• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve arkadaşları

Demek ki cok ta yakın degillermis. Esiniz kendinden emin mi? Onlari kendinden uzaklastirmis olabilir mi? Bunu iyi düşünsün. Esimin bi arkadasi da bizimkilere garip davraniyodu en son esim koydu mesafeyi ayri grup actilar hatta onlar da :KK70: dislamak isterken kendi dislandi. Siz once kendinize bakin bence. Eger eminseniz kendinizden de esiniz safa yatmasin koysun gerekli mesafeyi.

Kızlar selam herkese güzel bir hafta diliyorum öncelikle.

Eşimin çok güzel bir arkadaş grubu var bunlar 6 kişiler fakat Diğer ikisi daha bekar. son zamanlarda 4 ü daha samimi olmaya başladı içlerinde eşimde var, bunların eşleriyle nişanlılarıyla falanda görüşüyoruz. Dün 4 arkadaşın içinden biri ( ali olsun adı ) ve eşiyle gezmeye çıktık eşime telefondan Ali bişey gösteriyormuş. O esnada bunların yani eşim hariç kalan 3 ünden oluşan bir whatsapp grubundan bildirim. Eşim tabi şok olmuş :O
Neyse eşimin morali çok bozulmuş. Hani anlatmak gibi olmasın eşim kim yardım isterse hepsinin yardımına koştu ve eşim aşırı iyi niyetli biridir karşılık beklemezde. Nakit isteyene nakit araba isteyene arabasını verdi onlardan hiç bişeyini sakınmadı.
Dün çıktık eşimin gördüğünü anladı ali eşimde dayanamayıp arabada dedi ki; ali ahmet bişey mi aldı grubunuza yazmış ( ahmette diğer arkadaş olsun ) neyse bişey demedi ali sonra; 10 dk sonra dediki ; ya dedi size bişey diyeceğim ama tutamayacağım kendimi falan dedi bizde merak ettik eşimle. ( Alinin eşide yok o kadar önemli bişey değil dedi hangi ara anladıysa eşinin açacağı konuyu ) zaten yakında duyarsınız içimde kalacak. Ahmet ticari araç aldı ama kimseye bilmiyor falan. Ben anlamadım tabi hala durumu. Bende niye saklıyor ki dedim. Bilmiyorum dedi Ali.

Neyse eve geldik eşim dedi ki benim orda moralim bozuldu anlamadın mı? Yoo dediim..
Whatsapp grubu açmışlar ne saklıyorlar bende anlamadım dedi. Baya üzüldü morali bozuldu.
ben de takma kafana arkadaşlar arasında olur dedim. Konuştuk
Yarım saat sonra Ali, eşimi gruba eklemiş..

Şimdi geçen haftadan bugün sinemaya gidelim diye anlaşmıştık. Eşimin canı hiç istemiyor?? Ne yapmalı nasıl davranmalı ki anlasınlar??
Esinizin olgun davranmasi gerek 4 kisilik yakin bi grup keyifli vakitler gecirebilir. Bunun icinde digerlerinin ortak paydalari baska olur daha fazla gorusurler. Alinaxak bi sey yok.

yani alırlar almazlar. buna kırılacak gücenecek ne var.
o kadar karışık ki yazdıklarınız . hiç bi şey anlamadım. son paragraftan çıkardığıma istinaden yazdım yorumu.

Açıkçası benim başıma bu durum gelse bir sorgularim arkadaşlığın. Onlar Eşinizin düşündüğü kadar ona yakın değillermis. Haklı esiniz bence

çok ergence bir durum. evli barklı insanlara yakışmayacak derecede.
valla benim x kardeşimle muhabbetim ayrı y kardeşimle ayrı. arkadaşlar arasında olması daha doğal.
ben asıl böyle ergen gibi davrananlardan rahatsız oluyorum.

aslında 6srkadaslar neden diğerleri bekar diye azcık ötelendilerse cokda bu işleri takmayan insanlar .ben evlendim diye evlilerle neden ayrı grup kurayım. yada esimde yapmaz öyle birsey .tabıdıklarım yakın evlilerde yapmaz . adamlar takmıyor demekki . sizde anlayın com yakın olmayın.

Eşinizi ayrı tutmaları diğer üçünün başka işler yaptığına delil (çapkınlık,gece gezmeleri gibi).O açıdan eşinizi katmamışlardır gruba.Bence çok kurcalayıp eşinize üstelemeyin konuyu.Sonra o da gruba ayak uydurmaya filan çalışmasın:)

Back
X