Eşim ve annem tartıştı .Çok üzülüyorum, çok ağlıyorum dünden beri. Anlatcak kimsem yok ne yapicam arkadaşlar?

Hakarette etse kendi annesini dövmeye kalkacagini dusunmuyorum bu adamin. Şurda türlü türlu cesit cesit konular okuduk ya geline kufur eden mi ararsin, ustune yuruyen mi hangi koca annesini dövmüş 😀 10 senedir oyle bisey okumadim da duymadim da hayatimda.
Kocasini da gectim gelin kaynanayi dövmeye kalksa nolur acaba hayal edebilen var mi? 😃

Karsidaki terbiyesiz olabilir ama elalem degil neticede eşinin annesi ve bir kadin. Öyle bir ortamda sen kimsin kovamazsin kavgasina girmez normal biri ceker gider zaten.

Normal hayatta iliskiler boyle asarim keserim parcalarim diye yurur mu zaten, kac kisi vardir kayinvalidesi kayinpederi ile kavga etti diye sac bas giren? Guzide bir atasozumuz vardir itin hatri yoksa sahibinin hatri vardir diye, ozellikle arada es varsa bu kadar pervasizca davranip anne babasini dovup, sonra hicbir sey olmamis gibi canim kocam diyerek koluna girip, eve mi gidecegiz beraber? Ben boyle iliskiler olabilecegine inanmiyorum ya, bazen bu forumdaki yorumlar beni benden aliyor, sanki bir simulasyondan yaziliyor gibi gercek hayatta boyle bir sey olamaz cunku.

Bu durumda onlar kavga etmeye basladiginda alir karini bebegini cikar gidersin evden, karisip muhatap olmayi gectim, bir de kavga edip kayinvalideyi dovmeye kalkacaksin...

Bacım senin bu hayatta bebeğin ve kocandan başka kimsen yok. Boşanıp bebeği alıp anana dönersen , nankörün tohumu babası ne kş çocuğu ne olsun diyecek. Çocuğuna yazık değil mi böyle ithamlarla büyüyecek çocupun. Uzaklarda eşinle çocuğunla birlikte mutlu mesut yaşa. Ananı da bayramdan bayrama kendin ziyaret et, kocanı karıştırma. Tüm bunları söylüyorum çünkü malesef tecrübe konuşuyor benden söylemesi 🌺

Hakarette etse kendi annesini dövmeye kalkacagini dusunmuyorum bu adamin. Şurda türlü türlu cesit cesit konular okuduk ya geline kufur eden mi ararsin, ustune yuruyen mi hangi koca annesini dövmüş 😀 10 senedir oyle bisey okumadim da duymadim da hayatimda.
Kocasini da gectim gelin kaynanayi dövmeye kalksa nolur acaba hayal edebilen var mi? 😃

Karsidaki terbiyesiz olabilir ama elalem degil neticede eşinin annesi ve bir kadin. Öyle bir ortamda sen kimsin kovamazsin kavgasina girmez normal biri daha ciglikli cinsellik kavgasinda ceker gider zaten insan ben duramam şahsen
O anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.

O anlık gerginlikle kadın adamı itince adam da refleksle üstüne yürümüş gibi geldi, kafasında kaynanayı çatır çutur dövme planı olduğunu düşünmedim. Zaten olabilir mi öyle bişey, bu adamın zihniyetinde biri kayınbabanın yanında kaynana dövecek öyle mi? Düşünemiyorum. Olabilirliği yok.
Aynen öyle, biri bana da öyle konuşsa eşime çocuğuma hakaretler yağdırda ben kafada plan kurardım hzzhsh adam iyi dayanmış

Ne dusunduyse artik bilmiyorum ama disardan birisi degil bu insan. Ben annemle kanli bicakli olsam hatta gorusmesem filan (iptal iptal iptal) 😄esimin aramiza karisip annemin ustune yurumeye hakki yok diye dusunurdum oyle bisey olamaz yani. Oyle koruyacaksa korumasin beni.

Kaynana damada pislik demiş eliyle ittirmiş damatta refleks olarak ona doğru adım atmış,bende döveceğini düşünmedim

Ne dusunduyse artik bilmiyorum ama disardan birisi degil bu insan. Ben annemle kanli bicakli olsam hatta gorusmesem filan (iptal iptal iptal) 😄esimin aramiza karisip annemin ustune yurumeye hakki yok diye dusunurdum oyle bisey olamaz yani. Oyle koruyacaksa korumasin beni yani.
Konu sahibi malesef ikisine de öyle net tavırlar koyacak biri değil.

Bence anneniz akıl.hastasi yani yaptıkları vs hep babanızdan aynı şey varsa da şuan kavga edilecek zaman mı esinde de var neden araya giriyorki ne yaparsa yapsınlar eşinden neden bosanacaksin bence annenle pek fazla gorusmemelisin

Sağlık personeliyim, doğum iznine ayrıldım. Kendim hakkaride olduğum için annemin yanına Ankaraya doğuma gittim.Nerdeyse 2 aydır burdayım. Çocuğum doğalı 12 gün oldu .Annemle babam senelerdir anlaşamıyor. Dün akşam kavga ettiler biz varken çığlık çığlığa annem ve babam kavga ederken annem babama çık git dedi.Yine aynı konudan kavga ettiler cinsel içerikli şeyler izliyormuş annem bana bir ilgisi yok dedi.Bende dedim şimdi niye çıkarttın dedim kavgayı uzatma dedim.Sizde çıkın, gidin evimden dedi bana annem madem ben cikartiyorum kavgayi dedi gidin dedi.Esim de dogum iznine gelmişti .10 gündür buradaydı. Ne güzel hiç kötü bir durum yoktu ,simdiye kadar.Evleneli 2 sene oldu annemgil istememisti pek kocami .
Olayin aslida annem çıkın gidin diye söyleyince eşim de o sira kavga da sen kimsin de bizi çıkartıyorsun dedi. Ben şok oldum .Olay nasıl bu kısma geldi bilmiyorum .Sonra kavga ettiler ,annem itti pislik dedi eşime. Eşim ona doğru yürüdü babam girdi araya .Bunlar dün akşam oldu .
Bugün de sabah annem orospu sen başımıza musallat ettin , taktığım altinida alıyorum, seni evlatlıktan red ediyorum dedi . Cocugunuda al başımdan vs dedi.
40 i çıkana kadar dururusun kocan alsın götürsün seni dedi.Bende bosancam, tamam olmuyor dedim, iyi edersin yoksa sen gibi evladım yok dedi. Reddi miras vs dedi şimdi teyzeme gitti eşin evden gidene kadar gelmicem dedi annem yaptıklarım zikim olsun sana dedi
Kavgada annem 2 aydır baktım kaynana bile bakmak istemedi dedi eşime, eşim dedi niye bakmak istemeyecek kendi kızın gelmek istemedi dedi.Gercekten de ben gitmek istemedim bütün işleri zaten bana yaptiriridi diye .Dedim onada kendi ailende olsaydik böyle beni korucak miydin dedim . Onlar tartisiyordu annem bir anlik sinirle cikin evden demis olabilir dedim.40 indan sonra da ailem bana gelecekti .Annem babam benle kalacaktı. Eşim asker üs bölgelerine gidiyor ,tek başıma çocuğumla hakkari de evde kalcam .Gerçekten çok üzgünüm kaç gün sutum gelmedi .Daha yeni gelir gibi olmuştu sutum de kesiliyor üzüntüden birde nankorun çocuğunu doğurdun dedi bana.Kizim da bana şaşkın şaşkın bakiyor daha küçücük hiçbir şeyden haberi yok çok üzülüyorum çok. Sariliktan yatti hastanede yeni cikmisti .Hem ise başlarsam annemgil de bakar yardımcı olur demiştim. Ne yapayım bosanayim mi arkadaşlar kafam çok kötü çocuğumu bile emziremiyorum😞Nankör kocan beni dovcekti dedi neredeyse yaptığına bak dedi sizi nerden de çağırdım evime dedi. .Teyzenden gelene kadar evimi kirletme kocanı da bu evden gönder dedi yüzsüz hala ne duruyor diye konuştu .Teyzemde 20 günlük olunca defet dedi😞
Çok kötü kafamın içi kimseye anlatamıyorum derdimi😭😭Kime birakcam çocuğumu gün gelince eşimin ailesini de sevmiyorum zaten kendim ettim kendim buldum😞😞
Annen kafayı yemiş. Ağzından çıkanları kulağı duymuyor.Kocan, tımarhaneye düşmüş. Kocanın verdiği tepki normal. Annemin ezelden beri kini var belli. Bebeğin olmuş bitmiş hâlâ neyin tatavasını yapıyor. Böyle anne düşman başına. Evlerden ırak.Bebeğine üzüldüm.

Balık baştan kokar. Baba evine gittin. Doğum yaptın. Zaten sorunlu biliyorsun. Ne diye kocam sen de gel. 10 gün den fazla kal diyorsun. Bunlar hep hata. Bilmiyorum bu kızların asker sevgisini. Herhalde silah güven veriyor. Yoksa kendini geliştiren asker olmak istemez zaten.

Sağlık personeliyim, doğum iznine ayrıldım. Kendim hakkaride olduğum için annemin yanına Ankaraya doğuma gittim.Nerdeyse 2 aydır burdayım. Çocuğum doğalı 12 gün oldu .Annemle babam senelerdir anlaşamıyor. Dün akşam kavga ettiler biz varken çığlık çığlığa annem ve babam kavga ederken annem babama çık git dedi.Yine aynı konudan kavga ettiler cinsel içerikli şeyler izliyormuş annem bana bir ilgisi yok dedi.Bende dedim şimdi niye çıkarttın dedim kavgayı uzatma dedim.Sizde çıkın, gidin evimden dedi bana annem madem ben cikartiyorum kavgayi dedi gidin dedi.Esim de dogum iznine gelmişti .10 gündür buradaydı. Ne güzel hiç kötü bir durum yoktu ,simdiye kadar.Evleneli 2 sene oldu annemgil istememisti pek kocami .
Olayin aslida annem çıkın gidin diye söyleyince eşim de o sira kavga da sen kimsin de bizi çıkartıyorsun dedi. Ben şok oldum .Olay nasıl bu kısma geldi bilmiyorum .Sonra kavga ettiler ,annem itti pislik dedi eşime. Eşim ona doğru yürüdü babam girdi araya .Bunlar dün akşam oldu .
Bugün de sabah annem orospu sen başımıza musallat ettin , taktığım altinida alıyorum, seni evlatlıktan red ediyorum dedi . Cocugunuda al başımdan vs dedi.
40 i çıkana kadar dururusun kocan alsın götürsün seni dedi.Bende bosancam, tamam olmuyor dedim, iyi edersin yoksa sen gibi evladım yok dedi. Reddi miras vs dedi şimdi teyzeme gitti eşin evden gidene kadar gelmicem dedi annem yaptıklarım zikim olsun sana dedi
Kavgada annem 2 aydır baktım kaynana bile bakmak istemedi dedi eşime, eşim dedi niye bakmak istemeyecek kendi kızın gelmek istemedi dedi.Gercekten de ben gitmek istemedim bütün işleri zaten bana yaptiriridi diye .Dedim onada kendi ailende olsaydik böyle beni korucak miydin dedim . Onlar tartisiyordu annem bir anlik sinirle cikin evden demis olabilir dedim.40 indan sonra da ailem bana gelecekti .Annem babam benle kalacaktı. Eşim asker üs bölgelerine gidiyor ,tek başıma çocuğumla hakkari de evde kalcam .Gerçekten çok üzgünüm kaç gün sutum gelmedi .Daha yeni gelir gibi olmuştu sutum de kesiliyor üzüntüden birde nankorun çocuğunu doğurdun dedi bana.Kizim da bana şaşkın şaşkın bakiyor daha küçücük hiçbir şeyden haberi yok çok üzülüyorum çok. Sariliktan yatti hastanede yeni cikmisti .Hem ise başlarsam annemgil de bakar yardımcı olur demiştim. Ne yapayım bosanayim mi arkadaşlar kafam çok kötü çocuğumu bile emziremiyorum😞Nankör kocan beni dovcekti dedi neredeyse yaptığına bak dedi sizi nerden de çağırdım evime dedi. .Teyzenden gelene kadar evimi kirletme kocanı da bu evden gönder dedi yüzsüz hala ne duruyor diye konuştu .Teyzemde 20 günlük olunca defet dedi😞
Çok kötü kafamın içi kimseye anlatamıyorum derdimi😭😭Kime birakcam çocuğumu gün gelince eşimin ailesini de sevmiyorum zaten kendim ettim kendim buldum😞😞
Allah o annenin b.... versin son sözüm bu. Ay çok kızdım yaa valla

Son düzenleme:
Yani evde lohusa kadın 12 günlük bebek varken yapılacak iş mi bu insan kocasıyla bı problem yaşasa bile yutkunur susar anneniz ağır problemli eşinizde gereksiz yere müdahil olmuş olaya onda gereksiz davranmış kimse sizi düşünmemiş

Annenizi sürece çok dahil etmiş ve devamında onunla ilgili çok plan kurmuşsunuz. Hamilelikte, doğumda, sonraki bakım süreci ve hatta çalışırken bile anneniz üzerinden plan yapmışsınız.

Bence anneniz sürece dahil olmaya devam etmemek için bir bahaneyle kavga çıkartmış ve sizle eşinizi bile isteye tahrik etmiş. Tamam ev onun evi ama olaya ilk müdahalenizde sizi evden kovması, eşinizi itmesi vs. Olayı büyüttükçe büyütmüş ki size küfürler eden annenizin damadına neler saydığını tahmin etmek zor değil. Eşiniz annenizin üstüne yürüyerek aslında annenizin istediği kozu vermiş. Annenizin amacı bu olduğu için zaten hemen evi terk edip ya ben ya kocan demiş.

Ama bence anneniz bile sizin boşanmayı düşüneceğinizi düşünmedi. Eşinizle beraber gideceğinizi ve sizden kurtulacağını düşündü. Onun içindir ki eşiniz gittikten sonra dahi size hakaret ve küfür etmeye devam etti. Hatta gelsin çocuğunu da alsın diye anneliğinize oynadı .

Sonuç olarak anneniz istediğini elde etti ve artık bir gün önce kavga ettiği kocasıyla mutlu mesut düzenine devam edebilir. Peki ya siz?

Bence bir an önce toparlanmaya bakın. İçinizdeki gücü fark edin. Yıllarca böyle bir annenin elinde özgüveniniz gelişmemiş. Sizi kendisi olmadan bir şey yapamayacağınıza inandırmış. Artık siz de bir annesiniz. Tek başına gurbette kolay değil evet ama yaparsınız.

Seni en iyi ben anlarım, oğlum 4 günlükken eşimle annem tartışmıştı da dünyam başıma yıkılmıştı sütüm gitti aylarca psikolojim düzelmedi. Buraya da yazdığımda bazıları teselli etmişti yine barışırlar diye ben hep imkansız bu noktadan geri dönülmez diyordum. Bir de annemi yüzde yüz haklı görüyordum lohusalığım bitince ikisinin de çok hatalı olduğunu anladım.

Netice olarak annemle eşim barıştı, annem kalpler canım oğlumlar filan yazıyor mesajda eşim de öyle annecim filan konuşuyor ama olan benim lohusalığa oldu.
Yani çok da üzülmeyin, düzelmeyecek gibi görünüyor ama düzelir.

Seni en iyi ben anlarım, oğlum 4 günlükken eşimle annem tartışmıştı da dünyam başıma yıkılmıştı sütüm gitti aylarca psikolojim düzelmedi. Buraya da yazdığımda bazıları teselli etmişti yine barışırlar diye ben hep imkansız bu noktadan geri dönülmez diyordum. Bir de annemi yüzde yüz haklı görüyordum lohusalığım bitince ikisinin de çok hatalı olduğunu anladım.

Netice olarak annemle eşim barıştı, annem kalpler canım oğlumlar filan yazıyor mesajda eşim de öyle annecim filan konuşuyor ama olan benim lohusalığa oldu.
Yani çok da üzülmeyin, düzelmeyecek gibi görünüyor ama düzelir.
Kendi öz kızına o..pu diyen bir anne normal mi? Dil yarası unutulmaz. Baştan beri de damadı sevmiyormuş. Boşanmasını da istiyor. Nasıl düzelecek? Anne de terbiye yok. Kızında da basiret yok.

Kendi öz kızına o..pu diyen bir anne normal mi? Dil yarası unutulmaz. Baştan beri de damadı sevmiyormuş. Boşanmasını da istiyor. Nasıl düzelecek? Anne de terbiye yok. Kızında da basiret yok.
Benim için normal değil ama konu sahibi için normal o yüzden barışmaları çok olası. O kısmı sorun etmemiş bile :)
Bizimkilerin tartışmasında hakaret bile yoktu biz fazla hassasız sanırım.

Anneniz size nasıl o lafı der okurken ağladım rabbim size sabır versin 🥹

Back
X