ödeme gibi bir şansı yok dibe vurmuş durumda babamın hala nasıl nefes alıyor olamsı bile benim için büyük mucize.eşimin sıkıntısı doğum masrafalrı degil zaten babası özel bir hastanede ameliyat teknisyeni tüm kont. ve dogum orda olacak babası karsılıyor herseyi sorun adıma borç olması elimden ne gelir kalkıp babama hesap sormak benim bi evlat olarak haddime düşmez zaten onuda üzmek istemiyorum 3 yıldır yaşıyormu yaşamıyormu belli degil omuzları çöktühem hangi baba isterki evladı sıkıntı çeksin o herşey daha güzel olsun istemişti ama olmadı suan bebeğimi kucagıma almayı istemek yerine yok olmayı istiyorum
babam borcu biliyor ama suan yapabilecegi hiç bir şey yok verebilecek tek bir canı var eşimde bunun bilincinde ama gidip gelip babanı aradınmı diyip duruyor.evlendik evleneli hiç ayrı yatmazdı küs olsak bile ama bu gece kanepede yatmayı tercih etti iftarda yemek bile yemedi sadece sigara ve su...... zaten gebeliğim boyunca aşırı duygusallık yaşadım aglamaktan bi hale kaldım bu son olay tasırdı ...
ödeme gibi bir şansı yok dibe vurmuş durumda babamın hala nasıl nefes alıyor olamsı bile benim için büyük mucize.eşimin sıkıntısı doğum masrafalrı degil zaten babası özel bir hastanede ameliyat teknisyeni tüm kont. ve dogum orda olacak babası karsılıyor herseyi sorun adıma borç olması elimden ne gelir kalkıp babama hesap sormak benim bi evlat olarak haddime düşmez zaten onuda üzmek istemiyorum 3 yıldır yaşıyormu yaşamıyormu belli degil omuzları çöktühem hangi baba isterki evladı sıkıntı çeksin o herşey daha güzel olsun istemişti ama olmadı suan bebeğimi kucagıma almayı istemek yerine yok olmayı istiyorum
evlendiğim ilk günden beri ailemi hayatımdan çıkarmamam onun için büyük bir sorundu ailemin bana gelmesiniistemiyrdu bende telefonla görüşüyordum ama bu sefer telefon görüşmelerim onu rahatsız etti bende netten cam aracılıgıyla iletişimime devam ettim simdi internette yasak sorun sadece ailemde degil kuzenlerim ve arkadaslarım içinde aynı şey gecerli öyleki 3 yasında yeğenim var onu cok seviyorum ne kadar düşkün oldugumu biliyor bana geldiği zaman ona bile kötü davranıyor en ufak birşeyde onu cezalandırıyor.bugün kü konusmalarıda babam sanki dolandırıcıymış gibi bu davranışlar içerisinde ben bebege nasıl adapte olabailirim ki bebeğim nasıl bir ruh haliyle doğacaksenden simdiden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?