatlayamam.
Yok öyle bir kötülüğünü görmedim sadece aile tarafını sevmiyorum onlar da yuva bozucu

Ya sen bizi nasıl kovarsın diye horozlanması komik, kadın belli evde daha etkin, adam köşe minderi kıvamında, sen kim oluyon derler. Al karını git diyebilirsiniz ama karısını da görüyoruz anası boşan dedi diye boşansam mı diye bi düşündü. Şimdi adam kimi alıp gitsin? Ben olsam bu kadını korur muyum diye bir düşündüm ne yalan diyim.

Yok öyle bir kötülüğünü görmedim sadece aile tarafını sevmiyorum onlar da yuva bozucu

Acikcasi bu ailede buyumus ve boyle uclarda tepkilerde bir ese sahip biri olarak iliskiler konusunda saglikli bir yorumda bulunabilecegini dusunmuyorum, uzgunum. Muhtemelen dovmesi aldatmasi kumari yok diye yuvarlanip gidecegini dusundugun, tolere ettiklerinin oldugu bir evliliktir. Sana kimse saygi duymuyor annen de esin de sayg duyuyor olsa bu derece birbirlerine girmeye arada sen oldugun icin cesaret edemezlerdi. Pasif kalan ve idare eden konumunda oldugunu dusunuyorum.

Ya sen bizi nasıl kovarsın diye horozlanması komik, kadın belli evde daha etkin, adam köşe minderi kıvamında, sen kim oluyon derler. Al karını git diyebilirsiniz ama karısını da görüyoruz anası boşan dedi diye boşansam mı diye bi düşündü. Şimdi adam kimi alıp gitsin? Ben olsam bu kadını korur muyum diye bir düşündüm ne yalan diyim.

Bu da dogru canim annesinin hakli tek bir yani da yok, zaten gercekten bosanip gitse iki gun sonra sorun cikaracak kisi yine annesi olur neden geldin bebeyle bosanip diye.

Valla hiç katılmıyorum. Buna küfüre, çirkefliğe kim olsa çıldırır. Hayatım boyunca şiddet göstermişlğim yok ama o KV ve KPyi burdan benim dövesim geldi. Pazar pazar cinnetlik bir konu :KK51:

Kendi annesinin de ustune yuruyup bu kadar cildirir miydi acaba. Surda kaynana kayinpederden neredeyse dayak yiyen kadinlarin konularini okudum birinin de esi anne babasini dövmeye kalkmamisti birakin ustune yurumeyi adam akilli savunan görmedim.

Boyle igrenc bir kavga ortaminda kalsak kovulmayi beklemez kendimiz gideriz yani şöyle bir kavga seviyesine hakemlik yapilirsa sonuç böyle olur. 🙄

Kendi annesinin de ustune yuruyup bu kadar cildirir miydi acaba. Surda kaynana kayinpederden neredeyse dayak yiyen kadinlarin konularini okudum birinin de esi anne babasini dövmeye kalkmamisti birakin ustune yurumeyi adam akilli savunan görmedim.

Boyle igrenc bir kavga ortaminda kalsak kovulmayi beklemez kendimiz gideriz yani şöyle bir kavga seviyesine hakemlik yapilirsa sonuç böyle olur. 🙄
Konu sahibinin dediğine göre kaynana sade laf sokuyomuş, daha başka marifetleri var mı bilmiyoz.

Konu sahibinin dediğine göre kaynana sade laf sokuyomuş, daha başka marifetleri var mı bilmiyoz.

Hakarette etse kendi annesini dövmeye kalkacagini dusunmuyorum bu adamin. Şurda türlü türlu cesit cesit konular okuduk ya geline kufur eden mi ararsin, ustune yuruyen mi hangi koca annesini dövmüş 😀 10 senedir oyle bisey okumadim da duymadim da hayatimda.
Kocasini da gectim gelin kaynanayi dövmeye kalksa nolur acaba hayal edebilen var mi? 😃

Karsidaki terbiyesiz olabilir ama elalem degil neticede eşinin annesi ve bir kadin. Öyle bir ortamda sen kimsin kovamazsin kavgasina girmez normal biri daha ciglikli cinsellik kavgasinda ceker gider zaten insan ben duramam şahsen

Sağlık personeliyim, doğum iznine ayrıldım. Kendim hakkaride olduğum için annemin yanına Ankaraya doğuma gittim.Nerdeyse 2 aydır burdayım. Çocuğum doğalı 12 gün oldu .Annemle babam senelerdir anlaşamıyor. Dün akşam kavga ettiler biz varken çığlık çığlığa annem ve babam kavga ederken annem babama çık git dedi.Yine aynı konudan kavga ettiler cinsel içerikli şeyler izliyormuş annem bana bir ilgisi yok dedi.Bende dedim şimdi niye çıkarttın dedim kavgayı uzatma dedim.Sizde çıkın, gidin evimden dedi bana annem madem ben cikartiyorum kavgayi dedi gidin dedi.Esim de dogum iznine gelmişti .10 gündür buradaydı. Ne güzel hiç kötü bir durum yoktu ,simdiye kadar.Evleneli 2 sene oldu annemgil istememisti pek kocami .
Olayin aslida annem çıkın gidin diye söyleyince eşim de o sira kavga da sen kimsin de bizi çıkartıyorsun dedi. Ben şok oldum .Olay nasıl bu kısma geldi bilmiyorum .Sonra kavga ettiler ,annem itti pislik dedi eşime. Eşim ona doğru yürüdü babam girdi araya .Bunlar dün akşam oldu .
Bugün de sabah annem orospu sen başımıza musallat ettin , taktığım altinida alıyorum, seni evlatlıktan red ediyorum dedi . Cocugunuda al başımdan vs dedi.
40 i çıkana kadar dururusun kocan alsın götürsün seni dedi.Bende bosancam, tamam olmuyor dedim, iyi edersin yoksa sen gibi evladım yok dedi. Reddi miras vs dedi şimdi teyzeme gitti eşin evden gidene kadar gelmicem dedi annem yaptıklarım zikim olsun sana dedi
Kavgada annem 2 aydır baktım kaynana bile bakmak istemedi dedi eşime, eşim dedi niye bakmak istemeyecek kendi kızın gelmek istemedi dedi.Gercekten de ben gitmek istemedim bütün işleri zaten bana yaptiriridi diye .Dedim onada kendi ailende olsaydik böyle beni korucak miydin dedim . Onlar tartisiyordu annem bir anlik sinirle cikin evden demis olabilir dedim.40 indan sonra da ailem bana gelecekti .Annem babam benle kalacaktı. Eşim asker üs bölgelerine gidiyor ,tek başıma çocuğumla hakkari de evde kalcam .Gerçekten çok üzgünüm kaç gün sutum gelmedi .Daha yeni gelir gibi olmuştu sutum de kesiliyor üzüntüden birde nankorun çocuğunu doğurdun dedi bana.Kizim da bana şaşkın şaşkın bakiyor daha küçücük hiçbir şeyden haberi yok çok üzülüyorum çok. Sariliktan yatti hastanede yeni cikmisti .Hem ise başlarsam annemgil de bakar yardımcı olur demiştim. Ne yapayım bosanayim mi arkadaşlar kafam çok kötü çocuğumu bile emziremiyorum😞Nankör kocan beni dovcekti dedi neredeyse yaptığına bak dedi sizi nerden de çağırdım evime dedi. .Teyzenden gelene kadar evimi kirletme kocanı da bu evden gönder dedi yüzsüz hala ne duruyor diye konuştu .Teyzemde 20 günlük olunca defet dedi😞
Çok kötü kafamın içi kimseye anlatamıyorum derdimi😭😭Kime birakcam çocuğumu gün gelince eşimin ailesini de sevmiyorum zaten kendim ettim kendim buldum😞😞
Eğer esınle başka bir problemın yoksa siz anlaşıyorsanız annenin lafına bakıp gaza gelme . Heleki sana Orosbu diyet Annenin . Bana sankı annenden uzak durmam gerekıyor gibi geldı. Evlenınce asıl aılenızın esınız ve çocuğunuz olduğunu unutmayı

Back
X