eşim ve ben

eşımle ayrıyız tam 1 ay oldu ben annemlerde kalıyorum ve benı hıc arayıp sormuyo galıba yolun sonuna geldık

Neden ayrısınız? Niye evinizi terkettiniz? Blöf olsun diye gidip elinde patlayanlardan mısınız? Biraz ayrıntı verebilirseniz biz de idrak yolları enfeksiyonu geçirmeyiz.

evet biraz detay ver

elmayracım sen nasılsın iyimisin canım

1 bucuk senedır evlıyız bırbırımızı severek evledık. babasıyla tartıstık benı kendı evımden kovdu hemde kufur ederek. esım hıcbısey solemedı benı savunmadı. ertesı gun babam gelıp benı aldı. 1 aydır sesımı bıle duymuyo nasıl dayanıyo anlamıyorum kahroluyorum

evet biraz detay ver

elmayracım sen nasılsın iyimisin canım

İyi değilim cnm. İçgüveysinden hallice bile değilim.

Babasıyla neden tartıştınız? Eşiniz babasını haklı buluyor demek ki :S

Bir buçuk senede ilk kez mi böyle bi tartışma oldu

Sizi araması mı gerekirdi,yalvarıp geri dön demesimi?Sizi kendi evinizden kovmuş,size küfrederek pisikolojik şiddet uygulamış, eşinize dönmek mi istiyorsunuz?

Neden ayrısınız? Niye evinizi terkettiniz? Blöf olsun diye gidip elinde patlayanlardan mısınız? Biraz ayrıntı verebilirseniz biz de idrak yolları enfeksiyonu geçirmeyiz.

evı terk etmemnın sebebı esımın benden habersız aılemı arayıp benı evden yollamak ıstemesı... daha snra 1 hafta dınlen gelıp senı alıcam dedı. ama ben gıtmek ıstemedım cunku hata yapmadıgım halde babasından özür dılememı ıstıyo..

Kp sizi kendi evinizde kufur kafir kovacak kadar neden delirdi?
Esinizi sizde aramadiniz sanirim , hic haber yok mu?

hem küfür yiyeceksiniz hemde bu küfürü edenden özür dileyeceksiniz. oldu gözlerim doldu.

evet dısarı cıkmak ıstedım sadece ablama gıtmek ıstedım oturmaya, hayır dedı. snra babasını cagırdı. ben sucluyumla bagırıp cagırdılar mahvoldum

Bu kadar basit bir sebeple size küfür edip evden mi kovdu? Aramasın arkadaşım yahu. Terbiyesizler

ya arkadaş ben bu erkeklerdeki cesarete gercekten hayranım yaa..
kimi nerden kovuyormuş o...
canım sen şu konuyu ayrıntılı anlatsan daha ıyı olmazmı...

bence de kahrolunası bir durummmmm ; eşim beni neden aramadı diye değil ama ..

seni ailesi olarak görmeyen bir adamı sevdiğin... aile ici tartısmalarınıza bile kendi babasını cagırdıgı icin.. babasının yanında size bagırdıgı icin..,,

babası size bagırıp küfür edip kovarken !! bön bön baktıgı icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…