valla canım senin ki iyiymiş. benim ki yattığım yorgana kadar karışıyodu. hamileyken ayrılık yaşadım. tekrar barıştk eşimle aşıyoruz sorunları ama annesi dewreye girdim mi hipnoz mu ediyo ne yapıyo onun sözünden çıkmıyo. kaynanaöın ağzında ne laf warsa aynısı eşimin ağzında. doğumdan snra da bayağı sorunlar yaşadık eşimle biraz görüştük düzeltmeye karar werdik ve zamana bıraktık. bi gün annesi arayp özür diledi cahilliğime wer dedi. hergün geliodu hergün arıodu. bizm ewimz ayrıydı ama eşyalarımı hamileyken dağıttığım içn annemde kalıyodum. ewimizi düzene sokana kadar bide kocamdan ayrı olmamak için tuttum bunların yanına gittim 2.kez hamile kaldm ve sonunda kaynanam gerçek yüzünü göstermeye başladı arkamdan knşmalar. eskiye döndü yani artık boşancam kararlıyım. dün çocuğı aldılar getirmediler daha onu sevdiğinden değil doğum günün de altın geleceği için götürdüler.. walla aklım olsaydı hamileğimde boşanr geçerdm gerçekten çocuğumla bağ kuramadm onlarım siniri stresi yüzünden Allah sana sabırlar nasip etsin Kaynananı ıslah etsin