valla calisana lux değil sart benceeskiden aileler bakarmış kaynanalar anneler falan anneler arada nefes alırmış simdi ailesi uzak olanlar falan hastalanınca yada çok bunaldı depresyona mi girsin arada anneyi ozlemek çocuk içinde iyidir saygı sevgi artar ..simdi bu insalar 7/24 çocuklarıyla beraberde müthiş zaman mi geçiriyor yani bazı inşaatı hic anlayamayacagim galiba çalıştığım zamanlarda yaz tatiliyle kiyasladigimda cocugumla kaliteli zamanı calistigimda geçiriyorum onu anliyorum
yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
Aslında burada birçok insanın tepkisi bakıcı almanıza değil. Genelde akşamları da gezeriz deyince çocuklarin gözünden düşünüldüğü için böyle bir onyargi oluştu. Yoksa insanlarin kimsenin anneligini sorguladığı felan yok. Boyle bir hakki da yok. Madem niyetiniz kesin evin her yerinde kamera dosetin. Neler duyuyoruz.yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
evet zenginim niye kendinizi eziklediniz anlamadim
onarca aile var boyle yasayan
bazen gozumuzun onundeki yanlisi farkedemiyoruz. bdv nin en iyi tarafida bu degil mi yanlislarimizi ortaya cikarmak. ben bdv de onlarca kisiye yorum yaptim ne kimsenin anneligine nede kadinligina yorum yaptim. yazik cok yazik kinamaktan baska bisey gelmiyor elimden
Bence eşin kendine güvenemiyordur.Neler neler duyuyoruz olmazlar oluyor. Allah göstermeye 1 olmaz 2 olmaz 3 e ya akli kayar şeytana uyarsa nasil cesaret bence vazgecin bu sevdadan .Bu devirde böyle sansli insan bulmussnz.Genc bi kizdan bahsediyoruz erkek nefsine hakim olamazsa ya bi gün? Adam baska nasil ykksa istemedigini dile getiriisngeçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?