Eşim ve ben

yorumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
14
0
36
İstanbul
Biz evleneli 15 ay oldu 4 aylık oğlumuz var.eşimi daha yeni yeni tanıyorum şimdilik sevdiğim sevmediğim huyları:
Evine bağlı, oğlumuza çok düşkün ,gezmeyi sever, düzenli yardımcı olur gerektiğinde. Sever ama biraz utangaç sevgisini belli etme konusunda söylediğimde şımarırsın diyor.işe giderken her sabah sarılır öyle gider.
Sevmediğim huyları ,interneti hiç sevmez hatta tepki gösterir ben sevgisini daha çok belli etmesini bana sürprizler yapmasını durup dururken öpmesini cilve yapmasını bide özel hayatımızda daha rahat olmasını isterdim daha sempatik daha yakın olmasını isterdim..İlk başlarda aşkım diye seslenirdi şimdi adımla çağırıyor gerçi bende öyle alıştım sizce bunlar sorun edilcek şeyler mi arkadaşlar.ha bide ablasına çok düşkündü o huyunu biraz değiştirdim konuşarak..bana fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

eşinin evine bağlı old belirtmişsin sana yardımcıda oluyor aynı zamanda.
Önemli olanda bu değil mi eşi ve çocukları ile ilgilenmeyn okadar kişi var ki etrafta
Evet bazı erkekler yapı gereği sevdiğini söylemezler ama bunu bi şekilde gösterirler
Senin düşüncelerine önem vermesi bile sana olan sevgisinin göstergesidir
Eşinin sevmediğin huylarını değiştirebilirsin senin elinde bu.
Erkekler malesef biraz odundur bu süpriz konularını istisnalar hariç
Ama sen ona sürekli süprizler yaparak bunu ona aşılayabilirsin
sen sürekli aşkım canım bitanem diye seslen yada sevdiğini belirten herhangi bi kelim il hitap et
oda buna alışacaktır zamanla sana hitap ederken dikkat edecektir.
Ablasına düşkünlüğünü konuşarak halletmişsin demek ki konuşunca dinliyor ve seni anlıyor
Konuşmayı dene ama ısrarcı olma sıkmadan yeri geldiğinde konu açıldığında konuş eşinle
Sorun edilecek bişey değil canm sabırlı olup özverili davranınca olmayacak bişey değil
Her insanın ufak tefek kusurlrı olur dört dörtlük değildirki kimse
Hee en önemlisi de kimseyle kıyaslama eşini hiç bir zaman hele bunu onun yüzüne asla vurma

Utangac bi yapısı var demekki canım zamanla düzelir sen ona sıcak davran sürprizler yap o da senden göre göre yapar

bende abime cok düşkünüm benım babam gibidir gün gelırde bana senı abınden kıskanıyorum derse kocam oyarım onun gözlerini arama mesafe koyamaz varsın ablasına düşkün olsun size zararı olmadıkca bunu problem etmezdım etmem de et tırnakdan ayrılmaz...

canım zaten önemli şeylerde maşallah bir sorununuz yok. ufak tefek olsa daha güzel olacak şeylerde eksikleri var o kadar da olsun. zaten o da tam olsa bu sefer sen süphelenirsin.

her insan sevgi böceği değildir. bazı çiftler profil resimleri çift, heryerde "aşkitom" maşallah ne güzel ama ikisinin de içinden geliyor. bazısı "canım" derse havalara uçar.

senin eşinin sevgisini az göstermesi, çok gösteren erkeklerden daha az sevdiği anlamına gelmez. bu tip şeyler bence sadece jest. benim de hoşuma gider ama sadece ilgi kesinlikle yetmez.

sana evladınıza düşkün olsun da varsın isminle hitap etsin. o da nazar boncuğunuz olsun.

ama sen gene de ara ara süprizler yap aşkı sıcak tutmak için. sürekli olursa kymeti kalmaz ama arada sen "kocacığım kocacığım" de.

ben bazen "kocacığım kocacığım" derim bazen de "hafız bana şeker uzatsana"... sen onu yönlendirebilirsin.

Son düzenleme:
eşimle en başından beri asla isimlerimizle seslenmeyiz (sadece küs olduğumuz zamanlarda isimlerimizi kullanırız) sizde öyle yapın siz başlayın ismiyle hitap etmeyin. durup dururken sarılın özledim falan deyin. çok büyük dertleriniz yok Allaha şükür. diğerlerini zamanla düzeltirsiniz.

ha bide ablasına çok düşkündü o huyunu biraz değiştirdim konuşarak..

ne alaka....???:44:

hiç kimse dort dortlük değilki canım ,bırak o kadar da olsun ,sonuçta size onem veriyo gerisi boş

15 aylık evli olarak eşinizi nasıl yeni yeni tanırsınız ki?
Bir insanı doğru dürüst anlamadan onunla evlenmek, ondan çocuk sahibi olmak cesaret işi...
Sevmediğiniz huylarını törpülemek sizin elinizde ve söyledikleriniz açılabilir özellikler.
İnanın dert etmeye değmez.

eşimi yeni tanıyorum derken 4 ay içinde tanışıp evlendik bence bi insanı tanımak öyle kolay bişey değil eşin bile olsa zaman gerekir.ablasına düşkün olması elbette kötü bişey değil ama eşim ablasını annesinden daha çok sevdiğini söylüyor yeri geldiğinde bide yeğeni var onları aile olarak görmüş uzun yıllar. evlenincede devam ettirmek istedi ben ilk başlarda bişey demedim ama baktımki nereye gidersek onlarıda alıyo yada gezmeye gittik diyelim illa onlarada gidilcek bunun gibi şeyler en son konuşmama sebep olan olayda yeğenini düğüne götürmesi tanımadığı halde ben evde bebekle gaz problemide vardı yani zor bi bebekti onu oraya götürmesi iyice sinirlendirdi ve konuştum senin ailen artık biziz bekarken orda klamışın onları ailen olarak görmüşün şimdi biz olmalıyız önceliğin falan diye..ilk başta beni ablamdanmı kıskanıyosun diye tepki gösterdi ama anlattım kıskanmak değil neden diğer ablalarını yada aileni söylemiyorumda onu demekki var bi tuhaflık vs. birde biz uzakta oturuyoruz gelmeselerde herzaman tlf arar ablası bizimkide her pazar bu gün napıyosunuz derlerdi bende sinirden ölürdüm bişeyde diyemezdim ben 6 gün evde yalnızım bi pazar günümüz var onuda başkasıyla geçirmek istemiyorum başbaşa olmak istiyorum.

canim yat kalk sukret keske hicbi erkek interneti sevmese hatta ondan nefret etse! su facebook bilmem ne kalksa daha mutlu olucaz

hergün eşinin bir özelliğini daha yeni öğreneceksin.evlilikte ille ilk zamankiler gibi olmuyor iki kişide değişebiliyor . eşinin kötü alışkanlıkları yoksa diğer hatalarını görmezden gelip onu öyle kabul edecksin.daha beterin beteri var.bence bunlar ufak şeyler.

Daha ne istiyorsun ki? bence huzurlu guzel mutlu bir yuvan var sorun arama tatlim.

Guzel kelimer duymak istiyorsan pes etmeden yilmadan sen soyle bak zamanla onunda sana hitabeti degisecek.

Bence ablasiyla arasina girmen kotu olmus! Onlarin duskunlugunden senin zevk alman gerekiyor kiskanman veya SIKILMAN degil.

Ileride ablasi benimle kardesimin arasina senin yuzunden sogukluk girdi derse sasma...

Ne senin aile iliskine esin karisabilir haddi degil nede sen!

Mutlu olsun ins bir omur

yazdığınız cevaplar için teşekkür ediyorum.galiba karşımızdakinden çok şey beklemicez mutlu olmak bununla ilgili.herkes romantik olamaz yada belli edemez çok isterdim benim gibi romantik olsun şiir okusun bana aşk sözleri söylesin ama herkesin yapabilceği bişey değil ..karşındaki yapmıyosa sende yapamıyosun.beni sevdiğini biliyorum bununla yetincez artık..

Insanlar eslerini yillar geciyor da iyi taniyorum diyemiyor, 15 aylik bir evlilik icin normal bir durum sizin yeni taniyorum demeniz.(Bazi arkadaslar yadirgamista onlara hitaben soyledim)

Siz sicak ve ilgili alakali olun, boylece ona ornek olmus ogretmis olursunuz. En iyisi yasayarak ornek olmaktir. Cekingen olmasi da cok buyuk bir skintiya sebep olmuyorsa, ne sakincasi var? En azindan baska kadinlara yilismayacagindan emin olursunuz

Ablasina duskundu konusarak degistirmeyi basardim demissiniz; ablasina duskun olmasinin neyi kotuydu bunu anlamadim açikcasi. Sizin gelininiz kardesiniz size duskun diye kardesinizle sizin yakinliginizi bozacak konuslamalar yapsa, siz ne hissederdiniz çok merak ettim

Eşinize kocaman bir maşaallah. sanırım sorun sizde :) Biraz düşünün bakalım tam olarak sorun nedir diye.
Şikayetçiyim ama aslında değilim gibi birşey sezdim. :) Biraz nazlanmak istiyorsunuz fakat eşiniz nazlama işini beceremiyormu yanlışmı anlamışım?

ben eşinde olumsuz bir taraf göremedim canım .sevgisini pek belli etmiyor bana sürprizler yapmıyor demişsin ama erkeklerin çoğu böyle zaten.buna çok takılma bence.mutluluğunun kıymetini bil

evet haklısınız ben daha çok ilgilensin yanaşsın istiyorum yani nazlasın aslında o yaparda çekiniyo niyeyse..bazıları çok yaklaşır eşine durup dururken sarılır el şakası yapar yani iç içe olmayı sever. bide ben dokunmayı seven biriyim sürekli dokunim istiyorum eşimde gıdıklanıyorum normal dokun diyo bende bazen kızıyorum kendimi geri çekiyorum ozaman.bazen seviyormuyum diye düşünüyorum kızgınlıktan.
ablası konusuna gelincede benimde erkek kardeşim var bana çok düşkündür ama evlilik farklı bişey ilerde evlenince onunda eşi olcak ben sürekli varlığımı hissettirmem belki eşi rahatsız olur diye severim ilglenirim ama biyere gidilcekse araba lazımsa eskisi gibi hemen onu çağırmam yani yönlendirmem çünkü artık onun bi ailesi eşi var belki istemez başka planları vardır diye düşünürüm bazı insanlar çok ince düşünmez ayrıntılara dikkat etmez..en kötüsüde bana söylemek gereği duymadan şuraya gidelim derdi ablası eşimde tamam derdi belki ben gitmek istemiyorum insan nezakedende olsa sorar. neyse şimdilik bıraktı o huyunu tabi ben konuşunca..ben açık konuşmayı seven biriyim karşımdaki bana net konuşmalı düşündürmemeli nedemek istedi bana diye çoğunlukta anlamıyodum nedediğini görümcemin neymiş şakaymış.öyle şaka istemiyorum.

valla arkadaşım senin dedin yok dert arıyosun haline şükret otur Allah daha çok mutluluk versin ve inan tek derdin bu olsun

en azından sorunlu bir evliliğiniz yok kıymetini bilin evliliğinizin.herkes dört dörtlük deildir elbet ama eşiniz size kötü davranmıyor kötü bi alışkanlığı yok sanırım.zamanla herşey rayına oturur.o yüzden üzülmeyin düşünmeyin ömür boyu mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…