• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve annem....

sakın çocuk yapmaya falan kalkma sen kafayı mı yedin bu adamdan nasıl çocuk yapılır, 4 yıldır tek başına dışarı çıkarmayan sana hapis hayatını layık gören hatta döven bir psikopatın seni sevdiğini nasıl düşünürsün?
hele karısını dövüp dövüp o kadınla aynı yatağa giren erkekleri anlamıyorum

sizi sevdiğine nasıl inandırmış hayret ediyorum, veya siz nasıl inandınız? Bir anı bir anını tutmuyor diyorsunuz, şiaddet uyguluyordu diyorsunuz, cevap vermeye korkuyorum diyorsunuz, dışarı çıkamam camdan dışarı bıkamam diyorsunuz ama sizi seviyor öyle mi? Keşke gerçekten sevilmiş olsaydınız evlenmeden önce, o zaman sevginin öyle bişi olmadığını görmüş olurdunuz...

merhaba öncelikle halinize çok üzüldüm size şiddet uygulayan, kapıdan camdan baktırmayarak! kıskandığını sevdiğini iddia eden bir adamla evlisin. Evliliğin sevginin ne demek olduğunu malesef ki bilmiyorsun. Çocuk için acele etme erkeklerin hemen çocuk isteme sebeplerinden biri de kadını eve daha fazla hapsetmek kendine mahkum etmek. Yazını okuyunca aşağıda alıntılayacağım hikaye geldi aklıma... Kırdıysam özür dilerim şimdiden Allah yardımcın olsun.

Stalin’in Tavuğu

Stalin çalışma odasına yakın dostlarını toplamış sohbet ediyordu. Votka şişelerinin biri gidip, diğeri geliyordu. Kafalar iyice dumanlanmıştı. Stalin kan çanağına dönmüş gözlerini etrafında dalkavukluk yarışına girmiş adamlarına çevirerek sordu:
-Saçını ihtilalde, halk içinde, devlet yönetiminde, bürokraside ağartmış dostlarım… Söyleyin bakalım halkın yönetime baş eğmesi, kayıtsız şartsız itaat etmesi için yöneticiler ne yapmalı, nasıl davranmalıdır?
Her dumanlı kafadan bir ses çıktı. Kimisi adaletten, haktan söz etti… Kimisi demokrasiden… Kimisi sürgünden, sehpadan, hapisten…
Stalin, beğenmedi adamlarının izahatlarını…
Bir kadeh daha votka çekerek şöyle dedi:
-Yönetimi eline geçiren hükümdar en yücedir! Halkın karşınızda baş eğip durması için ne yapmanız gerektiğini durun da şu beyinsiz kafalarınıza çivi gibi çakayım…
Hemen hizmetçileri çağırıp emretti.
-Çabuk bana bir tavuk getirin…
Aceleyle bir tavuk kapıp getirdi adamları… Stalin, kafaları iyice dumanlanmış adamlarının gözleri önünde başladı canlı canlı tüylerini yolmaya tavuğun. Bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavuğu odanın ortasına salıverdi, lider…
-Şimdi izleyin bakalım nereye gidecek bu şaşkın tavuk…
Zavallı tavuk bu azaptan kaçıp kurtulayım diye aralık kapıdan dışarı canını atayım diyor, soğuktan tir tir titriyor… Masaların altına giriyor, köşeli masa ayakları canını yakıyor… Duvar diplerine koşuyor teleksiz, tüysüz kanatları yara bere içinde kalıyor… Şömineye yaklaşıyor tüysüz derisi kavruluyor…
Çaresiz, tüylerini yolan Stalin’in bacakları arasına saklanıp, sığınıyor… O zaman Stalin, cebinden bir avuç yem çıkarıp önüne tane tane atıveriyor yolunmuş tavuğun… Yemlenen tavuk, Stalin nereye yönelse peşinden koşuveriyor..
Ağızları bir karış açık kalan dostlarına bakıp, şöyle diyor Stalin:
-Gördünüz mü, halk dediğiniz topluluk bu tavuk gibidir. Tüylerini yolup al ve serbest bırak… O zaman yönetmek kolay olur…

hangi hareketinden seni sevdiğine eminsin cama bile çıkarmamasındanmı, kapıyıda kilitliyomu üstünden.
boşanmayı düşüneceğine bu korkuyu nasıl yenerim diye düşünüyosun bide üstüne bebek :53:

Cnm burada siddetten korkudan bahsediyorsun neden kendini ezdiyorsun esine anlamis degilim kim o ya bulunmaz hint kumasimi kendini ne zannediyor afedersin ama sinirlerim bozuldu su anda omur boyu bu korkularlami yasayacaksin esim ne der acaba esim siddet uygulayacak mi esim soyle esim boyle ne demek yahu cama filan cikamam !!!! esinin acilen bir psikologa gorunmesi lagzim bunu sevgiyle filan aglakasi yok seven insan sevdiginede el kaldirmaz senin esinde insanlik yok vicdan yok merhamet yok ve hala seni sevdigini dusunuyorsun Allah askina kendini kandirma !!! aslinda sen burada kendine kotuluk yapmis oluyorsun kendini yipratiyorsun !!! siddettin eskisi yenisi olmaz esim eskinden siddet uyguluyordu diyorsun ne hakla sana el kaldirir yazik degilmi sana ? belliki esin sana psikolojik baski uygulamaya devam ediyor annen bu durumda hakli bence sonucta sen onun evladisin ve senin kilina bir zarar gelmesini istemez dua etki annen seni savunuyor bu durumda peki annesi olmayanlar ne yapsin ? Ve sen bu sahizla cocuk dusunuyorsun benim aklim almiyor gercekten cocugun olunca onada siddet uygularsa Allah korusun hic dusundunmu ? ben olsam darp raporu filan alirdim sikayet ederdim onu hic beklemezdim vallahi !!!! sana karsi siddetti birakmasi ilerde yapmayacigi anlamina gelmez siddet sadece fiziksel degildir maddi manevi psikolojik vs vs gulum eger boyle devam edersen paranoyak olursun oluyorsunda yavastan neden gozunu korkutmuyorsun onun neden kendini ezdiyorsun neden bu yapilanlara goz yumuyorsun ?????? cidden cok uzuluyorum ben boylesi durumlara !!!!

Cok haklisin cnmda bu adam korkusuz bu cevrede bilseler beni oldurdu bi allahin kulu aramaz polis falan o zmn beni kim kurtarir ben bogazimin sisliginden 3 gun corba ictigimi hatrliyorum....hadi soyleyin bna beni kim kurtarir peki bugun konustum diyelim?

4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

Korkudan nefes alamadığınız bir adamdan cocuk mu yapacaksınız? Kolay zannediyorsunuz değil mi bu işleri, doğur da nasıl büyürse büyüsün... Cam cıkarmayan adam sağlık ocağına fln da göndermez. Pes ya.

4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

eğer bir daha sana el kaldırırsa git şikayet et gerekirse evden uzaklaştırma al yasal haklarına başvur ve çocuk işini ertele derim

Bir sey soruyor cevap vermeye korkuyorum....bir ani bir anini tutmuyo en iyisi konusmak ama nasil pufffff arkadasin dedigi gbi yavas yavas bas kaldrsam iyi olcak ama bana bisey yaparsa diye korkuyorum ters anina denk gelir kmse kurtaramaz valla :/

Böyle evlilik yuva mı olur, adamdan korkuyorsun, sürekli tetiktesin, böyle hayat geçer mi?

merhaba öncelikle halinize çok üzüldüm size şiddet uygulayan, kapıdan camdan baktırmayarak! kıskandığını sevdiğini iddia eden bir adamla evlisin. Evliliğin sevginin ne demek olduğunu malesef ki bilmiyorsun. Çocuk için acele etme erkeklerin hemen çocuk isteme sebeplerinden biri de kadını eve daha fazla hapsetmek kendine mahkum etmek. Yazını okuyunca aşağıda alıntılayacağım hikaye geldi aklıma... Kırdıysam özür dilerim şimdiden Allah yardımcın olsun.

Stalin’in Tavuğu

Stalin çalışma odasına yakın dostlarını toplamış sohbet ediyordu. Votka şişelerinin biri gidip, diğeri geliyordu. Kafalar iyice dumanlanmıştı. Stalin kan çanağına dönmüş gözlerini etrafında dalkavukluk yarışına girmiş adamlarına çevirerek sordu:
-Saçını ihtilalde, halk içinde, devlet yönetiminde, bürokraside ağartmış dostlarım… Söyleyin bakalım halkın yönetime baş eğmesi, kayıtsız şartsız itaat etmesi için yöneticiler ne yapmalı, nasıl davranmalıdır?
Her dumanlı kafadan bir ses çıktı. Kimisi adaletten, haktan söz etti… Kimisi demokrasiden… Kimisi sürgünden, sehpadan, hapisten…
Stalin, beğenmedi adamlarının izahatlarını…
Bir kadeh daha votka çekerek şöyle dedi:
-Yönetimi eline geçiren hükümdar en yücedir! Halkın karşınızda baş eğip durması için ne yapmanız gerektiğini durun da şu beyinsiz kafalarınıza çivi gibi çakayım…
Hemen hizmetçileri çağırıp emretti.
-Çabuk bana bir tavuk getirin…
Aceleyle bir tavuk kapıp getirdi adamları… Stalin, kafaları iyice dumanlanmış adamlarının gözleri önünde başladı canlı canlı tüylerini yolmaya tavuğun. Bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavuğu odanın ortasına salıverdi, lider…
-Şimdi izleyin bakalım nereye gidecek bu şaşkın tavuk…
Zavallı tavuk bu azaptan kaçıp kurtulayım diye aralık kapıdan dışarı canını atayım diyor, soğuktan tir tir titriyor… Masaların altına giriyor, köşeli masa ayakları canını yakıyor… Duvar diplerine koşuyor teleksiz, tüysüz kanatları yara bere içinde kalıyor… Şömineye yaklaşıyor tüysüz derisi kavruluyor…
Çaresiz, tüylerini yolan Stalin’in bacakları arasına saklanıp, sığınıyor… O zaman Stalin, cebinden bir avuç yem çıkarıp önüne tane tane atıveriyor yolunmuş tavuğun… Yemlenen tavuk, Stalin nereye yönelse peşinden koşuveriyor..
Ağızları bir karış açık kalan dostlarına bakıp, şöyle diyor Stalin:
-Gördünüz mü, halk dediğiniz topluluk bu tavuk gibidir. Tüylerini yolup al ve serbest bırak… O zaman yönetmek kolay olur…
Kardes kime anlatiyosun Stalin'i?
Bu vatandas onu doven adamin kendisini sevdigine inanan biri..
Neyse konuya donersek,
bak konu sahibi arkadas bu tip adamlar kimi ezeceklerini cok iyi bilirler.
Amaa kendilerinden disli birine denk gelince it gibi korkarlar, kacacak delik ararlar..

Cok haklisin cnmda bu adam korkusuz bu cevrede bilseler beni oldurdu bi allahin kulu aramaz polis falan o zmn beni kim kurtarir ben bogazimin sisliginden 3 gun corba ictigimi hatrliyorum....hadi soyleyin bna beni kim kurtarir peki bugun konustum diyelim?

Cnm benim ben yasadimki sana soyluyorum bunlari benim esim beni silahla tehdit etti cinayete kurbanmi giderdim orasini bilemiyorum Allah korusun ve o gun tam polise gidecekken evden cikamadigimi hatirliyorum bir hafta boyunca kabuslar icinde yasadim ben o evin icerisinde ve o gun esimden bosanma karari aldim ama aylar sonra yinede gittim polisten koruma karari aldim esimi sikayet ettim ve onu biraktim ayrildim yani !!!! ve su an sukrediyorumki boylesi bir geri zekalidan yuce Rabbim kurtardi beni !!!! bunlar cok ciddi konular bogaz sisliginden bahsediyorsun dusunmesi bile kotu senin esinde ciddi psikolojik sorunlar var inan bana ve sen bu sahizdan cocuk dusunuyorsun yapma lutfen olan cocuga olur yazik degilmi !!!! gulum bak senin evliligin cok sagliksiz ve bu kisiyle devam etmen bile cok yanlis senin can guvenligin yok !!!!!! polise gitmek o kadarda zor birsey degil neden korkuyorsun ihbar denen bisi var ararsin polis hattini sana yardim ederler zaten eve kadar gelirler onlar merak etme ve ailen sana destek oluyor sonucta !!! biraz cesaretli ol lutfen olay cozulecek o geri zekalinin yaptiklarini yanina kar birakiyorsun neden oldursun seni ???? o kim yahu kendini ne zannediyor ???? korksam esimden ben korkardim bana katil olmaktan filan bahsediyordu yahu guya beni oldurup katil olacak iyyyyyyy soylemesi bile cok kotu acayip oldum o goruntuler gozumun onune geldi ama ne yaptim gittim pasa pasa ifademi verdim raporumu aldim koruma kararim cikti o sana bile yaklasamaz merak etme biran once git sikayetini ver ama once ailenle konus anlat olaylari kac kurtar kendini derim ben ya omur boyu cehennem hayati yasarsin yada huzura kavusursun tercih senin belkide bu adam eskiden psikopatin tekiydi sabikaliydi bunu dusundunmu hic ??? neden kendini bu kdr ezdiyorsun :50:

Son düzenleme:
Kardes kime anlatiyosun Stalin'i?
Bu vatandas onu doven adamin kendisini sevdigine inanan biri..
Neyse konuya donersek,
bak konu sahibi arkadas bu tip adamlar kimi ezeceklerini cok iyi bilirler.
Amaa kendilerinden disli birine denk gelince it gibi korkarlar, kacacak delik ararlar..

Beni yanlis anlamayin aci cekmeye bayilmiyorum benm oz babamla enset davam var zaten o da biliyor bu durumu bak smdi mesela birAz once isten geldi ustunu degisti gomlegin yakasinda nokta kadar leke varmis babanesine bu kasiniyo yine diyor....korkarim yaknda ben ona bir sey yapacagim az kaldi

size ne söylenir bilmiyorum acayip sinirlendim
annenizde hazır arkanızda boşayın gitsin yaa
nasıl bi zihniyettir bu ayy çıldırdım yaa

Beni yanlis anlamayin aci cekmeye bayilmiyorum benm oz babamla enset davam var zaten o da biliyor bu durumu bak smdi mesela birAz once isten geldi ustunu degisti gomlegin yakasinda nokta kadar leke varmis babanesine bu kasiniyo yine diyor....korkarim yaknda ben ona bir sey yapacagim az kaldi

O da biliyor bu durumu tabi, bu kız bu kadar acı bir olay yaşamış, babasından darbe yemiş, bari ben destek olayım demek yerine bir tekme de ben atayım derdinde.

Gömleğinin yakasında küçücük leke varmışmış, eşin kaşınıyor bence, bir odaya kapatıp kızılcık sopası ile dayağın hasını göstereceksin...

Merve babanla ensest davan mi var, ben mi yanlış anladım?

Annen memlekete göndereyim diyormuş, oraya gitmeyi düşünmez misin? Kaç yaşındasın? Eğitim düzeyin ne?

O da biliyor bu durumu tabi, bu kız bu kadar acı bir olay yaşamış, babasından darbe yemiş, bari ben destek olayım demek yerine bir tekme de ben atayım derdinde.

Gömleğinin yakasında küçücük leke varmışmış, eşin kaşınıyor bence, bir odaya kapatıp kızılcık sopası ile dayağın hasını göstereceksin...

O kadarina gucum yetmez sanirim da biseyler dusunecem az kaldi....

arkadasım sacmalama az bucuk aynı durumdayım ama ole kavga cıktgında bnde vuruom tek taraflı deıl yanı kı suan bosanmayı bıle dusunuorum bnmde aılem onaylamıo bosanmamızı senn aılen arkanda hcbısı yapamaz ya senı ole korkutuo ıkıgun duser pesıne 3 gun baktı donmuo bakar basınn cvaresıne usme kendını bnde cıks yok mecburum senn var bak cıkısın kurtul cnm

Back
X