eşim ve ben

sincapistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
108
0
0
İstanbul
eşimle 1 sene suren flort donemınden snra evlenmeye karar verdık 9 nısanlı kaldık ve evlendık hersey guzel gıdıyodu ailesıylede ıyı anlasıyorduk taki kv koye gıdene kadar kp evıne gıdıp ona yemek yapmamı ıstedı benımde bı takım rahatsızlıklarım oldugu ıcı yemegı kendı evımde yapıp ona gonderecegımı soyledım, fakat kotu olan ben oldum. bugune kadar her ıstedıklarını yaptıgım halde, sadece bu olaydan snra benı bayramda el opmeye gıttımde benı evınden kovdu.. gıdıp ondan ozur dıledım hatalı olmadıgım halde ozur dıledım.. ama rahat durmadı, eşıme benı tek basıma sokaga cıkmamam ıcın uyardı ve benım dısarısıyla alakam kesıldi.esım babasını dınledı ve annemlere bıle gıdemez oldum... neyse hersey duzelır dedım sustum saclarımı kestırmek ıcın dısarı cıkmak ıstedım esım hayır dedı , agladım dıye babasını evıme cagırıp bana hesap sormaya basladılar esıme bagırdıgım sırada kp bana kufur ettı ve benı evımden kovdu, esımde çıt yok sadec dınlıyo bana kufur edılıyo o sadec dınlıyo........
babasıyla aram bozuldugu ıcın sanırım artık benı ıstemıyo.... onu cok sevıyorum........ ama hatalı olmadıgım halde kufur edıldıgım halde o adamdan ozur dılememı ıstıyo... ama dılemıcem... benımde bı gururum serefım var..... bayramda konustuk esımle ben aradım.... ogunden snra hıc konusmadık aramadım sevıyosa kaybetmek ıstemıyosa gelr dedım.... ama cok özledım.... asla aramam..... boyle tepkısız kalırsa aylarca napıcamı bılmıyorum.... bı yanım dıyo ac davayı kurtul sevse arardı gelrdı merak ederdı

Pasif bir eş bunu kullanan bir k.peder var karşınızda....

bu konuda büyük konuşmak istemem ama ben olsam boşanma davasını çoktan açmıştım. anlattıklarına göre sen bi saygısızlık yapmamışsın ha evinde yapmışsın yemeği ha yapıp göndermişsin ne farkeder ki? hem kayınbabam olmassa gözümün nuru olsun valla bana küfür etcek evimden kovcak bende özür diliycem ooohhh ne ala memleket

Bence de özür filan dileme.. Hem suçlu hem güçlüler maşallah..

Eşin olacak adamda daha gelişimini tamamlayamamış, senin sevgini hak etmiyor.. bi sorun varsa ( ki dışarı çıkmak sorun bile olmaz, he rinsan gibi hakkın ) birlikte konuşursunuz.. Babasını çağırıp niye şikayet ediyo ki sizi..

Kayınpederinde yaşının adamı değil.. Oğlu çağırsa bile o eşler arasına girmem demeli, girecekse de adam gibi birşey demeli..

Kesinlikle geri adım atma, gider sen ilk adımı atarsan nasılsa geldi demek ki mecbur der eskisinden daha beter olur hain domdomlar..

Son düzenleme:
Ya anlamıyorum gerçekten ne kadar severseniz sevin bu yapılanlara göz yumup sizi esiri gibi gören adamı nasıl özluyorsunuz,bu kadar ezik durmayın lütfen ?bayramda aramıssınız bide ne büyük hata,eşiniz arasada sizi aynı şey olucak evden dısarı cıkmıyacak onlara kölelik edeceksiniz,kendinizi ezdirmek mi istiyorsunuz?(daha mı mutlu olacaksınız?)..Şerefiniz ve gururunuzun olduğunu göstermek için bu yapılanlara göz yummamak adına sizi kölesi gibi gören insanlardan kurtulmalısınız.

çok özür dilerm aileyi tanımadan konuşmak istemiyorum ama..
ay belki saçma olacak ama kp size ilgisi olablr mi :26:
yani karnı doyacak neticede göndereceksnz ve aç kalmayacak

ayrıca dediğiniz gibi özür dilemeyin
sizlik bi suç yok ki..
biraz zaman tanıyın eşinize hatta tavrınızı koyun ki anlasın hatasını, özür diler üstüne giderseniz suçunu görmeyecek..
şimdi kuaföre bile yollamıyorsa ilerde hayat dahada zehir olur size..
hatasını anlaması gerek yoksa barışmak çözüm değil

Son düzenleme:
Eşimin erkek kardeşi de buna benzer bir terbiyesizliği bana yaptı, bana küfür etti 4 yıl önce, kayınpederim yanıma getirdi özür dilemezsen seni eve almam dedi, benden özür diledi, zorda olsa samimi olmamak kaydı ile affettim (sadece merhabadan ileri geçmedi konuşmam) peki ne oldu geçen sene geldi (eşi ile Almanya da yaşıyorlar) yine aynı terbiyesizliği yaptı.

Şimdi ölse bir yudum su vermeyeceğim, asla da affetmeyeceğim insanlar arasına girdi, 1,5 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyorum.

Şimdi 1 aylığına izine geldi, burada. Kızımı da sadece Allah rızası için 1 kere (kayınvalideme kapıdan teslim edip almak kaydı ile) 1 saatliğine görmesi için gönderdim.

Bunları neden anlattım, affetme, affedersen aynısını tekrar yaşayacaksın, ben affettim ve tekrar yaşadım, tekrar geldi özür diledi (yine kayınpederimin zoru ile) ama bu defa affetmediğimi herkesin içinde yüzünede söyledim.

Son düzenleme:

dışarı bile çıkarmamak bu ne ya ? kendine mi güvenmiyor elinden alırlar seni diye? yoksa sana mı güvenmiyor? babasının yanında seni savunmaması( bu da babaya saygı göstergesi)... diğer olaylar canım sen çok üzülürsün bu adamla... yani diyecek bir şey bulamıyorum inan ki..

eşler arasındaki bi tartışmaya neden babasını dahil ediyo anlamış değilim, yaa işte böyle kadını gül eden de kül eden de kocasıdır, boşan kurtul, seviyomuşsun özlüyomuşsun zamanla geçer biter, noktayı koy bu aile düzelmez, bunlar ataerkil aile oğullarıda süt kuzusu bi sonraki adım babalı oğullu seni dövmeleri

seni esir diye mi aldırlar kocandan çok kp kıskanıyor seni valla...
ne bekliyorsun gelmesini mi aramasını mı babasının sana küfretmesine müsade eden bir adamdan beklentin ne çok merak ettim bazen sevmek işe yaramıyor işte....

tek başına sokağa çıkamayacaksınız öylemi. hapis hayatı. ömür boyu müebbet. ha arada af şeklinde koca isterse onla çııkabililirsiniz o kadar.birde saç kestirmek ha. yok artık sen evlisin bir kere. al eline makası kes saçını.evlendin artık sokak yok. dışarı çıkmak yok. çünkü evlilik=hapis. evlenince dışarı çıkamazsın. o gaddar.
bumudur ya evlilik bumudur sevgi aşk. bu kadar ucuzmu .
siz bu adamı sevmeye devam edin. ne diyeyim artık.ama sadece,
size bir tek şey söyleyeceğim. evlilik ,eşin abuk sabuk yasaklarına evet demek değildir. sizin insan yerine konulmamanız değildir. siz bir köle değilsiniz. insansınız. ve 2012 yılında yaşıyoruz bunu unutmayın ve bu adamı sevmeyin artık.

Son düzenleme:
özür fln dilememeye devam et...
burada en hatalı olan eşin...
her kim olursa olsun sana laf söyletmemeliydi..
bide babasının lafıyla hareket eden adamdan neolur bilemem...
allah yardım etsin sana...

valla kızlar evlenipte eşini bu kadar ezdiren erkekleri anlamıyorum, yani ben erkek olsam küfür ettirecek kadar değersiz gördüğüm bi kadınla evlenmem, düğün için harcanan paraya zamana strese yazık yani, madem değer vermiyosun evlenme yazık etme kızada, onla bunla gez dur ömrü billah, bu nedir yaa

ilk actıgın konuya da yazdım ;

senin kahrolacagın sey eşinin seni aramaması değil...

seni insan yerine koymaması, ailesi olarak benimsememesi...

aile icinde sen kavga ederken cocuk gibi gidip babasını cagırması...

babası sana küfür ederken seni kovarken bön bön bakması !!!!!!!!!!

--

ne yazık ki kadınlarımızın 2.sahıs muamelesinin yapıldıgı bir konu daha.. ne demek dısarı cıkmana kp nin karısması.. sen bireysin ya.. oglunun namususun. ne hakla sana küfür ediyor.

kusura bakma ama sen o eve geri dönersen en büyük hatayı yapmıs olursun. eger ki seviyorum bana deger vermemesi umrumda değil diyorsan.. pasif yasarım diyorsan.. eziyet cekmeye hazırım diyorsan ...........

--

sana değer vermeyene sen de verme..

eşiniz olacak kişinin de karakteri tam oturmamış. baba sözüyle neler yapıyor.. kukla gibi oynatılıyor. yazık... cidden..

seni istese aradı babasıyla ne olursa olsun aç davayı kurtul diyen tarafını dinle Allah kimseyi böyle bi durumda bırakmasın zor.

özür falan dilemeyin burada hatalı olan eşiniz siz değil eşiniz istese sizi arardı................

Son düzenleme:
karısının evden dışarı çıkmasına izin vermez,dolayısıyla çalıştırmazda. bu bu demek. eşini çalıştırmaz ve bir 20 sene sonra eşinden bıkar gözü başka kadınlara gider ve o herşeye katlanan eşi ,çalıştırmadığı için hiç güvencesi olmamış eşi baba evine yollar. tabii onlar hayattaysa.yada değilse evli çocuklarının yanına. böyle olayları duyuyorum etraftan. bir kadıncağız şu anda kızının yanında 5 parasız. 60 yaşındaki adam aldı genç kadını. evleride üstüne yaptı. kadın ne nafaka alabildi ne birşey. avukatta sanırım birşey yapamadı. 10 milyarlık bir araba alabildiler adamdan. oda hasarlıymı. 5 milyar eder etmezmiş. 35 yıllık evlilik ve ortada kalan bir kadın.neyseki damat iyi çıktıda anneyi aldılar yanlarına.
konu sahibi,olmaz olmaz deme lütfen. buna birebir şahit oldum. anı yaşamak güzel. ama bunun yarınıda var. iyi düşün

En kötü olan tartıştıktan sonra babasını çağırması. Çocuk mu karşısındaki insan? Babasından mı çekinmesini bekliyor? Terbiye mi edecek? Kendi demek ki sorun çözme konusunda yeteneksiz babasını bulaştırıyor ve eşi diye koluna taktığı insanı mahkemeye çıkarır gibi babasına açıklama yapmak zorunda bırakıyor. Böyle erkekler evlenmese nolur ya???? Topluma hayır işlemekten başka iyilikleri olamaz bu konuda. Çünkü evlenirse kendi yetiştireceği kuşaklar da böyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…