Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Sabah işe gelmek için kurduğum alarm çaldı. Eşim uyandı ama benim çok uykum vardı kalkmak istemedim. Patronum da ramazanda normaldeki gibi erken gelip geç çıkmana gerek yok. Saatleri kendine göre esnetebilirsin demişti. Hamilelikten birde sanırım eskisinden çok daha fazla uyku ihtiyacım oluyor. Eşime bugün biraz geç gideceğimi söyledim. Bana fatura için ayırdığı parayı uzattı. Şunu da yatırırmısın dedi. Bende zaten geç gidiyorum bide faturayla uğraşırsam çok fazla geç kalacağımı, ya onun yatırmasını yada yarın yatırmamın uygun olup olmadığını sordum. Sinirlendi tamam ben yatırırım dedi çıktı gitti. Bende ondan yarım saat sonra çıktım evden. İşe geldim. Annem de çalışlıyor. Çay molasında beni aradı biraz konuştuk. Sonra ne oldu bilmiyorum telefonumun şebekesi gitmiş sanırım. Eşim beni aramış ulaşamamış. Annemin haberi var mı diye annemi aramış. Dün anneme şaka olsun diye anne karabatak gibi her telefondan sen çıkıyorsun demişti biz babamın telefonundan konuşurken annem aldı diye. Annemde alınmış o sözüne, belki konuşmamızı istemiyordur diye annemde yok oğlum haberim yok demiş. Bugün konuştunmu hiç demiş o da konuşmadım demiş. Sonra ben eşimi aradım. Telefonu nerdesin sen diye bağırarak açtı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ne oluyo dedim. Telefonun neden kapalı dedi. Değildi dedim. Annende bende bugün sana ulaşamadık dedi. Hayır ben annemde bi saat önce konuştum dedim. Kim yalan söylüyo ne oyun oynuyosunuz bana diye bağırmaya devam etti. Biraz tartıştık kapattık telefonu. Annem aradı ortalık onun yüzünden karışmış diye sesi kötü kızım gittin oraya beni de kendini de yaktın. Bak küçücük şeyler nasıl büyüyo gibi şeyler söyledi. Neden konuşmadık dedin dedim. Dün karabatak gibi her taşın altından çıkıyosun dedi belki ciddi ciddi rahatsız oluyordur diye aradığımı bilsin istemedim dedi. Ona da söyle onun için öyle dediğimi üstüne gelmesin dedi. Aradım eşimi böyle böyle dedim. Beyefendi hala bağırmaya devam ediyo. Bundan sonra annene şaka yapmam bundan sonra öyle oplcak böyle olcak vs vs. Sinirlendim kapattım. Sonra eşim ve annem tekrar konuşmuşlar. Annem bana söylediğini ona da söylemiş. Oğlum çekindim de öyle dedim demiş. Tamam bundan sonra şaka yapmam filan anneme de sert çıkışmış eşim. Annem de kızım oraya geldi kendini orda yaktı beni burda yaktı. Ne olcaksınız böyle bilmiyorum. Basit bişeyi bile büyütüyosunuz bu nasıl evlilik demiş. Tartışmışlar mı biilmiyorum lapatmışlar telefonu. Eşim tekrar aradı beni demek anneni de seni de yaktım öyle mi. Bundan sonra ne anneni ararım ne sana karışırım dedi kapattı telefonu yüzüme. Öyle ortada kaldım ki. Bi tarafta annem bi tarafta kocam. Haksız olan annemdi başta ama eşim de saygısız saygısız konuşmuş onunla. İkisine de sinir oldum. Arayıp annemi bağırıp çağırsam bir dert. Kadın zaten Allah bilir ne yaptım diye ağlıyodur. Aramasam içimde kalıcak. Eşime kızıyorum neden dinlemeden anlamadan yargılıyosun diye, o da ne olursa olsun tek haklı kendisidir herzaman. Kesinlikle taviz vermez. Ne yapacağımı şaşırdım....