eşim ve annesi

kaynanana kesinlikle cevabını ver yoksa içinde kalır seni yer bitirir

eşine ise hemen anlatma biraz zaman geçsin üstünden yeri geldiğinde anlat. hem sen sakınlesmıs olursun hemde ona aradan zaman geçmesine ragmen gırgınlıgım hala gecmedi imajı verırsın

Cevabını veriyorum bazen ama ne dedim ki şaka yaptım ben sana diyo kahkaha atıyor o zaman da kapatıyor üstünü

Canım bence abartıyorsun :17:
Madem evin barkın ayrı,her söyleneni kafaya takmayacaksın
"Yemeği salçalı yapıyordur" dediyse ne olmuş :26:
Sen de "yapmıyorum annecim" yada "öyle öyle öğreneceğim " diye yanıt verirsen
Kayınvaliden de bi müddet sonra bu davranışından vazgeçecektir
Belki de sen çok alıngan tavırlar sergilediğin için kv özellikle laf çarpıtıyor
Daha 2 aylık evlisin,bazı şeyleri görmezden gel :34:
Ailesi hakkında devamlı yorumlar yaptığın takdirde evde huzrsuzluk an meselesi :ssz:

Evet canım ya belki ben alinganlik ediyorum nisanlilik donemindeki davranış sekillerinden uyuz kaptim simdi de herşeyi batıyor belki de bana

Kesinlikle haklısın arkadaşım, lafmı soktu sıcağı sıcağına cevabını vereceksin yapmassa insanın içinde kalıyor..
Benim kv her gelişinde laf sokar başlarda cevap vermezdim sonra önüne geçemeyeceğimi anladım kendi
kendimi yiyorum başımı yastığa koyunca ona cevap veriyorum:27:
bende onun bana soktuğu lafları usulünce ona iade ediyorum..eşimde anladı bu durumu konuştukta sen bari
yapma diyor:22:
şimdi biraz olsun içim soğuyor ohhhhhhhhhh:1:

Ohh ne iyi yapıyorsun hayatım:) annem de hep yumuşak diken ol diyo yumuşakcana yapıştır lafı der

Bence şımarıklık yapıyorsun.

Evin de ayrıymış.Bir otursan napacaktın .

Kadıncağız haklı yemekleri fazla yağlı yapmak bünyeye zarar.

Ya mesele sadece bu değil ki bunun için değil üzüntum sikintim bu en basit olani yani daha pek çok şey var anlatamadigim

Arkadaslarin dedigi gibi,bencede altta kalma canim.sen cevap verdikce oda zamanla soylenmekten vazgecer.evliligin ilk zamanlari zordur.onlar yuzunden evliliginin en guzel gunlerini ziyan etme.

canim k.anne sana laf soktukca senin kirildigini sinirlendigini farkediyosa yandin ki ne yandin bu laflarin ardi ardasi kesilmez :19:ki laf sokmada benim k.annemin ustune tanimam cok iyidir bu konuda:42:bende tecrubeliyim o yuzden sen daha cook yenisin zamanla pisiceksin ve artik o laflar sana koymaz olucak ama sana tek tavsiyem is hakaret yada cok ciddi boyutlara varmadigi surece olanlari esine yansitma yani sen anneni duymadinmi,görmedinmi bana onu dedi bunu yapti dersen tek kotu sen olursun bunu bil.sana soyle ornek veriim benim k.validem konusur konusur arada banada iki nagme gönderiri ama cvbi birak dinlemem bile o konusurken bende aaaa oglum niye oyle yapiyosun gibi seyler sokarim araya ki bu seni ciddiye almiyorum demektir iyice sinir olur bi guzel ama eger Ileri giderse isi kavgaya vurmadan kibarca cvbini ver sonra hiic bisey yok gibi devam et:34:iyi aksamlar anne deyip gir kocisinin koluna:35: kaynanalar en cok bundan korkar(OGLUNU KAYBETMEK)Belki kucukte olsa bi geri adim atabilir

inan yaşadıklarını yeni evlenen on kızdan 9u yaşıyor.
benim kv de ilk evlendiğimizde eşimi arıyor, gelin beni aramıyor sormuyor diyormuş.:53:
bi de her gün aramamı istiyor, sanki ayrı şehirlerdeyiz, evlerimiz yarım saat mesafede.
neyse ben arayınca da 'hangi dağda kurt öldü' diye telefonu açıyordu.. :53:
ilk zamanlar çok ağlıyordum, niye böyle davranıyor diye.
ama zamanla eşim aradaki dengeyi tutturdu.
sana annesini savunuyormuş ya, eminim annesi bi şey dediğinde ona karşı da seni savunuyordur.:34:
herşeye üzülme, arkadaşların dediği gibi evin kapın ayrı.
bunlarla en güzel günleri heba etme.. gün geçtikçe sana alışacak ve sevecek.

Ohh ne iyi yapıyorsun hayatım:) annem de hep yumuşak diken ol diyo yumuşakcana yapıştır lafı der

Eğer susarsan bunların artarak devam etmesi muhtemel..annen haklı görmüş geçirmişler nede olsa..
Kv benimki gibi zekice laflar sokuyorsa üstü kapalı gönderme yapıyorsa seninde öyle yapmanı tavsiye ederim..
Aslında ben sorun ne ise açıkça konuşma taraftarıyım ama benim kv konuşmayı beceremiyor ağız kavgasına dönüştüren bir tip..
o da haklı yazık:23:kavga çıkarmamak için laf sokmayı tercih ediyor..:6:

Arkadaslarin dedigi gibi,bencede altta kalma canim.sen cevap verdikce oda zamanla soylenmekten vazgecer.evliligin ilk zamanlari zordur.onlar yuzunden evliliginin en guzel gunlerini ziyan etme.

Haklısın canım ben cicim ayı denen şeyi yaşamadım bu sorunlar yüzünden

canim k.anne sana laf soktukca senin kirildigini sinirlendigini farkediyosa yandin ki ne yandin bu laflarin ardi ardasi kesilmez :19:ki laf sokmada benim k.annemin ustune tanimam cok iyidir bu konuda:42:bende tecrubeliyim o yuzden sen daha cook yenisin zamanla pisiceksin ve artik o laflar sana koymaz olucak ama sana tek tavsiyem is hakaret yada cok ciddi boyutlara varmadigi surece olanlari esine yansitma yani sen anneni duymadinmi,görmedinmi bana onu dedi bunu yapti dersen tek kotu sen olursun bunu bil.sana soyle ornek veriim benim k.validem konusur konusur arada banada iki nagme gönderiri ama cvbi birak dinlemem bile o konusurken bende aaaa oglum niye oyle yapiyosun gibi seyler sokarim araya ki bu seni ciddiye almiyorum demektir iyice sinir olur bi guzel ama eger Ileri giderse isi kavgaya vurmadan kibarca cvbini ver sonra hiic bisey yok gibi devam et:34:iyi aksamlar anne deyip gir kocisinin koluna:35: kaynanalar en cok bundan korkar(OGLUNU KAYBETMEK)Belki kucukte olsa bi geri adim atabilir

Annen öyle canm ya teşekkürler uygulamaya başlayacağım:)

inan yaşadıklarını yeni evlenen on kızdan 9u yaşıyor.
benim kv de ilk evlendiğimizde eşimi arıyor, gelin beni aramıyor sormuyor diyormuş.:53:
bi de her gün aramamı istiyor, sanki ayrı şehirlerdeyiz, evlerimiz yarım saat mesafede.
neyse ben arayınca da 'hangi dağda kurt öldü' diye telefonu açıyordu.. :53:
ilk zamanlar çok ağlıyordum, niye böyle davranıyor diye.
ama zamanla eşim aradaki dengeyi tutturdu.
sana annesini savunuyormuş ya, eminim annesi bi şey dediğinde ona karşı da seni savunuyordur.:34:
herşeye üzülme, arkadaşların dediği gibi evin kapın ayrı.
bunlarla en güzel günleri heba etme.. gün geçtikçe sana alışacak ve sevecek.
Hakikaten de aynı şeyleri yaşamısiz teşekkür ederim içimi rahatlattın canım benim yaa

Hakikaten de aynı şeyleri yaşamısiz teşekkür ederim içimi rahatlattın canım benim yaa

öyle olacak bak, göreceksin.
ben ilk aylarda sürekli ağlatan laf sokan kv, şuan canım kızım cicim kızım modunda.
çünkü yaptığı hataların farkında. açıkça özür dilemiyor ama her davranışında mahçubiyetini görüyorum ben.
zamanla herkes birbirine alışıyor, senin kv de pişman olacak, kıymetini anlayacak.
sabret, zaman sadece birazcık zaman.. :31:

Back
X