Eşim ve bana yaptığı..

Bi pazarı var onu da annesiyle ablasıyla toplu birlik geçiriyoruz malesef. Baş başa pikniğe gidelim diyorum. Cümbür cemaat gidiyoruz bu yüzden aile yüzünden tartışıyoruz canım. evwt bilerek evlendim ama evlenmeden önce kocamın yüzünü daha çok görüyordum. O zamanlar beni görmek için vakit yaratıyordu. Şimdi nasılsa evlendik diye sallıyor. Kendimi ı yüzden değersiz hissediyorum. Evlenmek için evlenilmişim malesef

Dominant biri değilim zaten hayatım. Asla karışamam arkadaşlarına ama evli olduğunu bilmesi ve o saate göre gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.. Aslında pek bir arkadaşım yok. Olanlarla da ulaşım sıkıntı. Sanırım çokta sıkmamam gerek. Ama şu sıralar hiç tahammülüm kalmadı sanırım.

Benimle evlenmeden önce içiyormuş. Ama benim en sevmediğim şey içki. O yüzden buçırakmıştı. 3 yıldan sonra ilk defa içti.
Senin sevmedigin sey diye o ondan vazgecmek zorunda degil.Alkolik olsun demiyorum ama ilk icisiymis.Bu kadar bogmamak lazim kimseyi.Kirk yilda bir olan sey telafi edilir.Nerde ne yaptigini biliyorsaniz...

O zaman haklısın, evlenince ne diye salıyorlar o imzanın geri dönüşü yok mu sanki? Nasıl da cesur bi o kadar saftirikler...
Bence tavır yapın, o söyleyene kadar onunla hiçbir aktivitede bulunmayın. Siz de onun eve gelme saatinden 1-2 saat sonra eve girin, arkadaşlarınızla gezin. Pazar günleri de aynı şekilde onsuz çıkın bakalım kendi isteyecek mi

yoo abartmıyorsun, arka arkaya olması gereksiz olmuş, sen niye düğüne gitmedin ki...
bence pijama terlik oturmaya devam et, heves mi kalır

Düzgün gitmeyen bir evliliğim var adım attım demişsiniz,adım atmak için adamın evden çıktığı ve kafa dağıtmak istediği günü neden beklediniz peki? Biraz abartıyorsunuz gibime geldi. Her zaman yaptığı şey değil dediğiniz için bunu söylüyorum. Her gün bu şekilde olsa haklı bulurum. Bazen erkeklerin de kafa dağıtmaya arkadaşlarıyla takılmaya ihtiyacı olur. Evde huzur yoksa özellikle.
Tavsiyem ise şu,bu konuyu uzatmayın. Erkeklerin genelde bekledikleri çok fazla birley yok. Eğer cinsel ilişkiniz güzel olursa emin olun siz mutlu olursunuz çünkü 390 derecede değişiyorlar.
Benim eşim akşamları geç gelir kendini işe vermişti,bende bu durumdan sıkıldım. Cinsel ilişkimizi düzene soktum bikaç gündür sık birlikte oluyoruz,adam bugün evi temizlememe yardım etti:) yanımdan ayrılmıyor,sohbet etmeyen adam sürekli konuşacak bişeyler buluyor. Ve ilişkimiz sıklaşmaya başladığından beri 6 en geç 7 de evde oluyor...

Erken gel diyeceğine adamı eve getirtecek bir konu bul mesela :)
Ne bileyim sexi sexi pozlar çek gönder taciz et gibi gibi.. eve gelmek için can atıcak. Bi dene herşey değişecek.

Her zaman yaptigi birsey degilmis arkadasinin dugunu oldugu icin olmus bence. Eger uzatmayip anlayis gosterirsen sen 1-0 one gecmis olursun. Yoksa jirk yilda bir ciktim zehir ettin der ve anlayissiz damgasini yersin bence.

Gece 4 buçuga kadar napmis bu ses cikarmamaya devam edersen dahada rahat takılır bence
Aynen bende katılıyorum eğer tepkisiz kalırsan geç gelmesiyle ilgili senin takılmadığını düşünüp rahata alır bende gec geldıgınde surat yap soğuk davran ama abartmadan sonuc kötüye bağlanmasın.

Erken gel diyeceğine adamı eve getirtecek bir konu bul mesela :)
Ne bileyim sexi sexi pozlar çek gönder taciz et gibi gibi.. eve gelmek için can atıcak. Bi dene herşey değişecek.
Canım zaten özledim seni dedim. Ve anladı çünkü güzel bi gece planladığım da hep öyle derim özledim seni birşeyler yapalım diye.

Her zaman yaptigi birsey degilmis arkadasinin dugunu oldugu icin olmus bence. Eger uzatmayip anlayis gosterirsen sen 1-0 one gecmis olursun. Yoksa jirk yilda bir ciktim zehir ettin der ve anlayissiz damgasini yersin bence.
Öyle de oldu zaten dün gece konuşmadım. Oda kırk yılda bi dışarı çıktım. Rezil ettin dedi.

Hepsini denedim canım. Ama evliliğimiz de ki sorunlar benden çok ailesine düşkün olması. Her boş vakitte annesiyle olması. Önceki bir konum vardı bakarsanız hatırlarsınız. Eşimle tatile kv kp ile gittik diye. Ayrıca gittiğimiz tatilde ben birlikte vakit geçirelim uykum yok dedim oda benim çok uykum var deyip ben uyuduktan sonra annesiyle sabah a kadar oturmuş bir insan. Bu olanlar ondan soğuttu beni. Bende bi adım attım. O da arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Şimdi kendimi daha çok uzaklaşmış hissediyorum.

Yani sende düzensiz giden evliligini düzene sokmak için adamın düğüne gittiği günü bulmuşsun. Başka zamanda böyle hazirlanabilirdin. Adam gitmiş bi kere gece nerdesin diye sürekli aranmaz. Bugün yaparsın yarın yaparsın.

Ben kv kp ile oturuyorum. Onların evde olmadığı günü seçtim ve en geç 2 de gel dedim. Erken gel demedim ki. Bana gelemem deseydi beklemezdim.

Ben kv kp ile oturuyorum. Onların evde olmadığı günü seçtim ve en geç 2 de gel dedim. Erken gel demedim ki. Bana gelemem deseydi beklemezdim.
Ayyyy hemen ayrı ev bence. Baştan hata onlarla oturmak malesef imkan varsa hemen çıkın

40 yılda bir gitmiş ve arkadaşları ile takılmış arada kafa dağıtmasıda gerekir. ilk ddefa yaptığı bir şey içinbu kadar sorun yapmayın. siz o hazırlığı 1 gün sonra da yaparsınız. bırakamamış işte arakdaşlarını her zaman o ortam bulunmaz ki?

Canım zaten özledim seni dedim. Ve anladı çünkü güzel bi gece planladığım da hep öyle derim özledim seni birşeyler yapalım diye.

Tamam işte özledim demek yerine açık açık bir msj çekip baştan çıkar :)
Cinsel içerikli msjlar çek yani. Hoşuna der erkeklerin böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…