eşiniz kendi yönünden haklı canım bu akşam haberlerde izledim vergi borçlarına haciz gelecekmiş . borçlarda szin üzerinize olduğuna göre tabi eşinizide etk,leyecek ne yapsın adam korkuyordur ödemezseniz ya haciz gelirse ne olacak peki
eşiniz kendi yönünden haklı canım bu akşam haberlerde izledim vergi borçlarına haciz gelecekmiş . borçlarda szin üzerinize olduğuna göre tabi eşinizide etk,leyecek ne yapsın adam korkuyordur ödemezseniz ya haciz gelirse ne olacak peki
evet ben de haberlerde izledim.1lira borç bile olsa haciz gelecekmişkonu sahibinin işler daha karışacak gibi,allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Esin hakli sinirlenmekte. Bu durumda kacimiz bu sekilde hatta daha kotu tepkiler gostermezdik ki? Durup dururken, hicbir sucun olmadigin halde bu kadar yuklu bir borc altinda bulsak kendimizi? Ya da ayni sey bizim cocuklarimiza yapilsa karsi tarafin ailesi tarafindan?
Merak ettim. Baban su ana kadar ne yapti bu borcu kapatmak icin? Ya da ne yapiyor? Uzuntuden cokmus olabilir, haklidir da, somut olarak ne yapti sonuc olarak? Esin odemeyecek sanirim butun borcu. Su anda babanin canini disine takip calisiyor olmasi lazim.
Siz butun bunlari bilerek, ama karsi tarafa soylemeyerek mi evlendiniz?
Uzgunum ama kocan ne dese hakli. Insan kafayi yer boyle bir durumda. Cok sinir bozucu bir durum. Allah feraha erdirsin.
babanın yaptığı borç için niye kocan evini arabasını satıp ödemek istesin ki bu da iyiymiş kız evlatlar ana babayı koruyacağım diye akıllarına ne gelirse isteyecekler herhalde..
babana konuyu dahi açamıyorsun tövbe haşa allahtan sonra ona tapardım diyorsun bi psikoloğa git istersen sinirlerin bozulmuş.
babana konuyu açama ama kocan evını arabasını bıle satsın yok ya ıyıymış vallahi.
kayınpeder olsa kkcak tü kaka rezil herif derdik ama kız ailesi olunca yorumlar bile ona göre oluyor bende buna sinir oluyorum.
hiçbirşey olmaz canım merak etme. kendi adına gayrımenkulun ve araban yoksa tabi. napıcaklar haczemi gelecekler okadar borç için. zaten gelmezlerde bide gelseler bile artık haciz kalktı ev eşyaları haczedilemiyo. sen git rahat rahat yap doğumunu. misal kaç tane avukat arkadaşımın yıllardır okadar vergi borcu var duruyo. anca evi arabası varsa o sakat satar çunku maliye. onun dışında yapacak birşey yok. sende sıkıntı yapma borçsa borç devlet vergileri bukadar bindirirken hiç düşünmedi alacağa gelincede sen düşünme. çunku elinden gelen birşey yok
Bence eşiniz çok haklı.. Siz de körü körüne babacı olmayın lütfen.. aynı şekilde kayın pederiniz eşiniz adına dükkan açıp borç bıraksa kıyametler koparırdınız değil mi ?
Babanız neden kendi adına değil de sizin adınıza firma açıyor ? Kendi adına açsın.. Bağ-kur ödemeyeceği için kendi emekliliğini riske atmamak için yapmış büyük ihtimalle.. Olmadı annenizin adına yapsaymış.. Sonuçta kendi hanesinden en azından..
Siz hiç çalışmadınız mı ? Ne bileyim eşiniz sormadan önce siz sormalıydınız o borç ödenmedikçe ben emekli olamam baba ? diye..
Bence de siz baba aşığı olduğunuzdan gözünüze perde inmiş.. Doğruları görmediğiniz gibi eşiniz gösterince bile babanıza toz kondurmamak adına karnınızdaki bebek için bile ' keşke hamile olmasaydım da kapıyı çekip gitseydim ' diyorsunuz..
Babanız zamanında normal miktarda ki taksitleri bile ödemezken faize binmiş bağ-kur u hiç ödemez / ödeyemez.. Bari torunun doğumunda doğacak olan hastane masrafını karşılasın artık..
babanın yaptığı borç için niye kocan evini arabasını satıp ödemek istesin ki bu da iyiymiş kız evlatlar ana babayı koruyacağım diye akıllarına ne gelirse isteyecekler herhalde..
babana konuyu dahi açamıyorsun tövbe haşa allahtan sonra ona tapardım diyorsun bi psikoloğa git istersen sinirlerin bozulmuş.
babana konuyu açama ama kocan evını arabasını bıle satsın yok ya ıyıymış vallahi.
kayınpeder olsa kkcak tü kaka rezil herif derdik ama kız ailesi olunca yorumlar bile ona göre oluyor bende buna sinir oluyorum.
kesinlikle sana hak veriyorum ve sonuna kadar her cümlesindede çok güzel tesbit etmişssin tebrik ederim ... ben konuyu okur okumaz senin gibi düşündüm. ama yorumları okuyunca çok şaşırdım acaba bendemi bi sorun var diyordumki sen yetiştin
canım sende çok haklısın...ben burda ilk 1, 2, sayfaları, onlarca yorumu okuyunca çok şaşırdım. çünkü herkes bayanın eşine yüklenmiş.... ama empati yapmak sıfır.. ve hem yorumları okurken hemde içimden bu kk deki bayanların yorumlarıda ne objektifliğiymiş dedim...bazı bayanların yorumlarını kendim banladım artık... isimlerini görünce ne yorum yapmış okumam bile, nasıl olsa saçma yorum yapıyorlarr, okuyup zaman kaybetmeye degmez
baban seni, onun düşündüğün kadar düşünseydi sırtına borç takıp evlendirirken ''bu el oğlu kızımın burnundan getirir, kimse kaldıramaz eşinin milyarlarca eski baba borcunu ödemeye, saadeti bozulur ''' demedimi
Annem de bir ara baba aşığıydı. ta ki mallarını ölmeden oğullarına bölüştürüp anneme hiç bir şey bırakmayana kadar. babamın aklına da girdi, senelerce ra ara toplu nakit altın vs. yollayıp durdular geri alacaklar diye. Ne oldu? Dedem para etmeyen iki karış yeri borç karşılığı verip ağzını kapattı. Benim para biriktirmek için iki işte birden çalışan babama oldu olan. Bence gözünüzü açın. Öyle körü körüne babanıza aşıksanız evlenmeyecektiniz. Hem tapmak falan tövbe tövbe...