Esim ve arkadasi

canim dur sana terlik vereyim dedi
Böyle insanların ağzına o terlikle vurasım var

Eşide fark etmiş ki durumu
Sizinle konuşma gereği duymuş

Bu kadın kıskanç gibi geldi bana
Bir kadın diğer kadına niye böyle davranır ki?

Nefret ettiğim tipler
Hiç gitme muhatap olma
Bugün bu yarın başka bir şey için gitmek gerekir çünkü
En başından ilişiği kesin bence

Esim sonra gitmez ama muhabbet ortaminida kacirmak istemez digerlerine cok duskun ben gelmem dedgimde ben gideyim dersebde ben uzulucem insallah demez :)

Eşinize kadının bu davranışı tuhaf gelmedi mi? Bu, huyu suyu yapısı böyle diye geçiştirilecek bir şey değil ki..
Düpedüz saygısızlık ve görgüsüzlük kadının yaptığı..
Evine gelen bir misafire böyle davranan insan zaten 5 para etmez.
Eşiniz size yapılan davranışı kendisine yapılmış gibi tepki koyması gerekirdi.

Kadının size yaptığı davranış aslında sizden önce eşinize yapılan saygısızlıktır.
Eşinizin bunu algılayamaması ve rahatsız olmaması da ilginç.
Bence bu konuda yumuşak davranmayın siz gitmiyorsanız o da gitmesin sizden daha mı önemli.
Ne münasebet elin kadını karısına gelip böyle davranacak bir zahmet artık kessin arkadaşlığı..

Bir bahane bulup gitmeyin. Eski arkadas olan onlar,gozler sizi aramaz orada merak etmeyin

Ayni cumleleri kurdum.biz tanistik tam 1 hafta grubun icinde konusmadik yapisi oyle dedi bende evine cagirmasaymis dedim.ustune daha konusmamistik zaten.gercekten cok saygisizcaydi :) daha cok acidim boyle bir yerlere gelmis bir insanin henuz iki cift laf edemeyecek kadar a sosyal olmasina.hatta simdide cocuk buyutecek olmasina yazik.

Tam kapida hayal edin.oyle kollarim acik kaldim :) hadi onu gectim icerde esinin benle sohbet etmesi cok komikti uyuusk bir sey zaten.sirf goruntu

Tam kapida hayal edin.oyle kollarim acik kaldim :) hadi onu gectim icerde esinin benle sohbet etmesi cok komikti uyuusk bir sey zaten.sirf goruntu
Hayal ettim ve burdan sinir oldum
Eşi biliyor demekki mıymıntı karısını
Sohbet etme gereği duymuş

Ne alinabilir ki kiyafet harici aklinizda var mi bir sey.cok tesekkurler

Eşim hicbirzaman arkadaslarini benden öne koymadı. Gorusmek istemiyorsam bunu dile getiririm.
Hatta gorusmedigimiz bir kisi var. Bunuda herkes biliyor. O yuzden bizi davet ediyorsa biri, diger arkadasi daha sonra ayrica davet ediyorlar. Bir araya gelmiyoruz.
Sizi sevmesi gerekmiyor. Arkadasiyla gorusmek istiyorsa, arkadasina deger veriyorsa size de saygi gostermek zorunda. Bir nasilsin hosgeldin demek icin cok sevmek gerekmiyor. Sen arkadaslarinin eşisin artik, yok saymak O nun haddine degil.

Iste o donem sevgiliydik ama yinede yapilmazdi sonucta kendisi yalvardi gelin diye disarda bulusacaktik.tek aklimdan gecen kocasina bak benim ortsmim arkdaslarm demesi gibi gelmisti o zaman.boylesine soguk bir kizda ne buluyor digerleride anlamiyorum.seker gibi hepsi halbuki :)) ben esimi o ortamdan uzak tutan olmak istemiyorum aslinda yoksa cok umrumda degil kendisi :))

Evliliginiz daha cok cok yeni, ben olsam giderdim sirf bos yere tatsizlik olmasin diye. Ama siz istemiyorsaniz gitmek zorunda degilsiniz ancak bana sorarsaniz esinizin siz olmadan gitmeye hakki var bu konuda sorun cikarmayin derim.

Sizbilirsiniz. Biz bir kisiyle gorusmuyoruz diye ortamdan uzak degiliz. Diger hepsiyle gorusuyoruz, toplaniyoruz yine. Bize gelip gidiyorlar. :)

Evliliginiz daha cok cok yeni, ben olsam giderdim sirf bos yere tatsizlik olmasin diye. Ama siz istemiyorsaniz gitmek zorunda degilsiniz ancak bana sorarsaniz esinizin siz olmadan gitmeye hakki var bu konuda sorun cikarmayin derim.
Ben de boyle dysunuyorum sorun cikartma taraftari degilim hic ama gitmekte istemiyorun : )

Ben eşinizde hata buldum.
Sonuç olarak birisi (ki bu biri arkadaşım bile olsa) eşime böyle davranacak ben de susacağım aman onun yapısı böyle diyip geçeceğim?
Dünyanın tersine dönmesi gerek.
Hiç mi bir tepki vermedi?
Not: yanlış anlamayın böyle yakınının hakkını savunmayan insanlara gıcığım da ondan böyle tepki veriyorum

Gercekten soguk yapisi vardi.ne diyebilirdi ki kizla aman amanda samimi degil ortamda cok iyiler.boyle bir sey icinde sen neden boyle davraniyorsun denilemez ama iste bu sekilde tepki verilebilir gitmeyerek vs.tek hatasi ben gitmezken gitmek istemesi olur.haksizlik ediyormusum gibi gelse de brn esiyim sonucta

Ben de boyle dysunuyorum sorun cikartma taraftari degilim hic ama gitmekte istemiyorun : )

yazdıklarını da yorumları da okudum. bizde davete icabet esastır. o kişi böyle durumlarda görgüsüz olabilir ama sen kendi görgünü göster hediyeni al git. bir kişi için koca grubu yakma eşini de arkadaşları ile vakit geçirme hevesinden ayrı bırakma.

Yerinizde olsam top benden çıksın diye bu seferlik giderdim sizden rahatsız oluyorsa eğer bırakın o olsun.
Yine aynı şeyi yaparsa sizden önce eşinizin tepki göstermesi gerekir. Tepki dediysem tavır gibi yani.

Gitmek istememekte çok haklisiniz. Ki zaten hoş karsilanmadiginiz bir yere gitmek gibi bir zorunluluğunuz da yok. Eşinizin biraz savunur gibi olması beni rahatsız etti.
Ama işte nasıl söylenir çünkü hani bu söylenmezse çözülmez asla. Ha tabi şikayet üstüne soğuk davranmayı kesecek bir insanin bu davranışı samimi midir gerçekten ? O da ayrı bir konu.
Aslında eşinizle konuşabilirsiniz ama bunu gitmeme sebebi olarak göstermeyin. Yukarıda bir arkadaş yazmış regl sancısı diye, onu diyebilirsiniz.
Siz gitmeyin fakat eşinizin gitmesine karışmayın bence, bu sefer aaaa evet hera26 haklı olabilir diyebilecekken haksız duruma düşebilirsiniz (çok benzer bir şeyi ben de yaşadım oradan biliyorum, yaşım gereği eşim olmasa da :-D )

böyle bir durumda kime ayıp olacağını düşünmeyin bence.. sizin ne hissettiğiniz önemli asıl.. gitmek istemiyorsanız gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…