Eşim ve bana yaptığı..

biraz kafa dağıtmış düzeltmek istyorsan fazla uzatma bence

Sabah 4 bucuğa kadar hangi düğün devam eder? Bence onlar başka bir yerde içmeye devam ettiler sana söylemedi kızarsın diye. Ama çok sık tekrarlanan bişey değilse büyütme derim aranız daha beter açılmasın

Bende aynı şeyi sordum. Düğün bitti biz arkadaşlarla dağılmadık dedi. Bende bari yarın da gitte gelin güvey yapta gel tam olsun dedim

Canm abartmiyorsun haklisin ama şöyle dusun biz kadiniz her skntimizi soyleriz o erkek hp herseyi soyleyemez mesaela bnm de kaynanamla kaynbiraderimle sorunlarim var 4 senedr evliyim hiç saygi gormedim esimde bunlari farknda bnm icin cok uzuluyo korumaya çalışıyor belli zmn sonra bas edemiyo anlatmaya calisiyo ailesine tartisiyorda gene ayni degisen bsy yok bni onlardan uzan tutmaya calisiyo gonlumu almaya calisiyo ama bazen yoruldugu zmn oluyo ki arkadaslariyla bulusuyo bnde eve gel diye aramıyorum cunku ailesinin yaptklarini hazmnedemiyo erkek bizim gibi herkese derdini anlatamiyo bnde eskiden hp annen boyle yapti kardesin böyle yapti diye diye esimi yoruyordum ama artk demiyorum cunku herseyin farknda ve bana cok duskun cok ilgileniyo korumaya calisiyo ama hpte boyle olamiyo cunku belli bi zmn sonra yoruluyo uzuluyo bnce uzatma zaten ailesinden yana skntilariniz varmis araniz acilmasin sen hp guler yuzle karsila ki o senden sogumasin tabiki aranizda daha kotu sorunlar yoksa Allah yardmcin olsun mutluluklar dilerim

Canım keşke senin eşin gibi olsa. Kv kp ile birlikte oturuyorum 3 yıldır. Eşimle hiç bir özel vaktimiz yok. Bende bu yıl tatile gidelim dedim. O da tamam dedi. Ama beyefendi anne babasını da kattı. Ben onlardan kaçmak istedim o burnumun dibinde soktu. Tatil diye beni 12 saatlik bi yol gittik ve köy gibi bir yer götürdü. Deniz varmış. Ama bildiğin köy. Avm dahi yok.

Sonra ailesiyle sorunlarım oldu. Ev işi yemek çocuk herşey bende kv sürekli hastayım ayaklarında ama gezmeye gelince bi canlanıyor. Artık o kadar yoruldum bunaldım ki. Ayrı eve çıkalım diyorum zamanı var diyor. O zaman geldiğinde ben diye birşey kalmayacak dedim. Kapattık konuyu. Yani sabahtan akşama kadar iş kv kp çocuk o kadar bunalıyorum ki. Akşam olduğunda ilgi alaka sevgi istiyorum. Kendimi acıtacak birşey bulamıyorum. En azından derim ki kocam benşm için uğraşıyor bana vakit yaratmaya çalışıyor diyip idare ediyim. Ama şu an da kim için niye bunları çekiyorum diyorum.

Sizce ne yapıyım?

Ne desem bilemiyorum canm eşinin tek cocukmu kardesleri abileri yokmu niye kv kp le yasiyorsunuz bnde ilk evlendigim zmn kvla kaldim dugun gecti takilari aldi bir ay olmadan esimle bizi evden kovdu inanabiliyomusun ikimizde tek valizlerimiz vardi bn yananciyim canm tek valiz kiyafetlerle geldim ailem çeyiz parami verdi hatta iki kat fazlasiyla verdi kv o parayi almak istedi bnde vermedim diye kavgalar oldu 20 gunluk gelinim esimle sokaga atti esimin abisine gittik orda 7 ay kaldik senin dedigin gibi esimle hp kavga ettik cunku yuva ustune yuva olmuyo esim bnmle ilgilenmiyo hic zmn ayirmiyo diye 7 ay hep kavga ettik sonrada esimin kendi evi vardi ama icinde kiraci vardi kira sozlesmesi bitmesine daha 1 yil vardi beklemk zorundaydik bnde gittim kiraciye agladim durumu anlattim onlarda Allah razi olsun ev buldular ciktilar bizde tadilat falan ayri eve ciktik ama hicte ayri sayilmayiz kvnin evi 5 dkklik yakin hp karisiyo neymis bn or.pumisim yabancilar hepsi or.pu oluyormus boyle bsy varmi ya yedigim giydigim herseye karisiyo bni kotu goruyo diye ailesine uyum yapiyim diye kapandim bile halada bni kotu diyo ama 4 senedr bi yanlisimi gormediler ama iste kvnin klasik isleri 4 senede tup bebekle hamile kaldim bana cehennemi yasatiyo halada aramiz acik bni dovmek icin kapima dayandi zoruma giden hic bi sebep yok yemin ederim hic bi sebep yok bunlarin ailesinde geline karşı şiddet var butun gelinleri ses cikartmiyo bn sesimi cikartiyorum diye kotu bn oluyorum oyle canm kusura bakma biraz uzun oldu ama bi dusun ne hayatlar var ne anneler ne kocalar ne kv ler ne eltiler herkesin ayri derdi var bn bana yasattiklarini anlatsam kitap olur bi ara konu aciyim diye dusundum ama yazmak icin zmn yetmez sen esinle otur guzel guzel konus mutlaka anlicagindan eminim cunku bnde esimle konustuktan sonra degisti cok iyi oldu sen iyice dusun oturun konuşun kimseyi lafina bakma kv kp ne derse desinler zaten gelinini seven kv kp cok az bu hayatta Allah yardimcin olsun dua ederim senin ivin inşallah esinde herseyin farkina varir ama esinide biraz anla eger tek cocuksa bakmak zorunda hisseder kendini ne olursa olsun annesi babasi atsan atilmaz yani skma canini inşallah hersey yoluna girer

4.30'da eve siz sarhoş gelseniz tepkisi ne olurdu? Bunun nesi doğru anlamıyorum. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen adam normal saatlerde çıksın gezsin. Size söz verdiği halde sabahlara kadar dışarda durup alkollü eve gelmek ne demek? Öyle adamı kapıdan içeri almam.

Siz kırk yılın başı da olsa gece arkadaşlarınızla çıkıp sabaha karşı 4 buçukta alkollü olarak hiç geldiniz mi eve? Geldiyseniz eşinizin tepkisi ne oldu merak ettim? Burnunuzdan getirmemiştir İnşallah?

Allah yardımcın olsun canım bende ne deyim bilemedim. Yaşadıkların kolay değil. Keşke benim kv kp de herşeyi açıktan yapsa eşimin yanında iyiler ama o yokken başkalar. Eşimle konuşuyorum haklısın ama şu anda birşey yapamam annem babam diyor. Tek çocuk değil malesef son çocuk. Yaşlıyız korkuyorum evde yalnız ayaklarına yatıyo. Saf eşimde inanıyo. Bilmiyo ki ne aşk kalıyor ne sevgi ne saygı. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

Amin saol canm keske kvlara biraz yakin yere taşınsanız gunde bi iki kez gidip haber alsin anne babasindan ayni evde kalmak zorunda deglsiniz esin ise gitti zmn sende gider haber alirsin

Amin saol canm keske kvlara biraz yakin yere taşınsanız gunde bi iki kez gidip haber alsin anne babasindan ayni evde kalmak zorunda deglsiniz esin ise gitti zmn sende gider haber alirsin
Eşimin ev geçindirmek gözünde büyüyo. Şimdi kendi kazandığını kendi yiyo. Rahatlığım bozulacak diye benim psikolojimi bozuyor

Eşim alkol kullanmaz ama kullansaydı çok dert etmezdim zira ben dışarı çıktığımızda içiyorum eşim hiç rahatsız olmuyor.
Birde eve gece 12 de geldiğim çok olmuştur, dönüşüm güvenliyse eşim dert etmez, sabah 4 e kadar duracağım bir yerdeysem de muhtemelen eşim almaya gelir, biz de sorun birinin dışarıda eğlenmesi değil, güvenli bir yerde olup olmadığıdır.
Adam genelde hep evdeymiş ve eşiyle problemleri var demek ki o günde sohbet muhabbet uzayınca takıldılar belki kendini iyi hissetti kafası dağıldı, eşimin çok bunaldığı dönemlerde ben kendim diyorum git biraz rahatla arkadaşını ara görüş diye. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, bende bunaldıgım zamanlarda arkadaşlarımın yanında çok mutlu oluyorum resmen motive ediyor beni, durumu abartmaya lüzum yok, sabah dörtte eve sarhoş geliyor deseniz ayrı kırk yılın başı arkadaşlarıyla vakit geçirmiş ayrı. Durumun aslını ve kocasını en iyi eşi bilir. Üstüne basarak söylüyorum adamın rutinde bir sosyal hayatı yok, eğer hanımefendi deseydiki her gece içip içip geliyor o zaman problemdi ama durum çok farklı. Tabii bu benim bakış açım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…