• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşım

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.

bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi

sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor

çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum

******Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım
Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY

Son düzenleme:
Çok kafaya takma ama çok da arka sıralara alma bu konuyu.Yani arkadaşın tutarsız gibi eşini beğenmeyip eşine benzeyen biriyle evlenecek saçma geldi bana.Bunu evliliğinin huzurunu bozmasını izin verme bence gözlemle bir.Eşin belki misafiri kırmamak için kalmıştır onu dinledi beni dinlemedi diye düşünme.Ama arkadaşın kıllndırdı beni açıkçası.Tasalanmadan gözlemle.

Ben olsam arkadaşıma " fazla oturdun canım hadi git " derdim direk. Kaldı ki eşime de izin vermezdim yani böyle ya "yaaaa gitme " diyecek biriyle muhatap etmezdim.
Boşluğuna denk gelip olduysa fark edemediysem de o zaman eşimin yapmaması lazımdı, yapınca burnundan geleceğini bilmeliydi
Ama eşinde sorun yok gb anlattığına göre ayıp olmasın diye kalkamamıştır, sen yabancı değilsin de kırmak istememiştir senin arkadaşın diye. Başka laubali bir hareketi olmadıysa adamda sorun yok. Ama o kızla iletişimi kes hoşuma gitmedi. Nefret ederim bu tiplerden.

Çok kafaya takma ama çok da arka sıralara alma bu konuyu.Yani arkadaşın tutarsız gibi eşini beğenmeyip eşine benzeyen biriyle evlenecek saçma geldi bana.Bunu evliliğinin huzurunu bozmasını izin verme bence gözlemle bir.Eşin belki misafiri kırmamak için kalmıştır onu dinledi beni dinlemedi diye düşünme.Ama arkadaşın kıllndırdı beni açıkçası.Taslanmadan gözlemle.
Eşimi beğenmiyordu fotolardan görünce ve bana sen çok güzel bir kızsın x yanına hiç yakışmıyor beni sakın yanlış anlama demişti bu çok eski bir olay eşimle yeni tanıştığımız zamanlardan , evlenmeden önce tanıştıklarında da x çok tatlı yakışıklı demişti bugün gene durup dururken aynı şeyi söyledi fotomuza bakıp
evet haklı olabilirsiniz eşim gerçekten kimseyi kırmaktan hoşlanmaz belki kırmak istemedi

Bilemiyorum ki, bazı insanlar doğuştan cilveli sanki, benim de öyle bir kaç arkadaşım var, ama genel tavırları öyle yani, eşime özel bir durum yok. Ben o yüzden hiç aklımı bulandırmam.

Ben olsam arkadaşıma " fazla oturdun canım hadi git " derdim direk. Kaldı ki eşime de izin vermezdim yani böyle ya "yaaaa gitme " diyecek biriyle muhatap etmezdim.
Boşluğuna denk gelip olduysa fark edemediysem de o zaman eşimin yapmaması lazımdı, yapınca burnundan geleceğini bilmeliydi
Ama eşinde sorun yok gb anlattığına göre ayıp olmasın diye kalkamamıştır, sen yabancı değilsin de kırmak istememiştir senin arkadaşın diye. Başka laubali bir hareketi olmadıysa adamda sorun yok. Ama o kızla iletişimi kes hoşuma gitmedi. Nefret ederim bu tiplerden.
Ben eşime çok bozuldum resmen kavga sebebi arayacağım arayamıyorum duruyorum arasam kavga edicem
bir kez daha benzer bir olay oldu ve kötü şekilde kavga ettik
arkadaşım hakkında da kötü düşünmek istemiyorum ama o kadar samimi şekilde konuşması hiç hoş gelmedi

Ben eşime çok bozuldum resmen kavga sebebi arayacağım arayamıyorum duruyorum arasam kavga edicem
bir kez daha benzer bir olay oldu ve kötü şekilde kavga ettik
arkadaşım hakkında da kötü düşünmek istemiyorum ama o kadar samimi şekilde konuşması hiç hoş gelmedi
Tamam benim de hoşuma gitmezdi de adam laubali olmadıysa, öyle içine düşmediyse, seviyeli olduysa adamlık bir şey yok. Kaldı ki gideyim demezdi, oturmak işine gelirdi. Ama sen karısısın işim var diyebilir de senin arkadaşın misafir diye durmuştur. Kötü niyetli düşünmedim ben ki direk kötüyü Düşünürüm, altında bir şey ararım. İyi niyetli pek düşünmem önce kötü niyetli Düşünürüm yani :-)
Ama arkadaşını hiççç sevmedim, ben direk tepkimi söylerdim, böylelerine sakin olmak yaramaz direk uyaracaksın.

elinizde cilve metre mi var da kız yaaa gitme deyince ibrenin kırmızıya vurduğunu gördünüz

paranoyak olmayın. yakın gördüğüm bi arkadaşım bunu düşünce yazıklar olsun derim.
Cilveli deyip denmediği çok belli gerçekten öyle bir şekilde dedi ki hoşuma gitmedi
ama ben kimsenin eşine böyle samimi şekilde konuşmam mesela bana tuhaf geliyor

Al benden de o kadar var başımda öyle bi illet.. kız bi de eşimin yakın arkadaşının karısı.. beble daha fazla muhabbeti olmasına karşın eşime bi şey anlatırken koluna dokunur bacağına elini koyar bana hiç öyle bi şeyi olmadı.. sadece bunlar da değil biçok şey daha var.. eşime bi beğenisi var belli yani.. eşim de rahatsız olduğumu anladı heralde kardeşim diye hitap ediyo kadına..

Geçen gün eşimi aldım karşıma bidaha ailecek görüşmüycez adamla dışarda sen görüş evime asla sokmam bunları.. eğer çıkıp gelirlerse de haddini bildirim ortalık karışır tercihini sen yap dedim.. tabi biliyo huyumu susmam ben pabuç bırakmam kimseye.. şimdilik konu kapandı gibi ama takipteyim.. böylelerinden uzak olun uyuz oldum kadına

Cilveli deyip denmediği çok belli gerçekten öyle bir şekilde dedi ki hoşuma gitmedi
ama ben kimsenin eşine böyle samimi şekilde konuşmam mesela bana tuhaf geliyor

sana cilveli gelen ona gelmemiş demek ki sen konuşmazsın o konuşun, herkes bir mi? tavır farklı diye neden hemen kötü düşünüyosunuz. bi de aklınız alıyo mu hayatında biri olan bi kadın, bi arkadaşının evinde onun gözü önünde kocasına cilve yapcak?

Eşimi beğenmiyordu fotolardan görünce ve bana sen çok güzel bir kızsın x yanına hiç yakışmıyor beni sakın yanlış anlama demişti bu çok eski bir olay eşimle yeni tanıştığımız zamanlardan , evlenmeden önce tanıştıklarında da x çok tatlı yakışıklı demişti bugün gene durup dururken aynı şeyi söyledi fotomuza bakıp
evet haklı olabilirsiniz eşim gerçekten kimseyi kırmaktan hoşlanmaz belki kırmak istemedi
Yüzyüze gelince ses tonu mimiklerle falan birleşince karizmatik gelmiştir gözüne. Benim arkadaşım esime yakışıklı dese aha goz koydu demek yerine sevinirim. Onun disinda aralarindaki iletisime sahit olan sensin varsa bir sey hissedecegini düşünüyorum.

sana cilveli gelen ona gelmemiş demek ki sen konuşmazsın o konuşun, herkes bir mi? tavır farklı diye neden hemen kötü düşünüyosunuz. bi de aklınız alıyo mu hayatında biri olan bi kadın, bi arkadaşının evinde onun gözü önünde kocasına cilve yapcak?
Arkadaşım normalde cilveli bir insan değil sevgilisi odun diye bahseder ondan ve gerçekten demesini duymanız lazımdı
evet akıl almıyor ki ben arkadaşıma da yakıştırmam eşime de arkadaşım öyle bir insan olsa evime ne çağırayım yada eşimin gelmesine müsade edeyim ama tavır hoş gelmedi gerçekten ortamda olsanız anlardınız demek istediğimi

Arkadaşım vardı o sırada soramadım sonra da arasam aramasam ikilemde kaldım hala ikilemdeyim arasam kavga çıkcak

Bence arama yuzyuze sor halinden tavrından anlarsın ne niyetle kaldıgını. Belki evine ilk kez gelmiş biri ayıp olmasın diye biraz daha kalmıştır. Ha ben olsam bende kıskanırdım o ayrı ama hemen kötüye yormamak lazım.

Back
X