Biz evleneli 15 ay oldu 4 aylık oğlumuz var.eşimi daha yeni yeni tanıyorum şimdilik sevdiğim sevmediğim huyları:
Evine bağlı, oğlumuza çok düşkün ,gezmeyi sever, düzenli yardımcı olur gerektiğinde. Sever ama biraz utangaç sevgisini belli etme konusunda söylediğimde şımarırsın diyor.işe giderken her sabah sarılır öyle gider.
Sevmediğim huyları ,interneti hiç sevmez hatta tepki gösterir ben sevgisini daha çok belli etmesini bana sürprizler yapmasını durup dururken öpmesini cilve yapmasını bide özel hayatımızda daha rahat olmasını isterdim daha sempatik daha yakın olmasını isterdim..İlk başlarda aşkım diye seslenirdi şimdi adımla çağırıyor gerçi bende öyle alıştım sizce bunlar sorun edilcek şeyler mi arkadaşlar.ha bide ablasına çok düşkündü o huyunu biraz değiştirdim konuşarak..bana fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Biz evleneli 15 ay oldu 4 aylık oğlumuz var.eşimi daha yeni yeni tanıyorum şimdilik sevdiğim sevmediğim huyları:
Evine bağlı, oğlumuza çok düşkün ,gezmeyi sever, düzenli yardımcı olur gerektiğinde. Sever ama biraz utangaç sevgisini belli etme konusunda söylediğimde şımarırsın diyor.işe giderken her sabah sarılır öyle gider.
Sevmediğim huyları ,interneti hiç sevmez hatta tepki gösterir ben sevgisini daha çok belli etmesini bana sürprizler yapmasını durup dururken öpmesini cilve yapmasını bide özel hayatımızda daha rahat olmasını isterdim daha sempatik daha yakın olmasını isterdim..İlk başlarda aşkım diye seslenirdi şimdi adımla çağırıyor gerçi bende öyle alıştım sizce bunlar sorun edilcek şeyler mi arkadaşlar.ha bide ablasına çok düşkündü o huyunu biraz değiştirdim konuşarak..bana fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
eşinin evine bağlı old belirtmişsin sana yardımcıda oluyor aynı zamanda.
Önemli olanda bu değil mi eşi ve çocukları ile ilgilenmeyn okadar kişi var ki etrafta
Evet bazı erkekler yapı gereği sevdiğini söylemezler ama bunu bi şekilde gösterirler
Senin düşüncelerine önem vermesi bile sana olan sevgisinin göstergesidir
Eşinin sevmediğin huylarını değiştirebilirsin senin elinde bu.
Erkekler malesef biraz odundur bu süpriz konularını istisnalar hariç
Ama sen ona sürekli süprizler yaparak bunu ona aşılayabilirsin
sen sürekli aşkım canım bitanem diye seslen yada sevdiğini belirten herhangi bi kelim il hitap et
oda buna alışacaktır zamanla sana hitap ederken dikkat edecektir.
Ablasına düşkünlüğünü konuşarak halletmişsin demek ki konuşunca dinliyor ve seni anlıyor
Konuşmayı dene ama ısrarcı olma sıkmadan yeri geldiğinde konu açıldığında konuş eşinle
Sorun edilecek bişey değil canm sabırlı olup özverili davranınca olmayacak bişey değil
Her insanın ufak tefek kusurlrı olur dört dörtlük değildirki kimse
Hee en önemlisi de kimseyle kıyaslama eşini hiç bir zaman hele bunu onun yüzüne asla vurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?