eşim ve ben

evet daha önce bole yasaklar yoktu tek basıma en basıt annemlere gıdebılyodum otobuse bıner gıder gelırdım.... neden kısıtladıgını sordugumda, zaten hıc ıstememıstım tek basına dasarı cıkmanı dıyor, ve kendı soledıgı yalana kendı ınanıyor, cunku sadece babası ıstedıgı ıcın bana yasaklar koyuyo....... gözumun onunde esıme dedıkı, bu kızı aılesıne ayda bı kere gotureceksın her hafta goturme dedı.... yoksa benı sılersın
yapmıs olabılır bılemıcem ıftıra atmıs olabılırler ama almak ıstemıyorum pis gunahlarını

Bir de bana kızarlar, evlilik sırf eşle değil onun ailesiyle de yapılıyor dediğimde
Peki sen bunları yaşarken ailen ne yapıyor? Haberleri var mı?

ve napıcamı bılmıyorum bazen arasa artık dıyorum, snrada arasa ne olcakkı dıorum yıne aynı.......
flort edıyo olsaydık kırar atardım hattımı oldu bıttı... evlılık baska bısey... ne umutlarla evlenıyorum... snra hayal kırıklıgı..... adamdakı rahatlıkta işin cabası

evet ama daha önce bole bı sorunumuz yoksa dısarıya cıkmama engel olmuyodu evlendıgımz ılk gunden berı rahatca tek basıma dısarı cıktım... taki o babası çenesını acana kadar

Babayı değiştirebilir misin sence?
Eşin akıllı bir adam olsaydı zaten babasının lafıyla hareket etmezdi.
Benim karımdan babama ne? Ta ordan evime müdahale edecek? Yok öyle birsey.
Farkındaysan eşin hala babamdan özür dile diyor, gitsen özür dilesen yine aynı kısıtlamalar..
İki yolun var ya özür dileyecek, eşinle barışacaksın ama bu devam eden ne varsa hepsinin devam edeceği anlamına geliyor, ya da kendinin de bir birey olduğunu, haklarının kimsenin elinde olmadığını hatırlayıp yoluna yalnız devam edeceksin.
Acı ama gerçek..

ben sesımı cıkarmıyorum arayıp sormuyorum belkı hatasını anlar dıe.... onlardan uzakta olursak mutlu oluruz dıe dusunuyorum

aaay gözlerim kocaman açıldı okurken..
canım benm yaa..eminm zordur ama bu şeklde düşünen insanlrla hayat geçmez ki
bence laf açılırsa falan açıkca söyle..
bana güven problemn mi var de..
"önceden sorun oluyordu şimdi ne oldu? bir baba nasıl evlatlarının arasının bozulmasına razı olur en çok buna üzülüyorum,bana herşeyi açıkca sebeplerini belirtmeni rica ediyorum" de bence
ve aksi cevaplar verrse devam etme sevipte böyle durumlara düşen çok canm yaa..sabret Allah sennde yanında olur inaşşalh
ayrılmış olsan yada bi süre ailenn yanına gitsen Ailen ne tepki verir? kucak açarlar mı sana?
açarlarsa en azndan bir ssüre hiç durmam senn yerinde olsam

Son düzenleme:
eşin ailesinin lafıyla sana kural koyuyo susuyosun.. kayınvalıdene evde yapıp gonderıcem diosun seni evden koyuolar susuyosun bide özür diliosun ... kayın peder evine gelio seni kovuo KÜFÜR EDİO susuyosun.. eşin aramıo etmıo umrunda bile deilsin seviorum die sızlanıosun......bi kaç sorum olucak sana

1. hiç mi gururun yok ?

2. sahipsiz misin ?

3. özgüvenin yok mu?

4.eşinden başka adam mı kalmadı sokakta?

5. sen hala o kovuldugun eve ne yuzle donmeyı dusunuyosun?

6. sana küfür edilirken susan bi adamı hala nasıl sevip kocan olarak görürsün ?

NOT: Boşa gitsin.

her zaman yuvayı kurtarma taraftarı olan bir insanımdır.. lakin Allaha büyük gelmesin ama aşkımdan gebersem de kayınpederimin bana küfür ettiği ve eşimin buna seyirci kalıp soguk davranması üstüne birde özür beklemesi yenilir yutulur birşey değil!!!!
başlarım öyle babasının anasının eteğinin altından çıkamayan kocaya!!!!!
ne ki bu ya? bulunmaz hint kumaşı mı?
bak canım anlattıkların üzerine eğer yaptıkların bundan ibaretse ne küfürü ne de böyle bir tavırı haketmemişsin o yüzden bırak.. kimse vazgeçilmez değil.. sen leyla değilsin o pasif kocan da mecnun değil.. sıkma canını boşuna!

amin tesekkur ederım... evet aılemın yanındayım suan benı yanlız bırakmazlar

Bu lafın üzerine eşin ağzını açıpta tek kelime edemedi değilmi yazıklar olsun o eşinede...

Hala aile olduğunun farkına varamamış ergen yaşlarda filanmı zannediyor kendisini acaba ...

Sana bir abla tavsiyesi sakın olaki eşini aramaya caba sarfetme bırak o arasın seni,baktın hiç aramıyor niyetini zaten belli etmiştir demektir...

benım nıyetımde o yönde aramam hayırlısı ne ıse o olsun...
tesekkurler

Benim anlamadigim sey orda degilde evinde yemek yapip yolamak istedigin icin mi oldu bu olaylar? Yani sadece bu sebepten dolayi mi bu noktaya geldi?
Inan bunlar bunu bahane etmis bence. Zaten bu duruma getiriceklermis, bahane olmus bu olay.
Esine yaziklar olsun, bu sekilde yapmasi. Tmm sonucta babasini korusun etsin fakat hakksiz yere de bu sekilde davranmasi sacmalik sana karsi.

Bende büyük konusmiyim. Fakat cok sevsemde bana bu sekilde yapan bi kocayida istemem ben.

Bu insanların (eş+kayınpeder) asla normale dönmeyeceklerini düşünüyorum.
Eşin,anlık bir pişmanlığa kapılsa bile,dönersen aynı şartlara devam edecektir.

Sen kendine değer vermezsen,kimse vermez.
Bu mu senin değerin ?

Bırak ne halleri varsa görsünler.Gitsinler kendilerine bir köle bulsunlar.
Sevgi değil bu,kusura bakma.
Geçmiş günlerin,kurulmuş hayallerin peşindesin ama eşin hayalindeki adam değil.

Kendimi sizin yerinize koyarak cvp yazıyorum ben olsam asla böyle bi hakareti kabul etmez ailesine karşı beni savunmadığu pasif kaldığı ve orta yolu bulamadığını onu uygun bir yere çağırıp konuşurdum eğer ailesiyle beni tekrar aynı ortamlara sokmakta ısrarcıysa orta yolu kuramayacak ve bana sırf bu yüzdende kocalık yapmıyorsa onunla ayrılırdm ama çocuklarınız varmı bilmiyorum cnm varsa bu karar çok defa düşünülmeli ..eşiniz sanırım ailesinin ağzına bakan cins erkeklerden..keşke oturup sizi dinlese anlasa ve orta yolu bulsanız Rabbim yardımcın olsun

Arkadaşım kusura bakma kimseyi yargılamak değil amacım ama hangi sevgiden bahsediyorsunuz siz?
Sevgi,aşk,saygı,değer bunların içinde iyilik vardır güzellik vardır..Siz nasıl böyle bencil,hala olgunlaşamamış hatta karakteri bile oturmamış bir adamı sevebiliyorsunuz, sevmekten bahsedebiliyorsunuz..Neye göre sevebiliyorsunuz hala anlayabilmiş değilim..Böyle bir insan sevilmeyi hakediyor mu sizce?
Nefret etmeniz ya da düşman görmeniz değil yazdıklarımın amacı..Sadece biraz daha kendinize saygı duymanızı istediğim içindir.Dizi izlerken bile böyle bir karaktere eminim, EN AZINDAN gıcık oluyorsunuzdur herkes gibi...
Ben sizin yerinizde olsam ne SEVGİM kalırdı ne de kararsız kalırdım, kp de eşimide hayatımdan siler atardım.Benim annem babam beni onların elinde oyuncak olayım,küfür yiyeyim,hakaret işiteyim diye doğurup bu yaşa getirmediler..Belki babanız yapmamıştır onların yaptıklarını size..Kimse sizden değerli değil unutmayın ve bence o koca olduğunu sanan eşinizde hiç sevgi haketmiyor..
Nacizane fikirlerim bunlar,kırdıysam affola

Bir arkadaş yazmış ya acaba kayınpederin gözü sende mi diye,
Ne yalan söyleyeyim benim de aklıma ilk gelen bu oldu...

Amaç adamı doyurmaksa siz gönderecegim demişsiniz,
adam eve gel yemek yap diyor.

Bir insan nasıl böyle bir şey söyleyebilir.
Var bu işte bir gariplik!

Zira benim kayınpederim, eşimin nöbetçi oldugu günlerde bile atıyorum bir şey unuttu ,
adam içeri bile girmez, gel baba derim yok kızım alıp gideyim annen bekliyor der...

Bu nedenle aklıma direkt kayınpederin zihniyeti kötü bir insan olabilecegi geldi.
Aslında yanılmıyorum da sanırım çünkü adam sizi karısı sanıyor heralde ki dışarı çıkma yasagı koymuş!

Eşin de erkegim diye gezmesin ortalıkta lütfen!
Böylelerine sogan erkegi mi deniyordu? :)

Lütfen eşiniz arasa da o eve dönmeyin, boşanın yolunuza bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…