- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Eski arkadaşlarıyla kafa dağıtmış. Gittiği düğün mahalle arası bir düğün evin önünde oturduk diyor.. Hiç böyle yapmazdı.Gece 4 buçuga kadar napmis bu ses cikarmamaya devam edersen dahada rahat takılır bence
Benimle evlenmeden önce içiyormuş. Ama benim en sevmediğim şey içki. O yüzden buçırakmıştı. 3 yıldan sonra ilk defa içti.Herşeyden önce eve sarhoş gelme olayını bırakmalı bence..tekrar etmemeli çok itici. ve evet biraz burnunu sürtseniz fena olmaz gibi
Ayıp yaptığı ama burnu surtsunEski arkadaşlarıyla kafa dağıtmış. Gittiği düğün mahalle arası bir düğün evin önünde oturduk diyor.. Hiç böyle yapmazdı.
Benimle evlenmeden önce içiyormuş. Ama benim en sevmediğim şey içki. O yüzden buçırakmıştı. 3 yıldan sonra ilk defa içti.
Eşim çok yoğun çalışıyor sabah birlikte kahvaltı akşam yemeği gibi bi vaktimiz olmuyor sorunda bu. Sürekli bu yüzden tartışıyoruz. Akşam 9 da geliyor sabah 8 de gidiyor. Sanki kendimi sadece ev işleri yapılsın. Evlenmek için evlenilmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden mutsuzum. Ama seviyorum oda beni seviyor eminim ama vakit ayıramıyor bana.Evli değilim,evliliğin bir hayatı birlikte yaşamak olduğunu da düşünmüyorum. Elbette ortak kararlar, birlikte yapılacak önemli önemsiz şeyler mevcuttur orası ayrı. Mesela eşiniz siz yokken dışarı arkadaşlarıyla çıkabilir fakat evlilik birliği kanunen de belirtilen bir kavram ve müessese yani evlilik tekil yaşamdan muhakkak farklı olacaktır. Dün yaptığı bu şeyi; sabaha karşı eve gelmeleri tekrarlaması bence yanlış. Siz başından önlem almak istiyorsanız haklısınız, ancak bir daha olmayacak sıklaşmayacak şey için sevdiğiniz insanla uzaklaşmayın. Dile getirin, bu akşam da birlikte çıkıverin?
Öyleyse bi daha tekrarlamaz inşallah
Bu konuda ayrıca bi tavır koyman gerekebilir
Ama ben ona erken gel demedim ki saat 9 da gitti ve 2 de bile gelse birşey demeyecektim. Bence eğlence için yeterli bir saat. Her zaman böyle fırsatlar olmuyor. Sürekli birşeyler çıkıyor böyle ve ben hayal kırıklığım oturuyoruz. Bende onu akşama kadar eve gelecek gçdiye bekliyorum.Dün gece benim eşim de sabah 4 de geldi eve, hiç kızmadım, şu an aramız gayet iyi. Adam sürekli çıkan bir adam da değilmiş, kırk yılın başı arkadaşları ile kafa dağıtmış, her gece tekrarlanan bir şey olsa anlayacağım, aranızı düzeltmek için adım atacaksınız sözde ama adamın bir eğlencesini burnundan getirmişsiniz. Yapmayın böyle hanımlar.
Haklısınız, vakitsizlik kötü olmuş. Çok klişe olacak ama bu konuyu onunla konuşsanız? Şimdi tavır trip yine sizi yoracak. Endişenizi ve öfkenizi anlıyorum ama bence konuşsanız daha kolay ve çabuk olur.Eşim çok yoğun çalışıyor sabah birlikte kahvaltı akşam yemeği gibi bi vaktimiz olmuyor sorunda bu. Sürekli bu yüzden tartışıyoruz. Akşam 9 da geliyor sabah 8 de gidiyor. Sanki kendimi sadece ev işleri yapılsın. Evlenmek için evlenilmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden mutsuzum. Ama seviyorum oda beni seviyor eminim ama vakit ayıramıyor bana.
Özür dilese yine tepki göstermeyeceğim. Şimdi o haklı ben suçlu. Gitme demedim sadece geç kalma dedim. Gece 2 de bile gelse olurdu. Saat 4 e düğün mü kalır.Eşiniz arkadaşlarıyla çıkıp zaman geçirebilir bu sizin içinde geçerli fakat size söz verip gelmemesi güven sarsıcı bir şeyleri halletmeye çalışmışsınız o ise önemsememiş. Beklemede kalın telafi ederse ne mutlu size.
Aylardır konuşuyoruz zaten. Ama yol alamıyoruz. Eşim esnaf ve sürekli dükkanda. Eve geliyor pert. Yemek yeyim diyene kadar gece 11 oluyor. Sonra ne yapılabilir ki. Kendimi yalnız hissediyorum. Yani etrafıma bakıyorum. Sarmaş dolaş evliler ama benim kocam yanımda yok.Haklısınız, vakitsizlik kötü olmuş. Çok klişe olacak ama bu konuyu onunla konuşsanız? Şimdi tavır trip yine sizi yoracak. Endişenizi ve öfkenizi anlıyorum ama bence konuşsanız daha kolay ve çabuk olur.
Hafta sonu ya da pazar günleri de mi dolu? Hayır çünkü esnaf olduğunu bilerek evlendiniz muhtemelen bu konuda adamcağız da birşey yapamaz. Ha diyorsanız ki yapabilir; maddi durumu, işinin yapısı müsait, işte o zaman en azından çırak gibi ek bir eleman alıp en azından birkaç saat daha erken çıkamaz mı işyerinden ?Aylardır konuşuyoruz zaten. Ama yol alamıyoruz. Eşim esnaf ve sürekli dükkanda. Eve geliyor pert. Yemek yeyim diyene kadar gece 11 oluyor. Sonra ne yapılabilir ki. Kendimi yalnız hissediyorum. Yani etrafıma bakıyorum. Sarmaş dolaş evliler ama benim kocam yanımda yok.
Hafta sonu ya da pazar günleri de mi dolu? Hayır çünkü esnaf olduğunu bilerek evlendiniz muhtemelen bu konuda adamcağız da birşey yapamaz. Ha diyorsanız ki yapabilir; maddi durumu, işinin yapısı müsait, işte o zaman en azından çırak gibi ek bir eleman alıp en azından birkaç saat daha erken çıkamaz mı işyerinden ?Aylardır konuşuyoruz zaten. Ama yol alamıyoruz. Eşim esnaf ve sürekli dükkanda. Eve geliyor pert. Yemek yeyim diyene kadar gece 11 oluyor. Sonra ne yapılabilir ki. Kendimi yalnız hissediyorum. Yani etrafıma bakıyorum. Sarmaş dolaş evliler ama benim kocam yanımda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?