Eşim ve arkadaşı

Bir tane uygulama vardı. Başka bir forumda bir hanımefendi eşini takip etmek için kullanıyordu. Çocuk takip uygulaması. Eşinin telefonuna yüklüyor. Eşinin telefonundan uygulamayı silse bile ona gelen tüm mesajları vs. görebiliyordu. Ben olsam böyle bir uygulama yüklerdim telefonuna. Davada kullanamasanız bile neyin ne olduğunu öğrenirsiniz. Eşiniz sözüne ve davranışına güvenebilceğiniz bir olgunlukta değil maalesef.

siz yokken çok da bilmediğiniz bir grup insanın evde kalmasını ne olursa olsun nasıl kabul edersiniz?
Ben şahsen kabul etmem ki ben rahat bir insanımdır. Kıskanç da sayılmam. Ama bir kadın bir erkek üç kişi ben yokken ne maksatla benim evimde kalabilirler? Üstelik samimiyet de yok. Ben yokken çok yakından tanıdığım arkadaşları olabilir kalabilir ama böyle iş arkadaşı kalamaz.
Grup seks yapıyorlar muhtemelen. Rezalet

Olmuş gayet de. Yazişma sildigime göre geçmişi de var bunun hatta. Arsız bir de eşiniz sizi manipüle ediyor

benim de aklıma bu geldi dedim sus ne kötü niyetlisin

konu sahibi böyle bişey de olabilir mi? iyi takipte kalın

buna da hapis cezası var bu arada. hatta çok yakınen tanıdığımız ve sevdiğimiz bir çiftte böyle bi sorun yaşandı. eşi şikayette bulunmadı ama bir şekilde programı yükleyen kişi, bilgi işlemle alakalı olarak devlet memurluğu yapıyordu. istifa etmek zorunda kaldı kurumda duyulmasıyla.

Yok artık. Böyle bir olayı nasıl kabullendiniz?

Adam bir de hatalı olan sizmişsiniz gibi üste çıkmış. Ee tabi bu kadar büyük olaylar bile affedilince karşı taraf iyice azıtıyor. Hala kadınla görüşmeye devam edebiliyor.

Masum olmadıkları çok açık. Kesin komşu vs. biri gördüğü için size söyledi. Yoksa ruhunuz duymadan neler yaşıyorlardır.

Kendi evime kamera koynak için kadından izin mi almam lazım anlamadım onu?

Kendi evime kamera koynak için kadından izin mi almam lazım anlamadım onu?

eve ancak güvenliğin tesisi sebebiyle kamera koyabiliyorsunuz ve bunun da bütün evde yaşayan kişilerin bilgisi dahilinde olması gerekyor. bazı açıları çekmesi ancak kabul ediliyor. "güvenlik" gerekçesi dışında, yani kısaca hırsızlık gibi durumlar dışında kameraya girmesi muhtemel herkesi de kamera konusunda bilgilendirmeniz gerekiyor. ve o noktada "özel hayatın gizliliği" söz konusu olduğu için de rızası dahilinde görüntü alabiliyorsunuz.
evdeki güvenlik kamerası olayı maalesef biraz karmaşık. bir sürü "ama", "fakat" fakötür var ve birçok fakrlı koşula göre değişiyor. maalesef "benim güvenlik şüphem vardı. eşime de bildirmeden kamerayı koydum. oldu." gibi bi durum pek mümkün değil.

Hiç sorma kadınlar melek çünkü. O çocukların düşeceği psikolojik sarsıntıdan zerre sorumlu değil çünkü söz vermemişmiş. Aile toplumun temel taşıdır oraya atılan her darbeden herkes sorumludur.kimse kusura bakmasın.

Bence senin eşinin yaptığı normal bı şey değil ne kadar iş arkadaşı olsa dahi arasında bı mesafe olması gerekir maddi durumun güzelse bı karar vermenin zamanı gelmiştir bı şans ver herkes ikinci şansı hak eder baktın bu şansı değerlendiremedi o zaman bı karar ver temiz bı sayfa aç kendine canım

Aralarında bir şey olsun ya da olmasın konu burada hoşunuza gitmeyen bir şeyi sizden gizli olarak yapmaya devam etmesi.

Değerlendirip değerlendirmedigini nasıl bilecek? Tesadüfen görmeseydi görüşmediğini zannedecekti konu sahibi. Sürekli şüpheyle yaşanmaz ki.

Ne okudum ben yaa… böyle konularda kriterim şudur: aynı şeyi sen yapsaydın eşin ne tepki gösterirdi??? Beni boşardı diyorsan boşa, normal karşılardı diyorsan sen de normal karşıla.

O kadının kocasının haberi yok o duymasın diye konu sahibini kandırıyorlar muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…