Eşim ve annesi

Alonealone123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
185
239
103
Eşimle kavga ettim.Sorun şu, eşim annesinin beni kıskandığını hala kabul etmiyor, ne yapsak gidip annesine söylüyor. Evimize birşey almak istesek onun da fikrini alıyor, ama kadın benim mutlu olacağımı bildiği her olaya karşı çıkıyor. Ama eşim hala bunu idrak edemedi. Eşimin bana iyi davranmasını bile kendine bağlıyor. Eşimle konuşmaya çalışsam sanki ben ailesini istemiyorum gibi algılıyor. Eşi annesine bağımlı olupta sonradan düzelen var mı acaba. Eşimle değil de annesiyle evliymisim gibi hissediyorum, lütfen cevaplar mısınız. Düzenleme, bu arada herkes Merkür retrosu yazmama takılmış, astroloji takip etmiyorum sadece bu olaydan sonra denk geldi okudum bu kadar.

Son düzenleme:
düzelme ihtimali yok. bugün aynı konu vardı ona da yazdım, 25 yıllık evli erkek bir akrabamız da aynı bu şekilde evde olan biteni naklen annesine anlatır. ondan icazet almadan hiçbir şey yapmaz. karısı uzun zaman uğraştı ama baktı ana oğul böyle mutlular pes etti. çareyi eşinden bir sürü şey saklamakla buldu. ama bana kalırsa bunun da oluru yok. ya takmamayı öğreneceksiniz ya da yol vereceksiniz. kimseyi değiştiremezsiniz.

Değişmesi için darbe yemesi lazım annesinden. Ya insan annesini sever, benim de bir oğlum var elbette sevecek beni. Ama her haltı da gelip anlatmasını istemem şahsen. Koca adamsın ailenin olayı evinde kalsın. Bana gelin yiyin için sohbet edelim gülelim gidin. Yani mecbur değilse evi yakınsa yatıya bile kalmasın. Memeden kesilmemis anlaşılan henüz.

Retro metro hikaye eşiniz ana kuzusu işte. Retroyu rahat bırakın artık

merkür retrosu mu varmış ay bu haftam harika geçti,bir bana etki etmiyor sanırım dümdüz yaşıyorum hayatı cehalet mutluluk galiba
Bugün de yeni ay var. Umarim bu da harika gecer sizin icin. Merkur retronuz kadar harika gecsin bizim yeni ayımız da.

Anneyi bilemiyeceğim ama siz merkür retrosu deyince
Sizin hakkınızda bir izlenim oluştu
Gerçekçi olun eşiniz dinler belki sizi

Bugün de yeni ay var. Umarim bu da harika gecer sizin icin. Merkur retronuz kadar harika gecsin bizim yeni ayımız da.

yeni ay mı şimdi bunu öğrendim ya kesin koşullanır bugünü kendime zehir ederim valla lotus birçoğu koşullanmayla alakalı ya. muhteşem dileklerin için çok sağol dediklerin dönüp seni güzelleştirsin

Keske mutluluga guzellige de koşullansak onlar da gercek olsa

Ben inaniyorum astrolojiye. Genelde gunes burclariyla ilgili konusuyorlar.

Mesela merkür retrosu başakları etkileyecek diyorlar.

Ama baska tek bir burç etkili degiliz.

Yukselen ay burclari da var.

O sebeple bazen cok etkilenip bazen hiç etkilenmiyoruz diye düşünüyorum.

Valla biz kavga ede ede düzelttim bişeyleri, size tavsiyem taviz vermeyin...

Aramıza soğukluk girecek diye üzülüyorum
Valla susunca da araya soğukluk giriyor, ben resti çeke çeke adam ettim , ailesi de esimde daha düzeldi çünkü benim inatçı kişiliğimi asamayacaklarini anladılar ve boşanma konusunda gözüm kara idi hep , bunu bildikleri için düzelmek zorunda kaldılar, bur de çocuk yapmadım 2 sene onunda etkisi çok oldu ...

Benim abimde böyleydi annemle alışmışlardı her gün konuşmaya. Kötü niyeti yoktu ikisninde ama yanlıştı. Ben annemle konuştum dedim anne her gün olmaz öyle uzaksın ama olmaz. Abim de zamanla saçma olduğunu anladı. Size de verebilceğim tavsiye eşinizle bağınızı güçlendirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…