Eşim ve arkadaşı

İnşallah bu manyak adama muhtaç olmamak için farkındayım elhliyeti de engel olmaya kalktı sen yapamazsın dedi ona inat aldım aslında düşüncem şöyle belki bilen arkadaşlar da vardır aramızda liseyi bitirip Halk eğitim merkezinden sürücü hocası olmak için eğitim almak istiyorum okullar açılınca başlıyor gidip görüşucem şartlarını inşallah olur ben zaten farkındayım bu adamla benim sonum yok hep böyle
Eğer adamın fiziksel şiddeti yoksa sartlarini para kazanabilecek seviyeye getir. Fiziksel şiddet varsa hemen ayrıl. Arkadaşına onu demiş buna bu demiş. Salla gitsin. Yoluna bak. He he de mesleğine ve parana bak. Sinsi sinsi kacacagin gün için hazırlan.

Sevgi var mı desen emin değilim yok gibi çünkü daha önce gidicem dediğinde içim huzursuz olurdu şimdi git diyorum giderse hiç olmazsa kurulu duzenim var alabilirsem ilk aylar sosyal yardim almak için başvurum sonra çocuklar okuldayken yarım gün bile olsa çalışırım yada dediğin gibi sinsi davranıp biraz birikim yapmam şart öyle saklayan biri değildim bu güne kadar
Aileniz nerede? Ne düşünüyorlar bu konuda?

Zaten kızımı da asla sana emanet bile etmem dedim sana güvenmiyorum dedim böyle herkavgada büyük tepkiler verip bizi korkutacaksan bitsin daha iyi dedim beni suçladı bitsin bencede dedi ama gitmedi manyak adam
Çalışmasanız bile herşey %50 evliliklerde, eviniz kendi evinizse bıraksın size gitsin, nafaka alırsınız iş bulursunuz, belkide şimdiye kadar neden ayrılmadım dersiniz? Böyleleri ile ömür geçmez inanın yazık size eziyet olur….

Halam boşandıgında 43 yaşındaydı bir kızı bir oğlu vardı, ingilizcesi kapalı çarşı ingilizcesi seviyesindeydi ve pek birşeyi yoktu. fethiyeye yerleşti daha rahat geçinirim diye. orada bir ingilizle tanıştı ve evlendiler. 10 senedir evliler dünya kadar mal mülk oldu ve aşırı mutlular. 15 senelik toksik bir evliliği bitirdi, 10 senedirde kendisine deli divane bir adamla yaşıyor, temizlik bulaşık yemek herşeyide adam yapıyor. Yani buradaki herkes için diyeceğim o ki “KENDİNİZE GÜVENİN” katlanmayın böyle hastalıklı ruhlara

Eğer adamın fiziksel şiddeti yoksa sartlarini para kazanabilecek seviyeye getir. Fiziksel şiddet varsa hemen ayrıl. Arkadaşına onu demiş buna bu demiş. Salla gitsin. Yoluna bak. He he de mesleğine ve parana bak. Sinsi sinsi kacacagin gün için hazırlan.
Yok fiziksel şiddet ama ailemden çekiniyor boşan mami istemez ama ailem onun için kendi ayaklarımın üstünde durmaliyim misafirliğe bile gitsem çocukların yaramaz etrafı dağıtıyor diye söylenir hemen

Çalışmasanız bile herşey %50 evliliklerde, eviniz kendi evinizse bıraksın size gitsin, nafaka alırsınız iş bulursunuz, belkide şimdiye kadar neden ayrılmadım dersiniz? Böyleleri ile ömür geçmez inanın yazık size eziyet olur….

Halam boşandıgında 43 yaşındaydı bir kızı bir oğlu vardı, ingilizcesi kapalı çarşı ingilizcesi seviyesindeydi ve pek birşeyi yoktu. fethiyeye yerleşti daha rahat geçinirim diye. orada bir ingilizle tanıştı ve evlendiler. 10 senedir evliler dünya kadar mal mülk oldu ve aşırı mutlular. 15 senelik toksik bir evliliği bitirdi, 10 senedirde kendisine deli divane bir adamla yaşıyor, temizlik bulaşık yemek herşeyide adam yapıyor. Yani buradaki herkes için diyeceğim o ki “KENDİNİZE GÜVENİN” katlanmayın böyle hastalıklı ruhlara
Ev kira orta diyilebilecek bir araba var sadece 32 yaşındayım onda olan öz güven bende yok kendisi 45 yaşında beni zaten erkeklerden soğuttu boşanır sam sadece çocuklarım la kendim huzurlu bir yuva istiyorum inşallah başara bilirim

Back
X