valla bişe diyemiyorum,aynı durum bızde de vardı esım tartıstıgında annesi diyormus kı karının yanında bana ses yukseltme ama farkeden bişe yok esim hala tartısır ben karısmam annesi soruyor oyle degıl mı ama sızın aranızda dıyorum cekılıyorum sadece sunu anladım ıstısnalar var tabıkı ama elden anne olmazmıs..
Senin durumun benimkiyle nerdeyse ayni hatta nerdeyse degil apayni.Ben 7 yil k.validemle yasadim kabus gibiydi esimle iste tartisir eve gelir bana surat asar, kizar, kuserdi.Hatta bir sure sonra esimle konusmaya baslar ama bana hala küs kalirdien sonki de iste ben hamileyken yasanandi iste tartismislar esim eve gelince ust kata cikti annesiyle konusmak icin daha kapiyi acar acmaz bagrinmaya basladi annesi ama nasil bagiriyo bende korktum resmen esime beni dövücekmisin diyo esim sen ne sacmaliyosun falan diyo derken dayanamadim sacma sapan bi muhabbet var yukarda ciktim esimin kolunu tutup niye bagriniyosunuz gel diyorum k.validem esine sesleniyo bunlar beni dövücek diye resmen sok oldum aaa anne ne diyosun sen diyorum benim karnim burnumda kendimi zor tasiyorum yalanmi sen yollamadinmi oglumu buraya diye basladi aklindaki herseyi saydi bana.O halimle beni o Kadar aglatti o Kadar uzdu ki anlatamam ama suan bakiyorum iyide olmus benim butun iyi niyetim orda bitti 7 sene yapamadigimi yaptirdi ve yanlarindan ayrildik.Sana tek tavsiyem sakin ama sakin karisma birak birbirlerini yesinler,sen hic bisey yok gibi davran benim gibi ayni yerde yasamiyosaniz hiiiic dusunmeyin bile
her ne kadar d,iğer insanlar aynı evde yaşanılmaz kabul edilmez deselerde malesef bende aynı evde yaşıyorum bazen şartlar boyle eolmasını gerektırıyor evet benımkı geçici bi durum ama o geçene kadar banada olanlar olcak gibi bi his var içimde şimdilik bilemiyorum...ıkı taraflıda dusunuyorum olayı kımseye kıyamıyorum ama bazen davranışlar çok önemli oluyor annelik çok özel bişi evet onu doğuran buyuten emek veren kişi ama bana yanlış gelen şey huzur bozmak..çunku evladını dusunen anneler onların huzurunun bozulmasını ıstemez hep en ıyıyı ısterler...kımsenın kımseye haksızlık yapmasına dayanamıyorum eşimin haksızlık konusunda ailesiyle ilgili yaşadığı çok knu var ve hala bişilerin değişmediğini görmek onuda yaralıyor..ve bi bakıyorsunuzki hala değişen bişi yok.. o yuzden eşimede bişi diyemiyorum
Kari koca arasina girilmez derler ya anneyle evlat arasinada girmeyin bence.Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki siz zararli cikarsiniz.Ayni seyi bende yasadim ve bir keresinde dayanamayip mudahale ettim etmez olaydim dedigim tek seyde esime yeter hadi gel demektinedense k.validem esimi birakip bana Döndü artik gerisini siz dusunun sen öylesin ,sen böylesin,oglumu sen yolluyosun bana,hatta bi ara esine dönüp bunlar beni dövücekler bile dedi tek kelime dahi edemedim ve butun bunlari duyarken 9 aylik hamileydim anladimki iyilikten maraz dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?