- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Bi pazarı var onu da annesiyle ablasıyla toplu birlik geçiriyoruz malesef. Baş başa pikniğe gidelim diyorum. Cümbür cemaat gidiyoruz bu yüzden aile yüzünden tartışıyoruz canım.Hafta sonu ya da pazar günleri de mi dolu? Hayır çünkü esnaf olduğunu bilerek evlendiniz muhtemelen bu konuda adamcağız da birşey yapamaz. Ha diyorsanız ki yapabilir; maddi durumu, işinin yapısı müsait, işte o zaman en azından çırak gibi ek bir eleman alıp en azından birkaç saat daha erken çıkamaz mı işyerinden ?
Dominant biri değilim zaten hayatım. Asla karışamam arkadaşlarına ama evli olduğunu bilmesi ve o saate göre gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.. Aslında pek bir arkadaşım yok. Olanlarla da ulaşım sıkıntı. Sanırım çokta sıkmamam gerek. Ama şu sıralar hiç tahammülüm kalmadı sanırım.Kendin diyorsun hayati hep ev is.
Hic uzerine gitme.sen yine ayni hos ve cazibeli davran hem uzaklasmaz hem anlayışli olmana sevinir.arada birde arkadasi ile ciksin zaten.sizde ayni sekilde komsu arkadas muhabbeti yapmiyor musunuz.bakin en azindan burada bizlerle konuşuyorsunuz degil mi : ))
Senin sevmedigin sey diye o ondan vazgecmek zorunda degil.Alkolik olsun demiyorum ama ilk icisiymis.Bu kadar bogmamak lazim kimseyi.Kirk yilda bir olan sey telafi edilir.Nerde ne yaptigini biliyorsaniz...Benimle evlenmeden önce içiyormuş. Ama benim en sevmediğim şey içki. O yüzden buçırakmıştı. 3 yıldan sonra ilk defa içti.
O zaman haklısın, evlenince ne diye salıyorlar o imzanın geri dönüşü yok mu sanki? Nasıl da cesur bi o kadar saftirikler...Bi pazarı var onu da annesiyle ablasıyla toplu birlik geçiriyoruz malesef. Baş başa pikniğe gidelim diyorum. Cümbür cemaat gidiyoruz bu yüzden aile yüzünden tartışıyoruz canım.evwt bilerek evlendim ama evlenmeden önce kocamın yüzünü daha çok görüyordum. O zamanlar beni görmek için vakit yaratıyordu. Şimdi nasılsa evlendik diye sallıyor. Kendimi ı yüzden değersiz hissediyorum. Evlenmek için evlenilmişim malesef
Kızlar merhaba..
Uzatmadan direk konuya giriyorum. Vaktiniz almayayım.
Eşimle uzun süredir aileler yüzünden sürekli tartışma kavga ile giden bi evliliğimiz vardı. Bende artık buna bi son vermek istedim. Çünkü birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ama hep bizim dışımızda gerçekleşen olaylar yüzünden tartışıyoruz.
Bu hafta bi arkadaşının düğünü vardı. Cuma günü gitti. Gece 1.30 civarı geldi. Birşey demedim. Çünkü sürekli ev iş yapar. Dışarı hayatı yoktur. Dün gece de gidicem dedi peki dedim. Ama dün ki gibi saatti geçirme vakitli gel seni özledim. Artık birşeyleri düzeltelim dedim. Tamam dedi.
Güzelce hazırlandım. Duş aldım. Saçımı başımı düzenledim. Güzel kıyafetler giydim bekliyorum. Çünkü uzun zamandır yapmadığımız birşey özendim.
Gelelim burda ne sıkıntı var diyeceksiniz. Saat bir olu yok iki oldu yok üç oldu yok sürekli arıyorum. Tamam hayatım geliyorum sen uyu diyo. Saat 4.30 oldu eve geldi. İçki içmiş leş gibi kokuyordu. Bu saatten sonra gelmeseydin sabah oldu zaten dedim. O yatağa yattı ben oturma odasına geçtim.
Şimdi konuşmuyorum. Abartıyorsun diyor. Ama ben bir sürü hazırlık yaptım. Onu bekliyorum. Gelmesi lazımdı. Sizce haksız mıyım. Ben mi abartmışım. Tamam sürekli çıkmıyor ama düzensiz giden bir evliliğimiz vardı. Ve bunu düzene sokmak için bir adım atmıştım. Ama şuanda hiç bir heves kalmadı. Akşam telafi e dicem diye mesaj atmış. Bende terlik pijama oturuyorum. İçimden hiç birşey gelmiyor.
Sizce burnu biraz sürtmeli mi yoksa herşeyi tekrardan bozmayıp yapmacık mı davranayım.
Kızlar merhaba..
Uzatmadan direk konuya giriyorum. Vaktiniz almayayım.
Eşimle uzun süredir aileler yüzünden sürekli tartışma kavga ile giden bi evliliğimiz vardı. Bende artık buna bi son vermek istedim. Çünkü birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ama hep bizim dışımızda gerçekleşen olaylar yüzünden tartışıyoruz.
Bu hafta bi arkadaşının düğünü vardı. Cuma günü gitti. Gece 1.30 civarı geldi. Birşey demedim. Çünkü sürekli ev iş yapar. Dışarı hayatı yoktur. Dün gece de gidicem dedi peki dedim. Ama dün ki gibi saatti geçirme vakitli gel seni özledim. Artık birşeyleri düzeltelim dedim. Tamam dedi.
Güzelce hazırlandım. Duş aldım. Saçımı başımı düzenledim. Güzel kıyafetler giydim bekliyorum. Çünkü uzun zamandır yapmadığımız birşey özendim.
Gelelim burda ne sıkıntı var diyeceksiniz. Saat bir olu yok iki oldu yok üç oldu yok sürekli arıyorum. Tamam hayatım geliyorum sen uyu diyo. Saat 4.30 oldu eve geldi. İçki içmiş leş gibi kokuyordu. Bu saatten sonra gelmeseydin sabah oldu zaten dedim. O yatağa yattı ben oturma odasına geçtim.
Şimdi konuşmuyorum. Abartıyorsun diyor. Ama ben bir sürü hazırlık yaptım. Onu bekliyorum. Gelmesi lazımdı. Sizce haksız mıyım. Ben mi abartmışım. Tamam sürekli çıkmıyor ama düzensiz giden bir evliliğimiz vardı. Ve bunu düzene sokmak için bir adım atmıştım. Ama şuanda hiç bir heves kalmadı. Akşam telafi e dicem diye mesaj atmış. Bende terlik pijama oturuyorum. İçimden hiç birşey gelmiyor.
Sizce burnu biraz sürtmeli mi yoksa herşeyi tekrardan bozmayıp yapmacık mı davranayım.
Ama ben ona erken gel demedim ki saat 9 da gitti ve 2 de bile gelse birşey demeyecektim. Bence eğlence için yeterli bir saat. Her zaman böyle fırsatlar olmuyor. Sürekli birşeyler çıkıyor böyle ve ben hayal kırıklığım oturuyoruz. Bende onu akşama kadar eve gelecek gçdiye bekliyorum.
Aynen bende katılıyorum eğer tepkisiz kalırsan geç gelmesiyle ilgili senin takılmadığını düşünüp rahata alır bende gec geldıgınde surat yap soğuk davran ama abartmadan sonuc kötüye bağlanmasın.Gece 4 buçuga kadar napmis bu ses cikarmamaya devam edersen dahada rahat takılır bence
Canım zaten özledim seni dedim. Ve anladı çünkü güzel bi gece planladığım da hep öyle derim özledim seni birşeyler yapalım diye.Erken gel diyeceğine adamı eve getirtecek bir konu bul mesela :)
Ne bileyim sexi sexi pozlar çek gönder taciz et gibi gibi.. eve gelmek için can atıcak. Bi dene herşey değişecek.
Öyle de oldu zaten dün gece konuşmadım. Oda kırk yılda bi dışarı çıktım. Rezil ettin dedi.Her zaman yaptigi birsey degilmis arkadasinin dugunu oldugu icin olmus bence. Eger uzatmayip anlayis gosterirsen sen 1-0 one gecmis olursun. Yoksa jirk yilda bir ciktim zehir ettin der ve anlayissiz damgasini yersin bence.
Hepsini denedim canım. Ama evliliğimiz de ki sorunlar benden çok ailesine düşkün olması. Her boş vakitte annesiyle olması. Önceki bir konum vardı bakarsanız hatırlarsınız. Eşimle tatile kv kp ile gittik diye. Ayrıca gittiğimiz tatilde ben birlikte vakit geçirelim uykum yok dedim oda benim çok uykum var deyip ben uyuduktan sonra annesiyle sabah a kadar oturmuş bir insan. Bu olanlar ondan soğuttu beni. Bende bi adım attım. O da arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Şimdi kendimi daha çok uzaklaşmış hissediyorum.Düzgün gitmeyen bir evliliğim var adım attım demişsiniz,adım atmak için adamın evden çıktığı ve kafa dağıtmak istediği günü neden beklediniz peki? Biraz abartıyorsunuz gibime geldi. Her zaman yaptığı şey değil dediğiniz için bunu söylüyorum. Her gün bu şekilde olsa haklı bulurum. Bazen erkeklerin de kafa dağıtmaya arkadaşlarıyla takılmaya ihtiyacı olur. Evde huzur yoksa özellikle.
Tavsiyem ise şu,bu konuyu uzatmayın. Erkeklerin genelde bekledikleri çok fazla birley yok. Eğer cinsel ilişkiniz güzel olursa emin olun siz mutlu olursunuz çünkü 390 derecede değişiyorlar.
Benim eşim akşamları geç gelir kendini işe vermişti,bende bu durumdan sıkıldım. Cinsel ilişkimizi düzene soktum bikaç gündür sık birlikte oluyoruz,adam bugün evi temizlememe yardım etti:) yanımdan ayrılmıyor,sohbet etmeyen adam sürekli konuşacak bişeyler buluyor. Ve ilişkimiz sıklaşmaya başladığından beri 6 en geç 7 de evde oluyor...
Arkadaşlarıyla içmiş.4 30'a kadar neredeymis ne yapmis?
Ben kv kp ile oturuyorum. Onların evde olmadığı günü seçtim ve en geç 2 de gel dedim. Erken gel demedim ki. Bana gelemem deseydi beklemezdim.Yani sende düzensiz giden evliligini düzene sokmak için adamın düğüne gittiği günü bulmuşsun. Başka zamanda böyle hazirlanabilirdin. Adam gitmiş bi kere gece nerdesin diye sürekli aranmaz. Bugün yaparsın yarın yaparsın.
Ayyyy hemen ayrı ev bence. Baştan hata onlarla oturmak malesef imkan varsa hemen çıkınBen kv kp ile oturuyorum. Onların evde olmadığı günü seçtim ve en geç 2 de gel dedim. Erken gel demedim ki. Bana gelemem deseydi beklemezdim.
Canım zaten özledim seni dedim. Ve anladı çünkü güzel bi gece planladığım da hep öyle derim özledim seni birşeyler yapalım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?