• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve arkadaşları

busrasiyah8814

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
31
9
1
32
Kızlar selam herkese güzel bir hafta diliyorum öncelikle.

Eşimin çok güzel bir arkadaş grubu var bunlar 6 kişiler fakat Diğer ikisi daha bekar. son zamanlarda 4 ü daha samimi olmaya başladı içlerinde eşimde var, bunların eşleriyle nişanlılarıyla falanda görüşüyoruz. Dün 4 arkadaşın içinden biri ( ali olsun adı ) ve eşiyle gezmeye çıktık eşime telefondan Ali bişey gösteriyormuş. O esnada bunların yani eşim hariç kalan 3 ünden oluşan bir whatsapp grubundan bildirim. Eşim tabi şok olmuş :O
Neyse eşimin morali çok bozulmuş. Hani anlatmak gibi olmasın eşim kim yardım isterse hepsinin yardımına koştu ve eşim aşırı iyi niyetli biridir karşılık beklemezde. Nakit isteyene nakit araba isteyene arabasını verdi onlardan hiç bişeyini sakınmadı.
Dün çıktık eşimin gördüğünü anladı ali eşimde dayanamayıp arabada dedi ki; ali ahmet bişey mi aldı grubunuza yazmış ( ahmette diğer arkadaş olsun ) neyse bişey demedi ali sonra; 10 dk sonra dediki ; ya dedi size bişey diyeceğim ama tutamayacağım kendimi falan dedi bizde merak ettik eşimle. ( Alinin eşide yok o kadar önemli bişey değil dedi hangi ara anladıysa eşinin açacağı konuyu ) zaten yakında duyarsınız içimde kalacak. Ahmet ticari araç aldı ama kimseye bilmiyor falan. Ben anlamadım tabi hala durumu. Bende niye saklıyor ki dedim. Bilmiyorum dedi Ali.

Neyse eve geldik eşim dedi ki benim orda moralim bozuldu anlamadın mı? Yoo dediim..
Whatsapp grubu açmışlar ne saklıyorlar bende anlamadım dedi. Baya üzüldü morali bozuldu.
ben de takma kafana arkadaşlar arasında olur dedim. Konuştuk
Yarım saat sonra Ali, eşimi gruba eklemiş..

Şimdi geçen haftadan bugün sinemaya gidelim diye anlaşmıştık. Eşimin canı hiç istemiyor?? Ne yapmalı nasıl davranmalı ki anlasınlar??

Arkadaşlar diye her zaman beraber olacak değiller ya.
3ünün konusacağı konularda olacaktır.
Arabasını parasını verdi diye de eşinize her şeyini anlatmalarını da bekleyemeyiz

fazla samimiyetin getirdiği gereksiz şeyler.bu kadar samimi olmasaniz herseye bu kadar alınıp uzulmezsiniz.
bana göre değil arkadaslariyla ailesiyle sinema gitmek.sürekli birlikte olmak..

Anlamadım, anlayan bana da anlatsın :işsiz:
eşinin çok yakın 4 arkadaşı varmus. 3 tanesi aralarinda watsaptan gurup kurmus esini eklememis.esinide bozulmus.birde araba mevzusu var onu bende pek anlamadim.galiba esinden gizlemis arkadasi araba aldigini.bunun gibi seyler iste:)

ahmet onu dedi, ali böyle yapmış :D bişi anlamayan sadece benmiyim

eşinizin kırılmasını haklı buluyorum, kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin
dinlenmek istediğinizi vs

Anlamadım, anlayan bana da anlatsın :işsiz:
ÇAlışıyorum yoğunum anca :D

fazla samimiyetin getirdiği gereksiz şeyler.bu kadar samimi olmasaniz herseye bu kadar alınıp uzulmezsiniz.
bana göre değil arkadaslariyla ailesiyle sinema gitmek.sürekli birlikte olmak..

Ne bileyim epeydir öyle takılıyoruz :S

Ne varki bunda fazla alınganlık yapmış eşiniz

valla normalde hiç alıngan biri değil

eşinin çok yakın 4 arkadaşı varmus. 3 tanesi aralarinda watsaptan gurup kurmus esini eklememis.esinide bozulmus.birde araba mevzusu var onu bende pek anlamadim.galiba esinden gizlemis arkadasi araba aldigini.bunun gibi seyler iste:)

ahmet onu dedi, ali böyle yapmış :KK70: bişi anlamayan sadece benmiyim

eşinizin kırılmasını haklı buluyorum, kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin
dinlenmek istediğinizi vs

Detaylı anlattığımı düşünüyorum :)
Ya nerdeyse 15 yıllık arkadaşlık ve yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor sizcede tuhaf değil mi

4 lü değil 3+1 gruplar demek ki..
Bu kadar kafaya takmak ne kadar doğru bilemedim koca insanlar..
Şüphe ettiği bir durum varsa yaptığı planı bozacak kadar ya açık açık konussun ya da mesafe koysun..
Liseli gençler gibi triplere girmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Şüphe ettiği bir durum varsa yaptığı planı bozacak kadar ya açık açık konussun ya da mesafe koysun..

bekar olanlar ile grup kurulmuşssa, ali hariç tabi :D belki alide arada şeytana uyuyosa

gece dışarı çıkıyolarsa, eşiniz ve diğerleri evli die, dahil etmek istemiyor olabilirlermi..

çok iyi neyiyetliyim yahu :D ne geldiyse başıma bu iyi niyetimden gelmedimi :/

Kesinlikle trip atan tipler değiliz. Ama ayni arkadaş grubundan biri bir konu için eşime 1 ay trip atmıştı.

bekar olanlar ile grup kurulmuşssa, ali hariç tabi :KK70: belki alide arada şeytana uyuyosa

gece dışarı çıkıyolarsa, eşiniz ve diğerleri evli die, dahil etmek istemiyor olabilirlermi..

çok iyi neyiyetliyim yahu :KK70: ne geldiyse başıma bu iyi niyetimden gelmedimi :/

hahahaah :D yok canım 4 lü grubun diğerleride evlenmek üzere düğünleri var bu yaz :D

genelde kötü günlerinde de yanlarında olan bir arkadaşsa eşiniz , yedikleri içtikleri ayrı gitmiyorsa watsaptan bir grup kuruldugunda eklenecek ilk kişilerin arasında olması gerekir. eşiniz gördükten sonra gruba eklenmeside telafi amaçlı olmuş. grubun yöneticisi olan arkadaş bu kod adı ali olan arkadaşsa arabada eşiniz soru sorduğunda verecek cevabı olmalıydı. neyse özetle ben olsam bozulurdum.

Gruba ekli değilse nasıl okudu be onu anlamadım. Önce 4 ü bir grup açtılar eşimde dahil demişsiniz sonra eşimi gruba eklemişler sonra demişsiniz ben anlayamadım bir şey ayrıca onlar gruba eşinizi eklemediyse eşiniz de 4 lü gruba onları eklememiş. Ayrıca illa herkesin bilmesi mi lazım grup açmışlar benden habersiz konuşuyorlar demiş o zaman eşiniz neden o Ahmet'i kendi arkadaşlarının grubuna eklemedi aynı şeyi o da yapmış. Hem araç aldığını herkese demek istemeyebilir ne var bunda?

ben de başlığı okuyunca eşim arkadaşlarına benden çok vakit ayıracak yazıyor sandım. çocukça..

Büyük arkadaş gruplarında olur böyle küçük gruplaşmalar.
Başlangıçta 6 kişilermiş sonuçta sonra 4 ü daha samimi olmuş, şimdi de diğer 3'ü daha samimi olmuş.
Olabilir yani herkesle her muhabbet gitmez, belki eşinizin katılmadığı espriler, konular vardır.
Diğer 3 ü kendi arasında daha iyi sohbet ediyordur olabilir.

Aynen tam ergen muhabbeti :işsiz:

Back
X