- Konu Sahibi MassiveStroke
-
mutluluğun daim olsun canım...
Amin canım, çok teşekkürler.
burdan böyle güzel gelişmeleri okumak çok güzel mutluluğunuz daim olsun:)
Akıllılık yapmışsınız. :))
Tebrik ediyorum.
Böyle nefretle, kinle, hırsla adamları kaçırıyor kadınlar ya.
Siz zarardan dönmüşsünüz neyse ki.
Araya 3. şahısları asla karıştırmamak ve yoklarmış gibi yapmak lazım.
Hele ki oğluna annesini kötüleyip durmak en büyük hatadır.
Ders olsun okuyanlara.
mutluluğun daim olsun...farkındalık işte..herşeyin ilacı gibi..
Selam arkadaşlar,
Sizinle paylaşmak istediklerim var :) Ben 7 yıllık evliyim ve bu sene ciddi anlamda sorunlar yaşadık. Güzel geçen 6 seneden sonra bu son bir yıl evliliğimde kabus olmuştu. 2012 greçekten benim yılım olmadı. Hatta hayatımda hafızamdan silmek isteyeceğim bir yıl olacaktı ki KK yı bulana kadar :) İnternette evlilik danışmanı psikolog vs ararken rastladım KK ya. Eşimle haziran-temmuz aylarında başlayan, benim de sabrımın sonlarına gelmiş olmamdan kaynaklanan bir sürü kavga ve tartışmalar yaşadık. Zaten kv min bana olan davranışlarından pek hoşlanmadığım için, eşimin onunla hergün defalarca konuşup fikir alışverişinde! bulunduğunu bildiğim için ona karşı da hırs doluydum. Bütün suçlu kv idi! ve ben yüklendikçe yüklendim. Eşime annesi ile ilgili olumsuz konuşmalar yaptım. Sonrasında o söylediklerim bana ve evliliğime fazlasıyla ödetiliyordu! Bir kısır döngüye girmiştik. Ben annesine kinleniyordum, o bana kinleniyordu, kavga ediyorduk. Bu böyle aylarca sürdü. Geri dönüşü olmayacağını düşündüğüm kavgalar ettik, bu sözlerden sonra yüzyüze bakamayız dediğim şeyler söyledik birbirimize. Ayrılma noktasına kadar gelmiştik.
Çok büyük bir aşkla başlayan, kızımızla taçlanan evliliğimiz nasıl bu hale gelmişti? Belki de ayrılacaktık, herşey bitecekti. Dedim ya sonra KK yı buldum. Burda açtığım birkaç konum var. Yorumlarda tek dikkat ettiğim kv ye neden bu kadar odaklandın, sorun eşin de denmişti. Sonra farkındalık. Ben çok samimi olduğum bir kaç arkadaşıma bile anlattığımda bana sorun eşin de ama sen farketmiyorsun dememişlerdi :) Aşkımdan gözüm kör mü olmuştu bilemiyorum ama kocacığıma toz kondurmuyordum ki :) Annesi yaptırıyordu hep!
Sonra eşime odaklandım. Kv problemini gerçekten büyük bir sıkıntı yaşatmadığı sürece hayatımdan çıkarma kararı aldım ve yaptım. Eşim zaten düzelmeye, yaptıklarını telafi etmeye dünden razıydı. Özrünü kabul edeceğimi, ama birdaha benimle ağır konuşursa bile geriye asla dönmeyeceğimi söyledim. Yeminler etti, birdaha asla böyle şeyler yaşamayacağımızı, beni asla kırmayacağını söyledi. Değil ağır bir söz, incitecek bir tek kelime bile söylemeyeceğine söz verdi. Zaten bu seneyi saymazsak gerçekten birbirini kırmamaya çalışan, ağır sözler bir kenara hareketlerine bile dikkat eden bir çifttik. Nasıl bu noktaya geldik biz bile anlam verememiştik ki..
Neyse fazla uzatmayayım.. Şimdi ben eşime odaklanmış durumdayım, annesi hakkında olumsuz birşey söylemiyorum, Ve asıl mucize birbirimize resmen yeniden aşık olduk. 2012 yılının son ayları da başladığı gibi gitmeyecek, ve 2013 belkide bizim yılımız olacak :)
En büyük KK :)
çok şey kaybetmeden telafiye girişmişsiniz.tebrikler :)
Teşekkürler, buraya girmeseydim sonum ne olurdu bilemem :)
selam arkadaşlar,
sizinle paylaşmak istediklerim var :) ben 7 yıllık evliyim ve bu sene ciddi anlamda sorunlar yaşadık. Güzel geçen 6 seneden sonra bu son bir yıl evliliğimde kabus olmuştu. 2012 greçekten benim yılım olmadı. Hatta hayatımda hafızamdan silmek isteyeceğim bir yıl olacaktı ki kk yı bulana kadar :) internette evlilik danışmanı psikolog vs ararken rastladım kk ya. Eşimle haziran-temmuz aylarında başlayan, benim de sabrımın sonlarına gelmiş olmamdan kaynaklanan bir sürü kavga ve tartışmalar yaşadık. Zaten kv min bana olan davranışlarından pek hoşlanmadığım için, eşimin onunla hergün defalarca konuşup fikir alışverişinde! Bulunduğunu bildiğim için ona karşı da hırs doluydum. Bütün suçlu kv idi! Ve ben yüklendikçe yüklendim. Eşime annesi ile ilgili olumsuz konuşmalar yaptım. Sonrasında o söylediklerim bana ve evliliğime fazlasıyla ödetiliyordu! Bir kısır döngüye girmiştik. Ben annesine kinleniyordum, o bana kinleniyordu, kavga ediyorduk. Bu böyle aylarca sürdü. Geri dönüşü olmayacağını düşündüğüm kavgalar ettik, bu sözlerden sonra yüzyüze bakamayız dediğim şeyler söyledik birbirimize. Ayrılma noktasına kadar gelmiştik.
çok büyük bir aşkla başlayan, kızımızla taçlanan evliliğimiz nasıl bu hale gelmişti? Belki de ayrılacaktık, herşey bitecekti. Dedim ya sonra kk yı buldum. Burda açtığım birkaç konum var. Yorumlarda tek dikkat ettiğim kv ye neden bu kadar odaklandın, sorun eşin de denmişti. Sonra farkındalık. Ben çok samimi olduğum bir kaç arkadaşıma bile anlattığımda bana sorun eşin de ama sen farketmiyorsun dememişlerdi :) aşkımdan gözüm kör mü olmuştu bilemiyorum ama kocacığıma toz kondurmuyordum ki :) annesi yaptırıyordu hep!
Sonra eşime odaklandım. Kv problemini gerçekten büyük bir sıkıntı yaşatmadığı sürece hayatımdan çıkarma kararı aldım ve yaptım. Eşim zaten düzelmeye, yaptıklarını telafi etmeye dünden razıydı. özrünü kabul edeceğimi, ama birdaha benimle ağır konuşursa bile geriye asla dönmeyeceğimi söyledim. Yeminler etti, birdaha asla böyle şeyler yaşamayacağımızı, beni asla kırmayacağını söyledi. Değil ağır bir söz, incitecek bir tek kelime bile söylemeyeceğine söz verdi. Zaten bu seneyi saymazsak gerçekten birbirini kırmamaya çalışan, ağır sözler bir kenara hareketlerine bile dikkat eden bir çifttik. Nasıl bu noktaya geldik biz bile anlam verememiştik ki..
Neyse fazla uzatmayayım.. şimdi ben eşime odaklanmış durumdayım, annesi hakkında olumsuz birşey söylemiyorum, ve asıl mucize birbirimize resmen yeniden aşık olduk. 2012 yılının son ayları da başladığı gibi gitmeyecek, ve 2013 belkide bizim yılımız olacak :)
en büyük kk :)
böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor bana Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
2012 bizim için kötü başlasada iyi bitti diyebilirim bi bocalamaydı bizimkisi ama aştık eşime yeniden aşığım hatta hayranım ona ben her ne yaşarsdak yaşayalım eğer ona sahip çıkmasaydım belkide şimdi bi uçurumun kenarnda olurdu duygularımı böyle ifade ettikçe dahada seviyorum ama birbirimizden iş dolayısıyla ayrıyız dün biras kırdım onu geçişten ima ederek ama o sadece onun değil benimde geçmişimdi sonrasında üzüldüm sııntı verdiğim için o benim kızımdan sonra herşeyim rabim kimseyi ilk gözağrılarından ayırmasın
:)) ne guzel.bak ben de bu konularda çok tecrübeliyimdir, benim kapımı da çalabilirsin.guzel pasta börek de yaparım bir de çay ohhh misss
hep mutlu olun inşallah..
böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor bana Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
2012 bizim için kötü başlasada iyi bitti diyebilirim bi bocalamaydı bizimkisi ama aştık eşime yeniden aşığım hatta hayranım ona ben her ne yaşarsdak yaşayalım eğer ona sahip çıkmasaydım belkide şimdi bi uçurumun kenarnda olurdu duygularımı böyle ifade ettikçe dahada seviyorum ama birbirimizden iş dolayısıyla ayrıyız dün biras kırdım onu geçişten ima ederek ama o sadece onun değil benimde geçmişimdi sonrasında üzüldüm sııntı verdiğim için o benim kızımdan sonra herşeyim rabim kimseyi ilk gözağrılarından ayırmasın
amin...böyle guzel dualara kendimizi de dahil ederek amin diyorum
Amin.. Galiba biraz benziyoruz, atlattıysanız ne mutlu size. Umarım bir daha hiç yaşanmaz tatsızlıklar.. Kırmayın birbirinizi, sımsıkı sarılın birbirinize ve hayata :) Mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?