eşim ve ben

Durum tam anlattığın şekildeyse hiç hatalı değilsin bence. Özür dilemesi gereken kişi kayınpederin. ha dilese de affolunur mu senin bileceğin iş.
Kocana da şaştım doğrusu, bu kadar pasif bu kadar ezik olunmaz yahu, böyle saçma bi konuda seni savunamayan kocan yarın daha ciddi bir durum karşısında seni döver mi boşar mı belli değil.
Bence ya kocanın dizginlerini eline al alabiliyorsan, yok olmuyorsa da sal gitsin. Ömür geçmez ana baba kuzularıyla..

Babaaa koş karım kuaföre gidiyoooo.
Baba da yettim gari deyip gelir, vay sen nasıl dışarı çıkmak, saçını kestirmek istersin deyip küfür kafir sizi evden kovar.:44:
Şimdi kp den özür dilerseniz evinize dönebilirsiniz.

Bir ömür ezilmeye, hakarete uğramaya, aşağılanmaya, tecrit edilmeye, mahrum bırakılmaya,kul köle olmaya razıysanız
dönün kocanızın evine.
Lime lime etsinler gururunuzu, kişiliğinizi silip atsınlar.
Sizden geriye kalanı, kocanız karım diye sarsın.
Bizden ne dememizi bekliyorsun ki?
Senden uzak, cehenneme direk olsunlar.

Son düzenleme:

al işte cidden çok var böyle..
dediğin gibi Allahtan damat kabul etmiş..
Allah öyle insanlara öbür tarafta gün yüzü göstermesin

Bu şekilde davranış kültürü olan bir ailede kayınpeder özür diler mi???Rüyamda görsem inanmam. Yani bu insanları değiştiremezsin.
Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek.

valla ne yalan söyleyeyim bnm de aklıma bu geldi.. sonuçta evinde yepıp getirmesi daha iyi ne diye bunu istemez ki bir kp bir anlam veremedim..

O nasıl bir kayınpeder o nasıl bir kocadır ay şaka mı ya..Hem sen onun evine gidip neden yemek yapacakmışsın evde yapıp getiririm demişsin.Ben burda art niyet ararım.Sen bu durumu kabullenip boyun eğersen daha beterlerini yaşarsın...

O başınızdaki koca değil de, resmen gardiyanmış.
Siz de bunu bir güzel kabul etmişsiniz.. Bir şey diyemiyorum, eşiniz ailesinin karşısında pasif kalıyor, siz de herkesin karşısında pasif kalıyorsunuz, eşinizin de sesi bir size çıkıyor..

Umarım en kısa zamanda daha mantıklı düşünebilirsiniz.

valla ne yalan söyleyeyim bnm de aklıma bu geldi.. sonuçta evinde yepıp getirmesi daha iyi ne diye bunu istemez ki bir kp bir anlam veremedim..

kusura bakmayın acıl cıkmam gerektı.... aslında daha once aklıma böyle bısey hıç gelmemıstı, ama sımdı dusunuyorumda..... neyse aklım cok karıstı

kusura bakmayın acıl cıkmam gerektı... aslında benım aklıma daha once boyle bısey gelmemıstı.. ama sımdı dusunuyorumda.... ayyy ıyıce mıdem bulanmaya basladı bu adamdan nefret edıorum

ınsanı uzen, sevdıgını zannedıyodum ama benı sevmıyomus bunu anladım yanı yaptıgı hersey benı artık sevmedıgını gosterıyo.... ama benım kendıme gelmem lazım... hata yapıyorum bılıorum, ben onu sevıyorum.....kendımden nefret edıorum onu sevdıgım ıcın özledgım ıcın

Eşin değişmez arkadaşım, hatalı olmadığın halde babasından özür dilemeni istiyor.
Ayrıca dışarı çıkman senin en doğal hakkın, kimse bu hakkını elinden alamaz!
Köle misin sen nesin?
Büyük konuşmayım ama babasının lafıyla hareket edip beni ezdiren, köleymişim gibi muammele eden adamı ben görmek istemem..

evet ama daha önce bole bı sorunumuz yoksa dısarıya cıkmama engel olmuyodu evlendıgımz ılk gunden berı rahatca tek basıma dısarı cıktım... taki o babası çenesını acana kadar

Yemek yapmam dememişsin ki, neden celallenmişler acaba? Kendi evinde yemek
yapmandan da daha mantıklı birşey yok. Buradan yola çıkıp olayı senin özgürlüğünü
kısıtlamaya getiren eşine de diyecek söz bulamıyorum. Üstüne bir de sizi şikayet
mi ediyor yani... Bence siz ederinden fazla değer veriyorsunuz bu adama. Yapmayın.
Gelir ya da gelmez, seçimi yapan siz olun o olmasın...

kusura bakmayın acıl cıkmam gerektı... aslında benım aklıma daha once boyle bısey gelmemıstı.. ama sımdı dusunuyorumda.... ayyy ıyıce mıdem bulanmaya basladı bu adamdan nefret edıorum

canım yaa valla aklına kötü şeyler getirdiğim için özür dilerim..
belki ben fesatca düşündüm..
bakma sen bana..
oraları geç şimdiye kadar aklına bile gelmemş böyle bişey zaten..
Allah yardımcın olsun

evet gelsede zaten o eve dönmem.. ailesıne cok yakın oturuyoruz arka sokaklarında. nezman cagırdılarsa gıttım. duzelmesını ıstıyosa şartlarım olucak ordan tasınıp onlardan uzak olmamız lazım, evlı oldugumuzun farkına varması lazım.. ben burda kendımı yıyıp bıtırırken adamın hıc umrumda diiiil insan bı tlf acmazmı yaaaa nasılsın demezmı

:) yooo kımseye guvenmıceksın bu devırde... adam kendı kızını öpmez gelır benı öperdı önceden.

anlamadığım bişey daha var..
daha önce eşiniz hiç böyle kısıtlama yapmamış değil mi?
k.p size bi iftira attıp eşinize ben bişeyler duydum falan demiş olablir mi?
çünkü daha önce karışmayan eş bu olaydan sonra niye kısıtlıyor sizi
oof ne zor durumlar yaa..Allah kimseyi böyle dara sokmasın

:) yooo kımseye guvenmıceksın bu devırde... adam kendı kızını öpmez gelır benı öperdı önceden.

tüylerim ürperdi düşünnce bile..
cidden öle kimseye güven olmaz..
Allah o aklısız vicdansz aranızı bozan herife önce akıl fikir versin..iman versinn..
çok sinirlendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…