eşim ve arkadaşları

Demek ki cok ta yakın degillermis. Esiniz kendinden emin mi? Onlari kendinden uzaklastirmis olabilir mi? Bunu iyi düşünsün. Esimin bi arkadasi da bizimkilere garip davraniyodu en son esim koydu mesafeyi ayri grup actilar hatta onlar da dislamak isterken kendi dislandi. Siz once kendinize bakin bence. Eger eminseniz kendinizden de esiniz safa yatmasin koysun gerekli mesafeyi.

Esinizin olgun davranmasi gerek 4 kisilik yakin bi grup keyifli vakitler gecirebilir. Bunun icinde digerlerinin ortak paydalari baska olur daha fazla gorusurler. Alinaxak bi sey yok.

yani alırlar almazlar. buna kırılacak gücenecek ne var.
o kadar karışık ki yazdıklarınız . hiç bi şey anlamadım. son paragraftan çıkardığıma istinaden yazdım yorumu.

Açıkçası benim başıma bu durum gelse bir sorgularim arkadaşlığın. Onlar Eşinizin düşündüğü kadar ona yakın değillermis. Haklı esiniz bence

çok ergence bir durum. evli barklı insanlara yakışmayacak derecede.
valla benim x kardeşimle muhabbetim ayrı y kardeşimle ayrı. arkadaşlar arasında olması daha doğal.
ben asıl böyle ergen gibi davrananlardan rahatsız oluyorum.

aslında 6srkadaslar neden diğerleri bekar diye azcık ötelendilerse cokda bu işleri takmayan insanlar .ben evlendim diye evlilerle neden ayrı grup kurayım. yada esimde yapmaz öyle birsey .tabıdıklarım yakın evlilerde yapmaz . adamlar takmıyor demekki . sizde anlayın com yakın olmayın.

Eşinizi ayrı tutmaları diğer üçünün başka işler yaptığına delil (çapkınlık,gece gezmeleri gibi).O açıdan eşinizi katmamışlardır gruba.Bence çok kurcalayıp eşinize üstelemeyin konuyu.Sonra o da gruba ayak uydurmaya filan çalışmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…