Eşim ve Annesi...

Canım sen gene yatmadan yatmaya biz kalıyoruz ben yipraniyorum her gittiğimizde kalıyoruz haftanın 2 günü evimde geciyirdurr en fazla onunda lafını yapıyorlar gelmiyor diye

Evet oyle ama bi es annesine babasina duskun ise ve aileside cok duskun ise ? Mesela biz ayni evde kalioruz esim ayri evvknuyu actimda kavga cikio zaten. Bn cok yorgun ve mutsuzum

Anladığım kadarıyla sorun yanlızca eşin annesi ile görüşmesi değil, aynı evde kalıyor oluşun getirdiği başka problemler de var.. Sıkıntılarınızı öncelik sırasına göre küçük bir liste yapın. Her sıkıntıyı değil tabi. Mesela en önemli sıkıntı aynı ev mi... başta bu olsun.. ikinci adım anne ile iletişimin sizin yuvanıza zarar verip vermeyişine göre bu iletişim için alınacak önleyici tedbir vs. gibi...
Tartışmalarda "Ama... Ya da... Fakat bir de"... gibi asıl tartışılan meselelerden uzaklaşıp başka sorunlarla alanı büyütmeyin... İlk madde ayrı ev değil mi? Sabırla sadece bu konu için gündem oluşturun ve mantıklı sebeplerle.. Ses yükseltmeden... Erkekler çocuk gibidir ve inanın en zoru bile aslında o kadar kolay yönetilir ki... Biz beceremiyoruz... Biraz sabırla nehirin yatağını gayet kolay tatlı tatlı değiştirirsiniz.
Yeter ki savlarınız duruma yönelik olsun, kişilere saldırarak değil.. Savlarınızı destekleyecek mantıklı sebeplerle akılcı konuşun... O halledilmeden de başka hiç bir probleme bir süre girmeyin... Küçük sorunları elbette tartışın.. Ama 3. kişilerle hele anneyle ilgili başka hiç bir problem gündeme gelmesin...
Elbette en iyisini siz bilirsiniz... Ancak ben olsaydım sanırım böyle yapardım...
Selamlar,

valla canım senin ki iyiymiş. benim ki yattığım yorgana kadar karışıyodu. hamileyken ayrılık yaşadım. tekrar barıştk eşimle aşıyoruz sorunları ama annesi dewreye girdim mi hipnoz mu ediyo ne yapıyo onun sözünden çıkmıyo. kaynanaöın ağzında ne laf warsa aynısı eşimin ağzında. doğumdan snra da bayağı sorunlar yaşadık eşimle biraz görüştük düzeltmeye karar werdik ve zamana bıraktık. bi gün annesi arayp özür diledi cahilliğime wer dedi. hergün geliodu hergün arıodu. bizm ewimz ayrıydı ama eşyalarımı hamileyken dağıttığım içn annemde kalıyodum. ewimizi düzene sokana kadar bide kocamdan ayrı olmamak için tuttum bunların yanına gittim 2.kez hamile kaldm ve sonunda kaynanam gerçek yüzünü göstermeye başladı arkamdan knşmalar. eskiye döndü yani artık boşancam kararlıyım. dün çocuğı aldılar getirmediler daha onu sevdiğinden değil doğum günün de altın geleceği için götürdüler.. walla aklım olsaydı hamileğimde boşanr geçerdm gerçekten çocuğumla bağ kuramadm onlarım siniri stresi yüzünden Allah sana sabırlar nasip etsin Kaynananı ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…