Uğraşarak düzeltemediğinden vazgeçerek kurtulursun.“Benden izin mi alacak”
Ayynen öyle, isterseniz izin deyin, istişare deyin, fikir, neyse o. Evlilik “rahat olmak istiyorum” “istediklerimi yaparım” öyle bir şey yok. Evlilik - rahatlık diye bir şey yok zaten yok. Evet bazen sohbet uzadı, bazen bir durum oldu haber veriyor zaten tamam, biz de hayvan değiliz anlıyoruz. Yorumsuz bırakıyorum bunu. Evde bu konuda asla kavga yok, ben uyuyorum zaten , sabah evet keyifim yok eşim geç döndü diye birkaç gün sonra yine de aynı şekilde çıkacak diye.
Ben şunu anlamıyorum . Evlenmek için yalvarıyorlar, peşinden koşuyorlar, sözler, jestler, asla bırakmıyor, Evlendi. Sonra, Özel alanım! Arkadaşlarım! Özgürlük! Mantık nerde bunu anlamıyorum…tabi ki biz birbirimize hesap vermek zorundayız , ben de bu moduna girsem dışarı çık sen de diyor ya, çıkıyordum işte sonra bir kavga esnasında ne diyor biliyor musunuz ?” Nerde sürtüyordun.
Arkadaşları da öyle , cocukları var evde, bu babaların beyinde ne var acaba? Cocuk annesine sormuyor mu baba nerde? Baban takılıyor bugün. Böyle bir saçmalığı görmedim görmek te istemem
Ne konuşuyorlar bu kadar çok? Bir gün giderken ses kayıt cihazı mı taksanız üstüneSürekli dışarda diyemem, ama arkadaşları eşim için önemli. Onlarla görüşmek önemli. Çök istiyor. Sıkıntı yok görüşsün, bu kadar geç saate dönmesini beni rahatsız ediyor. E zaten haftanın en az 2 kere aynı grupta buluşuyorsun bir de böyle geç saate eve dönüyor.nerdeyse 6-7 saat beraber onlar. Hiç sıkılmıyor , 6-7 saat karısıyla durmadan oturabilir mi? Oturmaz tabi ki
Ben de açıkcası.
Ama eşim istiyor. Nefesmiş. Rahatlatma metoduymuş. Enerjisiymiş. Keyifmiş.
Hanımefendi neden rahat olmayayım? Eşime güveniyorum, seviyorum. Beraber geçirdiğimiz vakitler kaliteli ve güzel. Bende arkadaşlarımla vakit geçiririm, eşimde aynı şekilde. Ben ondan biraz daha az çıkarım ama bu tamamen benim tercihim. Evde yalnız olmayı ya da arkadaşlarımı evde ağırlamayı severim. Tamam evliyiz ama sürekli dip dibe olamayız. İnsan doğasına aykırı bence. Sizin bence bu sorununuzun altında başka sebepler yatıyor. Kendinize zarar verirsiniz, evliliğinizi yıpratırsınız bence bu şekilde...Ağlayacağım şimdi.
Nasıl bunu yapıyorsunuz? Nasıl böyle rahat olabiliyorsunuz? Gerçekten soruyorum nasılll
Evlilik rahatlık aslında, neden bir mengene gibi bahsediyorsunuz, neden bu kadar yüksek perdeden çıkışlar yapıyorsunuz, benim açımdan anlamak mümkün değil :)“Benden izin mi alacak”
Ayynen öyle, isterseniz izin deyin, istişare deyin, fikir, neyse o. Evlilik “rahat olmak istiyorum” “istediklerimi yaparım” öyle bir şey yok. Evlilik - rahatlık diye bir şey yok zaten yok. Evet bazen sohbet uzadı, bazen bir durum oldu haber veriyor zaten tamam, biz de hayvan değiliz anlıyoruz. Yorumsuz bırakıyorum bunu. Evde bu konuda asla kavga yok, ben uyuyorum zaten , sabah evet keyifim yok eşim geç döndü diye birkaç gün sonra yine de aynı şekilde çıkacak diye.
Ben şunu anlamıyorum . Evlenmek için yalvarıyorlar, peşinden koşuyorlar, sözler, jestler, asla bırakmıyor, Evlendi. Sonra, Özel alanım! Arkadaşlarım! Özgürlük! Mantık nerde bunu anlamıyorum…tabi ki biz birbirimize hesap vermek zorundayız , ben de bu moduna girsem dışarı çık sen de diyor ya, çıkıyordum işte sonra bir kavga esnasında ne diyor biliyor musunuz ?” Nerde sürtüyordun.
Arkadaşları da öyle , cocukları var evde, bu babaların beyinde ne var acaba? Cocuk annesine sormuyor mu baba nerde? Baban takılıyor bugün. Böyle bir saçmalığı görmedim görmek te istemem
hanımefendi 2 hafta önce açtığınız başlıkta, eşim tatile gitmek istemiyor, beni de tek göndermiyor diye isyan etmişsiniz.“Benden izin mi alacak”
Kocan senden soğumuş. Kendimden biliyorum kurallar koyan eş kadar korkunç bir şey yok.Ne güzel olurdu :))
Bilmiyorum ya, bu arada 10 değil 12. Gayet normal bence ertesi gün işe gidiyoruz bir de, arkadaşlar ben kalkıyorum bekletmeyelim hanımlarımızı ne bileyim) benim için adamlık budur açıkcası. Arkadaşlara da örnek. Ben aileme öncellik veriyorum saygı veriyorum. Siz de verin. Gibi. Kılıbık gibi değil tabi ki, ama biz de kızlarla öyle diyoruz , kalkıyorum ben kızlar evet dalga geçiyorlar eşin mi bekliyor falan bekliyor evet sizinkileri de bekliyorlar gayet kibarlı vedalaşıp gidiyorum. Neresi yanlış
Ben tek başıma tatile gitmek hiç istemezdim İLK O gitti geçen sene ayrılma sebebim bitanesiydi bu zaten.hanımefendi 2 hafta önce açtığınız başlıkta, eşim tatile gitmek istemiyor, beni de tek göndermiyor diye isyan etmişsiniz.
siz tek başınıza tatil yapmak isteyebiliyorsunuz ama eşinizin dışarı çıkma saatine isyan ediyorsunuz.
eski konuyu açmak değil amacım, benzer konular olduğu için söylüyorum.
bakış açınız kendinize bu şekildeyse eşinizin çıkması da bu kadar sorun olmamalı.
gerçekten ilginç
Yahu daha 2 ay önce tek başıma tatile gidemedim diye başlık açıyorsan bayağı alakası var ama, tmm cnm.Ben tek başıma tatile gitmek hiç istemezdim İLK O gitti geçen sene ayrılma sebebim bitanesiydi bu zaten.
Kendisi oyle karar aldı brn arkadaşlarla tatile gidiyorum bana haber verdi ve gittidönünce ben yoktum o eve bir daha dönmedim tamam?
Eski konularımı açmayın. Alakası yok. Beni yakalamak için bir şeye laf sokmak vs boş işler hiç uğraşmayın Tşk
aiyyyyy evlerden uzakBen de açıkcası.
Ama eşim istiyor. Nefesmiş. Rahatlatma metoduymuş. Enerjisiymiş. Keyifmiş.
Sen onlara bakma ben istersem buraya hergun gelirim,gibi olmus eşinizin söyleyişimerhaba hanımlar, gerçekten anlamıyorum artık ben mı abartıyorum yoksa beni artık iyice her şeyi kabul ettirmeye mi çalışıyor., durum bu:
Eşim istediğinde arkadaşlarla görüşüyor. Eskiden bir anlaşmamız vardı haftanın bir günü çıkardı 12-1 gibi eve dönerdi, şimdi diyor ki ben istersem 7 gün hiç çıkmam istersem 2-3 gün çıkarım, istersem 10 gün evdeyim, istersem bir gün çıkarım. Dönüş saati belli değil, 12 dönmeye çalışıyor ama daha çök 1 gibi, bazen daha da geç.
Görüşsün, ama dönüş saati geç buluyorum bu bir, iki- haftada 2 kez çıkmak veya 3, veya hiç, bana rahatsızlık veriyor. Abartıyorsun dersiniz şimdi ama çök rahatsızım ben. Evet haber veriyor nerde kiminle oturuyor da biliyorum ama bu kadar rahatlık mı var. Evet anlıyorum özel alanı olacak, ikimizin, ama böyle mi istersem her gün çıkarım istemezsem hiç çıkmam kafası beni aşırı sinirlendiriyor. Valla boşanmaya kadar gider bu iş.
(İkimiz çalışıyoruz, benim de arkadaşlarım var.)
Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?