eşim ve ben

Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin ... eşinizi çok seviyorsunuz ve biz burada ne desek te siz mantığınızla değil sevginizle hareket edeceksiniz... yoksa mantğınızla giderseniz içinizde hep acabalarınız olacak sanırım

kaynananların evinde mi oturuyorsunuz?eğer öyleyse eşin kira verebilecekmi?belki eşin o yüzden ses çıkaramamıştır.of bu büyükler neden bu kadar anlayışsız.

kaynananların evinde mi oturuyorsunuz?eğer öyleyse eşin kira verebilecekmi?belki eşin o yüzden ses çıkaramamıştır.of bu büyükler neden bu kadar anlayışsız.

hayır kv lerle aynı evde oturmuyoruz arka sokaklarında oturuyoruz ama berbat bı durum kplerden ayrı bı semtte oturmak ıstıyorum ıstıyorum cunku herseyımıze o pis burnunu sokuyo kp..

hayır kv lerle aynı evde oturmuyoruz arka sokaklarında oturuyoruz ama berbat bı durum kplerden ayrı bı semtte oturmak ıstıyorum ıstıyorum cunku herseyımıze o pis burnunu sokuyo kp..

Fizana gitmeyecekseniz eğer değişen ne olacak? Eş aynı eş kayınpeder aynı kayınpeder... Oraya da gelecekler, orda da huzursuz edecekler.

evet fızana degıl ama ha deyınce benı rahatsız edemıcek bıyere tasınmaktan bahsedıyorum... cunku bızım bı aıle oldugumuzu kabul etmıyo ... saNKI 3 KISILIK bı evlılık gıbı goruyo kp.. oyuzden uzak olursak sorun kalmaz

ve ayrıca kp yi hayatımdam sildim

İnşallah aradığınız mutluluğu bulursunuz arkadaşım. İnşallah.

ve ayrıca kp yi hayatımdam sildim

Kendinizi kandırmayın o adamla evli olduğunuz sürece kimseyi silemezsiniz.Bayramda, özel günlerde,yemeklerde eşine sen gitmi diyeceksin. Bu ne kadar sürer sence hele böyle bir ailede.

Bu evliliğin sonunu iyi görmüyorum ama yinede allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…