- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 103
- Konu Sahibi Alonealone123
-
Retro metro hikaye eşiniz ana kuzusu işte. Retroyu rahat bırakın artıkEşimle kavga ettim, bu arada Merkür retrosunun etkisi mıydı bilemiyorum, son bir haftam çok kötü geçti. Sorun şu, eşim annesinin beni kıskandığını hala kabul etmiyor, ne yapsak gidip annesine söylüyor. Evimize birşey almak istesek onun da fikrini alıyor, ama kadın benim mutlu olacağımı bildiği her olaya karşı çıkıyor. Ama eşim hala bunu idrak edemedi. Eşimin bana iyi davranmasını bile kendine bağlıyor. Eşimle konuşmaya çalışsam sanki ben ailesini istemiyorum gibi algılıyor. Eşi annesine bağımlı olupta sonradan düzelen var mı acaba. Eşimle değil de annesiyle evliymisim gibi hissediyorum, lütfen cevaplar mısınız
Bugün de yeni ay var. Umarim bu da harika gecer sizin icin. Merkur retronuz kadar harika gecsin bizim yeni ayımız da.merkür retrosu mu varmış ay bu haftam harika geçti,bir bana etki etmiyor sanırım dümdüz yaşıyorum hayatı cehalet mutluluk galiba
Bugün de yeni ay var. Umarim bu da harika gecer sizin icin. Merkur retronuz kadar harika gecsin bizim yeni ayımız da.
Birşey alacaksak oğluna akıl verip bir şekilde fikrini değiştirip engel oluyor, akraba komşu ilişkilerinde de ara bozma huyu var ama sorsan benim kalbim çok temiz safligimdan söyledim der hepTam olarak ne yapiyor da kiskandigini dusunuyorsunuz?
Keske mutluluga guzellige de koşullansak onlar da gercek olsayeni ay mı şimdi bunu öğrendim ya kesin koşullanır bugünü kendime zehir ederimvalla lotus birçoğu koşullanmayla alakalı ya. muhteşem dileklerin için çok sağol dediklerin dönüp seni güzelleştirsin
Valla biz kavga ede ede düzelttim bişeyleri, size tavsiyem taviz vermeyin...Eşimle kavga ettim, bu arada Merkür retrosunun etkisi mıydı bilemiyorum, son bir haftam çok kötü geçti. Sorun şu, eşim annesinin beni kıskandığını hala kabul etmiyor, ne yapsak gidip annesine söylüyor. Evimize birşey almak istesek onun da fikrini alıyor, ama kadın benim mutlu olacağımı bildiği her olaya karşı çıkıyor. Ama eşim hala bunu idrak edemedi. Eşimin bana iyi davranmasını bile kendine bağlıyor. Eşimle konuşmaya çalışsam sanki ben ailesini istemiyorum gibi algılıyor. Eşi annesine bağımlı olupta sonradan düzelen var mı acaba. Eşimle değil de annesiyle evliymisim gibi hissediyorum, lütfen cevaplar mısınız
Aramıza soğukluk girecek diye üzülüyorumValla biz kavga ede ede düzelttim bişeyleri, size tavsiyem taviz vermeyin...
Valla susunca da araya soğukluk giriyor, ben resti çeke çeke adam ettim , ailesi de esimde daha düzeldi çünkü benim inatçı kişiliğimi asamayacaklarini anladılar ve boşanma konusunda gözüm kara idi hep , bunu bildikleri için düzelmek zorunda kaldılar, bur de çocuk yapmadım 2 sene onunda etkisi çok oldu ...Aramıza soğukluk girecek diye üzülüyorum
Benim abimde böyleydi annemle alışmışlardı her gün konuşmaya. Kötü niyeti yoktu ikisninde ama yanlıştı. Ben annemle konuştum dedim anne her gün olmaz öyle uzaksın ama olmaz. Abim de zamanla saçma olduğunu anladı. Size de verebilceğim tavsiye eşinizle bağınızı güçlendirmek.Eşimle kavga ettim.Sorun şu, eşim annesinin beni kıskandığını hala kabul etmiyor, ne yapsak gidip annesine söylüyor. Evimize birşey almak istesek onun da fikrini alıyor, ama kadın benim mutlu olacağımı bildiği her olaya karşı çıkıyor. Ama eşim hala bunu idrak edemedi. Eşimin bana iyi davranmasını bile kendine bağlıyor. Eşimle konuşmaya çalışsam sanki ben ailesini istemiyorum gibi algılıyor. Eşi annesine bağımlı olupta sonradan düzelen var mı acaba. Eşimle değil de annesiyle evliymisim gibi hissediyorum, lütfen cevaplar mısınız. Düzenleme, bu arada herkes Merkür retrosu yazmama takılmış, astroloji takip etmiyorum sadece bu olaydan sonra denk geldi okudum bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?