- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Bilim ve teknoloji ilerledi artık siparişle geliyor,sıraya koyuyorlar,istediğiniz özellikte çıkıyor tövbe yarabbim!Daha iyisini mi yaparızbi yaşıma daha girdim
sizin erkek gibi yetiştirilmenizle ne alakası var durumun
Arkadaşım sen kaç yaşındasın?Babama anlattigim konu nisandan sonraki problem cunku eve hungur hickirik geldigimde bana soru soruldu ...
Her gun bana ayrilalim demesine laf sokmalarina nazaran ailelerimizi cagirip hamile oldugumu sorunlarimizinda oldugunu fakat bu cocugu da istedigimi esimidr sevdigimi soyledim ona dondum herkesin icinde ben saglikli cocuk olacagini dusunmuorm dedi kurtajdan sonra benin psikolojm bozulunca bana iiyini yaparizlara basladi ama sonraki donmelerden bu doneme yani tan aralik3 den bugune kadr 15gunde bir tekrar eden kavgalar surekli supheleri en son o coxugu sana guvenemedigimden aldirttim demesi canimi yakti ailesi ust katimizda oturuor bana oglunuz boyle dio dedigimde annesi surekli boswer o konussun dior iyide bendeki de can 2 saat once bile ayrilalim dedi yuru tamam dedim gercekten mi dedi ewet yuru dedim ama once bu istegini ailelere soyleyecegiz dedim bu sefer hayir bu ortak kararimiz dedi kabul etmedim bebegi aldiralim dedin aldirdim sonra bana senin yuzunden dedin suanda da sen istiorsun ayriligi kabul ediorm diorm yok buna da gelmio benle muhattap olmayacakmis ya benim 18 senelik 2 tane evli erkek arkadasim var esleriyle gelmek istiyorlar yok ama gordumu merhaba dio peki ya ben bekar bir kiz arkadasi var hic tanimadim gormedim hayrli olsun bile demedi dune kadr en kotu gunumuzde hep kizin resimlerini begeniordu bu kizla ilgili ben problem cikardim bana arkadasim dedi gecti simdi kizin profili de kapali konular cok karisik gercekten dinlemek isteyene en basindan anlatabilsem keske ya yarin dogum gunu ben ona hediyemi verip iyi olmak istedikce offf
biz mesela en iyisini yapmak için uğraşıyoruz 4 senedirdaha iyisini yaparız mı?
Bize de sıra geç geldibiz mesela en iyisini yapmak için uğraşıyoruz 4 senediraslında şimdiye kadar yapardık da , daha iyisi en iyisi olsun, çok süper bişey yapalım dedik. ince detaylı çalışıyoruz
Lutfen son yazdigimi okuyun kim evladinin canina kiymak ister 4 aylik evlilikte 2 aylik hamileyken ilk kurtaji .... sizce ben iisi olsHamur mu mayalıyorsunuz ya? Daha iyisini yapalımmış!
Adam daha iyisini yapalım demiş siz de kabul etmişsiniz ya, heh işte bu noktadan sonra söylenecek hiçbir şey yok. Umarım gerçek değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?