eşim ve ben

Koca müsveddesinin aramasını bekleme. Sen ara ve anlaşmalı boşanma davası açmak istediğini söyle. Ailenle git eşyalarını topla ve bu adamdan ayrıl...

Düzelmez canım bu zihniyet. Asla düzelmez.

anne baba hakkıı tamam cok onemlı olabılır ama karı koca hakkı da bır o kadar onemlı degıl mı? esın haklı haksız ayırımını yapamayacak kadar pasıf ve guvensız sanırım..senın anlatımınla tabı..adamın gunahını da almayım..

ay yaşlı başlı insanların böyle gerizekalı davranıp sonra da saygı beklemeleri ne saçma...

Benim kocam beni koruyup kollamayacaksa daha hayatımda ne işi var ki?

kocan evlı barklı oldugunun, bir aıle reısı oldugun farkında degıl.
kusura bakma ama senı babasına ezdıren o kişi "adam" değil.
nesını sevebılıyorsun onuda anlamıs degılım

Son düzenleyen: Moderatör:
nedemek sana kufur etmek ya nasıl bır zıhnıyete sahıpler bunlar kesınlıkle kendını ezdırme elı mahkum nasıl olsa doner ızlemını sakın verme esın nasıl sana kufur etmesıne ızın verdı cok sınır oldum

k.pederin ne kadar terbiyesiz bi insanmış sen ona yapıp göndericem demişsin daha ne istiyor kaldı ki böyle bişey yapma zorunluluğunda yok sen insanlık yapmışsın o da anlamamış üstüne küfür etmiş kocan da seyirci kalmış yani burda tek masum sensin kocan çok hatalı bırak küfrü sana seslerini bile yükseltmelerine izin vermemeli sen ona emanetsin hem seni öyle ezdirmeye devam ederse ömrün boyunca sıkıntı çekersin al karşına konuş k.validende nazlı kocasını yalnız bırakmasın bi zahmet

kocan çok pasifmiş kayınbabanda çok terbiyesiz sen masumsun özür dileme alttan alma çünkü hiçbir hatan yok
burda boşan diyenlerde olmuş boşanırmısın bilemem ama eşinle barışırsan bu aile ile işin çok zor
eşin bu kafada olduğu sürece huzuru bulamazsın
iyi düşün canım

nikahın kayınpederine mi kıyıldı kocan farkında olsaydı senin yanında olurdu. öyle maldan sana hayır gelmez cesaretini topla hele de çocuk yoksa hiç düşünme

Bir insan karısını vezir de eder rezil de.

Seninkisi seni rezil etmiş hala özlüyorum diyorsun.Neyin özlemesi.

Hiç arama bile.

Kp bana küfredecek eşim duyacak ve sus pus olacak yok ya !

Valla o an evden çıkıp giderm asla da dönmem geriye.

Ben kocamın namusuysam beni başına taş yapacak beni koruyup kollayacak kardeşm

Bana küfredilen bir aileye asla saygım kalmazdı benim asla...

Hele o kocayı koca diye yanımda taşımazdım valla.

sende babani cagir babanda esine bagirsin kufur etsin. sonra sor kendisine sen babami hic bir sey olmamis gibi affedebilirsen bende senin aileni affedebilirim de
bak bakalim nasil oluyormus gorsun.

Allah rızası için bir bana anlatsın.

Kayınpederi tarafından küfür yerken eşi susan, babasının ağzının içine bakan, seni hatan olmadığı halde özür dilemeye zorlayan seni yok sayan, hiç gören bir adam nasıl SEVİLİR ve hala ONU ÇOK SEVİYORUM denir.

Kesinlikle benim ve KK kadınlarının sevgi anlayışı çok farklı.

Sevgi aşk bambaşka bir şey...Zaten olayın içindeyken veya duygu yoğunluğuyla olayların farkına varamıyor insan...Eşine olan sevgini anlıyorum, belki olanlardan dolayı ailesini suçluyor da olabilirsin. Seni bugüne kadar araması gerekirdi, hatalı olan kendisi...Ama senin aramanı bekliyor; aranan her zaman daha avantajlıdır. Bunun farkında ve ailesi çok etkiliyor gözüküyor...Bende senin gibi bekleyemem ki sen zaten uzun süre beklemişsin...Ben olsam bir aile büyüğünü ortaya koyardım. Amcan, dayın veya güvendiğin başka biri...Ama baban, abin değil...Sadece eşinle konuşsunlar; amacı ne anlatsın...Sen seviyorsun ve böyle bitirmek istemediğin açık...O zaman o harekete geçmiyorsa sen dolaylı yoldan onu anlamaya çalış...Eğer barışırsan da mutlaka aile ile mesafeli olman gerekir, yoksa benzer olaylar yaşanır. Bunun ilerisini de düşün, bebiş olursa daha sık görüşmek zorunda kalacaksın. Eşinle en baştan kendinizi ortaya koyarsınız; ya seni ezdirmeyecek yada sen sadece bayramlarda görüşeceksin. Eşinin ailesi gerçekten kendini bilmez insanlar; galiba eşinde babasından korkuyor. Herşey yoluna girer, sen güçlü ol...O olmazsa da dünyanın sonu değil biliyorsun değil mi? Bu sevgi hep başa bela; yoksa atarsın tekmeyi...

Allah aşkına neden kadınlar haklı bile olsalar alttan almak zorunda gibi hissedirler kp sana küfredecek evden kovacak ve yine özür dileyen sen olacaksın yapmayın allah aşkına eşine de babasınada söyleyecek söz bulamıyorum nasıl insanlar

aşk zaten hataları görsende,seni yerin dibine sokup beter etse de vazgeçemeyeceğin bişey..
arkadaş umut ediyo herşeyin yoluna girmesini belkide o yüzden hala seviyor..

merhaba... eşim 1 bucuk ay sonra ılk defa dun benı aradı ve evımıe donmemeı ıstedı.. bırdaha bu olayların yasanmıcagnı ona guvenmemı soyledı sarıldı özledıgını soyledı ve bende erıdım zaten... onu cok sevmeme ragmen o eve donmek ıstemedıgımı ordan tasınmak ıstedıgımı soyledım( kv ve kp den uzak olucagımız bıyere) kabul etmedı.... ben ısrar ettım ... ne kadar kararlı oldugumu anlasın dıye... tasınmaya karar verdıgınde gel benı al dedım... sımdı aksam o eve donmemı ıstıyo benı zorla eve goturmeye calıstı bende sadece ısrar etmesın zor kullanmasın dıye tamam dedım ... ama bırazdan bı msj atıp...

senı cok sevıyorum ve senden ayrılmak ıstemıyorum , soyledıklerımı dusun ve evden cıkmaya karar verdıgınde gel benı al askım .... demeyı dusunuyorum

ınsallah ne kadar kararlı oldugumu anlar dedıklerımı kabul eder.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…