Böyle insanların ağzına o terlikle vurasım varcanim dur sana terlik vereyim dedi
Esim sonra gitmez ama muhabbet ortaminida kacirmak istemez digerlerine cok duskun ben gelmem dedgimde ben gideyim dersebde ben uzulucem insallah demez :)Karakteri böyle bazı insanların. Siz gitmek istemiyorsanız bahanenizi söyleyin gitmeyin, eşiniz illaki ısrarcı olmaz. Ama ben olsam esiniz sonra gitmeyi teklif edecekse o kalabalık grupla giderdim böylece fazla mubatap olmak zorunda kalmazdım. Ama esiniz sonra gidelim demeyecekse gitmeyin.
Ayni cumleleri kurdum.biz tanistik tam 1 hafta grubun icinde konusmadik yapisi oyle dedi bende evine cagirmasaymis dedim.ustune daha konusmamistik zaten.gercekten cok saygisizcaydi :) daha cok acidim boyle bir yerlere gelmis bir insanin henuz iki cift laf edemeyecek kadar a sosyal olmasina.hatta simdide cocuk buyutecek olmasina yazik.Eşinize kadının bu davranışı tuhaf gelmedi mi? Bu, huyu suyu yapısı böyle diye geçiştirilecek bir şey değil ki..
Düpedüz saygısızlık ve görgüsüzlük kadının yaptığı..
Evine gelen bir misafire böyle davranan insan zaten 5 para etmez.
Eşiniz size yapılan davranışı kendisine yapılmış gibi tepki koyması gerekirdi.
Kadının size yaptığı davranış aslında sizden önce eşinize yapılan saygısızlıktır.
Eşinizin bunu algılayamaması ve rahatsız olmaması da ilginç.
Bence bu konuda yumuşak davranmayın siz gitmiyorsanız o da gitmesin sizden daha mı önemli.
Ne münasebet elin kadını karısına gelip böyle davranacak bir zahmet artık kessin arkadaşlığı..
Tam kapida hayal edin.oyle kollarim acik kaldim :) hadi onu gectim icerde esinin benle sohbet etmesi cok komikti uyuusk bir sey zaten.sirf goruntuBöyle insanların ağzına o terlikle vurasım var
Eşide fark etmiş ki durumu
Sizinle konuşma gereği duymuş
Bu kadın kıskanç gibi geldi bana
Bir kadın diğer kadına niye böyle davranır ki?
Nefret ettiğim tipler
Hiç gitme muhatap olma
Bugün bu yarın başka bir şey için gitmek gerekir çünkü
En başından ilişiği kesin bence
Hayal ettim ve burdan sinir oldumTam kapida hayal edin.oyle kollarim acik kaldim :) hadi onu gectim icerde esinin benle sohbet etmesi cok komikti uyuusk bir sey zaten.sirf goruntu
Ne alinabilir ki kiyafet harici aklinizda var mi bir sey.cok tesekkurlerYapmak istemediğiniz şeyleri birilerinin diretmesi veya "aman gönlü kırılacak" mantığı ile yapmayın zaten.
Hem hastalık aylarındayız, grip olduğunuz gerekçesi gayet geçerli olacaktır.
Ama hoşluk olsun diye hediyenizi gönderebilirsiniz, veya internetten sipariş edebileceğiniz şeyler var, bebek hediyesi olarak onlardan gönderebilirsiniz o gün teslim edilecek şekilde...
Zorlamayın kendinizi, içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın...
Iste o donem sevgiliydik ama yinede yapilmazdi sonucta kendisi yalvardi gelin diye disarda bulusacaktik.tek aklimdan gecen kocasina bak benim ortsmim arkdaslarm demesi gibi gelmisti o zaman.boylesine soguk bir kizda ne buluyor digerleride anlamiyorum.seker gibi hepsi halbuki :)) ben esimi o ortamdan uzak tutan olmak istemiyorum aslinda yoksa cok umrumda degil kendisi :))Eşim hicbirzaman arkadaslarini benden öne koymadı. Gorusmek istemiyorsam bunu dile getiririm.
Hatta gorusmedigimiz bir kisi var. Bunuda herkes biliyor. O yuzden bizi davet ediyorsa biri, diger arkadasi daha sonra ayrica davet ediyorlar. Bir araya gelmiyoruz.
Sizi sevmesi gerekmiyor. Arkadasiyla gorusmek istiyorsa, arkadasina deger veriyorsa size de saygi gostermek zorunda. Bir nasilsin hosgeldin demek icin cok sevmek gerekmiyor. Sen arkadaslarinin eşisin artik, yok saymak O nun haddine degil.
Iste o donem sevgiliydik ama yinede yapilmazdi sonucta kendisi yalvardi gelin diye disarda bulusacaktik.tek aklimdan gecen kocasina bak benim ortsmim arkdaslarm demesi gibi gelmisti o zaman.boylesine soguk bir kizda ne buluyor digerleride anlamiyorum.seker gibi hepsi halbuki :)) ben esimi o ortamdan uzak tutan olmak istemiyorum aslinda yoksa cok umrumda degil kendisi :))
Ben de boyle dysunuyorum sorun cikartma taraftari degilim hic ama gitmekte istemiyorun : )Evliliginiz daha cok cok yeni, ben olsam giderdim sirf bos yere tatsizlik olmasin diye. Ama siz istemiyorsaniz gitmek zorunda degilsiniz ancak bana sorarsaniz esinizin siz olmadan gitmeye hakki var bu konuda sorun cikarmayin derim.
Gercekten soguk yapisi vardi.ne diyebilirdi ki kizla aman amanda samimi degil ortamda cok iyiler.boyle bir sey icinde sen neden boyle davraniyorsun denilemez ama iste bu sekilde tepki verilebilir gitmeyerek vs.tek hatasi ben gitmezken gitmek istemesi olur.haksizlik ediyormusum gibi gelse de brn esiyim sonuctaBen eşinizde hata buldum.
Sonuç olarak birisi (ki bu biri arkadaşım bile olsa) eşime böyle davranacak ben de susacağım aman onun yapısı böyle diyip geçeceğim?
Dünyanın tersine dönmesi gerek.
Hiç mi bir tepki vermedi?
Not: yanlış anlamayın böyle yakınının hakkını savunmayan insanlara gıcığım da ondan böyle tepki veriyorum
Ben de boyle dysunuyorum sorun cikartma taraftari degilim hic ama gitmekte istemiyorun : )
Gitmek istememekte çok haklisiniz. Ki zaten hoş karsilanmadiginiz bir yere gitmek gibi bir zorunluluğunuz da yok. Eşinizin biraz savunur gibi olması beni rahatsız etti.Gercekten soguk yapisi vardi.ne diyebilirdi ki kizla aman amanda samimi degil ortamda cok iyiler.boyle bir sey icinde sen neden boyle davraniyorsun denilemez ama iste bu sekilde tepki verilebilir gitmeyerek vs.tek hatasi ben gitmezken gitmek istemesi olur.haksizlik ediyormusum gibi gelse de brn esiyim sonucta
Yeni doğan olan bir eve giderken ağır grip oldum demenize bile gerek yok. Biraz burnum akıyor, sanırım hasta olacagim bebek için sıkıntı olmasın yaz. Bu bile yeterMantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?