Canim sen cizdin de esinn cizdiginden emin misin yaniii garip Allah korusun ruhun duymaz
Genc mi calistrdigin bayanlar
Oda dogru aslinda. Ama iste ev ortami biraz daha farkli oluyor ya o bakimdan dedimEminim.Hala görüşürüm ki bu dediğm dönem 16 17 yıl önceydi.Ağlaya ağlaya ayrıidık.Şimdi evlendi kendi çocuğu var.Çok dürüst çok doğru bir insandı. Hakkını ödeyemem.Ben de çalışırken 21 yaşındaydı.Herkesde aman adamı ayartayım yatağı atayım demiyor. Herkes namussuz değil.Tabiki kötü şeylerde yaşayanlar var.Çalıştığı şirkette iş yapıığı yerlerde her yerde genç güzel kadınlar var.Ayartan her yerde. Arkadaşımın kocası çalıştığı bankacıyla ilişkiye girmiş aşık olmuş.Bir başka arkadaşımın eşi gene çalıştığı bankanın müdiresiyle yaşıyor şu an.Yani sonu yok
geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Ne alaka ben çocukları indirmesin diye bişey mi dedim akşam zaten eşi işten geliyor kız akşam olmadan işleri halletsin çocuklar uyku vakitlerine kadar ailesiyle vakit geçirir kız da dinlenirÇocukları da indirmesin. Zaten çocukların anne babasından ziyade bakıcı ablaya ihtiyaçları var..
Sizin şu salon kadını tiplemelerinizden gına geldi konu sahibi senin ilerde açacağın konunun başlığını görür gibiyim "kendim ettim kendim buldum"Ya bi de insanlar ne kadar anlayışsız... Kusura bakmayın ama eğer ailenizden uzak kimsesiz bi şehirde yaşıyorsanız, 2 çocukla mutlaka bazen gece de yardımcı olacak birisi gerekebilir.. Allah kimseyi çaresiz yalnız bırakmasın ama insan yaşayınca anlıyor.. Evi, durumu müsait bi insan neden bayan almaasın ki yatılının avantajı çok..daha makul fiyata daha çok hizmet alıyorsun, yatağına kadar yapılıyor, sen de çocuklarınla güzel kaliteli vakit geçiriyorsun kıskanmayalım güzel çözümler üreten hayatını kolaylaştırabilen yardım almayı kabul edebilen kompleksiz pozitif bireyler olalım
hahahahahhaa Allahim yaaEnteresansın yani tamam güven , güven de o kadar da değil! Yatılı kalma nedir ya gece tuvalete gidecek banyoya gidecek kız gecelikle karşısında belircek
sokaktaki kadinla birmi ?? what guven degil ben daima kadini hakli bulurum ama unutmayinki KADININ DUSMANI YINE KADINDIR bunu hepimiz biliyoruz ayik olacazz!!arkasaslar bi garipsiniz insan kocasina guvenemiycekmi.evde bakicinin ayartacagi kocayi disaridaki kadinlar kesin be kesin ayartir ne demek evde genc bakici olmaz bal gibide olur hem daha aktif cocuklara yetisir.ne kadr guzelki kocasina guveni sonzuz aklina bisey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?