Eşim alkol kullanmaz ama kullansaydı çok dert etmezdim zira ben dışarı çıktığımızda içiyorum eşim hiç rahatsız olmuyor.
Birde eve gece 12 de geldiğim çok olmuştur, dönüşüm güvenliyse eşim dert etmez, sabah 4 e kadar duracağım bir yerdeysem de muhtemelen eşim almaya gelir, biz de sorun birinin dışarıda eğlenmesi değil, güvenli bir yerde olup olmadığıdır.
Adam genelde hep evdeymiş ve eşiyle problemleri var demek ki o günde sohbet muhabbet uzayınca takıldılar belki kendini iyi hissetti kafası dağıldı, eşimin çok bunaldığı dönemlerde ben kendim diyorum git biraz rahatla arkadaşını ara görüş diye. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, bende bunaldıgım zamanlarda arkadaşlarımın yanında çok mutlu oluyorum resmen motive ediyor beni, durumu abartmaya lüzum yok, sabah dörtte eve sarhoş geliyor deseniz ayrı kırk yılın başı arkadaşlarıyla vakit geçirmiş ayrı. Durumun aslını ve kocasını en iyi eşi bilir. Üstüne basarak söylüyorum adamın rutinde bir sosyal hayatı yok, eğer hanımefendi deseydiki her gece içip içip geliyor o zaman problemdi ama durum çok farklı. Tabii bu benim bakış açım.