- Konu Sahibi sincapistan
-
eşımle ayrıyız tam 1 ay oldu ben annemlerde kalıyorum ve benı hıc arayıp sormuyo galıba yolun sonuna geldık
evet biraz detay ver
elmayracım sen nasılsın iyimisin canım
1 bucuk senedır evlıyız bırbırımızı severek evledık. babasıyla tartıstık benı kendı evımden kovdu hemde kufur ederek. esım hıcbısey solemedı benı savunmadı. ertesı gun babam gelıp benı aldı. 1 aydır sesımı bıle duymuyo nasıl dayanıyo anlamıyorum kahroluyorum
1 bucuk senedır evlıyız bırbırımızı severek evledık. babasıyla tartıstık benı kendı evımden kovdu hemde kufur ederek. esım hıcbısey solemedı benı savunmadı. ertesı gun babam gelıp benı aldı. 1 aydır sesımı bıle duymuyo nasıl dayanıyo anlamıyorum kahroluyorum
Neden ayrısınız? Niye evinizi terkettiniz? Blöf olsun diye gidip elinde patlayanlardan mısınız? Biraz ayrıntı verebilirseniz biz de idrak yolları enfeksiyonu geçirmeyiz.
benı evımden kovan babasıydı.. esımde buna ses cıkarmadıSizi araması mı gerekirdi,yalvarıp geri dön demesimi?Sizi kendi evinizden kovmuş,size küfrederek pisikolojik şiddet uygulamış, eşinize dönmek mi istiyorsunuz?
İyi değilim cnm. İçgüveysinden hallice bile değilim.
Babasıyla neden tartıştınız? Eşiniz babasını haklı buluyor demek ki :S
konuyu anlaya bilmek ve sana yardımcı olabilmek için, olayları baştan anlatmanda fayda olacaktır canım.
evı terk etmemnın sebebı esımın benden habersız aılemı arayıp benı evden yollamak ıstemesı... daha snra 1 hafta dınlen gelıp senı alıcam dedı. ama ben gıtmek ıstemedım cunku hata yapmadıgım halde babasından özür dılememı ıstıyo..
evet dısarı cıkmak ıstedım sadece ablama gıtmek ıstedım oturmaya, hayır dedı. snra babasını cagırdı. ben sucluyumla bagırıp cagırdılar mahvoldum
evet dısarı cıkmak ıstedım sadece ablama gıtmek ıstedım oturmaya, hayır dedı. snra babasını cagırdı. ben sucluyumla bagırıp cagırdılar mahvoldum
benı evımden kovan babasıydı.. esımde buna ses cıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?