- Konu Sahibi sincapistan
-
anlamadığım bişey daha var..
daha önce eşiniz hiç böyle kısıtlama yapmamış değil mi?
k.p size bi iftira attıp eşinize ben bişeyler duydum falan demiş olablir mi?
çünkü daha önce karışmayan eş bu olaydan sonra niye kısıtlıyor sizi
oof ne zor durumlar yaa..Allah kimseyi böyle dara sokmasın
evet ama daha önce bole bı sorunumuz yoksa dısarıya cıkmama engel olmuyodu evlendıgımz ılk gunden berı rahatca tek basıma dısarı cıktım... taki o babası çenesını acana kadar
Bir de bana kızarlar, evlilik sırf eşle değil onun ailesiyle de yapılıyor dediğimde
Peki sen bunları yaşarken ailen ne yapıyor? Haberleri var mı?
Babayı değiştirebilir misin sence?
Eşin akıllı bir adam olsaydı zaten babasının lafıyla hareket etmezdi.
Benim karımdan babama ne? Ta ordan evime müdahale edecek? Yok öyle birsey.
Farkındaysan eşin hala babamdan özür dile diyor, gitsen özür dilesen yine aynı kısıtlamalar..
İki yolun var ya özür dileyecek, eşinle barışacaksın ama bu devam eden ne varsa hepsinin devam edeceği anlamına geliyor, ya da kendinin de bir birey olduğunu, haklarının kimsenin elinde olmadığını hatırlayıp yoluna yalnız devam edeceksin.
Acı ama gerçek..
tüylerim ürperdi düşünnce bile..
cidden öle kimseye güven olmaz..
Allah o aklısız vicdansz aranızı bozan herife önce akıl fikir versin..iman versinn..
çok sinirlendm
evet daha önce bole yasaklar yoktu tek basıma en basıt annemlere gıdebılyodum otobuse bıner gıder gelırdım.... neden kısıtladıgını sordugumda, zaten hıc ıstememıstım tek basına dasarı cıkmanı dıyor, ve kendı soledıgı yalana kendı ınanıyor, cunku sadece babası ıstedıgı ıcın bana yasaklar koyuyo....... gözumun onunde esıme dedıkı, bu kızı aılesıne ayda bı kere gotureceksın her hafta goturme dedı.... yoksa benı sılersın
yapmıs olabılır bılemıcem ıftıra atmıs olabılırler ama almak ıstemıyorum pis gunahlarını
eşin ailesinin lafıyla sana kural koyuyo susuyosun.. kayınvalıdene evde yapıp gonderıcem diosun seni evden koyuolar susuyosun bide özür diliosun ... kayın peder evine gelio seni kovuo KÜFÜR EDİO susuyosun.. eşin aramıo etmıo umrunda bile deilsin seviorum die sızlanıosun......bi kaç sorum olucak sanaeşimle 1 sene suren flort donemınden snra evlenmeye karar verdık 9 nısanlı kaldık ve evlendık hersey guzel gıdıyodu ailesıylede ıyı anlasıyorduk taki kv koye gıdene kadar kp evıne gıdıp ona yemek yapmamı ıstedı benımde bı takım rahatsızlıklarım oldugu ıcı yemegı kendı evımde yapıp ona gonderecegımı soyledım, fakat kotu olan ben oldum. bugune kadar her ıstedıklarını yaptıgım halde, sadece bu olaydan snra benı bayramda el opmeye gıttımde benı evınden kovdu.. gıdıp ondan ozur dıledım hatalı olmadıgım halde ozur dıledım.. ama rahat durmadı, eşıme benı tek basıma sokaga cıkmamam ıcın uyardı ve benım dısarısıyla alakam kesıldi.esım babasını dınledı ve annemlere bıle gıdemez oldum... neyse hersey duzelır dedım sustum saclarımı kestırmek ıcın dısarı cıkmak ıstedım esım hayır dedı , agladım dıye babasını evıme cagırıp bana hesap sormaya basladılar esıme bagırdıgım sırada kp bana kufur ettı ve benı evımden kovdu, esımde çıt yok sadec dınlıyo bana kufur edılıyo o sadec dınlıyo........
babasıyla aram bozuldugu ıcın sanırım artık benı ıstemıyo.... onu cok sevıyorum........ ama hatalı olmadıgım halde kufur edıldıgım halde o adamdan ozur dılememı ıstıyo... ama dılemıcem... benımde bı gururum serefım var..... bayramda konustuk esımle ben aradım.... ogunden snra hıc konusmadık aramadım sevıyosa kaybetmek ıstemıyosa gelr dedım.... ama cok özledım.... asla aramam..... boyle tepkısız kalırsa aylarca napıcamı bılmıyorum.... bı yanım dıyo ac davayı kurtul sevse arardı gelrdı merak ederdı
eşimle 1 sene suren flort donemınden snra evlenmeye karar verdık 9 nısanlı kaldık ve evlendık hersey guzel gıdıyodu ailesıylede ıyı anlasıyorduk taki kv koye gıdene kadar kp evıne gıdıp ona yemek yapmamı ıstedı benımde bı takım rahatsızlıklarım oldugu ıcı yemegı kendı evımde yapıp ona gonderecegımı soyledım, fakat kotu olan ben oldum. bugune kadar her ıstedıklarını yaptıgım halde, sadece bu olaydan snra benı bayramda el opmeye gıttımde benı evınden kovdu.. gıdıp ondan ozur dıledım hatalı olmadıgım halde ozur dıledım.. ama rahat durmadı, eşıme benı tek basıma sokaga cıkmamam ıcın uyardı ve benım dısarısıyla alakam kesıldi.esım babasını dınledı ve annemlere bıle gıdemez oldum... neyse hersey duzelır dedım sustum saclarımı kestırmek ıcın dısarı cıkmak ıstedım esım hayır dedı , agladım dıye babasını evıme cagırıp bana hesap sormaya basladılar esıme bagırdıgım sırada kp bana kufur ettı ve benı evımden kovdu, esımde çıt yok sadec dınlıyo bana kufur edılıyo o sadec dınlıyo........
babasıyla aram bozuldugu ıcın sanırım artık benı ıstemıyo.... onu cok sevıyorum........ ama hatalı olmadıgım halde kufur edıldıgım halde o adamdan ozur dılememı ıstıyo... ama dılemıcem... benımde bı gururum serefım var..... bayramda konustuk esımle ben aradım.... ogunden snra hıc konusmadık aramadım sevıyosa kaybetmek ıstemıyosa gelr dedım.... ama cok özledım.... asla aramam..... boyle tepkısız kalırsa aylarca napıcamı bılmıyorum.... bı yanım dıyo ac davayı kurtul sevse arardı gelrdı merak ederdı
aaay gözlerim kocaman açıldı okurken..
canım benm yaa..eminm zordur ama bu şeklde düşünen insanlrla hayat geçmez ki
bence laf açılırsa falan açıkca söyle..
bana güven problemn mi var de..
"önceden sorun oluyordu şimdi ne oldu? bir baba nasıl evlatlarının arasının bozulmasına razı olur en çok buna üzülüyorum,bana herşeyi açıkca sebeplerini belirtmeni rica ediyorum" de bence
ve aksi cevaplar verrse devam etme sevipte böyle durumlara düşen çok canm yaa..sabret Allah sennde yanında olur inaşşalh
ayrılmış olsan yada bi süre ailenn yanına gitsen Ailen ne tepki verir? kucak açarlar mı sana?
evet daha önce bole yasaklar yoktu tek basıma en basıt annemlere gıdebılyodum otobuse bıner gıder gelırdım.... neden kısıtladıgını sordugumda, zaten hıc ıstememıstım tek basına dasarı cıkmanı dıyor, ve kendı soledıgı yalana kendı ınanıyor, cunku sadece babası ıstedıgı ıcın bana yasaklar koyuyo....... gözumun onunde esıme dedıkı, bu kızı aılesıne ayda bı kere gotureceksın her hafta goturme dedı.... yoksa benı sılersın
yapmıs olabılır bılemıcem ıftıra atmıs olabılırler ama almak ıstemıyorum pis gunahlarını
Bu
lafın üzerine eşin ağzını açıpta tek kelime edemedi değilmi yazıklar
olsun o eşinede...
Hala aile olduğunun farkına varamamış ergen yaşlarda filanmı zannediyor
kendisini acaba ...
Sana bir abla tavsiyesi sakın olaki eşini aramaya caba sarfetme bırak o
arasın seni,baktın hiç aramıyor niyetini zaten belli etmiştir
demektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?