• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşım

Hahhaa kk olarak hep beraber toplanalim bulalim su kizi elimzdede cay tepsisi yerlestirelim kafasina :KK70:
Engel yemiyim diye nezaketli kelimeler kullanmaya calistim. Sanirim cay tepsisi de iş gorur. Ben duramam birsey yapmadan.. 2si1arada 2si1arada yine iyi dayanmis. Yapilacak tek sey eşimize durumu empati yaptirarak anlatmak. Benim yaptigim ve %90tutan bi taktikdir bu. Ayni seyi senin erkek arkadasin bana yapsa bende senin gibi davransam diye gir konuya. Davşan gibi bakar kalir suratina canim. Eger ki uste cikip sen kadinsin cart curt demeye kalkisirsa gururunu incitiyosa sende yapmayacaksin de. Ama bu olayin aranizi acmasina da izin verme.

Esin zaten arkadasinin bu yansittigi enerjisini sezmis. Hatta ona gereken cevabi verip yerini bildirmis merak etme

Daha önce de benzer mevzudan tartışmışsınız. Bence eşin çok güzel cevap vermiş. Ben suç bulmadım eşinde. Bu konuyu açtığında nasıl bir sonuç alacağını biliyorsun. Adam artık senin ozguvensiz, aşırı kıskanç olarak görecek. Hem gözünde değerini düşürürsün hem adamın poposunu kaldırırsın. Fevri davranma.

Valla muhabbet bana göre cok uç degil. Bende arkadaslarim sevg fotolarini gosterince oo yakisikliymis ya da yok ya iş yok derim.

Hoşlanıyor diye de kesin konusamam da hos konuşma olmadı yani . Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum
Esinizin dikkatini cekmeye calismis...
Tehlikeli niyeti iyi degil

bu ne kendinj bilmezlik ne terbiyesizlik ya kim olursa olsun arkadasinin kocasina agzini gevseterek yaa gitmeeee diyemez kimse..derse onun herseyin supe ederim ve o anda bitmistir o kisi benim icin...hic hoslanmam arkadaslarimin dostlarimun dahi kocalariyla mubate falan ne gerek var ya..bide agzimi yayacak gitmeee diyecen..konu sahibi nasil durdun kovmadan yaa...bu nedir bide benim kalcalarim var demis gozle de olsa esin anliyo sonicta...resmen kadinlini kucumsetmis kocanin yaninda. ay nasil bukadar sabirli olaboliyorsunuz aninda sutlarim.hayatimdan

Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.

bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi

sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor

çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum

******Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım
Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY
amaan bunu takip kendini mi uzeceksin zaten aranizda mesafe varmis sogukluk girmis gorusmezsin olur biter uzmeye degmez kendini

Valla senin gibi sabirli kadinlari hayretle karsiliyorum acaba benmi cok agresifim kendimi sorgulafim yine. Bence tamda o anda tepkimi koyardim ortaya yaaaa gitmeeee ne demek :sinirli: Şöyle flortoz bi tarflari ayri oynayan karilara cok ayar oluyorum. Uzak tut sokma etrafına.esini bu konu yuzunden de durtme. Durduk yere essegin aklina karpuz kabugu sokmanin manasi yok

bu ne kendinj bilmezlik ne terbiyesizlik ya kim olursa olsun arkadasinin kocasina agzini gevseterek yaa gitmeeee diyemez kimse..derse onun herseyin supe ederim ve o anda bitmistir o kisi benim icin...hic hoslanmam arkadaslarimin dostlarimun dahi kocalariyla mubate falan ne gerek var ya..bide agzimi yayacak gitmeee diyecen..konu sahibi nasil durdun kovmadan yaa...bu nedir bide benim kalcalarim var demis gozle de olsa esin anliyo sonicta...resmen kadinlini kucumsetmis kocanin yaninda. ay nasil bukadar sabirli olaboliyorsunuz aninda sutlarim.hayatimdan
Okurken hic nefes almadim. Agresif ve hınç dolu :KK70: tipki ben. En nefret ettigim kadin tipi.g*tu basi ayri oynayandir. Boylesi yuva yikar-yiktirir.
Durumu bilmeyen kadinda hatayi hep kendinde arar. Evine almican, evlendikten sonra Koca evine erkek arkadasini getirmicek, Kadinda kiz arkadasini. Ben sahsen misafirde kabul etmem, cagirmamda. Evim benim ozelim. Arkadas disarda kalsin bi zahmet. Acimasiz ve vicdansizimdir o konuda. Eşimle arami bozacagima evimde kimseyi agirlamam olur biter.
Dimi, sen ben ve bizim gibi kadinlar o an o kadina kim bilir ne yapardi. Bu sakinlik arkadasligin uzun yillara dayanmasi ve ikisinede guveniyorum kandirmacasindan . kocana guvensende bi kadina ,heleki boylesine hic guvenmicen. Kadin ben burdayim gel diyo resmen

Ben uzak dururdum.
Gorusursemde eskilerdeki gibi aram iyi olmazdi.

Ben olsam arkadaşıma " fazla oturdun canım hadi git " derdim direk. Kaldı ki eşime de izin vermezdim yani böyle ya "yaaaa gitme " diyecek biriyle muhatap etmezdim.
Boşluğuna denk gelip olduysa fark edemediysem de o zaman eşimin yapmaması lazımdı, yapınca burnundan geleceğini bilmeliydi
Ama eşinde sorun yok gb anlattığına göre ayıp olmasın diye kalkamamıştır, sen yabancı değilsin de kırmak istememiştir senin arkadaşın diye. Başka laubali bir hareketi olmadıysa adamda sorun yok. Ama o kızla iletişimi kes hoşuma gitmedi. Nefret ederim bu tiplerden.
Super konusmaydi bayildim :)))

Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.

bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi

sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor

çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum

Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum.BU DA ÖNEMli Bİ DETAY
çok merak ettim aynı kız mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asimin-bende-gordugu-her-seyi-almasi.1004873/

Eşiniz misafire ayıp olmasin diye kalmıştır. Esinize karşı güvenli olmaya devam edin , huzursuz yapmayın yuvanizi. Arkadaşınızın tavırları hic hoş değil. Bir daha gelmek isterse bahane uydurun. Evinize tekrar tekrar gelmesi doğru değil. Bir arkadaşın bir arkadaşın kocası hakkında yakışıklı olduğunu söylemesi hiç doğru değil ya. Bana saçma geliyor. Bu kız ile ben olsam kesin mesafeli olurdum

Bence evde misafir varken evin erkeğinin gelip oturması saçma zaten. Kapıdan görünüp hoş geldiniz demesi yeterliydi işi de varmış zaten üstünü değiştirip gideydi niye oturdu kaldı ki. Bunun ayıbı yok bilmiyorum biz böyle gördük annemin evde misafirleri varken babam eve gelse bile ayrı bir odaya geçerdi kimseye görünmeden. Eğer tanıdıksa kapıdan hoşgeldiniz der geçerdi sadece. Sonuçta o bayanların kocası falan yok eşleriyle gelmiş olsalar elbette oturmalı ama tek başına bir erkeğin bayanlar arasında işi yok bence. Ben bir yere misafirliğe gitsem eşi gelip bizle otursa rahat edemezdim. Arkadaşınız da fazla gevşekmiş ayrıca ona ne oluyor da gitme diyor. :skandal:

Evet bende aynı fikirdeyim. Yakın arkadaşınız da olsa eşinize biraz daha kal diyen sizsiniz o yüzden bu samimiyetten çok fazla şikayetçi olmamanız lazım. Siz kalın demişsiniz ısrar edince arkadaşınız da ısrar etmiş adam kalmış . Siz görüşürüz canım deseniz arkadaşınız lütfen kal gitme demezdi diye düşünüyorum. Yani biraz siz meydan vermişsiniz.
Eşiniz de bunun üzerine kalmış. Bence kötü düşünmeyin eşinize bunu sormayın bayanla aranıza mesafe koyun. Bende çok kıskanç biriyim eşimi çok kıskanırım ama böyle şeylere mahal vermemeye çalışırım

sizce ?

Bence evine sokma uzak dur
Benim de aynı gecmıste bir kız arkadasım vardı
Benzer durumları yasadım
Ve snrasında kopardım ilişkiyi
Bendeki tek fark eşimin kızı hıc gormemesi idi
Görseydi ama arkadasımın yapacaklarını cook iyi biliyordum

Back
X