- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
- 318
- Konu Sahibi sincapistan
-
karısının evden dışarı çıkmasına izin vermez,dolayısıyla çalıştırmazda. bu bu demek. eşini çalıştırmaz ve bir 20 sene sonra eşinden bıkar gözü başka kadınlara gider ve o herşeye katlanan eşi ,çalıştırmadığı için hiç güvencesi olmamış eşi baba evine yollar. tabii onlar hayattaysa.yada değilse evli çocuklarının yanına. böyle olayları duyuyorum etraftan. bir kadıncağız şu anda kızının yanında 5 parasız. 60 yaşındaki adam aldı genç kadını. evleride üstüne yaptı. kadın ne nafaka alabildi ne birşey. avukatta sanırım birşey yapamadı. 10 milyarlık bir araba alabildiler adamdan. oda hasarlıymı. 5 milyar eder etmezmiş. 35 yıllık evlilik ve ortada kalan bir kadın.neyseki damat iyi çıktıda anneyi aldılar yanlarına.
konu sahibi,olmaz olmaz deme lütfen. buna birebir şahit oldum. anı yaşamak güzel. ama bunun yarınıda var. iyi düşün
konuyu acıp gitmiş :44::44::44::44:
artık herseyden süphelenir olduk burda da ya ..
Durum tam anlattığın şekildeyse hiç hatalı değilsin bence. Özür dilemesi gereken kişi kayınpederin. ha dilese de affolunur mu senin bileceğin iş.
Kocana da şaştım doğrusu, bu kadar pasif bu kadar ezik olunmaz yahu, böyle saçma bi konuda seni savunamayan kocan yarın daha ciddi bir durum karşısında seni döver mi boşar mı belli değil.
Bence ya kocanın dizginlerini eline al alabiliyorsan, yok olmuyorsa da sal gitsin. Ömür geçmez ana baba kuzularıyla..
çok özür dilerm aileyi tanımadan konuşmak istemiyorum ama..
ay belki saçma olacak ama kp size ilgisi olablr mi :26:
yani karnı doyacak neticede göndereceksnz ve aç kalmayacak
ayrıca dediğiniz gibi özür dilemeyin
sizlik bi suç yok ki..
biraz zaman tanıyın eşinize hatta tavrınızı koyun ki anlasın hatasını, özür diler üstüne giderseniz suçunu görmeyecek..
şimdi kuaföre bile yollamıyorsa ilerde hayat dahada zehir olur size..
hatasını anlaması gerek yoksa barışmak çözüm değil
valla ne yalan söyleyeyim bnm de aklıma bu geldi.. sonuçta evinde yepıp getirmesi daha iyi ne diye bunu istemez ki bir kp bir anlam veremedim..
valla ne yalan söyleyeyim bnm de aklıma bu geldi.. sonuçta evinde yepıp getirmesi daha iyi ne diye bunu istemez ki bir kp bir anlam veremedim..
Eşin değişmez arkadaşım, hatalı olmadığın halde babasından özür dilemeni istiyor.
Ayrıca dışarı çıkman senin en doğal hakkın, kimse bu hakkını elinden alamaz!
Köle misin sen nesin?
Büyük konuşmayım ama babasının lafıyla hareket edip beni ezdiren, köleymişim gibi muammele eden adamı ben görmek istemem..
kusura bakmayın acıl cıkmam gerektı... aslında benım aklıma daha once boyle bısey gelmemıstı.. ama sımdı dusunuyorumda.... ayyy ıyıce mıdem bulanmaya basladı bu adamdan nefret edıorum
Yemek yapmam dememişsin ki, neden celallenmişler acaba? Kendi evinde yemek
yapmandan da daha mantıklı birşey yok. Buradan yola çıkıp olayı senin özgürlüğünü
kısıtlamaya getiren eşine de diyecek söz bulamıyorum. Üstüne bir de sizi şikayet
mi ediyor yani... Bence siz ederinden fazla değer veriyorsunuz bu adama. Yapmayın.
Gelir ya da gelmez, seçimi yapan siz olun o olmasın...
canım yaa valla aklına kötü şeyler getirdiğim için özür dilerim..
belki ben fesatca düşündüm..
bakma sen bana..
oraları geç şimdiye kadar aklına bile gelmemş böyle bişey zaten..
Allah yardımcın olsun
:) yooo kımseye guvenmıceksın bu devırde... adam kendı kızını öpmez gelır benı öperdı önceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?