Eşim ve bana yaptığı..

İşte beyefendi haber vermemiş eşine söz verdiği halde. Ulaşılamaz olup da ya da geliyorum gelicem diye vakit kazanmaya çalışıp da böyle bir durum söz konusuysa bence kabul edilemez.

Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkür ediyorum yorum için. Ama bir de benim tarafımdan bakın.

Annesine babasına bakıyorum ve aşırı problemimiz var ailesiyle anlaşamıyorum. Eşim varken farklı yokken farklılar. Bütün evin işi çocuk herşey benim üzerimde. Kv olacak kişi su içmeye bile kalkmaz. Sabah kalkar oturur akşam olur hala oturur. Benim akşam olduğunda artık yorgunluktan bertaraf olurum. Eşim gelir hep yorgunsun bütün gün yatıyorsun der. Hiç bir teşekkür yoktur. Yalandan gönül ama falan yok yani. Sanki eşinle değil anne ve babasıyla evlenmiş gibiyim. Çünkü sabah 8 akşam 12 tam 19 saat onlarla yaşamak zorundayım. Eşim gece 10 da geliyor. En geç 2 de yatıyoruz. 4 saat eşimi görüyorum. O da nadir.

10 günde bi anneme giderim. Açıktan okuyordum. Ders çalışmaya bile vaktim yok. 1 senedir geçen hafta bi tane arkadaşıma gittim.

Sizce benim bu yaptıklarım mantık işi mi

Hatalı ama erkekler kadınlarını çok benimser hiç gitmez düzelir kadındır der dır dır eder geçer der burnu sürtsün evet ama çok da abartma bence

Canım bu durumda eşinizin gece eve gelmesi değil sorun asıl problem bu anlattıklarınız. Çok ama çok zor Allah yardımcın olsun ve imkanın varsa değiştirmeye çalış bu dünyaya bir kere geliyoruz.

İşte beyefendi haber vermemiş eşine söz verdiği halde. Ulaşılamaz olup da ya da geliyorum gelicem diye vakit kazanmaya çalışıp da böyle bir durum söz konusuysa bence kabul edilemez.

Kabul edilemeyecek çok şey varmış ama konu sahibinin diğer anlattıklarının yanında bence bu hiçbir şey. Sorun çok daha derinde. Allah yardımcısı olsun.

Sen ilk adimi atmışsın sira onda hatasının farkinda odun degilse akşam senin gönlünü alicaktir tartismaya girip gemileri yakma hamlesini yapmasini bekle ve kollarina atla seni cok seviyorum beni bir daha yalniz birakma aşkım de

Şu anda işinden dolayı geç geliyor canım sabah ben uyanmadan gidiyor gece ben uyuduktan sonra geliyor daha aramızda düzelme yok malesef

Kabul edilemeyecek çok şey varmış ama konu sahibinin diğer anlattıklarının yanında bence bu hiçbir şey. Sorun çok daha derinde. Allah yardımcısı olsun.
Aynen hayatım mesele geç gelme konusu değil. Önceden günde on kere arayan adam şimdi bir kere zor arıyor. WhatsApp durumuna anlatamıyorum yazmış. Ne alakaysa.

Canım bu durumda eşinizin gece eve gelmesi değil sorun asıl problem bu anlattıklarınız. Çok ama çok zor Allah yardımcın olsun ve imkanın varsa değiştirmeye çalış bu dünyaya bir kere geliyoruz.
Afedersiniz ben bi tarafımı yırtsam yine birşey olmuyor. Evlenmeden önce annesiyle anlaşamayan adam evlendikten sonra ana kuzusu oldu benim üzerimden günah çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…